Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

«ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ»

Τον τελευταίο καιρό πνέει άνεμος εξελίξεων στη Βαλκανική και στη Ρωσία. Τα μεγάλα συμφέροντα ξεσπάθωσαν ήδη κι ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Άλλοι  διεκδικούν τη διατήρηση του «status quo» και  τα  κεκτημένα. Άλλοι επιδιώκουν υπέρβαση κι άλλοι παρεμπόδιση διεκδικήσεων κ επεκτάσεων.

  Κατά τις επόμενες μέρες θεωρώ πως θα ενταθεί η πάλη αυτή των ανακατατάξεων και διεκδικήσεων στο χώρο της Βαλκανικής. Ο χωροταξικός σχεδιασμός που επιδιώκει να εφαρμόσει στη Βαλκανική η Νέα Τάξη, δεν αποκλείεται να επαναφέρει στην περιοχή ανάλογα γεγονότα μ’ εκείνα, που είχε προκαλέσει  η παλιά …Νέα Τάξη κατά τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (1912 – 1922). Κι ανάλογα και με κείνα, που προκάλεσε η Νέα Τάξη, που διαδέχτηκε την προηγούμενη στα 1944 – 1949. Βλέπετε η τωρινή Νέα Τάξη, που προβάλλει ο Εβραιοσιωνισμός, με σκοπό ν’ ανακατέψει την τράπουλα για να προκαλέσει νέα σύγχυση και ρευστότητα πολιτική κ οικονομική, ώστε ν’ αυξήσει την κερδοφορία του, - «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται» -, έχει και μάνα και γιαγιά και προ γιαγιά.

 Ακόμη κι ο Μασόνος Ναπολέοντας, Νέα Τάξη προσπαθούσε να επιβάλλει στην Ευρώπη. Αυτό πρέπει να το καταλάβει και να το συνειδητοποιήσει ο Κόσμος. Αυτό το κατά καιρούς σύνθημα είναι Εβραιοσιωνιστικό. Κ οι Σιωνιστές το προβάλλουν κάθε φορά, που επιδιώκουν να προκαλέσουν γεωπολιτική ανακατωσούρα, για να ευνοήσουν την εξέλιξη κάποιας μεγάλης αρπαχτής, που έχουν σχεδιάσει να εφαρμόσουν σε βάρος των Λαών. Όταν λοιπόν ακούτε να διαφημίζεται Νέα Τάξη ή αλλιώς Νέα Εποχή, τα μάτια Σας δεκατέσσερα στους Εβραιοσιωνιστές και τους Εβραιόδουλους Μασόνους, πράκτορες του Σιωνισμού. Από αυτή την κατεύθυνση θα Σας έρθει η κεραμίδα.

Η φάση αυτή, που διερχόμαστε, αποτελεί την επιλογή των προσώπων – αχυράνθρωπων του Συστήματος, που θ’ αναλάβουν την διεκπεραίωση της επιχείρησης. Γι’ αυτό το Σύστημα προκαλεί συντονισμένα βουλευτικές εκλογές στα Κράτη των Βαλκανίων και στη Ρωσία. Σκοπεύει, με καλπονοθείες και λοιπές αλχημείες, να τοποθετήσει  αχυράνθρωπους έμπιστους και κατάλληλους  να διαχειριστούν προς το συμφέρον του την εξουσία των κρατών της ευρύτερης περιοχής. Έτσι, ώστε,  η όποια κρίση επιδιώκει να δημιουργήσει, να εξελιχθεί κάτω από τον απόλυτο έλεγχό του. Η αρχιΤΕΚΤΟΝΙΚΗ μελέτη να εφαρμοστεί σωστά, όπως έχει σχεδιαστεί. Κ η πιστή εφαρμογή της να του αποφέρει τα κέρδη, που προσδοκά να πάρει από αυτή.

  Οι Πολίτες καλούνται να επικυρώσουν με την ψήφο τους τις επιλογές των Σιωνιστών. Αυτό το νόημα έχουν πια οι εκλογές. Σ’ αυτό το υπόγειο  επίπεδο  έχει τοποθετηθεί η «Δημοκρατία» στις διάφορες Μπανανίες. Καλούνται οι Πολίτες να επιλέξουν ποιο Βασανιστή προτιμούν, για να τους βασανίσει. Ποιο Κλέφτη, για να τους κλέψει. Ποιο Δήμιο, για να τους σκοτώσει. Έτσι, ώσπου να κατεβάσουν στο δεύτερο, στο τρίτο, υπόγειο τη «Δημοκρατία», οπότε δεν θ’ αποτελεί παραλογισμό να επιλέγετε μαζί με το Βουλευτή Σας και τον τρόπο του θανάτου, με τον οποίο επιθυμείτε ν’ αποθάνετε. Ακόμα και σε ποια ηλικία θα επιθυμούσατε την είσοδό Σας στον παράδεισο. Ταβάνι το 65ο έτος, γιατί από αυτό και μετά η απόδοσή Σας στην εργασία πέφτει χαμηλά και δεν συμφέρει το Σύστημα να Σας διατηρεί επί Γης. Δεν θα έχετε καταναλωτικό δικαίωμα, εφόσον δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε στις αγγαρείες…

Ήδη έγιναν οι εκλογές στην Ελλάδα και στην Τουρκία τον Σεπτέμβρη. Ακολούθησαν στο Κόσσοβο στις 17 του Νοέμβρη με αποχή του 55% των ψηφοφόρων. Κι από την κυβερνητική πρακτική, που ακολουθείται στην Ελλάδα διαπιστώνομε πως τηρείται κατά γράμμα το σχέδιο των Εβραιοσιωνιστών. Η γραμμή πλεύσης δεν παρεκκλίνει. Η καλλιέργεια της οικονομικής εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού ήδη έχει ξεκινήσει. Οι «Συνδικαλιστές» οδηγούν τα Συνδικάτα με τρόπο, που στηρίζει το Σύστημα. Έτσι με τις ευλογίες των Εργατοπατέρων οι εργαζόμενοι θα βοηθήσουν και θα συμβάλλουν στην αυτοκαταστροφή τους, γεγονός, που θα ευνοήσει τους Εργατοπατέρες να προαχθούν σ’ Εθνοπατέρες. Οι πρώτες εξελίξεις διαπιστώνονται στ’ ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων κι ακολουθούν εκείνα των ελεύθερων επαγγελματιών. Οι Γραικύλοι διαχειριστές των ταμείων αυτών φροντίζουν, αντί αυτά να παρουσιάζουν αύξηση του αποθεματικού τους, να μεγαλώνουν τις ζημιές τους. Και τ’ αποτελέσματα των ισολογισμών τους παρουσιάζονται, με τις ευλογίες του Κράτους, όλο και πιο πολύ ελλειμματικά. Σε κάποι’ από αυτά πλησιάζει ο καιρός, που θ’ αρχίσουν να εκποιούν και τα χρυσαφικά τους, για ν’ ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Σε μερικά ο πάτος της «κάσας» άρχισε να φαίνεται και καταβάλλεται προσπάθεια να συζευχθούν με άλλα, ώστε με την προίκα της νύμφης, να μπαλωθεί το πανταλόνι του γαμπρού. Δεν ακούγεται όμως κουβέντα περί του ποντικού, που τρύπησε τον πάτο της «κάσας» κ έφυγαν έξω τ’ αποθεματικά. Ούτε λέγεται κάτι, που να σηματοδοτεί την κατεύθυνση που ακολούθησαν αυτά, βγαίνοντας από την «κάσα».

Τώρα πως συμβιβάζεται ο Ταμίας της Ν.Δ. αείμνηστος Βαρθολομαίος να φυλάσσει και την τρύπια «κάσα» του ΙΚΑ, αυτό μόνο το Δικαστήριο της Χάγης μπορεί να το ερμηνεύσει νομικά. Ο Άρειος Πάγος έχει παγώσει τόσο, που δεν είναι σε θέση να ερμηνεύσει το κρυφό φαινόμενο και χρειάζεται απόψυξη, για να λειτουργήσει ο οργανισμός του, όπως συμβαίνει και με τα ερπετά που πέφτουν σε χειμέρια νάρκη. Αυτά όμως κατά την διάρκεια της χειμέριας νάρκης δεν τρώνε.. 

Δυστυχώς όμως όλα τ’ ασφαλιστικά ταμεία θα προσβληθούν από τη μεταδοτική αυτή ασθένεια, μ’ αυτή την πρακτική, που ακολουθείται από την πλευρά της Κυβέρνησης. Ακόμα και τα παιδιά γνωρίζουν πως, όταν κάποιο από αυτά προσβληθεί από κάποιον ιό και τρέχει η μύτη του, τ’ άλλα δεν πρέπει να πηγαίνουν κοντά του, γιατί κι αυτά θα προσβληθούν από τον ίδιο ιό και θ’ αρχίσει να τρέχει κ η δική τους η μύτη… 

Η προσπάθεια  όμως, που καταβάλλει  η Κυβέρνηση δεν αποσκοπεί στη διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων, αλλά στο θόλωμα του  νερού, ώστε να μη φανεί η δική της λαθροχειρία και να τύχουν κ όλοι οι συνταξιούχοι της ίδιας μοίρας, με την πτώχευση όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Ένα μέτρο, που θα συντελέσει στην εξυγίανση των ταμείων εξαιτίας του θανάτου πολλών ασφαλισμένων συνταξιούχων, που δεν έχουν άλλο πόρο επιβίωσης πέραν από τη σύνταξη. Για τον εξαναγκασμό κάποιων μεγαλόσχημων εργοδοτών  να εξοφλήσουν χρέος κάτι δις ευρώ, που οφείλουν στ’ ασφαλιστικά ταμεία, ούτε λόγος, ούτε προσπάθεια γίνεται…

Ποιοι παρεμποδίζουν την είσπραξη των οφειλόμενων αυτών εισφορών και κάνουν πλάτες στους μεγαλοκαρχαρίες; Γιατί οι Διοικήσεις των Ταμείων αυτών δεν επιδιώκουν την είσπραξη αυτών των ποσών κι αδικούν τόσο τους ασφαλισμένους σ’ αυτά εργαζόμενους και συνταξιούχους, όσο και τους λοιπούς καλοπληρωτές εργοδότες. Καταδικάζουν έτσι το συνταξιούχο σε μια σύνταξη 360 ευρώ το μήνα, τη στιγμή που ο Βο(υ)λευτής εισπράττει 4.000 ευρώ…

 Κι ενώ αυτά τα φαιδρά συμβαίνουν «εν Ελλάδι», στη γειτονιά ο «ερίφης» Ερντογάν, αφού πήγε και προσκύνησε στη Μέκκα του Σατανισμού Ουάσιγκτον τον Αρχιερέα του Σατανά και πήρε την ευχή και την ευλογία του, επιδιώκει την εφαρμογή των σχεδίων του περί Παντουρκισμού και την επιβολή της Τουρκίας ως προστάτιδας δύναμης των Οθωμανών. Προσπαθεί ν’ αποσταθεροποιήσει την Οθωμανική Μέση Ανατολή και παράλληλα ν’ αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία  με αξιώσεις του στη Βαλκανική. Ευνοεί με την πολιτική του τα Εβραιοσιωνιστικά σχέδια περί δημιουργίας Μουσουλμανικού τόξου: Θράκη, Μακεδονία, Σκόπια, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο,  Αλβανία. Και σ’ αυτά πρωτοστατεί ο θεωρητικός του Παντουρκισμού υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Νταβούτογλου.

Οι δε Αλβανικής καταγωγής Κοσσοβάροι επέλεξαν για Πρωθυπουργό τους τον πρωτοσφάχτη του U.C.K., που αγωνίζεται να πετύχει την ανεξαρτησία του «εξώγαμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης», όπως μ’ επιτυχία χαρακτήρισε το Κοσσυφοπέδιο ο Μαλίγκι.

Η Πρίστινα, που φιλοδοξούν  να κάμουν πρωτεύουσά τους αριθμεί περί τους 500.000 Αλβανούς, που αρκετοί προέρχονται από …μεταγραφή. Σ’ όλο το Κόσσοβο ζουν ακόμη περί τους 120.000 Σέρβοι, που γλύτωσαν από τη σφαγή κ έχουν εθνικό κέντρο τους την Μιτρόβιτσα. Αν τελικά κατορθώσει κι ανεξαρτητοποιηθεί το Κόσσοβο, η Μιτρόβιτσα με την περιοχή της θα μείνει απέξω; Κι αν μείνει, θα ενωθεί με τη Σερβία; Ή μήπως θα σφάξουν και τους υπόλοιπους Σέρβους, ώστε να παραμείνει σαν επαρχία του ανεξάρτητου Κόσσοβου;  Κι όλ’ αυτά τα δεινά επηρεάζουν και γίνονται σε βάρος της Χριστιανικής Ελλάδας και της Χριστιανικής Σερβίας. Επηρεάζουν όμως και την Ε.Ε.  και τις σχέσεις της με τις Η.Π.Α., που πρωτοστατούν σ’ αυτά τα σχέδια.

Από την άλλη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσος Παπαδόπουλος είπε σε συνέντευξή του βαριές κουβέντες για τη Βρετανία. Οι Σιωνιστές Βρετανοί, σε ομοφωνία με τους Τούρκους της Βρετανίας και των Η.Π.Α., επεμβαίνουν στα εσωτερικά του Κυπριακού κράτους. Προσπαθούν με διάφορες μεθοδεύσεις ν’ αλλοιώσουν τις  πληθυσμιακές αναλογίες των δυο εθνοτήτων της Κύπρου, προς εξυπηρέτηση την Τούρκων αποίκων, που μετέφερε στο Νησί ο «Αττίλας ΙΙ». Η αλλοίωση αυτή αποβαίνει σε βάρος των Ελληνοκυπρίων κ εξυπηρετεί τις βλέψεις της Τουρκίας στο Νησί. Όπως επηρεάζει δυσμενώς και τις σχέσεις της Δημοκρατίας της Κύπρου με την Ε.Ε.

Στη Ρωσία εξάλλου ο Πούτιν, με της εκλογές της 2.12.2007, επιχειρεί δημοψήφισμα, για να παρατείνει την εξουσία του στο Ρωσικό Κράτος και να συγκεντρώσει  περισσότερες εξουσίες στα χέρια του. Κ ενώ είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι παράλληλα κ υποψήφιος Βουλευτής για τη Δούμα…

Οι Η.Π.Α. δείχνουν  ανήσυχες από το αγουροξύπνημα της Αρκούδας και φοβούνται πως θα τους φάει τα Ψάρια της Βόρειας Θάλασσας. Γι’ αυτό πάνε κι αυτές να  φάνε τους αγωγούς μεταφοράς Ρώσικου αερίου και πετρελαίου στην Ευρώπη  μέσω Ελλάδας. Γι’ αυτό και στα εγκαίνια κατασκευής του τμήματος του Ρώσικου αγωγού μεταφοράς Ρώσικου αερίου μέσω Βουλγαρίας – Ελλάδας, έσπευσε ακάλεστος υπουργός των Η.Π.Α., που σα να ήθελε να πει με την παρουσία του: «Τι κάνετ’ εδώ; Εμένα με ρωτήσατε;» Αλλά κανένας δεν βρέθηκε να του πει: «Και ποιος είσαι Σύ; Ποιος Σε κάλεσε κ ήρθες στο γάμο;» Τίιιποτα! Οι παρενέργειες όμως σ’ αυτή την ενέργεια παρουσιάστηκαν στο Κυπριακό…    

Λένε πως, από τις 10.12.2007 κ έπειτα θα κινηθούν με ταχύτερο ρυθμό οι Βαλκανικές εξελίξεις και θα σχηματιστεί κομβόι από δαύτες (θάφτες) Θράκη, Μακεδονία, Σκόπια, Αλβανία, Κόσσοβο, Κοιλάδα του Πρέσοβου(Σκόπια, Βουλγαρία, Κόσσοβο), Βοσνία κ Ερζεγοβίνη…

 «Κάντε υπομονή», μ’  αν είναι ρόδο, θ’ ανθίσει…  

                                        Γράφτηκε 28.11.2007.  Δημοσ. 1.12.2007. Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου