Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΚΟΤΣΥΦΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ

Τη βδομάδα που μας πέρασε  η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας  δέχτηκε τρία χτυπήματα καθοριστικής σημασίας για τη Χώρα, το Κράτος και το Έθνος μας.

Πρωτύτερα βέβαια είχε κληθεί κ επισκέφτηκε το ΥΠΕΞ των Η.Π.Α.  η ΥΠΕΞ του Γιουνανιστάν και της έδωσαν, υποθέτω, ενημέρωση και  καθοδήγηση για τις εξελίξεις και την επιθυμητή από τις Η.Π.Α.  στάση, που καλείται να τηρήσει ως προς αυτές το Γιουνανιστάν. Και πριν «Αλέκτωρ φωνήσαι», έσκασαν τρις βόμβες αρκετών μεγατόνων και συντάραξαν το Γιουνανιστάν.

  
         
 
*Στην Κύπρο έχασε την επανεκλογή του ο «κακός» Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου Τάσος Παπαδόπουλος και στη θέση του εκλέχτηκε ο Δημήτρης Χριστόφιας. Αυτή την αμοιβή του επεφύλαξαν, επειδή δεν ενέδωσε στις πιέσεις, που του ασκήθηκαν και δεν αποδέχτηκε της προτάσεις επίλυσης του Κυπριακού κατά τα συμφέροντα του Ισραήλ.

               

*Το Κόσσοβο κήρυξε την ανεξαρτησία του κι απόκτησε Αρβανίτικη… υπηκοότητα.
 
*Επέστρεψε στο Γιουνανιστάν ο Εβραιοαμερικάνος Διαχειριστής του Σκοπιανού προβλήματος, με … βελτιωμένη προς το χειρότερο άποψη για την ονομασία του Σκοπιανού Κράτους.

Οι τρεις αυτές βόμβες φόρτισαν με … ραδιενέργεια την ατμόσφαιρα των Βαλκανίων και της Ευρασίας κι όποιος αντέξει. Οπότε θα περιμένομε πως θα εκδηλωθούν παρενέργειες οργανικές σε κάποια Κράτη, με πιθανές τερατογενέσεις. Και τα τερατάκια, που θα γεννηθούν, θα φέρουν ή ουρίτσες ή  κερατάκια, γιατί κάπου θα μοιάζουν του μπαμπά τους…

Ο Σιωνισμός «σπεύδει βραδέως». Δε βιάζεται. Πιάνει το λαγό με τον αραμπά. Έχετε προσέξει το γάτη; Μπορεί να κάθεται έξω από την ποντικότρυπα με τις ώρες και να περιμένει να βγει το ποντίκι να το φάει…

Η μέθοδος του Εβραιοσιωνισμού είναι απλή. Στηρίζεται στο σπάσιμο των νεύρων του αντιπάλου και στη δημιουργία σύγχυσης και κόπωσης. Τον κρατεί επ’ αόριστο σ’ εκκρεμότητα, χωρίς να προτείνει συμφέρουσες λύσεις στο πρόβλημά του. Του κάνει ασύμφορες προτάσεις από καιρό σε καιρό, που η δεύτερη είναι χειρότερη από την πρώτη κ η τρίτη χειρότερη από τη δεύτερη. Σε κάποια στιγμή του παρουσιάζει ένα «κοκτέϊλ» από τις προηγούμενες προτάσεις. Έτσι, για να του κάμει σπάσιμο. Να τον εξοργίσει. Να τον κουράσει. Να τον κουρελιάσει. Να τον φέρει εκεί που θέλει. Και τότε του αφαιρεί κάθε δικαίωμα. Του παίρνει και το σώβρακο. Γιατί του έχει αφαιρέσει κάθε αντίσταση. Γιατί δεν υπάρχει ανθρώπινη συμπόνια σ’ αυτούς τους οπαδούς και λάτρεις του Σατανά. Είναι κι αυτοί ανθρωποκτόνοι. Έτσι, όπως ο Δαίμονας, που λατρεύουν.  

Βέβαια κατά τη διάρκεια που τον κρατεί στο περίμενε, του δημιουργεί κι άλλα προβλήματ’ αναπάντεχα, χωρίς να φαίνεται πως είναι αυτός ο δημιουργός τους,  χωρίς να τα περιμένει το θύμα και χωρίς να είναι σε πολλές περιπτώσεις ικανό να τα συσχετίσει μεταξύ τους. Ώστε σωρευτικά να συντελέσουν όλα μαζί στην κάμψη των ψυχικών, πνευματικών και σωματικών του αντιστάσεων. Και τον τιμωρεί. Τον βασανίζει. Κ ηδονίζεται να τον βλέπει να υποφέρει. Γιατί έχει ψυχική διαστροφή. Έχει καταστεί ανώμαλος κ επικίνδυνος! Και συγχρόνως τρομερά εκδικητικός! Όπλα του χρησιμοποιεί και τη συκοφαντία και τη διαίρεση. Χαίρεται να διασύρει την υπόληψη του αντιπάλου του ακόμη και νεκρού, ώστε να τρομοκρατήσει όσους θα παραβρεθούν στο θέαμα κι όσους άλλους θα μάθουν από τους ψιθυριστές του το γεγονός. Να τον διαπομπεύσει. Να σπείρει μίσος στην Κοινωνία και στην Οικογένεια. Τον ευχαριστεί να βλέπει να σφάζει ο αδερφός τον αδερφό του!

Αυτή τη μέθοδο ακολουθεί ο Εβραιοσιωνισμός. Όσο στο Κυπριακό, τόσο και στο Σκοπιανό. Κι αυτή τη φορά οι προτάσεις του για την επίλυση του Σκοπιανού αποτελούν παγίδες. Πέντε παγίδες – λύσεις. Όποια κι αν διαλέξει το Γιουνανιστάν, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι το ίδιο. Και στις πέντε η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ υπάρχει. Κι από τις πέντε, θ’ απαλειφθούν με τον καιρό  οι άλλες λέξεις και θα παραμείνει μοναδική στη χρήση η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αυτό επιθυμούν κι αυτό επιδιώκουν. Γιατί αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα, που θα τους επιτρέψει την απόσχιση της Μακεδονίας από την Ελλάδα και την προσκόλησή της στα Σκόπια. 

Η ευθύνη της Κυβέρνησης στο σύνολό της κι όχι μόνο της ΥΠΕΞ είναι μεγάλη. Δεν πρέπει να επιτραπεί η αποδοχή καμιάς από τις πέντε προτάσεις, εφόσον σ’ αυτές περιλαβαίνεται  η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Μοναδική αποδεχτή λύση από το μέρος μας, αν θέλομε να ονομάζεται  αξιοπρεπής Ελλάδα το Κράτος μας, πρέπει να είναι αυτή, που ΔΕΝ θα περιλαβαίνει τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ας  πουν το προτεκτοράτο αυτό Βαρδάρη. Ας το πουν όπως αλλιώς θέλουν. Φτάνει να μην κάμουν χρήση της λέξης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στον τίτλο του. Κατέχουν που κατέχουν Γη Ελληνική. Κ είναι τόσο αχάριστοι, που επιδιώκουν να βάλουν στο χέρι και την υπόλοιπη!  Ας κοιτάξουν προς τα πίσω να ιδούν και να θυμηθούν το αποτέλεσμα, που έφερε στους Σλάβους, η ιδέα του Πανσλαβισμού και στους Τούρκους του Παντουρκισμού. Κι ας βάλλουν νερό στο κρασί τους, γιατί κάποτε «θα γυρίσει και της γαλανής αίγας το γάλα»…

                                         Γράφτηκε 20.2.2008. Δημοσ. 23.8. 2008. Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου