Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 58ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

Από την Πέμπτη 14.5.2009 έως το Σάββατο 16.5.2009, έγινε το 58ο Συνέδριο των μελών της Λέσχης των Μπίλντερμπεργκ στο ξενοδοχείο «Αστέρας» της Βουλιαγμένης στην Αθήνα.

Έγινε γνωστό πως σ’ αυτό πήραν μέρος κάποιοι από τους Αστέρες, που βλέπομε τελευταία να οργιάζουν στο τοπικό και στο διεθνές πολιτικό στερέωμα. Ανάμεσα σ’ αυτούς έγιναν γνωστά τα ονόματα των: Τζέιμς Στάϊνμπεκ των Η.Π.Α., Ρομάνο Πρόντι της Ιταλίας, Καρλ Μπιλτ της Σουηδίας, Ζακ Λανγκ της Γαλλίας, Αλί Μπαμπατζάν της Τουρκίας. Κι ακόμη: Ρόμπερτ Ζέλικ, Ζαν Κλοντ Τρισέ, Τίμοθι Γκάιτνερ, Τζο Άκερμαν.

Ελληνικές παρουσίες, που σημειώθηκαν, ήταν: Κ. Καραμανλής, Πρωθυπουργός. Ντόρα Μπακογιάννη, Υπ. Εξωτερικών. Γιάννης Παπαθανασίου, Υπ. Οικονομίας. Γιώργης Αλογοσκούφης, πρώην Υπ. Οικονομίας. Άννα Διαμαντοπούλου, Βουλ. ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Παπανδρέου δεν ήταν παρών, γιατί έλλειπε στην Κίνα σκόπιμα, για να προστατευθεί από αδιάκριτα βλέμματα.




Είναι γνωστό πια πως σ’ όποιο κράτος  πραγματοποιήσει την ετήσια συνεδρία του το Σατανικό αυτό Συνδικάτο του Εγκλήματος, που πήρε τ’ όνομα του ξενοδοχείου «Μπίλντερμπεργκ», που βρίσκεται κοντά στο Άρνεμ της Ολλανδίας, παρατηρείται να συμβαίνουν τον ίδιο χρόνο δυσάρεστα, ως καταστροφικά, γεγονότα κ εξελίξεις πάνω σε οικονομικά, πολιτικά,  εθνικά και κοινωνικά  θέματα.
 
 
Πρώτη παρενέργεια, που σημειώθηκε κατά τη δεύτερη μέρα των εργασιών του Συνεδρίου, Παρασκευή 15.5.2009, είναι ότι «κλείδωσε» η πρώτη θέση, του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, την οποία κατέλαβε η   Σεβάσμια Μαριέττα Γιαννάκου – Κούτσικου, με το αιτιολογικό της «έξωθεν καλής μαρτυρίας»! Αλλά και με την ύποπτη προώθησή της από την Ντόρα Μπακογιάννη. Από πού προέρχεται η «έξωθεν καλή μαρτυρία» και τίνος τις εντολές προωθεί η κ. Ντόρα;  Όπως καταλαβαίνετε η επιλογή ήταν  του Συνεδρίου και τούτο, γιατί η κ. Γιαννάκου είναι Σεβάσμια γυναικείας Μασονικής Στοάς του Γαλλικού Δόγματος. Ψηφίστε και δοξάστε λοιπόν την Ιέρεια του Μπαφομέτ! Κατά τα λοιπά πιστεύετε πως είστε καλοί κι ορθόδοξοι Χριστιανοί και κάργα – κάργα Έλληνες Πατριώτες!

(Σημείωση: Οι εκλογές του Οκτώβρη  του 2009 ανέβασαν το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση και το ΔΝΤ στην εξουσία. Η κ. Διαμαντοπούλου ανέλαβε το Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων. Τις συνέπειες τις απολαβαίνετε σ’ όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.  Η οικονομική κρίση καλπάζει στην Ελλάδα. Ούτε ο Κ. Καραμανλής, ούτε ο Αλογοσκούφης, ούτε ο Παπαθανασίου, ούτε η Μπακογιάννη, ενοχλήθηκαν για το μέρος της ευθύνης που φέρουν για την οικονομική κρίση. Ούτε κι αυτοί, που είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν σε προηγούμενες συνεδριάσεις του Club τόσον από το ΠΑΣΟΚ, όσο κι από τη ΝΔ. Έτσι, για να ξέρετε ποιοι αποφασίζουν για μας και διορίζουν αυτούς που μας κυβερνούν για λογαριασμό τους.)

 
Βλέπετε λοιπόν ποιοι και πως  διαχειρίζονται και προωθούν λύσεις στα εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λπ. θέματα και προβλήματα του Ελληνισμού. Ποιοι κλέβουν ατιμώρητοι τον ιδρώτα Σας. Καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών Σας. Διαστρέφουν κι ακυρώνουν την Ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του Ελληνισμού. Καθυβρίζουν τις μνήμες των Προγόνων μας.

Γιατί όμως, ενώ βλέπετε όλη αυτή την κατάσταση και ζείτε τα γεγονότα δεν αντιδράτε αποτελεσματικά; Γιατί δεν περιφρονείτε όλους αυτούς, που είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία όλης αυτής της θλιβερής κατάστασης; Γιατί δεν τους αφαιρείτε τη δύναμη της εξουσίας, που Εσείς τους έχετε δώσει και τους επιτρέπει να διαχειρίζονται κατά βούληση το παρόν και το μέλλον το δικό Σας,  των απογόνων Σας, του έθνους στο οποίο ανήκετε, του Κράτους και της Πατρίδας μας; Γιατί πηγαίνετε  κάθε φορά που γίνονται εκλογές κ επικυρώνετε με την ψήφο Σας τις επιλογές των Εβραιοσιωνιστών αυτών, που επιλέγουν μεθοδικά και Σας προβάλλουν και Σας υποχρεώνουν να ψηφίζετε τα πρόσωπα της δικής τους επιλογής, που υπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα σε βάρος των δικών Σας συμφερόντων; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε με τρόπο αποτελεσματικό, ώστε να μην επιτρέπετε να επιλέγονται από αυτούς οι πουλημένοι στα δικά τους συμφέροντα και να μπαίνουν έτσι στα ψηφοδέλτια πρόσωπα διαβρωμένα από αυτούς; Γιατί αφήνετε τους Μασόνους συνεργάτες τους να χορεύουν μέσα στα όργανα των Κομμάτων και να Σας παρασύρουν να υπηρετείτε τα δικά τους πελατειακά συμφέροντα; Πιστεύετε στις ψεύτικες υποσχέσεις που Σας δίδουν προεκλογικά; Αφού Σας εξαπάτησαν μια και δυο και τρεις φορές, Εσείς, γιατί εξακολουθείτε να τους πιστεύετε και να τους στηρίζετε σε βάρος δικό Σας; Μπουνταλάδες βέβαια δεν είστε!    

Οι πιο πολλοί είστε συνδικαλισμένοι. Υπηρετούν οι συνδικαλιστές που επιλέγετε τα κοινά συμφέροντα των συνδικαλισμένων ή προσπαθούν να φανούν αρεστοί στα πολιτικά  Κόμματα κι αλληλοστηρίζονται μεταξύ τους για να προωθούν τα προσωπικά κ οικογενειακά τους συμφέροντα σε βάρος των δικών Σας που τους «εκλέξατε»; Εσείς τους εκλέγετε ή Σας τους επιβάλλουν τα Κόμματα; Ψηφίζετε τον ποιο τίμιο κι ακέραιο από αυτούς ή αυτόν, που θα Σας υποδείξει το Κόμμα; Τον τυχοδιώκτη, που περιμένει να τον σηκώσετε στις πλάτες Σας και να τον καθίσετε σε βουλευτικό έδρανο κι από εκεί να συνεχίσει να Σας εκμεταλλεύεται; Αν έτσι ψηφίζετε, τότε είστε άξιοι της τύχης Σας και να μην παραπονείστε μετά και να οδηγείστε από αυτούς σε κατά παραγγελία …παρελάσεις διαμαρτυρίας. Έτσι, γελούν σε βάρος Σας αυτοί που Σας οδήγησαν σ΄αυτή την εξαθλίωση κ εξακολουθούν ακόμη να Σας κηδεμονεύουν.

Αυτοί αποτελούν κ είναι γρανάζια της μηχανής του Εβραιοσιωνιστικού Κατεστημένου κ εργαλεία στα χέρια των Εβραιοσιωνιστών και Σεις είστε τα «μπουλόνια», που αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιεί ο Εβραιοσιωνισμός για να Σας ρεγουλάρει, ώστε να δουλεύει σωστά η μηχανή του.

Ποια Ηγεσία, τίνος πολιτικού Κόμματος ή Αποκόμματος μπήκε μπροστά και φανερά στις πορείες Σας; Ποια  Σας υπέδειξε φανερά κ  υπεύθυνα το στόχο, που πρέπει να χτυπήσετε για να φέρετε ουσιαστικό αποτέλεσμα; Όλοι γνωρίζετε ποιοι Σας οδήγησαν και Σας οδηγούν στην εξαθλίωση. Τους γνωρίζετε. Ξέρετε και τις διευθύνσεις των σπιτιών και των επιχειρήσεων τους. Γιατί δεν απευθύνετε και δεν κατευθύνετε προς αυτούς την οργή Σας, αλλά διαλύετε τις περιουσίες βιοπαλαιστών και καταστρέφετε τα μαγαζιά τους; Έτσι, με τις πλάτες Σας κατακλέβουν οι λωποδύτες, που εκμεταλλεύονται τις δικές Σας δίκαιες, πλην όμως άστοχες κι αναποτελεσματικές διαμαρτυρίες, την περιουσία  συνανθρώπων Σας, που δεν Σας έφταιξαν σε τίποτα κι ούτε είναι οι υπεύθυνοι για το δικό Σας κατάντημα. Και βλέπετε και διαπιστώνετε πως το επίσημο κράτος επιδείχνει ανοχή στην καταστροφή των περιουσιών αυτών. Στην καταλήστευση των καταστημάτων. Ακόμη και στην καταστροφή των πεζοδρομίων και των δρόμων γενικότερα. Κι αυτό, γιατί έτσι τρομοκρατείται η Κοινωνία. Κάνει ενέργειες άστοχες και σπασμωδικές, που επιδεινώνουν, αντί για να βελτιώνουν την κατάσταση και λειτουργούν προς το συμφέρον του ΕΧΘΡΟΥ.

Η Λέσχη αυτή ήταν πίσω από την Μικρασιατική καταστροφή. Όργανά της καθοδηγούσαν στις σφαγές και στον εξολοθρεμό των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας τους παλληκαράδες του Εβραίου ντονμέ Μουσταφά Κεμάλ (Ατατούρκ). Με τα δικά τους κεφάλαια χρηματοδοτήθηκε αυτός ο εγκληματίας. Ποιος λοιπόν από τους απογόνους των περισωθέντων κ εκπατρισθέντων Μικρασιατών Ελλήνων θα δώσει ψήφο σ’ αυτούς, που συμπλέουν, υπηρετούν τα συμφέροντα και προβάλλονται από αυτή τη Λέσχη των διεθνών εγκληματιών; Ποιος από αυτούς επιθυμεί να υβρίσει έτσι την μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικρασίας, των οποίων είναι απόγονος, τιμώντας, στηρίζοντας κ επιδοκιμάζοντας με την ψήφο του τα εγκλήματα και τα συμφέροντα των μελών της Λέσχης αυτής;

                                                                         
   
Είδατε πως ο Καραμάν Αλής Β’ έκλεισε τη Βουλή πρόωρα, ώστε με το κλείσιμό της να ευνοήσει ενσυνείδητα την παραγραφή των εγκλημάτων των υπουργών, που ευθύνονται για καταχρήσεις, «μίζες», κακοδιαχείριση, κατασπατάληση, διασπάθιση, του Δημόσιου χρήματος κι ό,τι άλλο. Δεν ήξερε ότι έτσι καλύπτει τους εγκληματίες αυτούς; Το ήξερε. Κι ακριβώς γι’ αυτό προχώρησε στο κλείσιμο της Βουλής. Αθώωσε τους εγκληματίες και σήκωσε τα εγκλήματά τους στις πλάτες του. Ποιοι όμως ενθάρρυναν τη «ρεμούλα», ώστε να επιδράμει σε διεθνές επίπεδο σαν μεταδοτική ασθένεια, όπως η γρίπη των χοίρων και να καταστρέψει μεταξύ άλλων και την Ελλάδα; Ποιος οικονομικός Αρχιστράτηγος έδωσε το σύνθημα της γενικής επίθεσης στα Δημόσια Ταμεία των στρατιών του Εβραιοσιωνισμού;

Ο «Αστέρας» της Βουλιαγμένης ήταν ν’ ανοίξει κανονικά και να δεχτεί πελάτες από 16.5.2009. Έτσι στην πτέρυγα που φιλοξενήθηκε το Συνέδριο των παρανόμων, όπως και στο λοιπό ξενοδοχείο άλλοι πελάτες δεν υπήρχαν. Γεγονός, που ευνοούσε την ασφάλεια των Συνέδρων και τη μυστικότητα του Συνεδρίου. Παρ’ όλ’ αυτά το Κράτος του Καραμάν Αλή Β’ έστειλε «πελάτες» στελέχη της Ε.Υ.Π. και κατέλαβαν  δωμάτια «στρατηγικά», μαζί και με πράκτορες της C.I.A., για την καλύτερη ασφάλεια των 130 περίπου Συνέδρων και την περιφρούρηση του Συνεδρίου, πέραν από τους κρυφούς και φανερούς αξιωματικούς κι άνδρες της Ασφάλειας υψηλών προσώπων και τις συχνές υπερπτήσεις ελικοπτέρων για κατόπτευση του ευρύτερου χώρου. Αστυνόμευση της περιοχής τέτοια, που δεν μπορούσε να υπάρξει κίνηση, χωρίς να καταγραφεί και να γίνει αντιληπτή. Εσάς όμως Σας καταληστεύουν  και Σας κακοποιούν έως θανάτου «εν πλήρη μεσημβρία» ακόμη και στα κεντρικά μέρη της Πρωτεύουσας, χωρίς κανένας να ιδεί τους κακοποιούς ή να θέλει να Σας προστατεύσει από αυτούς. Ούτε η ζωή, ούτε η τιμή, ούτε η περιουσία Σας περιφρουρείται και προστατεύεται, αλλά είναι και βρίσκεται στη διάθεση και την εγκληματική πρόθεση του οιουδήποτε επαγγελματία ή ερασιτέχνη περιστασιακού εγκληματία. Εγκληματία, που, κι αν είναι γνωστός στις Αρχές, ωστόσο κυκλοφορεί ελεύθερα, χωρίς την παραμικρή ενόχληση και χωρίς Εσείς να τον ξέρετε, γιατί τον προστατεύει από Σας ο Νόμος περί προσωπικών δεδομένων, που έτσι αφήνει Εσάς απροστάτευτους από αυτόν. Γιατί, προστατεύοντας τον όποιο κακοποιό, αφήνει Εσάς απροστάτευτους από αυτόν. Δίδει δικαιώματα στον εγκληματία και τα στερεί από το φιλήσυχο και νομοταγή Πολίτη.

 Ζητώ λοιπόν την ακύρωση ή τουλάχιστον την τροποποίηση του Νόμου αυτού. Έτσι, ώστε να εξαιρεί τους κακοποιούς από την προστασία του. Να γίνεται γνωστή η ταυτότητά τους στους Πολίτες.  Να μπορούν οι Πολίτες ν’ αντιληφτούν την παρουσία του σε μια περιοχή. Να έχουν έτσι μια δυνατότητα να προστατευτούν από αυτόν έγκαιρα. Την τροποποίηση αυτή την έχω ζητήσει και με προηγούμενα δημοσιεύματά μου. Μάταια όμως. Γιατί ανάμεσα σ’ αυτούς τους εγκληματίες βρίσκονται κι άτομα υπεράνω κάθε υποψία, καθώς και πρόσωπα πολιτικά…

Θα πρέπει ίσως να συνδέσομε  την επιλογή της Αθήνας ως τόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου αυτού των παρανόμων: Με δηλώσεις της υφυπουργού των εξωτερικών της Βρετανίας Καρολάιν Φλιντ. Δηλώσεις,  με τις οποίες εκφράζει την αισιοδοξία της πως ως το τέλος του χρόνου θα συμφωνήσουν Χριστόφιας και Ταλαάτ και θα επιλυθεί το Κυπριακό. Δεν θ’ αφήσουν, είπε, να πάει χαμένη η ευκαιρία. Ποια ευκαιρία να εννοούσε άραγε; Μήπως θα ήθελε να προσθέσει : Η ευκαιρία να ενταχθεί η Τουρκία στην Ε.Ε., χωρίς να μπει εμπόδιο στην ένταξή της το Κυπριακό; Κι, αφού η Ελλάδα δηλώνει πως επιθυμεί κ ευνοεί την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., πρέπει να βοηθήσει στην επίλυση του Κυπριακού, πιέζοντας τον Πρόεδρο της Κύπρου να κάνει πίσω και ν’ αποδεχτεί τις προτάσεις του Ταλαάτ;

 
Με την εξαγγελία πως θα τιμήσει τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, που θα γίνουν στις 20.6.2009, ο Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. Τζόζεφ Μπάιντεν. Η δε υπουργός των εξωτερικών των Η.Π.Α. Χίλαρι Κλίντον θα πάρει μέρος στην σύνοδο του ΟΑΣΕ, που θα γίνει στην Κέρκυρα στις 28/29.6.2009. Οργανισμού στον οποίο Προεδρεύει η υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας Ντόρα Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη όμως, ως Πρόεδρος του ΟΑΣΕ, δημιούργησε πρόβλημα στις καλές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας, με τις προτάσεις  της για την παραμονή των παρατηρητών στην Γεωργία και την αντιμετώπιση της ανεξαρτησίας της Οσετίας. Οι προτάσεις της αυτές ευνόησαν τα συμφέροντα της Τουρκίας και των Η.Π.Α. στην περιοχή σε βάρος των συμφερόντων της Ρωσίας. Έτσι, όπως ευνόησε την Τουρκία κ η απόφαση του Ελ. Βενιζέλου, να στείλει Ελληνικό στρατό κατά των Μπολσεβίκων Επαναστατών και να υπερασπιστεί το Τσαρικό  καθεστώς της Ρωσίας.  Με πρόσχημα την εναντίον τους  αυτή πράξη του Βενιζέλου, οι Εβραιοσιωνιστές Μπολσεβίκοι χρηματοδότησαν κ ενίσχυσαν στη Μικρασία τις δυνάμεις του Ντονμέ Εβραιοσιωνιστή Μουσταφά Κεμάλ κατά των Ελλήνων και συνέβαλαν στην ήττα του Ελληνικού στρατού και στη γενοκτονία των Ποντίων και των Μικρασιατών Ελλήνων…

Δεν είναι τυχαίο πως ο απερχόμενος Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον  Αλέξανδρος Μαλλιάς είπε «μιλώντας στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσιγκτον ότι: Η τελευταία πρόταση Νίμιτς, που προέβλεπε τ’ όνομα «Δημοκρατία της  Βόρειας Μακεδονίας», αποτελεί καλή βάση διαπραγμάτευσης και θα μπορούσε να οδηγήσει σε λύση» το Σκοπιανό! Τα λόγια του Πρέσβη μπορούν να ερμηνευτούν κι ως επανάληψη των συνομιλιών του  Εβραιοαμερικάνου Νίμιτς αμέσως μετά τις ευρωεκλογές του Ιούνη με βάση την πρότασή του. Πρόταση, που επιδιώκει να δοθεί η ονομασία «Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας» στο Κρατίδιο των Σκοπίων  και γίνεται προβολή της πρότασης  αυτής από τον εντιμότατο  Πρέσβη της Ελλάδας!

                                             Γράφτηκε 18.5.2009 και Δημοσιεύτηκε Ρ.

 

Σημειώσεις: 1.Τα πολιτικά, οικονομικά και Κοινωνικά γεγονότα,  που συνέβησαν από τον Ιούνη του 2009 ως σήμερα, τα οποία ζήσατε και ζήτε,  είναι αποτελέσματα αυτού του Συνεδρίου των παρανόμων. Είναι αυτά που οδήγησαν το Κράτος σε πτώχευση. Την Εξουσία επίσημα στα χέρια του Εβραιοσιωνισμού. Το Λαό σε οικονομική εξουθένωση και διεθνή διασυρμό. Την Κοινωνία σε κατάπτωση. Και την Χώρα σε ακρωτηριασμό, που θα επακολουθήσει πολύ σύντομα. Τώρα ξέρετε κάποιους από αυτούς που αποτελούν ένα Club  εχθρών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και κάποιους Γραικύλους, που αποτελούν οπαδούς και συνεργάτες τους… (8.2.2012).

2.Στις 9.6.1991 η Λέσχη αυτή συνεδρίασε στο Μπάντεν της Γερμανίας. Σ’ αυτή τη συνεδρίαση μετείχε ο Αντώνης Σαμαράς.

Από τις 21.5.1992 ως τις 24.5.1992 η Λέσχη συνεδρίαζε στην Εβιάν πόλη της Γαλλίας και σ’ αυτή τη Συνεδρίαση μετείχε ο Αντώνης Σαμαράς κι ο τότε Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

3.Στα 1993, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη,  η Λέσχη είχε συνεδριάσει και πάλι στην Αθήνα. Στο ξενοδοχείο «Ναυσικά Αστήρ».  Σ’ αυτή τη σύνοδο συμμετείχε κι ο Στέφανος Μάνος, που διαφημίζεται ως Εβραιοέλληνας. Επακολούθησαν τα γεγονότα με τα Σκόπια, το «Συμβούλιο του …Στέμματος», η διαγραφή Σαμαρά από τη Ν.Δ.  η πτώση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η ίδρυση της «Πολιτικής Άνοιξης» κλπ.

Ερώτημα: Η διαχείριση του Σκοπιανού από τον Αντώνη Σαμαρά κ η πτώση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελούν εντολές των Μπίλντερμπεργκ κόντρα στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων των Η.Π.Α.;… (5.5.2013).


4.Στα 1998 η σύναξη πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία και σ’ αυτή προσκλήθηκαν  και συμμετείχαν και το Κωστάκι Καραμάν Αλής και το Γιωργάκι Τσάντ Μινέϊκο Παπανδρεού.

5.Εφέτος η Λέσχη συνεδρίασε στην Κων/πολη από 31.5.2013 έως 3.6.2013. Την απασχόλησαν, λένε, και τα περί συμπεριφοράς των αγορών και τα περί αλλαγής των κλιματολογικών συνθηκών θέματα, καθώς κι ο πολιτικός λαϊκισμός, που ασκείται ασύστολα τελευταία κ επηρεάζει πάρα πολύ τις εξελίξεις γύρω από την οικονομία. Και βεβαίως βεβαίως οι μεταξύ Τουρκίας – Συρίας ασπασμοί.
 
Τις συνεδριάσεις στην Πόλη παρακολούθησαν από «Ελληνική» πλευρά ο Γ. Αλογοσκούφης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Δαβίδ, αλλά δεν έμαθα αν ήταν παρών κι ο Γολιάθ…


Βέβαια, έχουν συμμετάσχει για τουλάχιστον μια φορά σε συνεδριάσεις του Ευαγούς Ιδρύματος κ οι φερέλπιδες πωλητικοί: Γεράσιμος Αρσένης,  Γιάννος Κρανιδιώτης  Γιάννης Μπούτος, Γιάννος Παπαντωνίου, Ντόρα Μητσοτάκη, Μιχ. Παπακωνσταντίνου, ο Γιος του κι άλλοι μικροί και μεγάλοι, θηλικοί, αρσενικοί και θηλυκασέρνικοι…

 
Τ’ αλλεπάλληλα εξτρεμιστικά γεγονότα στην πλατεία Ταξίμ της Πόλης και σ’ άλλες περιοχές της  Τουρκίας που επακολούθησαν, καθώς κ οι πολιτικές εξελίξεις που τρέχουν, λέτε να έχουν σχέση με την επίσκεψη αβροφροσύνης των Μπίλντερμπεργκ στο Τούρκικο Κράτος;

Ερώτημα: Θα δημιουργηθεί το Κράτος των Κούρδων σε βάρος εδαφών και της Τούρκικης επικράτειας ή μόνο σε βάρος της Συρίας και του Ιράκ; Έχει σχέση η επίσκεψη αυτή των Μπίλντερμπεργκ με τη συμπεριφορά της Τουρκίας στον  «εμφύλιο», που διεξάγουν στη Συρία οι πράχτορες των Εβραιοσιωνιστών, κ η στάση της Τουρκίας απέναντι στο Ιράν;

Γιατί έβγαλε το σκασμό ο Νταβούτογλου και δεν ψάλλει το περί παντουρκισμού απολυτίκιο, αυτές τις άγιες μέρες που περνούμε;…

(15.8.2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου