Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ …ΠΑΣΟΚ ΚΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

Τις δυο τελευταίες βδομάδες η κινητικότητα γύρο από το Σκοπιανό ήταν αυξημένη. Η πολιτική μεθόδευση, που ακολουθήθηκε από τους διαχειριστές του προβλήματος, βάδισε στα χνάρια του Κυπριακού. Δηλώσεις αδιαλλαξίας από τα Σκόπια, προτάσεις από την πλευρά του διαπραγματευτή Εβραιοαμερικάνου  και συντονισμένες προσπάθειες αποπροσανατολισμού των Ελλήνων, από την πλευρά της «ελληνικής» Κυβέρνησης!

Όλ΄ αυτά μαρτυρούν πως η προδοσία προχωρεί προς την ολοκλήρωσή της χωρίς αναστολές. Μένει ακόμα να πείσουν οι συμβαλλόμενοι κι ο μεσολαβητής τον Ελληνικό Λαό να την αποδεχτεί. Σ’ αυτό το συμπέρασμα μας οδηγούν οι μεθοδεύσεις της «ελληνικής» Κυβέρνησης.

Για να πεισθεί, λοιπόν, ο Ελληνικός Λαός  ενεργοποιήθηκαν  τα φερέφωνα του Εβραιοσιωνισμού στην Αθήνα κι  άρχισαν την προβολή του «συνθέτου ονόματος», με το οποίο θα πρέπει να βαφτιστεί η Σκοπιανή Δημοκρατία, που ΘΑ περιέχει και την λέξη Μακεδονία. Βέβαια! Από τους πρώτους, που βγήκε και το στήριξε ήταν ο Μιλτιάδης Έβερτ. Ο γιος του γνωστού Βαυαρικής καταγωγής Έλληνα Άγγελου Έβερτ. Αυτού, που ήταν Αρχηγός της Αστυνομίας επί Γερμανοκατοχής.

   

                                                                                      Άγγελος Έβερτ
 
Ο δε Μιλτιάδης διετέλεσε Αρχηγάρα της Ν.Δ., ύστερ’ από το δημόσιο χειροφίλημα του ιδρυτή του Κόμματος αρχιμασόνου (33ου) Καραμάν Αλή του Α’. Του  Σωτήρα καλέ του επίσης ομοιόβαθμού του αρχιμασόνου Στυλ. Παττακού και των λοιπών «Αδερφών». Αυτών, που με τη συμπαράσταση των «Αδερφών» Κίσσινγκερ και  Μωσέ Νταγιάν, αλυσόδεσαν την «Δημοκρατία». Την Ελληνική «Δημοκρατία», που την είχαν προετοιμάσει  για δέσιμο οι λεγόμενοι Αποστάτες.

 
Mωσέ Νταγιάν                        Χένρυ Κίσινγκερ
 
 
 
 

Με  μορφασμό αποτροπιασμού απεδοκίμασε  ο Σωτήρας της Χούντας και προδότης της Κύπρου αυτή  τη δημόσια εκδήλωση δουλοφροσύνης του υποτακτικού του κ εξέφρασε τη σιχασιά που ένοιωσε. Αλλ’ αυτό δεν επηρέασε τη χειροτονία του Μιλτιάδη σε Αρχηγό.

 
Το «Σύνθετο όνομα» της Σκοπιανής Δημοκρατίας στήριξε κ υποστήριξε κι ο «επί παντός καιρού» επιπλέων, σαν πολιτικός φελλός, Επίτιμος της Ν.Δ. και πιστός δούλος του Μπούς. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρώην Πρωθυπουργός του Γιουνανιστάν, που επί των ημερών της βραχύχρονης Πρωθυπουργίας του συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία του προβλήματος.

                                 
                                              Αααυτός!...                                                  Κ η Ευτυχία του...
                                                                           
Κι ακριβώς επειδή υπήρξε συναυτουργός του στρεφόμενου κατά της ακεραιότητας της Χώρας πολιτικού εγκλήματος, καθώς κι αυτός, που αναγνώρισε το Κράτος του Ισραήλ από μέρος της Ελλάδας, έχασε την μοναδική Πρωθυπουργία που κατάφερε ν’ αποκτήσει πριν συμπληρώσει  τετραετία στον Πρωθυπουργικό θώκο…

Με τις παρεμβάσεις τους οι δυο αυτοί τέως Πρωθυπουργοί, άφησαν να εννοηθεί πως, εμείς οι Έλληνες προτείνομε την «Σύνθετη ονομασία» του Σκοπιανού Κράτους, αλλά οι Σκοπιανοί αρνούνται να την αποδεχτούν!! Αυτό κι αν αποτελεί  διαστροφή της πραγματικότητας Εβραιομασονικού Τύπου!!

Φέρεται, λοιπόν, η Ελληνική Κυβέρνηση ότι πρότεινε στα Σκόπια  να δώσουν στο Κράτος τους όνομα περιφραστικό, που ν’ αποτελείται από δυο ή περισσότερες λέξεις. Κι αποδέχεται να υπάρχει σ’ αυτό τον περιφραστικό τίτλο κ η λέξη  Μακεδονία ή παράγωγο αυτής. Κι ότι τα Σκόπια απέρριψαν την πρόταση αυτή. Δεν γνωρίζω αν πραγματικά έγινε τέτοια πρόταση από την Ελληνική Κυβέρνηση και την ακριβή διατύπωσή της. Αφού όμως δεν έγινε διάψευση από την Ελληνική Κυβέρνηση, σημαίνει πως η πρόταση έγινε.

Εκτός από τις δυο παραπάνω προβοκατόρικες  στηρίξεις της πρότασης, εκδηλώθηκαν κι άλλες ενέργειες. Σκοπός των ενεργειών αυτών είναι ο αποπροσανατολισμός των Ελλήνων πολιτών από αυτό το θέμα κ η στροφή της προσοχής και του ενδιαφέροντός τους προς άλλα προβλήματα. Έτσι, ώστε να περάσει απαρατήρητη και στο «ντούκου» η έγκριση της χρήσης της σύνθετης ονομασίας.

 Με προφανή στόχο την απόσπαση της προσοχής από αυτό το θέμα, ενεργοποιήθηκε η επίλυση του ασφαλιστικού κ οι συνταξιούχοι πήραν τους δρόμους, για να διασφαλίσουν την …ασφάλειά τους. Οι δε «συνδικαλιστές» άρχισαν ν’ απειλούν μ’ απεργιακές κινητοποιήσεις για την επίλυση των εργασιακών κ.λπ. προβλημάτων των εργαζομένων. Γιατί διάλεξαν αυτή την ώρα οι Εργατοπατέρες; Το ασφαλιστικό πρόβλημα δεν εμφανίστηκε ξαφνικά τις μέρες αυτές. Έτσι δεν είναι;  

Παράλληλα επανέλαβαν για πολλοστή φορά και την εκμετάλλευση της νεολαίας, εξωθώντας τους μαθητές της Γενικής Εκπαίδευσης σε καταλήψεις σχολείων κι αποχή από τα μαθήματα! Αυτό το παιγνίδι των καταλήψεων, που τα τελευταία χρόνια επαναλαβαίνεται όλο και πιο συχνά,  μαρτυρά πως στόχο των Εβραιοσιωνιστών αποτελεί  κ η Νεολαία, τη μόρφωση της οποίας με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν κ επιδιώκουν να παρεμποδίζουν. Αυτό γίνεται φανερό κι από τα προγράμματα, τα διδακτήρια και γενικά από τον τρόπο λειτουργίας των Σκολειών. Τι να πούμε όμως και για τον εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ, που βγήκε στα παράθυρα συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού  να υπερασπιστεί τις καταλήψεις των σκολειών από τους μαθητές και την αποχή τους από τα μαθήματα! Ας περιοριστούμε να πούμε μόνο πως με την πράξη του αυτή φανέρωσε τους ηθικούς αυτουργούς, που εξωθούν τους μαθητές σ’ αυτές τις καταστροφικές για τον πνευματικό τους εξοπλισμό εκδηλώσεις. Ντροπή δεν είναι να παρουσιάζονται παιδαγωγοί εκπαιδευτικοί εμφορούμενοι με ανάλογες ιδέες κι απόψεις που αποβαίνουν σε βάρος της εκπαίδευσης των Ελληνόπουλων; Είναι δικές τους αυτές οι θέσεις κ οι απόψεις ή τις εκτελούν επειδή τους το απαίτησε κάποιος εχθρός του Ελληνισμού;

Αφού είστε Συνδικαλιστές ασφαλώς θα έχετε πληροφόρηση και θα γνωρίζετε  σε ποια διδακτήρια κι από πότε πέφτουν οι σοβάδες στα κεφάλια των μαθητών. Από το τέλος Ιούνη, που έκλεισαν, ως τις δέκα Σεπτέμβρη, που ξανάνοιξαν τα σκολειά, ποιες προσπάθειες καταβάλατε για την επισκευή των διδακτηρίων, που έχουν προβλήματα, για την αντιμετώπιση της «τρομερής κατάστασης», όπως λέτε, που υπάρχει σε αρκετά από αυτά; Τώρα, το Νοέμβρη, που οι αίθουσες είναι γεμάτες από παιδιά  θυμηθήκατε την «τρομερή κατάσταση»; Δεν αντιλέγω και δεν αμφισβητώ την ύπαρξη σε κάποια σκολειά της κατάστασης αυτής. Γιατί όμως το θυμηθήκατε τώρα, που βράζει το καζάνι του Σκοπιανού; Γιατί διαλέξατε την ώρα για να δώσετε αυτή την παράσταση της Ιλαροτραγωδίας; Αντιληφτήκατε πως δίκια κι άδικα θα Σας κατηγορήσουν ως αβανταδόρους στην υπηρεσία των ξένων συμφερόντων, αφού με τις ενέργειές Σας στρέφετε την προσοχή του Λαού αλλού, σε ώρα, που διακυβεύονται συμφέροντα Εθνικά;..    

Οι γονείς τι έχουν να πουν γι’ αυτό; Γιατί δεν αναλαβαίνουν οι γονείς αυτοί τον αγώνα της επίλυσης των Εκπαιδευτικών προβλημάτων, αλλά αποδέχονται την ανάθεση του αγώνα στα παιδιά τους; Υποψιάζονται τις συνέπειες της ανοχής τους αυτής; Γνωρίζουν ότι την ίδια ώρα, που τα παιδιά τους απέχουν από τα μαθήματα και χάνουν τον καιρό τους σε άλλες ασχολίες, παιδιά της ηλικίας τους σε άλλες χώρες εργάζονται σκληρά, για να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί για την επιβίωσή τους; Πέφτουν στην εκμετάλλευση τρίτων. Εξαναγκάζονται σε βαριές κι ανθυγιεινές εργασίες. Μένουν ανασφάλιστα την ώρα που τα συνδικάτα του …εγκλήματος στην Ελλάδα χρησιμοποιούν τ’ άγουρα νιάτα για τη διεκδίκηση της υπαγωγής τους στα βαρέα κι ανθυγιεινά επαγγέλματα… 

Από αυτά και μόνο διαπιστώνετε πως δρα μέσα στο Κράτος η προπαγάνδα του Εβραιοσιωνισμού και πως οι πράκτορες που διαθέτει δραστηριοποιούνται, προκειμένου να βοηθήσουν την επιτυχία των σκοπών του. Βλέπετε πως αποκρύπτει τον πραγματικό του σκοπό, που στην προκείμενη περίπτωση είναι η δημιουργία του Μουσουλμανικού τόξου στη Βαλκανική. Και κολοβώνει κι αποκόπτει την Ελλάδα, παρεμβάλλοντας μεταξύ αυτής και των άλλων Βαλκανικών Κρατών ένα νέο κράτος, που το δημιουργεί αφαιρώντας από την Ελλάδα δικά της Εθνικά εδάφη. Αυτό δεν το ομολογεί, αλλά ζητά πρώτα ύπουλα τη χρήση του ονόματος Ελληνικής Περιφέρειας, για να το αποδώσει σε άλλο Κράτος, που κι αυτό το δημιούργησε ανορθόδοξα με τη χρήση βίας και τη διαίρεση άλλου Βαλκανικού Κράτους(Γιουγκοσλαβίας). Και προφασίζεται ότι αυτό το άλλο νεοσύστατο Κράτος τάχα δικαιούται αυτή την ονομασία, γιατί κ η δική του Χώρα έτσι ονομαζόταν πρωτύτερα! Αφού όμως πάρει πρώτα και κατοχυρώσει το Ελληνικό όνομα, θα επιδιώξει στη συνέχεια να πάρει και την Ελληνική περιφέρεια στην οποία κι ανήκει από την αρχαιότητα τ’ όνομ’ αυτό, προσφέροντας ίσως κάποιες αντιπαροχές, που θα τις πλασάρει σα συμφέρουσα λύση. Έτσι μεθοδικά κ ύπουλα κινείται ο Εβραιοσιωνισμός.

Σχεδιάζουν κ επιδιώκουν να δώσουν αυτό το κτύπημα στον Ελληνισμό, ώστε να μειώσουν ακόμη πιο πολύ την ακεραιότητα της Χώρας, τις οικονομικές  δυνατότητες του Κράτους και τον Ελληνικό πληθυσμό. Γιατί, εκτός από την ελάττωση του Εθνικού μας εδάφους,   η αφαίρεση της Μακεδονίας από την Ελλάδα θα έχει ως αποτέλεσμα, και την ελάττωση των οικονομικών πόρων, που προέρχονται από τη Μακεδονία και την ελάττωση του πληθυσμού της Ελλάδας και παράλληλα και τη δημιουργία προσφυγικού προβλήματος. Και τούτο, γιατί δεν είμαστε σίγουροι αν οι Μακεδόνες Έλληνες θα παραμείνουν στη Γη τους ως Πολίτες άλλου κράτους, μ’  εξαναγκασμό αλλαγής υπηκοότητας και θρησκείας ή αν θα προτιμήσουν την προσφυγιά και την μετεγκατάστασή τους σ’ άλλες  Περιφέρειες του Ελληνικού Κράτους και μάλιστα εφόσον θα δεχθούν και διωγμούς από τη διοίκηση του κράτους αυτού που κυοφορείται.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα πάρουν και θα δοκιμάσουν οι Έλληνες την πικρή γεύση του 1922. Και μη Σας διαφεύγει πως το 1922 υπήρξε το αποτέλεσμα των μεθοδεύσεων του Εβραιοσιωνισμού τουλάχιστον από την εποχή του Τρικούπη, του «δυστυχώς επτωχεύσαμε», ως την Μικρασιατική καταστροφή.

Ενώ λοιπόν εξελίσσεται και περιπατεί με τη βοήθεια Γραικύλων η πρώτη φάση, που αφορά στο σφετερισμό του ονόματος κ η επιτυχία της προδικάζει  το ξεκίνημα και της δεύτερης, ο Ελληνικός Λαός αποπροσανατολίζεται από τους Γραικύλους Μασόνους συνεργάτες του εχθρού. Τα φερέφωνα του εχθρού διατυμπανίζουν ότι 119 Κράτη έχουν ήδη αναγνωρίσει το Κρατίδιο με τ’ όνομα Μακεδονία, ενώ η Ελλάδα επιμένει να μην αναγνωρίζει αυτή την ονομασία. Δεν βρέθηκε όμως κάποιος να τους πει πως και το Ισραήλ ιδρύθηκε στα 1948, αλλά η Ελλάδα το αναγνώρισε μόλις το 1992. Κι αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης ο Πρωθυπουργός που το αναγνώρισε, ίσως ακόμη να μην είχε αναγνωριστεί  από το Ελληνικό Κράτος.

Είναι γνωστό πως τα Όργανα του Κόμματος που «κυβερνά» είναι καπελωμένα από στελέχη, που έχει φυτέψει σ’ αυτά η Μασονία που συνεργάζεται με τον εχθρό.

«Εδώ ο Κόσμος καίγεται και το …ΠΑΣΟΚ ( έτσι το λένε τώρα) χτενίζεται», για να προσέλθει στις κάλπες 11.11.2007. Να επικυρώσει με την ψήφο του και ν’ αναδείξει το  νέο Προέδρου του… Κουνήματος, που επέλεξε γι’ αυτό ο Εβραιοσιωνισμός, του οποίου την εντολή μετέφερε ο Μπίλ Κλίντον. Πως τα συνδυάζουν όμως όλα, εεε;

 Που καιρός τώρα για το Σκοπιανό! «Σιγά μην αφήσομε το γάμο και πάμε για πουρνάρια»…   Πολλά παίζονται. Και μην πιστεύετε ότι όλα τα Μέλη της Βουλής είναι καλοί πατριώτες…

                 Γράφτηκε  3.11.2007.  Δημοσ.  10.11.2007. Ρ.

 

Σημείωση: Οι κομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ έγιναν στις 11.11.2007. Όπως προβλέψαμε Πρόεδρος αναδείχτηκε ο Γ. Παπανδρέου, που είχε υποδείξει ο Κλίντον, αλλά με καλπονοθεία. Αυτή πραγματοποιήθηκε με το κόλπο της ψηφοφορίας και των «φίλων» του… Κουνήματος. Άνοιξαν την πόρτα κ επέλασαν στις κάλπες όλα τα μέλη των Μασονικών Στοών παρασταίνοντα τους «Φίλους» του… Κουνήματος και ψήφισαν αυτόν, που υπέδειξε ο Εβραιοσιωνισμός μέσω Κλίντον. Προσήλθαν, λέει, στις κάλπες και ψήφισαν  περί τα 900.000 Μέλη και Φίλοι!

 (Από το άρθρο μου «ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ». 14/17.11.2007).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου