Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Μ Π Ι Λ Ι Ε Ε Ε Σ !

Τις πρώτες  μέρες του Οκτώβρη (2007) συνέβησαν δυο πολιτικά γεγονότα, που δεν θα πρέπει να περάσουν απαρατήρητα, γιατί επηρεάζουν τις εξελίξεις και σηματοδοτούν αποτελέσματα.

Το πρώτο είναι η «ιδιωτική» επίσκεψη της Αθήνας από τον πρώην πρόεδρο των Η.Π.Α Μπιλ Κλίντον. Ο Μπιλ κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα του «Ελληνικού» Κράτους συνάντησε τον αμφισβητούμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ο οποίος του παρέθεσε δείπνο. Είναι φανερό ότι σ’ αυτό το δείπνο το κύριο πιάτο που έφαγαν ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Τον Μπιλ, όπως και τον Μπους πατέρα, το διεθνές Σύστημα και κύκλωμα τον χρησιμοποιεί ταχυδρόμο μεταφοράς εμπιστευτικών προφορικών εντολών. Ο ερχομός του στην Αθήνα σημαίνει πως μετέφερε κάποια εμπιστευτική προφορική εντολή. Την εντολή αυτή την εμπιστεύτηκε στον Γ. Παπανδρέου, αφού όπως φαίνεται, δεν συνάντησε άλλο πρόσωπο. Τουλάχιστον δεν έγινε γνωστό αν είχε κι άλλη συνάντηση. 




Συμφωνία Κυρίων
Το περιεχόμενο της εντολής θα το μαντέψομε από το αποτέλεσμα των εκλογών Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κι από τις εξελίξεις που θα σημειωθούν στο Σκοπιανό και στον πόλεμο μεταξύ Τούρκων και Κούρδων.  Κρίνω πως η επίσκεψή του έγινε για επηρεασμό των εκλεκτόρων του ΠΑΣΟΚ και τους υπέδειξε ποιον προτιμά και ποιόν θέλει το Σύστημα ν’ αναδείξουν Πρόεδρο.
 

Ο Μπιλ αποτελεί εργαλείο του Εβραιοσιωνισμού κ η γυναίκα του Χίλαρι, λέγεται πως, είναι Εβραιοαμερικάνα. Εξάλλου όσες φορές έχει επισκεφθεί ο Μπίλ το Ισραήλ μετέχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, φορεί στο κεφάλι Κιπά και δεν παραλείπει να καταθέσει στεφάνι και να προσευχηθεί στο μαυσωλείο του Ολοκαυτώματος.

Κατά τη διάρκεια της Προεδρικής του θητείας  προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στο Σιωνισμό με το νομοθετικό του έργο. Ουσιαστικά το Λαό των Η.Π.Α., Κυβερνά Κράτος Εβραιοσιωνιστικό κ οι Πρόεδροί του προέρχονται από τη Μασονία κι εφαρμόζουν και νομοθετούν αποφάσεις Σιωνιστικές. 

Το δεύτερο σημαντικό γεγονός, που συνέβη μετά την αναχώρηση του Κλίντον, είναι οι δηλώσεις περί Μεγάλου Αλεξάνδρου, που έκαμε  ο Εβραιοαμερικάνος Νίμιτς, τον οποίο έχουν επιβάλλει οι Η.Π.Α. ως διαμεσολαβητή  μεταξύ Ελλάδας – Σκοπίων.


 Ο διαπραγματευτής αυτός λειτουργεί όπως οι παλιοί Μυλοποταμίτες κατσικοκλέφτες. Με το ίδιο σύστημα. Τότε, ίσως και τώρα, ο κατσικοκλέφτης, αφού έκλεβε τα ζώα κάποιου, παρουσιαζόταν έπειτα στον παθόντα ως μεσολαβητής, απεσταλμένος τάχα του κλέφτη. Και μετέφερε τις προτάσεις του κλέφτη, δηλαδή τις δικές του, στον παθόντα και προσπαθούσε να τον πείσει να δεχθεί συμβιβασμό με την επιστροφή ενός μέρους από το κλεμμένο κοπάδι. Ύστερ’ από πολλά παζαρέματα κάπου συμφωνούσαν κι ο παθών, προκειμένου να χάσει ολόκληρο το κοπάδι, αποδεχόταν την επιστροφή μέρους από τα κλεμμένα ζώα του…

Κάπως έτσι παζαριάζει κι ο Νίμιτς, που εκπροσωπεί σ’ αυτή την περίπτωση τους κλέφτες του ονόματος της Μακεδονίας κ είναι ένας από αυτούς.

Αυτός ο Εβραιοαμερικάνος, χωρίς να πλύνει το στόμα του, εκτόξευσε βαριές βρισιές κατά του μεγαλύτερου Στρατηλάτη – εκπολιτιστή, που αναφέρει και τιμά η  Παγκόσμια Ιστορία. Φέρεται να είπε κι ότι: «Θα πω ότι προσωπικά δεν τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Μέγα Αλέξανδρο, αν και γνωρίζω ότι η άποψή μου αυτή μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο επικρίσεων στις δύο χώρες. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σίγουρα μεγάλος κατακτητής, όμως έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους και κατέστρεψε πολλές πόλεις. Δεν διέδωσε τη δημοκρατία και τις πολιτειακές αξίες. Για τον λόγο αυτό μου φαίνεται περίεργο που υπάρχει τέτοια αντιπαλότητα, σχετικά με το ποιος θα τον κληρονομήσει»!! (Καθημερινή 9.10.07)

 Είναι δικαίωμα του Νίμιτς «να μην τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση» στο πρόσωπο του Μεγάλου αυτού Έλληνα στρατηλάτη κ εκπολιτιστή. Κατηγόρησε όμως τον Έλληνα  Βασιλιά της Ελληνικής Μακεδονίας Αλέξανδρο το Μεγάλο, πως «έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους και κατέστρεψε πολλές πόλεις», χωρίς ν’ αναφερθεί στους λόγους που τον ώθησαν να προβή στην εκστρατεία του κατά των Περσών. Χωρίς να θυμηθεί και ν’ απαριθμήσει τις πόσες Αλεξάνδρειες, Αλεξανδρέττες και τη Βουκεφάλια, που έχτισε. Και χωρίς να θυμηθεί, αν γνωρίζει, τους Έλληνες εκπολιτιστές και τους άνδρες του στρατεύματός του, που εγκατέστησε σ’ αυτές για τον εκπολιτισμό των Βαρβάρων. Τη δημιουργία τόσων εστιών Ελληνικού πολιτισμού, για τον εκπολιτισμό των Βαρβαρικών φυλών της Ανατολής.

 Ως φαίνεται μπέρδεψε τη συμπεριφορά των Δυτικοευρωπαίων πρώτων μεταναστών, που έφτασαν στην Αμερική και διέπραξαν τη γενοκτονία των Ιθαγενών φυλών, που κατοικούσαν την Χώρα. Άρπαξαν τη Γη τους, κατέστρεψαν τον πολιτισμό τους. Και δημιούργησαν τη νέα « Βαβυλώνα, την πόρνη τη μεγάλη».

Αυτά τ’ αποβράσματα της Δυτικής Ευρώπης, εμπλουτισμένα και με τυχοδιώκτες διαφόρων άλλων Εθνοτήτων, αποτελούν τους βασικούς προγόνους του πολυσυλλεκτικού σημερινού Αμερικάνικου Λαϊκού μορφώματος, που τολμούν να το παρουσιάζουν και σαν Έθνος!    Κι ότι μέσα σ’ αυτό τον αχταρμά κατάφερε ο Εβραιοσιωνισμός να στήσει την Έδρα του και να μεγαλουργεί, έχοντας κάτω από τη βία, τη μόνιμη απειλή και την τρομοκρατία, στον απόλυτο έλεγχό του αυτή την ανθρώπινη πανσπερμία.

Αν είναι δυνατόν ν’ αντιπαραβληθεί το Κράτος του Μ. Αλεξάνδρου, με αυτό της νέας Βαβυλώνας των Εβραιομασόνων Σατανιστών. Αυτό το Κράτος του οποίου τα τρόπαια είναι ο πόλεμος της Κορέας. Ο πόλεμος του Βιετνάμ. Οι πόλεμοι του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Η ανάμειξή του στα εσωτερικά των άλλων Χωρών, με αντικειμενικό σκοπό τη διάλυση των Κοινωνιών τους, την οπιστοδρόμηση των Λαών τους, τον έλεγχο της οικονομίας τους, την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών τους πηγών, την τελική τους διάλυση και τοποθέτηση σ’ αυτές Κυβερνήσεων από «Γκαουλάϊτερς» και «Κουϊσλιγκ» του απόλυτου ελέγχου των Σατανιστών Εβραιομασόνων της Ουάσιγκτον. Η χρήση χημικών αερίων και βομβών ναπάλμ, για τη μαζική καταστροφή Λαών. Οι γενοκτονίες. Κι ό,τι άλλο έχει σχέση μ’ εγκληματικές ενέργειες στρεφόμενες κατά της Κοινωνίας.  Τι άλλο έχει να επιδείξει στην Ιστορία του και το παραλείπομε ή το αγνοούμε; Τον τεχνολογικό πολιτισμό, που ανέπτυξε; Να τον χαίρεται, αφού δεν τον θεμελίωσε πάνω σε ηθικές, ανθρωπιστικές βάσεις και τον χρησιμοποιεί για την υποταγή του Ανθρώπου σ’ αυτόν και για καταστρεπτικούς σκοπούς.

 

H (τότε) ΥΠΕΞ της Ελλάδας Ντόρα Μητσοτάκη σχολίασε τη δήλωση αυτή του Εβραιοαμερικάνου Νίμιτς, που είναι ορισμένος διαπραγματευτής από τον Ο. Η. Ε. κ εκπροσωπεί το Γ. Γ. αυτού του Εβραιοσιωνιστικού Οργανισμού, δηλώνοντας κι ότι:

«Μιλάμε με όρους μέλλοντος για τα θέματα της περιοχής μας και όχι με όρους παρελθόντος»! (ό.π.)

 Δηλαδή ξεχάσετε την Ιστορία και συμμορφωθείτε με τις προτάσεις του Εβραιοσιωνιστή Νίμιτς!!...

 Ο πολιτισμός αποτελεί προϊόν του ανθρώπου. Δεν αποτελεί ο Άνθρωπος προϊόν του πολιτισμού. Δεν είναι λοιπόν σωστό να τεθεί ο Άνθρωπος υπηρέτης του πολιτισμού. Αλλά ο πολιτισμός να τεθεί στην υπηρεσία του Ανθρώπου.

Ο πόλεμος αποτελεί υποπροϊόν του Ανθρώπου. Δεν αποτελεί ο Άνθρωπος υποπροϊόν του πολέμου. Ας πάψει λοιπόν ο Άνθρωπος να παράγει και ν’ αναπαράγει αυτό το υποπροϊόν, που δεν τον τιμά, αλλά τον εξευτελίζει.

Κι ακριβώς επειδή ο δικός τους τεχνολογικός  πολιτισμός μειονεκτεί μπροστά στον Ελληνικό πολιτισμό, σ’ αυτό το παγκόσμιο μεγαλούργημα. Δεν στηρίζεται στην Χριστιανική Αλήθεια, Αγάπη κ Ηθική. Και δεν έχει πόδια να σταθεί μπροστά στον Ελληνικό πολιτισμό και στη Χριστιανική Αλήθεια κι Αγάπη. Γι’ αυτό βρίσκεται σε διωγμό  ο Ελληνισμός ως φορέας του Ελληνικού πολιτισμού και της Ορθόδοξης Χριστιανικής Θρησκείας. Στο πρόσωπο του Ελληνισμού καταπολεμούνται ο Ανθρωπιστικός πολιτισμός κ η Ορθοδοξία. Τιμή μας! Είναι  λόγος κι αυτός, για τον οποίο επιχειρείται η παραχάραξη της Ιστορίας, ιδιαίτερα του Ελληνικού Έθνους κ η διάβρωση της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας από τα μέσα…   

Σ’ αυτό, που ξεφώνησε η Υπουργός Εξωτερικών κ είπε πως: «Η Ιστορία γράφτηκε μια φορά και δεν ξαναγράφεται», ασφαλώς και θα συμφωνεί και το …«Ίδρυμα Ελευθερίου Βενιζέλου». Είναι όμως πολύ συζητήσιμο. Εξαρτάται από το πως εννοεί την Ιστορία κι αν αναφέρεται στη γνήσια ή στην «ιμιτασιόν» Ιστορία, που προβάλλει και στηρίζει με δόντια και νύχια το Ίδρυμ’ αυτό. Για να συμπληρώσει τις γνώσεις της πάνω στην Ιστορία, καλό θα ήταν να μελετήσει και την αληθινή Ιστορία. Τότε θα μάθει και ποια ήταν η πραγματική πολιτεία του μασόνου Εβραιοέλληνα Ελευθερίου Βενιζέλου…                                                                                                                                                                                                                

 

  Γράφτηκε 9.10.2007. Δημοσ. 13.10.2007. Ρ.

  Διασκευάστηκε - συμπληρώθηκε 10.8.2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου