Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

VARDARSKA, ΟXΙ ΜΑKΕΔΟNΙΑ

Το πρώτο συγχαρητήριο μήνυμα, που πήρε η Ν.Δ. για την επανεκλογή του Κόμματος και το σχηματισμό και την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, της ήρθε κατακούτελα, σαν κεραμίδα, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Της ήρθε από τον Καναδά, με τη μορφή της αναγνώρισης του Κράτους των Σκοπίων με τ’ όνομα Μακεδονία.

Το θέμα της ονομασίας του κρατιδίου αυτού σύρεται τώρα και τόσα χρόνια (1992), ώστε να έχει καταντήσει βαρετό, κουραστικό και να μην δημιουργεί πια το αρχικό ενδιαφέρον του κόσμου στο άκουσμά του. Κι αυτό είναι το επιδιωκόμενο από τους Εβραιομασόνους, Εβραιοσιωνιστές, που το δημιούργησαν. Η δημιουργία κόπωσης στους  Έλληνες κι αδιαφορίας  στη Διεθνή Κοινή Γνώμη. Ωστόσο η Σιωνιστική προπαγάνδα δουλεύει και διαμορφώνει κατά τις επιθυμίες και τα συμφέροντά της την Διεθνή αυτή Κοινή Γνώμη. Και την επηρεάζει τόσο πολύ, ώστε στο τέλος να επιβάλλει το ψέμα στη θέση της αλήθειας. Στους Εβραιοσιωνιστές η αλήθεια έχει παραχωρήσει τη θέση της στο συμφέρον. Γι’ αυτούς  αλήθεια θεωρείται το συμφέρον τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τις έννοιες των λέξεων δικαιοσύνη, αρετή, αντικειμενικότητα, ήθος, αγάπη κ. ά..

Η Διεθνής Κοινή Γνώμη τώρα πια κι αν αντιδράσει, η αντίδρασή της θα είναι υπέρ των Σκοπίων. Θα κατηγορήσει κι από πάνω τους Έλληνες, ότι αδικούν τους Σκοπιανούς και τους παρεμποδίζουν ν’ ασκούν το αναφαίρετο δικαίωμά τους να λεν όπως θέλουν το Κράτος τους. Κι αποσιωπούν το αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας να υπερασπίζεται εθνικές ονομασίες, που αναφερόταν κι αναφέρονται κι αποδίδονται μόνο στα Ελληνικά εδάφη. Και την ίδια στιγμή αποδέχεται και κατοχυρώνει εθνικές ονομασίες  προϊόντων! Όταν, λοιπόν, η προσοχή του Ελληνισμού θα είναι πάλι στραμμένη προς την επίλυση κάποιου άλλου προβλήματος, που αυτοί θα μας δημιουργήσουν, τότε ξαφνικά και χωρίς να το περιμένομε θ΄ ανακοινωθεί επίσημα και κατόπιν συμφωνίας και με την Ελλάδα  η επιθυμητή σ’ αυτούς ονομασία του Κράτους των Σκοπίων. Έτσι δεν έγινε και με την απόφαση της Ευρωβουλής; Με πολύ «τακτ» αποφάσισε ότι: Τα Σκόπια μπορούν στην ονομασία του Κράτους τους να κάμουν χρήση και της λέξης Μακεδονία»! Κ οι «Έλληνες» Ευρωβουλευτές, πλην δυο, όπως σε προηγούμενο άρθρο ανέφερα, αποδέχτηκαν και προσυπέγραψαν την απόφαση! Κι αν από αυτούς τους δυο δεν γινόταν γνωστό το μυστικό, ούτε και σήμερα θα το γνωρίζαμε. Τρία τηλεφωνήματα έκαμα τότε σε γραφείο Έλληνα  Ευρωβουλευτή και ζητούσα να μου στείλουν το κείμενο της απόφασης αυτής, αλλά ο Ευρωβουλευτής απουσίαζε πάντοτε στην επαρχία και το Γραφείο του δεν μπορούσε να επικοινωνίσει με τους αρμοδίους των Βρυξελλών, γιατί έλλειπαν σε διακοπές!...

Ύστερ’ από αυτό, πώς να ξαναεμπιστευτώ εγώ το συγκεκριμμένο Ευρωβουλευτή;  

 Οι άσπονδοι φίλοι μας, όπου κι αν βρίσκονται και μ’ όποια ιδιότητα κι αν ενεργούν δεν μας ξεχνούν. Πάντοτ’ επιλέγουν και βρίσκουν ευκαιρίες  κατάλληλες για να μας δείξουν πόσο πολύ μας αγαπούν και πως δεν μας ξεχνούν στους αιώνες των αιώνων. Θα πρέπει όμως να τους δώσομε να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ανόητος για να μην καταλαβαίνει τις ατιμίες τους. Αλλά  επειδή είναι κ ευκολόπιστος εξαπατάται από τους Γραικύλους τους οποίους εμπιστεύεται.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Ελληνικός Λαός στο σύνολό του αγνοεί αυτά, που του ετοιμάζουν οι άσπονδοι αυτοί φίλοι. Γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από την κάθε προδοσία. Έστω κι αν αυτοί είναι καλά καμουφλαρισμένοι, άλλοτε πίσω από τους Τούρκους, άλλοτε πίσω από τους Βενετούς ή τους Αυστριακούς ή τους Ρώσους ή τους Γάλλους ή τους Γερμανούς ή τους Βρετανούς και τους Γιάγκι. Γνωρίζει πως πάντοτε χρησιμοποιούν κάποιον από αυτά τα «μιλέτια» και βλάπτουν τον Ελληνισμό από τα πανάρχαια χρόνια. Γνωρίζει και τώρα πως πίσω από τις Η.Π.Α. του Κίσσιγκερ, του Μπους ή όποιας άλλης μαριονέτας έχουν επί σκηνής, κρύβονται τα θρασύδειλ’ ανθρωπάκια του Εβραιοσιωνισμού. Οι Χαχαμίκοι της Σιών. Κι αυτά είναι, που έχουν δημιουργήσει   όχι μόνο το Σκοπιανό, αλλά και το Κυπριακό, όπως και την οικονομική κρίση, που ετοιμάζονται να εξαπολύσουν. Γνωρίζει την αλήθεια.

Και γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός, πως κι αυτοί γνωρίζουν ότι, η περιοχή, η Χώρα πάνω στην οποία έστησαν αυτοί το κρατίδιο των Σκοπίων, έφερε πριν από την ενσωμάτωσή της με τη Γιουγκοσλαβία, τ’ όνομα Βαρδάρης. Ας μην το παίζουν, λοιπόν, μπουνταλάδες. Ας μην παριστάνουν πως δε γνωρίζουν πως η Μακεδονία ήταν κ είναι Ελληνική Χώρα από τότε, που αποίκησαν αυτοί τη Γη Χαναάν. Το ξέρουν, αλλά το μίσος τους για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία τους κλείνει τα μάτια κι ο Σατανάς τους σπρώχνει στην αδικία κατά του Ελληνισμού. Αν κοιτάξουν παλιές εγκυκλοπαίδειες και στρατιωτικούς, πολιτικούς και γεωφυσικούς Χάρτες, εκπονημένους από Ευρωπαίους συγγραφείς και χαρτογράφους. Χάρτες, που έχουν εκδοθεί και χρησιμοποιηθεί από Ευρωπαϊκούς Στρατούς   θα ιδούν και    θα διαπιστώσουν πως   το χαρακτηριστικό  όνομα του Τόπου αυτού ήταν Βαρδάρης.                                    

Ας ψάξουν ακόμα στα Ιστορικά τους Αρχεία και να βρουν την επίσημη αλληλογραφία των Υπουργείων Εξωτερικών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με τα Ευρωπαϊκά Κράτη και να διαβάσουν πως αποκαλούσαν την συγκεκριμένη περιοχή οι Στρατιωτικοί ακόλουθοι κ οι Πρεσβευτές. Μπήκαν άραγε  στον κόπο οι υπηρεσίες του  Ελληνικού Υπουργείου των Εξωτερικών να ψάξουν τ’ Αρχεία του, ή μήπως τα κάθε είδους ποντίκια, τα ψαράκια, η υγρασία, οι μετακομίσεις κ.λπ. κ.λπ. κατέστρεψαν ό,τι σχετικό θα μπορούσε να υπάρχει σ’ αυτά;

Τα τμήματ'  από χάρτες των Βαλκανίων  που παραθέτω, που είναι συνταγμένοι  πριν από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο του 20ου αιώνα, βεβαιώνουν «του  λόγου το ασφαλές». Την περίοδο του Μεσοπολέμου, που η Γιουγκοσλαβία ήταν βασίλειο (1929 - 1941), που το συναποτελούσαν εννιά "Μπανόβινες" κι ο Εβραίος Τίτο δεν είχε στα χέρια του τα ηνία του Κράτους αυτού, η περιοχή ονομαζόταν "Vardar Banovina" ή  "Vardar Banate" ή  "Vardarska Banovina " ή  "Вардарска бановина".  Δηλαδή "Μπανόβινα του Βαρδάρη", που συγκροτήθηκε σαν "Μπανόβινα" (Διοικητική Περιφέρεια) στις 3.10.1929,  με πρωτεύουσα τα Σκόπια κ ήταν διαιρεμένη σε τρεις υποπεριφέρειες: την Σκοπίων, την Μοναστηρίου και την Στίπ.  Βαρδάρης, όπως γνωρίζετε, ονομάζεται ο ποταμός Αξιός στη Σλαβική γλώσσα.  Αφού όμως ανέλαβε μεταπολεμικά την ηγεσία της Γιουγκοσλαβίας ο Εβραίος Τίτο, μετωνόμασε σε Μακεδονία την περιοχή, για να εξυπηρετήσει τα Εβραιοσιωνιστικά σχέδια.

 Location of Vardar Banovina

Την ίδια επιβεβαίωση κάνουν και τα Γιουγκοσλαβικά Ταχυδρομεία, με την έκδοση και κυκλοφορία στα 1939 του παρακάτω εικονιζόμενου γραμματόσημου.


Κι ο επόμενος Βρετανικός χάρτης του 1829 αποκαλεί Δαρδανία την περιοχή, που κατέχει σήμερα αυτό το Προτεκτοράτο των Εβραιοσιωνιστών των Η.Π.Α.
 
Κι ο παρακάτω, που είναι του 1886, Δαρδανία την αποκαλεί.
 

Dardania inside the Roman province of Moesia Superior,part of Old historical map from Droysens Historical Atlas, 1886

Gustav Droysens Allgemeiner historischer Handatlas in 96 Karten mit erläuterndem Text Bielefeld [u.a.]: Velhagen & Klasing 1886, S. 16.

File:RomanDardaniaMoesiaSuperior.jpg

Αν οι …φίλοι μας αποφασίζουν  αυθαίρετα κι ανάλογα με τα συμφέροντα που τους εξυπηρετούν κι αδικούν σκόπιμα τον Ελληνισμό, δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες θ’ αποδεχθούμε τις αυθαιρεσίες τους, που αποτελούν κατάφωρη αδικία  και ζημιά των δικών μας δίκαιων συμφερόντων. Εξαίρεση ασφαλώς αποτελούν οι Γραικύλοι συνεργάτες τους.

Στη Συνεδρίαση  του Ο.Η.Ε. της 25.9.2007 Προέδρευε ο εκπρόσωπος των Σκοπίων. Όταν κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο των Σκοπίων, τον κάλεσε και τον  προσφώνησε  ως «Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας»! Ο Έλληνας μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Ο.Η.Ε. αμέσως αντέδρασε και παρατήρησε διαμαρτυρόμενος στο Σκοπιανό εκπρόσωπο πως πρέπει να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις του Ο.Η.Ε. και ν’ αποκαλεί τη Χώρα του με το καθορισμένο με τις αποφάσεις του Ο.Η.Ε. όνομα.

Αντί όμως ο Σκοπιανός αυτός να συμμορφωθεί, συνέχισε τις προκλήσεις του. Ο δε Πρόεδρος των Σκοπίων, αφού πήρε το λόγο, ισχυρίστηκε πως τ’ όνομα της Χώρας του ήταν, είναι και θα μείνει Δημοκρατία της Μακεδονίας!! Το ύφος κι ο τόνος της φωνής του ήταν τόσο προκλητικά κι οπλισμένα με τέτοια θρασύτητα, που καταμαρτυρούσαν ότι αυτός στηριζόταν πάνω σε γερές πλάτες. Κι αυτές οι γερές πλάτες δεν είναι άλλες από αυτές του Εβραιοσιωνισμού.  Του πιθανού ηθικού αυτουργού της απόπειρας δολοφονίας του πρώτου Προέδρου των Σκοπίων Γκληγκόροφ, που ήταν έτοιμος ν’ αποδεχτεί ονομασία του κρατιδίου, χωρίς τ’ όνομα της Μακεδονίας.                   
                                                         
Και μη νομίσετε πως  οι  Εβραιοσιωνιστές ενδιαφέρονται για τους Σκοπιανούς. Το μόνο, που τους ενδιαφέρει είναι δημιουργία του Μουσουλμανικού Τόξου στα Βαλκάνια. Κ η δημιουργία του  προϋποθέτει τη συμμετοχή σ’ αυτό της Μακεδονίας ολόκληρης. Και  πιθανόν είναι το νέο αυτό δημιούργημά τους, ύστερ’ από τον αναδασμό, που επιδιώκουν στην περιοχή, να ονομαστεί Μακεδονία. Ο «Καλλικράτης» ωστόσο έχει προβλέψει και σχημάτισε σε ανύποπτο, για τους πολλούς, χρόνο το «Καντόνι» της Μακεδονίας…    

Και μια και μιλήσαμε για Ο.Η.Ε., Εσείς ακούσατε, μάθατε, να εφαρμόστηκε ποτέ κάποια από τις αποφάσεις του για το Κυπριακό ή το Σκοπιανό; Εγώ δεν ξέρω να εφαρμόστηκε κάποια. Εκδίδει, λοιπόν, αποφάσεις, τις οποίες γράφουν οι Σιωνιστές εκεί, που δεν πιάνει μελάνι, εφόσον αυτές δεν είναι σύμφωνες με τα συμφέροντά τους! Αλλά επιπτώσεις δεν υφίστανται. Δικό τους, λοιπόν,  είναι το μαγαζί. Όπως δικό τους ήταν κι αυτό, που λειτούργησε την περίοδο του Μεσοπολέμου. Αυτό, που αποτέλεσε τον πρόδρομο του Ο.Η.Ε. και το  έλεγαν «Κοινωνία των Εθνών». Κι όση εντιμότητα είχε αυτή, τόση και πιο λίγη έχει κι ο διάδοχός της. Προσέξετε όμως και να μη Σας διαφύγει πως και τα δυο αυτά μαγαζιά στήθηκαν δοκιμαστικά, ως μικρογραφίες της Παγκόσμιας Πολιτείας, που ονειρεύονται να επιβάλλουν με την Παγκοσμιοποίηση. Όση δικαιοσύνη κι αντικειμενικότητα έχει ο Ο.Η.Ε. να ξέρετε ότι θα έχει κ η  Παγκόσμια Δικτατορία του Αντίχριστου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις σιωνιστικές επιταγές, τα Σκόπια έχουν αναγνωριστεί ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από   της Η.Π.Α. και τον Καναδά και πιθανό κι από άλλα «συμμαχικά» μας  κράτη. Την  ίδια μέρα 25.9.2007 η Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, κατά πολύ προσφιλής της Λέσχης «Μπίλντερμπεργκ», είχε συνάντηση με τον πρώην Πρεσβευτή των Η.Π.Α. στην Αθήνα Νίκολας Μπέρνς και τώρα υπουργό των Εξωτερικών τους. Κατ’ αυτή τη συνάντηση έγινε λόγος και για το Σκοπιανό. Το μόνο, που έγινε γνωστό από το περιεχόμενο των συνομιλιών  τους ήταν ότι οι Η.Π.Α. ενθαρρύνουν τις διμερείς διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, για την επίλυση του προβλήματος! Δηλαδή καμιά πρόοδος. Άρα,  οι Η.Π.Α. στηρίζουν τα Σκόπια. Τότε εμείς γιατί είμαστε «Σύμμαχοι» με το Κράτος τους και γιατί τους παρέχομε τόσες «διευκολύνσεις» στο δικό μας; Με ποιο αντάλλαγμα;

Και μια και μιλούμε για Μπερνς, θα ήθελα να ρωτήσω, αν έχει συγγενική   σχέση ο Νίκολας με τον Πρεσβευτή των Η.Π.Α.  στην Τουρκία κατά τη Μικρασιατική καταστροφή, που κι αυτός ονομαζόταν Μπερνς; Ο Νίκολας είναι απόγονος εκείνου, ή απλά συνώνυμός του και μόνο…

Κ ενώ συμβαίνουν όλ’ αυτά σε βάρος της Ελλάδας, στα Σκόπια λειτουργούν ανθούσες Ελληνικές επιχειρήσεις, που ενισχύουν έτσι την οικονομία τους σε βάρος της ελληνικής. Πόσες και ποιες από αυτές χρησιμοποίησαν τους Αναπτυξιακούς Νόμους, επιδοτήθηκαν για τη βελτίωση κι ανάπτυξή τους κι αντί ν’ αναπτυχθούν στην Ελλάδα, μετακόμισαν στα Σκόπια;   

Είναι αλήθεια ή όχι πως στα Σκόπια λειτουργούν εργοστάσια παραγωγής ηρωίνης, αρκετή ποσότητα της παραγωγής των οποίων διοχετεύεται στην Ελλάδα;

Όμως…

         Γράφτηκε 26.9.2007 και δημοσ. 29.9.2007. Ρ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου