Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

«ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ», αποδείξτε πως δεν είστε «Goyms»

Το υποκατάστημα της «ΚΝΕΣΕΤ» στο Γιουνανιστάν διέκοψε ήδη προσωρινά την λειτουργία του, προκειμένου να μεταβούν τα Μέλη του  στα «Βιλαέτια», που εκλέγονται «Βολευτές», να επικοινωνήσουν με τους «Μουζίκους» που τα εκλέγουν και να διαμορφώσουν εκλογικό κλίμα.                          

Ήδη τα «τσιράκια» τους  έχουν προετοιμάσει στο κάθε «Βιλαέτι»  τα σχετικά και μαζί με τη συμπαράσταση των Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να οξύνουν τα πνεύματα, να δημιουργήσουν κατάλληλη προεκλογική ατμόσφαιρα, ώστε να τονώσουν το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων, για να τους οδηγήσουν στις κάλπες.

Έτσι ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να υποκλέψουν γι’ άλλη μια φορά την ψήφο του Λαού, τυφλώνοντας κι αποπροσανατολίζοντάς τον από την πραγματικότητα.

Στο κάθε «Βιλαέτι» οι φερέλπιδες υποψήφιοι, παρέα με «Κουμπάρους», «νταβατζήδες», «σφουγγοκωλάριους»  «οσφυοκάμπτες», θεσιθήρες, καρεκλοκένταυρους, και λοιπά παράσιτα της Κοινωνίας και του Δημόσιου Ταμείου, όλο τον εσμό των τρωκτικών, κάνουν ολομέτωπη επίθεση στον ανυποψίαστο Πολίτη. Στον ανυπεράσπιστο, το ναρκωμένο, υπνωτισμένο, καταπιεσμένο, ξενερωμένο, απελπισμένο, από το ανελέητο σφυροκόπημα της μελετημένης  «προπαγάνδας» κι από την μίζερη ζωή και το σωρό των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Και ζητούν να τους δώσει το πιο σημαντικό πολιτικό  όπλο που διαθέτει για την υπεράσπιση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Την ψήφο του. Το μοναδικό όπλο, που μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει για ν’ απαλλαγεί από αυτό τον εσμό των παρασίτων, που απομυζούν τον ιδρώτα και το αίμα του. Κ επιδίδονται σ’ αυτό τον αγώνα, ενώ έχουν δημιουργήσει τέτοια πολιτική κατάσταση, που ανταγωνίζεται σε μεγαλείο την περίοδο 1965 – 1967, που κι αυτή, όπως κ η τωρινή, αποτελούσε δημιούργημα των Χαχάμηδων.

Όπως οι  τότε Γραικύλοι πούλησαν το Λαό στα Σιωνιστικά συμφέροντα, για να εξασφαλίσουν ένα προσωρινό χαρτοφυλάκιο ή ένα χρηματικό ποσό (ο πιο φθηνός κόστισε σε συγκεκριμένο αγοραστή 150.000 Ελληνικές δραχμές), κάπως έτσι και τώρα φιλοδοξούν να επαναλάβουν και με τον ίδιο τρόπο να χρησιμοποιήσουν την Βουλευτική τους ιδιότητα. Τότε κρατούσαν ακόμη τα προσχήματα κ ενεργούσαν με προφυλάξεις. Τώρα ζαλίστηκαν από τις επιτυχίες τους κ η διακριτικότητά τους έχει μετριαστή, σε βαθμό που «έβγαλαν τη μούρη τους από το ντορβά». Έτσι, όποιοι έχουν ανοιχτά μάτια διακρίνουν έστω και χλωμή την αλήθεια.

Και «γιε μ’ στα πέντε «Βιλαέτια», φάτε, πιέτε, μωρ’ αδέρφια».

Τα όσα κωμικοτραγικά, εγκληματικά, προδοτικά, ληστρικά αποτρόπαια και βάλε, συνέβησαν στο Γιουνανιστάν επί Καραμάν Αλή του Α’, του επιλεγόμενου Σωτήρα (των Μασόνων της Χούντας). Τα όσα σημάδεψαν το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, δεν έκριναν πως τους ήταν αρκετά και γι’ αυτό τα συμπληρώνουν  με αυτά που παρακολουθείτε να συμβαίνουν σήμερα, επί ημερών του ανεψιού και διαδόχου του Καραμάν Αλή του Β’, του επιλεγόμενου Δάμαλου!

Οι Χαχάμηδες γνωρίζουν καλά την ψυχοσύνθεση των Γιουνάν, έχουν «τεστάρει» πολλές φορές τις αντιδράσεις τους  στα συγκεκριμένα ερεθίσματα. Έτσι προσφέρουν το κατάλληλο ερέθισμα για την πρόκληση της επιθυμητής αντίδρασης την κάθε φορά και για το κάθε τι που τους ενδιαφέρει. Ξέρουν τον τρόπο να μεταστρέψουν μια κατάσταση ανεπιθύμητη σ’  επιθυμητή κι ανάλογα ενεργούν. Γι’ αυτό παρατηρείτε και σήμερα  επανάληψη των πολιτικών, που αυτοί εφάρμοσαν κατά τις   περιόδους  1915 -1925,  1935 – 1939, 1944 – 1949, 1965 – 1967 και 2007. Και τις πολιτικές αυτές θα τις φτάσουν έως εκεί που θα χρειαστεί, προκειμένου  να πάρουν αυτό που θέλουν. Ύστερα θα γίνει διάλειμμα, μέχρι το καινούριο «ντου». 

Παρατηρείτε λοιπόν: Ανυπαρξία του Κράτους. Κυριαρχία σ’ αυτό ασύλληπτων ληστοσυμμοριών κ εγκληματιών, με ασύλληπτη δράση σε πόλεις και χωριά. Μετατροπή της Αστυνομίας σε Σώμα Πραιτοριανών, προορισμένων για τη φύλαξη και προστασία των τριακοσίων της… Πηνελόπης (Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα). Επικράτηση ασυδοσίας και κατάργηση του έννομου Κράτους. Πυρπολήσεις, όχι μόνο αμιγώς  δασικών αλλά και περιαστικών περιοχών, με δεκάδες ανθρώπινα θύματα. Καταστροφή της σπάνιας ενδημικής πανίδας και χλωρίδας της Χώρας, με τεράστιες επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον, πιθανόν ανεπανόρθωτες. Κ ενώ παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα οι  ανάξιοι πολιτικοί να παραμένουν αδιάφοροι επιδεικτικά. Ούτε να κινούνται για την ανακάλυψη και σύλληψη των πυρπολητών, αν και το Πανελλήνιο αντιλήφτηκε πως οι φωτιές προερχόταν κ εξυπηρετούσαν ξένα συμφέροντα. Ήταν φανερό πως κάποιοι μεθόδευαν και προκαλούσαν σκόπιμες καταστροφές, για να επιφέρουν αλλοίωση του περιβάλλοντος, με σημαντικές επιπτώσεις στο κλίμα, στη ζωή των πολιτών και στην οικονομία της Χώρας. (Σημείωση: Τούρκοι Πράκτορες της Κυβέρνησης της  Τανσού Τσιλέρ κατέκαιαν την Ελλάδα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ και δικαίωσε τις υποψίες μας.) 

   Και δεν είναι μόνο αυτά. Παράλληλα ενεργείται από το ίδιο το Κράτος η παραποίηση της Εθνικής Ιστορίας των Ελλήνων. Και μ’ αυτή προσβάλλεται βάναυσα η Ιστορική αλήθεια. Η μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων Ελλήνων. Το σύνολο της Ελληνικής Φυλής. Και παράλληλα αθωώνεται η Τουρκία, την ώρα, που ο Ελληνισμός αγωνίζεται ν’ αναγνωριστεί η θηριωδία εκείνη των Τούρκων ως Ελληνικό Ολοκαύτωμα. Γίνεται από Γραικύλους «Ιστορικούς». Και παρά τις διαμαρτυρίες των Πολιτών, επιβάλλεται από το Κράτος η παραποιημένη Ιστορία. Τυπώνονται σχολικά εγχειρίδια κ επιχειρείται η  διδασκαλία της μ’ εντολή της ίδιας της Σεβάσμιας Μασονικής Στοάς υπουργού της Παιδείας και των Θρησκευμάτων(!) κ. Μαριέττας Γιαννάκου – Κούτσικου! Για να υπηρετήσει τάχα την ανύπαρκτη Ελληνοτουρκική φιλία. Όμως, όπως προανέφερα, αυτή η παραποίηση είναι πλεκτάνη των Εβραιοσιωνιστών σε συνεργασία με τη Μασονία. Αποτελεί κοινή τους επιδίωξη  δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών,   ώστε με την απάτη, το δόλο, την ψευτιά και την  ατιμία, ν’ αποσείσει η Τουρκία την κατηγορία της γενοκτονίας που την βαρύνει.  Να  βεβηλωθεί η μνήμη των εκατομμυρίων Ελλήνων θυμάτων. Και προ πάντων να μην αναγνωρίζεται στον Ελληνισμό η μεγάλη αυτή θυσία, γιατί μόνον οι Εβραίοι έχουν υποστεί Ολοκαύτωμα! Και κανένας άλλος δεν είναι σε θέσει να τους αφαιρέσει αυτό το μονοπώλιο! Βέβαια είναι και δεν μπορεί ν’ αποσιωπηθεί το γεγονός, ότι σ’ αυτό τ’ Ολοκαύτωμα του Μικρασιατικού Ελληνισμού, είχαν βάλλει κι αυτοί το χεράκι τους… 

 Και πέραν από αυτά ο Πολίτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αυθαιρεσίες  και την έλλειψη ευσυνειδησίας σημαντικά μεγάλου αριθμού Δημοσίων και Δημοτικών Υπαλλήλων. Το χρηματισμό και την κωλυσιεργία, που αυτοί μεθοδεύουν και μ’ αυτή βραχυκυκλώνουν τη γρήγορη, δίκαιη κι αντικειμενική αντιμετώπιση κ επίλυση των προβλημάτων του Πολίτη.

 Όλ’ αυτά μαζί συγκλίνουν και συμβάλλουν στην πρόκληση αδιεξόδων. Στην επιβάρυνση  και της σωματικής και της ψυχικής υγείας των πολιτών, που σε αρκετές περιπτώσεις καταντά μη αναστρέψιμη. Επηρεάζει τη συμπεριφορά και δεν επιτρέπει στο άτομο να λειτουργεί ήρεμα και να παίρνει αποφάσεις σωστές τόσο ως προς τον εαυτό του, όσο και προς το συμφέρον των μελών της οικογένειάς του και μάλιστα των ανηλίκων, που η ζωή και το μέλλον τους έχουν άμεση εξάρτηση από τις δικές του αποφάσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις καταντά ο Πολίτης άβουλος κι αφήνεται στην εκμετάλλευση και στην επιβουλή τρίτων.

 Η «προπαγάνδα», που ασκείται από τα Μ.Μ.Ε. έχει μεγάλη επίδραση στην ψυχική κατάσταση του ανθρώπου και γι’ αυτό έχουν μεγάλη ευθύνη  οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών, που επιτρέπουν αυτή την εναντίον του Κοινωνικού συνόλου καταιγιστική επιδρομή της ασκούμενης από τις επιχειρήσεις τους  «προπαγάνδας».

 Σωστή ενέργεια θα ήταν η ίδρυση και λειτουργία Οργανισμού ελέγχου των τηλεοπτικών σταθμών ως προς την  «προπαγάνδα», τη διασπορά αναληθών ειδήσεων και  την άσκηση τρομοκρατίας, για    προστασία της Κοινωνίας. Αφού οι «Καναλάρχες» δεν σέβονται και δεν εκτιμούν την υγεία του Κοινού, αλλά μόνο τα λεφτά του. Χωρίς αυτό να εμπίπτει σε λογοκρισία κι αφαίρεση του δικαιώματος της ελεύθερης κι αληθινής  ενημέρωσης του Κοινού.  Οι πολιτικοί γενικότερα κ οι Κυβερνήσεις ειδικότερα, χωρίς την εξαίρεση και της Δικαιοσύνης,  έχουν μεγάλη ευθύνη, που διατηρούν σε λειτουργία τηλεοπτικούς σταθμούς χωρίς άδεια  και χωρίς έλεγχο και τους επιτρέπουν να φθείρουν και να διαφθείρουν πάνω σε εικοσιτετράωρη βάση το Κοινωνικό σύνολο. Κι από την άλλη να χρηματίζονται ασύστολα και να εξευτελίζουν πολιτικούς. Να διασύρουν ακόμα και το Ιερατείο της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Να προσβάλλουν τα ήθη. Να προαγωγεύουν, αντί να προάγουν την Κοινωνία. Να προβάλλουν  ως πρότυπα τύπους ατόμων και συμπεριφορές, που η Κοινωνία απορρίπτει και δεν αποδέχεται. Κι αυτά όλα συμβαίνουν για να ικανοποιήσουν το Σιωνισμό. Να προωθήσουν τα συμφέροντά του.  Να μη χαλάσουν  «χατίρι» στους Σιωνιστές, με τους οποίους κάποιοι από αυτούς συνοδοιπορούν. Κ έχουν βεβαίως - βεβαίως από το Σιωνισμό απολαβές, που δεν είναι ευκαταφρόνητες….

Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στη διαστροφή της Κοινωνίας. Βοηθούν το Λαό του Γιουνανιστάν να σιχαθεί τους πολιτικούς και την πολιτική, που ασκείται σ’ αυτό το Κράτος. Του καλλιεργούν την ιδέα ότι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι κι ανάξιοι να κυβερνήσουν Δημοκρατικά στο σύνολό τους. Του εμφυτεύουν την ιδέα ότι το καθεστώς της Δημοκρατίας δεν αποτελεί ηθικό, δίκαιο, αντικειμενικό κ ιδανικό πολίτευμα διακυβέρνησης. Τον σπρώχνουν για ν’ απομακρυνθεί από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Κ έτσι τον προετοιμάζουν ν’ αποδεχτεί την Δικτατορία του Αντίχριστου. Την Παγκοσμιοποίηση και την Πανθρησκεία. Τον βοηθούν να ξεχάσει την ιστορία του Έθνους του, τα ιδανικά της Φυλής του, με συνέπεια να ξεχάσει την καταγωγή του. Ν’ αποξενωθεί εντελώς από το παρελθόν της Φυλής. Να πάθει… Αλσχάιμερ. Έτσι ν’ αφεθεί, να παραδοθεί στον κολαούζο Σιωνιστή, όπως ο τυφλός στον οδηγό του. Η ζωή του θα είναι πια εξαρτημένη από τον κολαούζο του. Κι αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Εβραιοσιωνιστή, που θα τον σπρώξει στον γκρεμό. Σαν ώριμο σύκο θα πέσει τότε  στην απλωμένη ποδιά του Εωσφόρου. Και μάλιστα θα παρακαλεί να πέσει σ’ αυτή, πιστεύονταν πως οδηγείται στη σωτηρία.

Για τα συμφέροντα των Χαχάμηδων δούλεψαν αιώνες όλα τα είδη των γνωστών καθεστώτων. Αυτοκρατορίες, Βασίλεια, Δικτατορίες, Δημοκρατίες, αλλά και το Βατικανό. Και πλάι του στάθηκε μικρός αριθμός «ορθοδόξων» ιεραρχών…

Κ είναι τόσο πολύ ευγνώμονας ο Σιωνισμός, που ένα προς ένα τους συνοδοιπόρους υπηρέτες  του τους εξοντώνει. Εξόντωσε τους Αυτοκράτορες και διέλυσε τις Αυτοκρατορίες. Εξόντωσε τους Βασιλιάδες και διέλυσε τα Βασίλεια. Στη θέση τους εγκατέστησε «Δημοκρατίες» και προωθεί στην   Εξουσία Μασόνους συνοδοιπόρους του.  Τους οποίους επιλέγει ανάμεσ’ από τους περισσότερο υπάκοους κι αφοσιωμένους και διεφθαρμένους, πρόθυμους πάντοτε να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα και το σκοπό του. Ένα προς ένα εξευτελίζει τα πολιτεύματα και μηχανεύεται την δημιουργία καινούριων. Εξευτελίζει και διασύρει τους αχυράνθρωπους πολιτικούς, που αποδέχονται να υποστούν τον διασυρμό και τον εξευτελισμό και να τον ανταλλάξουν με «μίζες» κι ό,τι άλλο αγαθό και τους αντικαθιστά με άλλους, από αυτούς που αποτελούν το «στοκ» του καταστήματος.

Το αν διατηρεί ακόμα το Βατικανό, δεν σημαίνει και πως το υπολήπτεται. Ο Παπισμός του είναι ακόμη χρήσιμο εργαλείο και τον διατηρεί, γιατί εκτός του ότι τον ελέγχει απόλυτα, του είναι κι απαραίτητος, ώσπου να καταστρέψει την Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως επιδιώκει και φαντάζεται πως θα πετύχει, με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του Παπισμού.

 Με αυτά τα εργαλεία και τις μεθόδους ο Εβραιοσιωνισμός προχωρεί στην ολοκλήρωση  της εφαρμογής του σχεδίου του και στην επιτυχία του τελικού σκοπού του. Δηλαδή, στην επιβολή της Παγκοσμιοποίησης και της Πανθρησκείας. Στην ενθρόνιση του Παγκόσμιου Δικτάτορα. Στη δημιουργία ενός Παγκόσμιου Καισαροπαπικού Δικτατορικού Κράτους, του οποίου Ανώτατος πολιτικός και θρησκευτικός Άρχων, θα είναι αυτοπροσώπως ο Διάβολος.  Κι όσοι πιστοί, προσέλθετε!...

Πήραν, λοιπόν, εντολή οι συνεργάτες του Εβραιοσιωνισμού να περιέλθουν την Χώρα του Γιουνανιστάν τούτες τις μέρες. Ν’ αφιονίσουν τους Γιουνάν. Να τους «καναλάρουν». Να τους βάλουν στο «λούκι» και να τους προετοιμάσουν να φάνε το πολιτικό παλούκι. Έτσι, σε λίγο θα τους οδηγήσουν στις κάλπες για να εκλέξουν ποιο κάλπικο αντιπρόσωπό τους προτιμούν να στείλουν στη «Βολή» των «Ελλήνων», για να συνεχίσει την εφαρμογή του προγράμματος του Εβραιοσιωνισμού.

 Με τον τρόπο αυτό ο Εβραιοσιωνισμός θα συνεχίσει να κυβερνά νόμιμα το Γιουνανιστάν, μέσω των αντιπροσώπων του, που οι Γιουνάν προτίμησαν με την ψήφο τους για να τους πουλήσουν. Και θα συνεχίσει έτσι την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του στο Γιουνανιστάν και μάλιστα δωρεάν! Βλέπετε τους Μασόνους συνοδοιπόρους και συνεργάτες του, που θα καταλάβουν τα έδρανα της «Βολής», δεν τους πληρώνει αυτός, αλλά το Δημόσιο Ταμείο του Γιουνανιστάν! Γι’ αυτό ο Εβραιοσιωνισμός αποτελεί και τον πρώτο και πιο επιτυχημένο επιχειρηματία σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν πληρώνει από τα κεφάλαιά του τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις αυτού του είδους, που στήνει στα διάφορα Κράτη. Έτσι ό,τι εισπράξει από αυτές αποτελεί καθαρό κέρδος. Το σχέδιό του το προωθεί ανέξοδα. Τα χρήματα, που θα δαπανήσει για εξαγορές συνειδήσεων τα παίρνει πίσω με το «Νταβατζηλίκι» που προσφέρει και τις υπηρεσίες που του προσφέρουν. Η επιχείρηση είναι τόσο καλά στημένη, που ποτέ δεν κλείνει με παθητικό τους ισολογισμούς της.

Θ’ αρχίσουν να περιέρχονται, λοιπόν, την καμένη Γη οι υποψήφιοι να καταλάβουν τα έδρανα της «Βολής». Αλλά οι Γιουνάν είναι τόσο ξενερωμένοι, που δεν είναι σε θέση να μιμηθούν ούτε τη Δέσπω και να πουν κατάμουτρα σ’ αυτούς τους αλλοτριωμένους: «Η Δέσπω αφέντες Λιάπηδες δεν έκαμε, δεν κάμει… Δαυλί στο χέρι άρπαξε, νύφες και κόρες κράζει…». Ούτε το Σαμουήλ είναι σε θέση να μιμηθούν και να κάμουν Κούγκι το Γιουνανιστάν. Ούτε τον Γαβριήλ του Αρκαδιού. Ούτε τον Παπαφλέσσα στο Μανιάκι.

Είμαι περίεργος.  Θα βρεθεί έστω κ ένας Έλληνας ανάμεσα στους Γιουνάν και να ρωτήσει αυτά τα «Καλιαντρά»: «Ποιοι, ορέ, κατακαίουν τη Χώρα;! Ποιόνα, ορέ,  πιάκατε; Άι στο  καλό! Άι!».

 Αλήθεια είναι περίεργο το πώς συμβαίνει ν’ αναγγέλλει το βράδυ το Κρατικό «κανάλι» στο Δελτίο καιρού, πως την επόμενη μέρα στις περιοχές Άλφα, Βήτα, Γάμα… θα επικρατεί καύσωνας και κινδυνεύουν από πυρκαγιά. Και το δε πρωί  όλες οι περιοχές αυτές να λαμπαδιάζουν;! Μέσω του δελτίου καιρού μεταδίδονται οι εντολές κ υποδείχνονται στους πυρπολητές οι περιοχές που πρέπει να πυρποληθούν;!

Κι αφού σ’ ολόκληρο το Γιουνανιστάν επικρατούσε καύσωνας, γιατί αναφερόταν πως κινδύνευαν από πυρκαγιά μόνο οι συγκεκριμένες περιοχές, που την επόμενη μέρα πυρπολήθηκαν;! Ή, μήπως, και δεν έστελνε τα μηνύματα προς τους πυρπολητές με το δελτίο καιρού το κανάλι, αλλά οι πυρπολητές έστελναν το δελτίο καιρού στο κανάλι; Τέτοια σύμπτωση όμως να συμβεί μια φορά. Όταν όμως συμβεί και δεύτερη κ επαναληφθεί και τρίτη, Άγιος να είσαι, το …Σατανά θα υποψιαστείς…

Κάτι ανάλογο μοιάζει να γίνεται και με την αναγγελία των αυξήσεων των τιμών πώλησης αγαθών. Το ένα βράδυ ακούμε πως οι τιμές των τάδε ειδών διατροφής αυξήθηκαν στην αγορά μιας πόλης και το δε πρωί όλα τα ομοειδή καταστήματα των λοιπών πόλεων διαπιστώνομε πως έχουν προσαρμοσμένες τις τιμές των ειδών αυτών στις αυξήσεις! Οι «Νταβατζήδες» είχαν ενημερωθεί αρμοδίως!...

 Βέβαια ο έλεγχος των τιμών καταναλωτή είναι ανύπαρχτος, γιατί αυτό επιτάσσει η  «ελεύθερη» αγορά της φιλελεύθερης πολιτικής. Ποιος από τους τριακόσιους της …  Πηνελόπης διαμαρτυρήθηκε στη Βουλή για την εκμετάλλευση των καταναλωτών και των παραγωγών από τους μαυραγορίτες; Ποιος από αυτούς γνοιάστηκε γι’ άλλο τι πέραν από το ξεκοκάλισμα της περιουσίας του… Οδυσσέα και το πώς θα ξεφορτωθεί τον …Τηλέμαχο (Λαό);  Όπως γνοιαζόταν κ οι πρόγονοι των Εβραιοσιωνιστών για το πώς θα ξεφορτωθούν τον Ιησού Χριστό, που τους χαλούσε την «πιάτσα»…

Και μη μας πείτε πως υπάρχουν κ εξαιρέσεις και δεν είναι σωστό να γενικεύομε και να βάζομε στην ίδια ψαροκασέλα όλα τα είδη των… ιχθύων, γιατί όλα που βρίσκονται μέσα στο δίχτυ ανήκουν στα καρχαριοειδή. Αν κάποιος είχε «υγιείς» αντιλήψεις θα διαχώριζε τη θέση του διαμαρτυρόμενος και θα κατάγγελλε την παραβατική συμπεριφορά. Ποιος όμως από αυτούς ύψωσε φωνή διαμαρτυρίας για όσα υποφέρει ο Λαός σε μόνιμη βάση και δεν την ακούσαμε; Αλλά να διαμαρτυρήθηκε, όχι για να γραφεί στα πρακτικά η διαμαρτυρία και να πάρει το χαρτί για να το χρησιμοποιήσει ως άλλοθι. Για το «Θεαθήναι τοις ανθρώποις». Ποιος από αυτούς τα βρόντηξε κάτω και πέταξε το χαρτοφυλάκιο στα μούτρα του Μεγάλου Βεζίρη. Ή την κομματική του ταυτότητα στον Αρχηγό της «Φαμίλιας»; Ποιος τόλμησε να στερηθεί το έδρανο της «Βολής» και να διαχωρίσει τη θέση του από τη «ρεμούλα», την εθνική μειοδοσία, το «νταβατζηλίκι» και την «αρπαχτή»; Ποιον από τους «αδελφούς» που καταγγέλθηκαν από τους Πολίτες για «μίζες» και λοιπές παρανομίες καταδέχτηκαν οι τίμιοι συνάδελφοί του να του αφαιρέσουν τη Βουλευτική ασυλία και να τον στείλουν να δικαστεί από τους φυσικούς Δικαστές κι όχι να κουκουλωθεί από τις Εξεταστικές Επιτροπές; Αυτό σηματοδοτεί τη συλλογική ενοχή στα ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ τεκταινόμενα. Από ποιον αφαίρεσαν την Βουλευτική Ασυλία, το μανδύα της κάλυψης των παρανομιών και των εγκλημάτων των εκπροσώπων του Σιωνισμού;  Από τον αποδιοπομπαίο τράγο; Ένας κούκος δηλαδή έφερε την Άνοιξη που βιώνομε;…

Γίνονται συνένοχοι του κατηγορούμενου με τη συμπαράστασή τους ή όχι; Για τόσο ανόητους μας περνούν οι «αδελφοί»; Αλλά κι από πού ως που πρέπει να χαίρουν όλοι αυτοί Βουλευτική ασυλία; Δεν το καταλαβαίνω. Μήπως κ η προκλητική καθιέρωση του μέτρου καταμαρτυρεί τη ροπή τους προς την παρανομία και την πρόθεσή τους ν’ ασκήσουν το άθλημα μια και τους δίδεται η ευκαιρία να καλυφτούν από το μέτρο και  να μην τιμωρηθούν;

Ας μας πουν όμως και πόσοι και ποιοι από αυτούς τόλμησαν ποτέ να εκφράσουν προσωπική άποψη γι’ αυτά που συζητούνται στην «Βολή», ή να εισάγουν προς συζήτηση θέματα, χωρίς προηγουμένως να έχουν την έγκριση και να φιλήσουν το χέρι του Νονού, που αρχηγεύει κ εκπροσωπεί τη «Φαμίλια»; Πόσοι τόλμησαν ν’ αγνοήσουν την απειλή της διαγραφής και τη λήξη της τόσο «βολευτικής» σταδιοδρομίας τους; Αφού ένας αποφασίζει για όλους τους «γκάγκστερ» της κάθε «φαμίλιας», τότε τι χρειάζονται τριακόσιοι και μάλιστα σε καιρό λιμού; Τι προσφέρει δηλαδή στη «Βολή» ένας Βολεμένος από αυτούς;

  Αλλά και το σύστημα της ΛΙΣΤΑΣ τι Σας λέει; Θεωρείτε πως είναι ο σωστός τρόπος εκλογής, ή μήπως συμβάλλει στην νοθεία της θέλησης των Πολιτών; Σε τι και ποιους εξυπηρετεί το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας; Τόσον αυτό, όσο κ η λίστα παρεκκλίνουν από τον δημοκρατικό, δίκαιο κι αντικειμενικό τρόπο επιλογής των εκπροσώπων των Γιουνάν. Γιατί ο «Νονός» μ’ αυτά  τα εργαλεία κάνει εκκαθαρίσεις με άλλοθι κι αντιδημοκρατικές επιλογές, αλλά «νόμιμες» κ είναι όλοι ευχαριστημένοι…

Το βουλευτιλίκι από λειτούργημα μήπως έχει εκπέσει και  καταστεί επάγγελμα και μάλιστ’ από τα πιο δύσοσμα κι απορριπτέα, πλην όμως πολύ προσοδοφόρα;  

Αυτά βλέπουν οι Γιουνάν κι αρχίζουν να ξαναγίνονται Έλληνες. Αρχίζουν να σιχαίνονται τη «Δημοκρατία», τους Βουλευτές, τον κοινοβουλευτισμό, τους θεσμούς. Ό,τι δηλαδή επιδιώκει να πετύχει ο Εβραιοσιωνισμός, για να προχωρήσει στην αντικατάσταση  αυτής της συγκαλυμμένης οικογενειοκρατίας, της Δικτατορικής Δημοκρατίας, με καθαρή κι απροκάλυπτη Δικτατορία. Και μάλιστα ύστερ’ από θερμές προσευχές και παρακλήσεις των Γιουνάν, προς απαλλαγή τους από αυτό τον εσμό και το εθνικό αίσχος.

Εσείς, λοιπόν, οι Εθνοκάπηλοι Εθνοπατέρες, τα εργαλεία του Σιωνισμού, σηκώνετε στις πλάτες Σας και κουβαλάτε τους εκπροσώπους του Σατανά και τους τοποθετείτε στα έδρανα, που παλιότερα κάθιζαν οι πραγματικοί αντιπρόσωποι του Ελληνικού Έθνους και Βουλευόταν προς το συμφέρον του Ελληνικού Λαού κι όχι προς αυτό των Σιωνιστών τοκογλύφων. Εσείς, που διαγκωνίζεστε ποιος θα φανεί και θα προβληθεί με το Κιπά στο κεφάλι στα μνημόσυνα για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα και προσεύχεστε γονατιστοί στον Γιαχβέ για τις ψυχές των Εβραίων, πλην όμως νομοθετείτε κι αγνοείτε κι αντιπαρέρχεστε τα Ελληνικά Ολοκαυτώματα, γιατί φοβάστε ή ντρέπεστε να δείξετε πως είστε Έλληνες. Ή μήπως δεν νοιώθετε καν πως είστε Έλληνες; Όπως πολλοί από Σας δεν είστε ούτε Χριστιανοί…

Κ ενώ λαμπάδιαζε το Γιουνανιστάν από της πυρπολήσεις. Ενώ ο κόσμος είχε την προσοχή του επικεντρωμένη σ’ αυτή την καταστροφή. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε και συναίνεσε να δοθεί τ΄ όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο Σκοπιανό «Εγιαλέτι» των Η.Π.Α.! Σ’ αυτό το κατασκεύασμα του Εβραιοσιωνισμού. Αυτό, που προορίζεται ν’ αποτελέσει το προζύμι, το φύραμα, που θα φτουρήσει και θα δώσει το Μακεδονικό Κράτος, που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν οι Εβραιοσιωνιστές στα Βαλκάνια σε βάρος της Ελληνικής Μακεδονίας κατά κύριο λόγο!

Ποιοι, λοιπόν, έστρεψαν την προσοχή των Ελλήνων στην πυρπόληση της Χώρας και τρομοκράτησαν την Κυβέρνηση, ώστε να μην  αντιδράσει στο Ευρωπαϊκό Σιωνιστικό πραξικόπημα κατά της Ελλάδας; Πρόσφατα σχετικά πληροφορηθήκαμε πως ήταν η Κυβέρνηση της Τουρκίας αυτή, που έστειλε τους εμπρηστές! Η Τουρκία, που συνεργάζεται για την δημιουργία του Μουσουλμανικού τόξου στα Βαλκάνια.  Του Οθωμανικού δορυφόρου, που η δημιουργία του έχει σκοπό ν’ αποκόψει  την Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα, από τα λοιπά  όμορα Ορθόδοξα Χριστιανικά κράτη της Βαλκανικής και μέσω αυτών και της Ανατολικής Ευρώπης (Ουκρανίας και Ρωσίας κυρίως). Η Αναδόμηση των Κρατών της Βαλκανικής κι ο Αναδασμός των εδαφών τους, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Εβραιοσιωνιστών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α.  Γι’ αυτό και το παράρτημά τους, που αποκαλείται Ο.Η.Ε. κι αποτελεί το πειραματικό Παγκόσμιο Κράτος, αποστέλλει μεσολαβητή μεταξύ Ελλάδας - Σκοπίων πάντοτε τον ίδιο Εβραίο. Βλέπετε η   Δύση φοβάται ακόμη τον απόηχο των κηρυγμάτων του Ρήγα του Βελεστινλή.

Δεν ήταν, λοιπόν, τυχαίοι οι εμπρησμοί. Ήταν προαποφασισμένοι και προγραμματισμένοι να συμπέσουν με την ευνοϊκή απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου υπέρ των Σκοπίων. Να τρομοκρατήσουν την Κυβέρνηση του Καραμάν Αλή του Β’ και ν’ αποπροσανατολίσουν τον Λαό. Έτσι, ώστε να περάσει η απόφαση στο «ντούκου». Χωρίς να γίνει αντιληπτή από το Λαό και χωρίς ν’ αντιδράσει η Κυβέρνηση. Και το κόλπο πέτυχε. Η Κυβέρνηση του Καραμάν Αλή του Β’ δεν αντέδρασε, ούτε στην απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου, ούτε στους εμπρησμούς, που ονόμασε πυρκαγιές (Yes, Yes). Οι δε Γιουνάν εξαγριώθηκαν από το λαμπάδιασμα της Χώρας, αυτή την … «ασύμμετρη»  απειλή, αλλά ελάχιστοι αντιλήφτηκαν την πουστιά του Εβραιοσιωνισμού.  

Θα πρέπει να σημειώσω από καθήκον αντικειμενικότητας ότι από τους Έλληνες Ευρωβουλευτές μόνο δυο απόδειξαν τα Ελληνικά εθνικά τους αισθήματα και καταψήφισαν την πρόταση του Ευρωκοινοβουλίου. Οι υπόλοιποι συμπεριφέρθηκαν ως Γιουνάν.  Υπερψήφισαν την πρόταση. Και με την ψήφο τους συνετέλεσαν, ώστε η προδοσία του 1992 να κάμει άλλο ένα βήμα μπροστά με τη  σύμφωνη γνώμη κ  Εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού. Αυτοί, που την καταψήφισαν, ήταν οι Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Καρατζαφέρης. Κι αναφέρω τιμητικά τα ονόματά τους, όπως κάνω  και με τα ονόματα αυτών, που έχουν διακριθεί  στους ένοπλους απελευθερωτικούς κι αμυντικούς αγώνες της Φυλής.

Όσον αφορά τους σφουγγοκωλάριους του κάθε Μπους, του κάθε Σατανολάτρη Εβραιοσιωνιστή, τους υπηρέτες των ξένων συμφερόντων, που απομυζούν τον ιδρώτα και το αίμα των Λαών. Αυτών, που το παίζουν «κάργα» Ορθόδοξοι, ενώ είναι Μασόνοι. Αυτών, που   επιδεικτικά κοινωνούν των Αχράντων Μυστηρίων, και σηκώνουν στους ώμους τους τον Επιτάφιο, ώστε να δείξει κ η τηλεόραση πόσο πιστοί κ ευσεβείς Χριστιανοί είναι. Αυτών, που η αλαζονεία τους ξεπερνά το μπόι τους, το μόνο που έχω να πω είναι ότι, ναι μεν ίσως εξαπατούν ένα μικρό μέρος των Πολιτών, αλλά δεν είναι σε θέση, όπως δεν είναι και κανένας άλλος, να εξαπατήσουν τον Θεό…

Αγαπητοί (-ές) Αναγνώστες (-ριες),

Σε λίγες ημέρες θα διενεργηθούν οι εκλογές, που ήδη έχουν προκηρυχθεί. Κι αυτό δεν σημαίνει πως λειτουργεί το Δημοκρατικό καθεστώς στο Γιουνανιστάν. Απλά σημαίνει πως τηρούνται οι διαδικασίες, που χρησιμοποιούνται για την εξαπάτηση των Πολιτών. Που κι αυτοί νομίζουν πως είναι Πολίτες, αλλά είναι υπήκοοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή θα πάτε να ψηφίσετε λειτουργεί και το Δημοκρατικό πολίτευμα. Οι εκλογές είναι απάτη. Πρώτα γιατί δεν πρότεινε η εκλογική βάση όλα τα πρόσωπα που περιλαβαίνονται στα ψηφοδέλτια. Και στις Νομαρχιακές Επιτροπές, που επιλέγουν και στέλνουν  τις προτάσεις στα Κεντρικά πλειοψηφούν οι Μασόνοι. Και στα Κεντρικά όμως γίνονται παρεμβάσεις. Κ ύστερα, ένας Μασόνος να υπάρχει στο ψηφοδέλτιο της προτίμησής Σας, να ξέρετε ότι αυτός θα πλειοψηφήσει, γιατί δίδεται γραμμή από τις Μασονικές Στοές και  ψηφίζονται οι Μασόνοι, που επιλέγει για το κάθε κόμμα η Μεγάλη Ανατολή. Έτσι όποιο κι αν ψηφίσετε, Μασόνος θα βγει και θ’  αντιπροσωπεύσει, όχι Εσάς, που τον ψηφίσατε, αλλά τα συμφέροντα του Σιωνισμού.

Και μην Σας μπερδεύει η συμμετοχή και λειτουργία πολλών κομμάτων. Όλα για το ίδιο αφεντικό δουλεύουν. Τα ίδια συμφέροντα υπηρετούν. Υπάρχει καθένα τους απλά για να συλλέγει και να παγιδεύει τους δυσαρεστημένους πελάτες των υπολοίπων. Το καθένα έχει ένα σκληρό πυρήνα, που τον αποτελούν άτομα, που είναι φανατικοί οπαδοί του Εβραιοσιωνισμού. Κι από αυτόν παίρνουν εντολές. Και τα συμφέροντά του υπηρετούν. Οι μεταξύ των κομμάτων κόντρες είναι στημένες. Το παιγνίδι είναι σικέ. Για τον εντυπωσιασμό και την εκτόνωση των πελατών παίζεται, όπως και τα στημένα παιγνίδια στα γήπεδα. Η διαφορά είναι ότι τα μεν λένε πολιτικά, τα δε ποδοσφαιρικά.  Και στα μεν ποδοσφαιρικά, αν δεν πας γήπεδο, δεν πληρώνεις εισιτήριο. Στα δε πολιτικά όμως, πας δεν πας, θα πληρώσεις…

Στα σημεία των εμπρησμών βρήκαν εμπρηστικούς μηχανισμούς. Εμπρηστές γιατί δεν βρήκαν; Από τα   θύματα, πάνω από  εξήντα πέντε ήταν οι νεκροί κι από αυτούς εφτά ήταν παιδιά! Χώρια όσοι έπαθαν εγκαύματα ή άλλους τραυματισμούς κατά τις προσπάθειές τους να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς κι αποτελούν άγνωστο αριθμό. Χώρια οι ζημιές από το κάψιμο των δασών, των καλλιεργειών, των ζώων και των σπιτιών φτωχών αγροτών, που είναι ανυπολόγιστες…

Εσείς όμως την Κυριακή των εκλογών θα πάτε και θα τον ρίξετε δαγκωτό στους ίδιους αυτούς, που φέρουν τις ευθύνες της εθνικής καταστροφής και της εθνικής μειοδοσίας. Έτσι δεν είναι; Θα τους ξαναστείλετε στη «Βολή» κι ως το τέλος της επόμενης τετραετίας, η Εξουσία του Κράτους,  η ακεραιότητα της Χώρας κι ο δικός μας εξανδραποδισμός ίσως να έχουν ολοκληρωθεί, επισημοποιηθεί και με βούλα…

                                                  Άντε. Και με τη …νίκη!   

      Γράφηκε 25.8.2007. Δημοσιεύτηκε (περίληψη) 29.8.2007 Ρ.

                                                

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου