Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟΣ;

Ο άρχοντας των Αθηνών Αντίδοτος (5ος π.Χ. αιώνας) έφερε στη Βουλή των Αθηνών νόμο «περί νόθων» και πέτυχε να ψηφιστεί και να τεθεί σε ισχύ στα 450 π.Χ. στην πόλη-κράτος των Αθηνών.

«Τω καιρώ εκείνω» ο γιος Αθηναίου ελεύθερου πολίτη και μητέρας «αλλοδαπής» (μετοίκου), χαραχτηριζόταν «νόθος», έστω κι αν προερχόταν από νόμιμο γάμο, εφόσον δεν ήταν ελεύθεροι αθηναίοι πολίτες κ οι δυο γονείς του.

Γι’ αυτό δεν είχε πλήρη πολιτικά δικαιώματα στην πόλη, στο κράτος των Αθηνών και δεν του επιτρεπόταν ούτε να μετέχει στην εκλογή των Αρχόντων, ούτε κι ο ίδιος να εκλεγεί Άρχοντας του κράτους, ή να έχει και να εκφράζει γνώμη επίσημα για τα «κοινά». Ούτε και του παρείχε δικαίωμα στην κρατική κοινωνική μέριμνα.

Ο «παράξενος» αυτός νόμος του Αντίδοτου απόβλεπε στη διαφύλαξη της καθαρότητας του φυλετικού (εθνικού) χαραχτήρα του κράτους. Και το πέτυχε όσον ίσχυσε.

Εκείνοι, από τους οποίους ήθελε να προφυλάξει την φυλετική καθαρότητα του κράτους, δεν ήταν ούτε Σλάβοι, ούτε Αγαρηνοί, ούτε άλλο «βαρβαρικό» φύλο, εκτός από τους Πέρσες και –κυρίως- τους λοιπούς Έλληνες. Τους γνήσιους Έλληνες, που ήταν κι αυτοί Έλληνες το γένος, αλλά Σπαρτιάτες ή Αιτωλείς ή Κορίνθιοι ή Θηβαίοι ή Μακεδόνες…

Τόσο πολύ μεγάλη σημασία είχε για τους Αθηναίους η φυλετική καθαρότητα του κράτους!

Σύμφωνα με το νόμο του Αντίδοτου, αν ζούσαν εκείνη την εποχή: ο Γεώργιος του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μαργαρίτας Τσαντ (εβραιοαμερικάνας), ο Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και της Σοφίας Παπανδρέου- Μινέικο (εβραιοπολωνέζας), ο Κώστας Σημίτης (εβραιοέλληνας), ο Μιλτιάδης Έβερτ (βαβαροέλληνας), ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο γιος του Σοφοκλής (εβραιοέλληνες), οι Καραμανλήδες (Καραμάν Αλής) από την Καραμανία της Μικρασίας κ ίσως κι άλλοι, που δεν θυμούμαι την ώρα τούτη, δεν θα είχαν την… ευτυχία όχι μόνο να κυβερνήσουν, αλλά ούτε καν ν’ αναμιχτούν στα κοινά, λογιζόμενοι «νόθοι» κ επί το λαϊκότερο «ξενικομπάσταρδοι», χωρίς μ’ αυτό να θίγεται στο ελάχιστον η ηθική ακεραιότητα των μανάδων τους, ή να εκφράζεται κ η παραμικρή υπόνοια για το ήθος των γυναικών αυτών.

Η νεότερη Ελλάδα βέβαια ευτύχησε να έχει πρώτο κυβερνήτη της τον ιταλικής ή ισπανικής καταγωγής γόνο της οικογένειας των Vittori, Έλληνα Μασόνο Ιωάννη Καποδίστρια, που κυβέρνησε αυταρχικά, πλην όμως με τρόπο έντιμο, κι αποδείχτηκε ακέραιος, επιδέξιος, ικανός, τίμιος κι αφοσιωμένος στην υπηρεσία της Ελλάδας. Γι’ αυτό δολοφονήθηκε από τους εβραιοβρετανούς «διά χειρός»… Μαυρομιχαλαίων. Δυστυχώς για την Ελλάδα και τον ελληνισμό τη διάδοχο κατάσταση αποτέλεσε ο «εσμός» των Βαβαρών πρακτόρων των ξένων συμφερόντων, που διέπρεψαν ως εργαλεία του εβραιοσιωνισμού κ εκδήλωσαν με κάθε τρόπο και μέσον το μίσος και το φθόνο τους προς τον ελληνισμό και την Ελλάδα.

Δεν αποτελεί λοιπόν την «σήμερον ημέρα» πρωτοτυπία η διακυβέρνηση του κράτους κατά παρόμοιο τρόπο κι από εμφορούμενους από τις ίδιες ιδέες και διαθέσεις και μετερχόμενους παραπλήσιες πολιτικές «ξενικομπάσταρδους» κυβερνήτες. Δοτούς από τα ίδια κέντρα του εβραιοσιωνισμού, να κυβερνήσουν για λογαριασμό του την Ελλάδα. Να συμβάλλουν στην καταστροφή του ελληνισμού, με την καθυπόταξη του στα εβραιοσιωνιστικά συμφέροντα.  Συνεπικουρούμενοι μάλιστα κι από τον εσμό αυτών, που ψωμίζονται από τα ψιχία και τα κόκαλα, που πέφτουν κάτω από το στημένο τραπέζι της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Στο τραπέζι, που  «κάθονται και τρων και πίνουν και την Άρτα φοβερίζουν» ευωχούμενοι οι εβραιοσιωνιστές.

Είναι φανερό πως οι «νόθοι» κυβερνήτες της Ελλάδας κ οι λοιποί δούλοι των εβραϊκών συμφερόντων γραικύλοι έχουν συμβάλλει στην εκτροπή της Ελληνικής Δημοκρατίας σε πολίτευμα… Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας, που, όπως αυτοί, είναι κι αυτό «νόθο».

Οι κυβερνήσεις τους είναι αντεθνικές κι αποτελούν τύπο και ομοίωμα της κυβέρνησης Λογοθετόπουλου, που άνθισε κατά τη Γερμανοκατοχή. Γι’ αυτό οι Έλληνες, από πολίτες, έχομε μετατραπεί σ’ υπηκόους, και βιώνομε καταστάσεις, που παραπέμπουν σε κατοχικές περιόδους της χώρας μας και σε καιρούς δουλείας του ελληνισμού.

Η χώρα μας τελεί υπό την κατοχή των εβραιοσιωνιστικών δυνάμεων (ΗΠΑ-ΕΕ-Ισραήλ-ΝΑΤΟ) κι ο λαός μας είναι υποδουλωμένος από αυτές και χρησιμοποιείται σα δούλος των εβραιοσιωνιστικών συμφερόντων.

Πολλοί περιμένετ’ ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και δεν έχετε συνειδητοποιήσει πως ζείτε μέσα στη δίνη του πολέμου αυτού κι ότι «νυν υπέρ πάντων ο αγών».

Έχετε αντιληφτεί τον μαζικό εποικισμό της χώρας μας από φυλές «βαρβάρων», Κάφρων και Καφίρων, Ινδών κι Αγαρηνών, Σλάβων και Τουρκαλβανών κι όχι μόνο. Αυτό αποτελεί φάση του πολέμου. Δεν τους φέρνουν εδώ λαθραία, όπως τα τσιγάρα και τα ναρκωτικά, επειδή τους λυπούνται, αλλά για να δημιουργήσουν δημογραφικό πρόβλημα. Ν’ αλλοιώσουν τη σύνθεση του πληθυσμού και να πετύχουν –και πέτυχαν- αυτό, που ο Αντίδοτος ήθελε να προλάβει και να εμποδίσει να συμβεί στην αρχαία Αθήνα. Τους φέρνουν εδώ να συμβάλλουν οι «μέτοικοι» αυτοί στην αύξηση της εγκληματικότητας. Στη συρρίκνωση την οικονομική των Ελλήνων, με την εξαγωγή στις χώρες προέλευσής τους χρημάτων κι αγαθών. Στην εθνική αλλοίωση του λαού και τη δημιουργία μειονοτήτων εκεί που δεν υπάρχουν. Ώστε να εγείρουν αυτές αξιώσεις πολύ σύντομα εθνολογικές, θρησκευτικές και με την οργάνωσή τους και τους κατάλληλους χειρισμούς κι εδαφικές διεκδικήσεις ακόμα. Για να δημιουργήσουν αποσταθεροποίηση στο εσωτερικό κι αντίπαλο δέος σε «δεδομένη» στιγμή. Η παρουσία τους σε διαδηλώσεις είναι διακριτή. Η εκμετάλλευσή τους από κομματικές οργανώσεις είναι φανερή. Οι διεκδικήσεις τους άρχισαν ν’ απασχολούν την Πολιτεία και την Εκκλησία. Η παραβατικότητά τους έχει αυξηθεί σημαντικά και πολλοί από αυτούς αποτελούν πια δημόσιο κίντυνο. Η «προστασία» της παράνομης δράσης τους από τις Αρχές είναι φανερή. Τί άλλο περιμένετε ακόμα να δείτε; Πότε θα επιβούν της εξουσίας; Υπομονή.

Φάσεις του πολέμου αποτελούν ακόμη: Η χαλάρωση των ηθών, που καλλιεργείται και από την τηλεόραση. Οι επιδρομές κατά της οικονομίας, που υφιστάμεθα μέσω του χρηματιστηρίου, των off shore εταιρειών, των πολυεθνικών εταιρειών. Με την ίδρυση και λειτουργία πολυκαταστημάτων  (super market) από τις πολυεθνικές εταιρίες ξένων προς τα Ελληνικά συμφερόντων. Με την εκμετάλλευσή μας από την αλλοεθνή  πολεμική βιομηχανία, με την αγορά οπλικών συστημάτων, αεροπλάνων, ελικοπτέρων, πολεμικών πλοίων κ υποβρυχίων, ακόμη κ ελαττωματικών κ υπερτιμημένων κι άχρηστων κ επικίνδυνων σ’ ώρα μάχης για τους χειριστές και τα πληρώματά τους. Με την   καθιέρωση της «μίζας» στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα και την  κυκλοφορία «μαύρου» χρήματος. Με τη μείωση της παραγωγής αγαθών και την  παράλληλη αύξηση των εισαγωγών. Με την  ανεξέλεγκτη τιμολόγηση αγαθών κ υπηρεσιών και τη δράση των μεσαζόντων. Με την  επιδρομή των φαρμακευτικών εταιρειών και την αυθαίρετη κοστολόγηση των φαρμάκων, του φαρμακευτικού κ ιατρικού υλικού κλπ. ειδών νοσοκομειακής χρήσης, χωρίς αντικειμενικό προσδιορισμό της αξίας τους. Και με την  οικονομική εξάρτηση του κράτους. Έτσι, για ν’ αναφέρω ενδεικτικά μερικές από τις στημένες και συστηματοποιημένες αιτίες, παγίδες, που ενέχονται στη δημιουργία της οικονομικής κρίσης και την αναστολή καθ’ επιθυμίας γι’ αντίσταση του κράτους. Με την ανοχή βέβαια των «ελληνικών» κυβερνήσεων και την συμπαράσταση και διευκόλυνσή της από τις «ελληνικές» τράπεζες Εβραιομασονικών συμφερόντων.

Φάσεις αυτού του πολέμου αποτελούν ακόμη και: Η «προπαγάνδα», που ενεργείται μέσω του τύπου, της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης, που αποτελούν τη σύγχρονη πέμπτη φάλαγγα, και μεταδίδουν και διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις. Τρομοκρατούν και κινδυνολογούν, χωρίς φραγμό εν ονόματι της ελευθερίας του Τύπου. Κρύβουν όμως την αλήθεια, ή την παραποιούν ανάλογα με τα συμφέροντα που υπηρετούν κι αποσιωπούν ή διαστρέφουν γεγονότα σημαντικά.

Η «φράξια», με «φραξιονιστές» τους Εβραιομασόνους, που πνίγουν κάθε φωνή αντίθετη προς τα συμφέροντά τους και κλείνουν τον δρόμο της εξέλιξης οιουδήποτε αντιταχτεί στο σκοπό και στις μεθοδεύσεις τους. Κι όχι μόνο του αφαιρούν τον λόγο με την αφαίρεση της δυνατότητας επικοινωνίας, αλλά του κλείνουν μαζί με τις πόρτες, και το στόμα και τα μάτια, αν χρειαστεί. Του φυτεύουν  ένα καρκίνο, ή μια καρδιοπάθεια, ή μια σφαίρα, κατά περίπτωση. Έτσι, όπως του Καποδίστρια παλιά, που αρνήθηκε να υπηρετήσει τα συμφέροντά τους. Του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου πρόσφατα, που τους χαλούσε τη δουλειά. Αλλά και του δικού τους Ανδρέα Παπανδρέου, που αποστάτησε κι αθέτησε τις υποχρεώσεις του προς το συνδικάτο καθώς πίστεψε στα τελευταία του, μετά τις εκλογές  του 1985, πως μπορούσε και χωρίς αυτούς!... Του Σοφοκλή Βενιζέλου, πρωτύτερα, και του πατέρα του παραμονές του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Αλήθεια, ο βασιλιάς Παύλος από τί πήγε; Γιατί τον Αλέξανδρο …ξέρομε πως τον δάγκασε μια… μαϊμού και …πέθανε… Κι αν εννοούν μαϊμού τον «κουράντε» προσωπικό του γιατρό, σίγουρα λένε την αλήθεια…

Οι καταλήψεις σχολείων και των τριών βαθμίδων, λιμανιών, δρόμων, αεροδρομίων, δημοσίων και ιδιωτικών υπηρεσιών και καταστημάτων. Οι καταστροφές δημοσίων και ιδιωτικών πνευματικών και υλικών περιουσιών, που τις φορτώνουν στον «όχλο», τον οποίο παραπληροφορούν κι αφιονίζουν και κινούν ενάντια και προς τα δικά του πολλές φορές συμφέροντα. Ενώ τις δημιουργούν ασύλληπτοι από τα όργανα τάξης δικοί τους πράκτορες. Έτσι, όπως και την εξέγερση και τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Και δημιουργούν επίτηδες σημαντικά οικονομικά προβλήματα κι όχι μόνο στις υπόλοιπες εργαζόμενες τάξεις και   στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και στο ίδιο το κράτος. Υποσκάπτουν το μέλλον του Ελληνισμού και την πνευματική του ανέλιξη, κατεδαφίζοντας την οικονομία του, τον πολιτισμό του, την Κοινωνία του, τα ήθη και τα έθιμα, κι ό,τι άλλο έχει δημιουργήσει στη μακραίωνη ιστορία του ο Ελληνισμός και το καπηλεύεται ο Εβραιοσιωνισμός με τα …Ευρωπέη.

Ο διεξαγόμενος επί δεκαετίες ψυχολογικός πόλεμος από την Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας, με την ανοχή και τις ευλογίες των ΗΠΑ και της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ, αποτελεί κι αυτός μέρος του τρίτου παγκόσμιου πολέμου, που πολλοί από Σας δεν βλέπετε πως ήδη εξελίσσεται, αλλά περιμένετε πως κάποτε θα έρθει…

Η αύξηση της καλλιέργειας και της εμπορίας του χασίς και των εισαγωγών «μαλακών» και «σκληρών»  ναρκωτικών ουσιών, που σημαίνει κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των χρηστών αυτών των δολοφονικών μέσων, αποτελεί άλλη μια μορφή του πολέμου αυτού. Αυτά τα εγκληματικά μέσ’ αποσκοπούν στην αχρήστευση της νεολαίας κυρίως, αλλά και των όσων μπορούν ν’ αντιταχτούν στις δυνάμεις του επιδρομέα. Τους χρήστες αυτών των δολοφονικών ναρκωτικών ουσιών καταδικάζουν  στην οικονομική κ ηθική εξαθλίωση πρώτα και στον αργό βασανιστικό κι ατιμωτικό πρόωρο θάνατο στη συνέχεια. Στερούν έτσι και την Πατρίδ’ από αξιόμαχες δυνάμεις. Την Κοινωνί’ από την πρόοδο και τον πολιτισμό. Τις οικογένειες των χρηστών από υγιή μέλη, διαδόχους, ηθική κ οικονομική  ευρωστία κ υπόσταση.

Η νομοθεσία, η βιομηχανία κατασκευής αντιλαϊκών νόμων, η κακοδιοίκηση, έρχονται στη συνέχεια να επισφραγίσουν την αντιλαϊκή πολιτική και την απονεύρωση του Λαού. Όλ’ αυτά, μαζί με την εκποίηση της κρατικής περιουσίας και της παράδοσης στον εχθρό κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής, έρχονται να συμπληρώσουν τις κατάλληλες συνθήκες, που οδηγούν στο χάος, στο γυψάρισμα, στην υποδούλωση των Λαών. Γιατί ο λαός δεν θα  μπορέσει ν’ ανακάμψει οικονομικά και το κράτος θα στερηθεί κάθε δύναμης και δυνατότητας, που θα μπορούσε ν’ ανασχέσει την εχθρική κατοχή της χώρας και τη δουλεία του λαού μας. Κι ούτε να έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί το «πάτριον έδαφος» από την μελετούμενη αλλοτρίωσή του μέσω του «Καλλικράτη» και της οικονομικοκοινωνικής κρίσης, που φρόντησαν να δημιουργήσουν στον Τόπο μας, με τη συνεργασία των Γραικύλων πολιτικών και των Μασονικών Στοών.

Γι’ αυτή τους τη δολιότητα, που συνεπικουρείται από τους Γραικύλους πολιτικούς θ’ αναφερθώ υστερότερα.

Κ οι μεν Αθηναίοι ευτύχησαν να έχουν έναν Αντίδοτο τότε. Εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες έχομε άραγε τουλάχιστον έν’ αντίδοτο να χρησιμοποιήσομ’ ενάντια στην επέλαση του εχθρού; Ενάντια σ’ αυτό το δηλητήριο, που μας ποτίζει καθημερινά; Ώσπου να μας εξαντλήσει, να παραλύσει τις αντιστάσεις μας και να παραδοθούμε σ’ αυτόν «άνευ όρων»; Έν’ αντίδοτο για την τιμή των όπλων;

Καλημέρα! Καλησπέρα! Καληνύχτα Σας!...

Ω, Χριστέ μου! Πως θ’ αντέξετε να ζήσετε τη νύχτα Σας!…

                                                               Γράφτηκε: 6-8-2010

                                        Δημοσιεύτηκε: 4.12.2010/543  Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου