Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ν Ε Α Ε Φ Ε Υ Ρ Ε Σ Η - Μ. Κ. Ο.


 

                                 

Νέα εφεύρεση! Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις! Μεγάλος εφευρέτης ο Σιωνισμός!  Και με μεταπτυχιακό! Colpo Grosso!

Κάνεις μια εταιρία. Τη βαφτίζεις Μ.Κ.Ο.. Την πηγαίνει στο αρμόδιο Υπουργείο. Παίρνεις τη ληξιαρχική πράξη γέννησης και το πιστοποιητικό βάφτισης. Καταθέτεις τα χαρτιά για επιδότηση. Και μπαίνεις στη λίστα επιδοτούμενων από το …ΕΣΠΑ! Τυπώνεις …έντυπα. Πηγαίνεις Ειδομένη ή όπου αλλού προτιμάς. Μοιράζεις τα …έντυπα στους εισαγόμενους. Τους ενημερώνεις  και κουβεντιαστά πόσα χιλιόμετρα απέχει η τρύπα του συρματοπλέγματος. Πότε θ’ ανοίξουν οι Σκοπιανοί τα σύνορα. Τους καθοδηγείς πως να κλείσουν τον Εθνικό δρόμο, που οδηγεί στο εξωτερικό. Ποιες ώρες θ’ αφήνουν  να  περνούν ελεύθερα φορτηγά, νταλίκες, λεωφορεία, μικρά επιβατικά. Τους οδηγείς πως να γράψουν και ποια συνθήματα σε πανό και που να τα στήσουν ή τους δίνεις έτοιμο γραμμένο το πανό με μικρή επιβάρυνση. Τους καθοδηγείς πώς να συμπεριφερθούν στους και στις δημοσιογράφους. Τι να τους πουν. Που να σταματήσουν οι γυναίκες με τα μωρά στην αγκαλιά. Πότε τα βρέφη ν’ αρχίσουν να κλαίνε. Πότε  τα νήπια να κυλιστούν στις λάσπες. Πότε τα  της πρώτης παιδικής ηλικίας να εμφανιστούν ξυπόλητα. Πότε οι Πακιστανοί να επιτεθούν στους Σύριους. Πότε  και που να κάμουν γιουρούσι σ’ ένα καφάσι πορτοκάλια.  Ποιος  και πότε θα πυρποληθεί. Ποιες και σε ποιο σημείο θα ξεσκουλιστούν και θα βγάλει η Σύρια τη σαρία της Πακιστανής.  Που και πως να στήσουν τις λεκάνες-πλυσταριά. Ποιοι και πότε θα βγάλουν και θ’ ανεμίζουν κάμες, μαχαίρια, ρόπαλα. Ποιοι θα πάνε κοντά στα μικρόφωνα. Τι θα πουν και πώς να το πουν. Κλαψουρίζοντας, με το άγριο, εναντίον του Υπουργού, εναντίον του Τσίπρα, εναντίον της Κυβέρνησης ολόκληρης ή εναντίον της Μέρκελ και της Γερμανίας. Πότε και ποιοι να επιτεθούν στους αστυνομικούς ή στους νταλικέρηδες ή σε άλλης κατηγορίας οδηγούς.

Χρειάζεται εμπειρία και μόρφωση η σκηνοθεσία και το σενάριο. Ολόκληρα «σίριαλ» θα γυριστούν για να προβληθεί  το «προσφυγικό» και το μεταναστευτικό χωριστά και  με κάθε  λεπτομέρεια στο εσωτερικό. Και στο εξωτερικό να προσεχτεί ακόμη πιο λεπτομερειακά η προβολή της Ελλάδας εν όψει της έναρξης της επί  θήραις και θύραις τουριστικής περιόδου, ώστε να διαφημιστεί και να μην πατήσει πόδι άλλο από το δικό σας στον τόπο…

Και, «άλλος για Χίο τράβηξε πήγε,/ κι άλλος για Μυτιλήνη / κι άλλος στης Σύρας τα στενά/ αίμα και δάκρυ πίνει».

Ακόμη κι ο Πάπας, ο Πατριάρχης κι ο Αρχιεπίσκοπος, γι’ αυτό θα πάνε Λέσβο…

Τα τι σκαρφίζεται  ο Σιωνισμός! Τίποτα, μα τίποτα δε θ’ αφήσει όρθιο!

Και το φιλοθεάμων Κοινό …χτενίζεται! Χουζουρεύει στον καναπέ με καναπεδάκια, ξηρούς καρπούς, και το ποτό του!!

Η Κυβέρνηση χρονίως παλεύει να λύσει το …ασφαλιστικό, τη στιγμή, που ούτε η Ασφάλεια έχει ανοιχτά  μάτια…

 Παλεύει να λύσει το …φορολογικό, ενώ οι λίστες φοροφυγάδων έρχονται η μια πάνω στην άλλη.  Πόσες από αυτές έχουν επεξεργαστεί ως την ώρα και πόσες εισπράξεις με βάση αυτές έχουν πραγματοποιηθεί. Ονόματα, επάγγελμα, διεύθυνση, καθενός   και ποσά που έχουν εισπραχθεί από τον καθένα θέλομε για να πιστέψομε πως όντως λειτουργεί σωστά και γρήγορα το σύστημα. Και ότι θα υποχρεωθούν να πληρώσουν όλοι κι όχι μόνο τα κορόιδα.  Όχι αοριστολογία και παραπλάνηση της Κοινής Γνώμης  από τα Μ.Μ.Ε.

Και μια και το ‘φερε ο λόγος: Θα νομιμοποιήσετε αυτούς τους ρουφιάνους επί τέλους και θα πατάξετε την όποια παρανομία ή θα τους αφήσετε πρώτα να διαφθείρουν την Κοινωνία σε βαθμό που να ντρέπονται τα σκυλιά και τα γαϊδούρια να τους βλέπουν. Γιατί, δυστυχώς δεν είναι σε θέση και να τους καταλαβαίνουν. Θα τους Νομιμοποιήσετε   σα ρουφιάνους ή θα τους εκλογικεύσετε Νομοθετικά πρώτα, ώστε να σκέφτεται  και να ελέγχει την αλήθεια καθένας από αυτούς κ ύστερ’ από εξακρίβωσή της να την ανακοινώνει και να την υιοθετεί. Μέχρι πότε θ’  αφήνετε την προπαγάνδα να οργιάζει σε βάρος του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης Χριστιανικής Θρησκείας ανεξέλεγκτα, ανερυθρίαστα, εγκληματικά, και Σεις να σφυρίζετε αδιάφορα; Συνεργείτε στο κατά συρροή  συνεχές και αδιάλειπτο αυτό έγκλημα, που λειτουργεί σε βάρος αυτού τούτου του Κράτους, του Ελληνικού  Έθνους, της επίσημης Θρησκείας του Ελληνισμού, παραβαίνοντας κι άρθρα του Συντάγματος, που το έχετε καταστήσει γράμμα κενό, κι όργανο κατά των αντιφρονούντων στον τρόπο και τα μέσα που ασκείτε την Εξουσία. Το έχετε αντιληφθεί ή μήπως φταίει και σ΄ αυτό η Ε.Ε.; Φτάνει πια. Ο Κόσμος έχει αγαναχτήσει. Αλλά πού να στραφεί και να  βρει καλύτερα;

 Στον Κυριάκο, που μιλεί άπταιστα τ’ αμερικάνικα; Εξάλλου γι’ αυτό το διόρισε Πρόεδρο της Ν.Δ. ο Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α.  Εβραιοσιωνιστής Τζον Κέρι. Για ν’ αποτελεί φερέφωνό του και να πραχτορεύει πιστά τα Εβραιοσιωνιστικά συμφέροντα. Ξέρει αυτός τι κάνει.

Στο  Σταύρο, που αποτελεί φερέφωνο του ...Θείου του Ααρών Αβούρι.

Στη Φώφη, που εξακολουθεί να εκτρέφει στο Κόμμα τον Όφη του Ελληνισμού σε δυο εκδόσεις και να μη «συνθλίβει τας κεφαλάς δρακόντων»; Δυο διακεκριμένοι και πιστοποιημένοι, χωρίς τους άλλους, προδότες μέσα στο κόμμα, που από Κόμμα το κατάντησαν απόκομμα;!

Πως, λοιπόν, να μην υπάρχουν και ΜΚΟ, επίσημα προπαγανδιστές ανεύθυνοι κι ανεξέλεγκτοι κ εργαζόμενοι ως υποκατάστατα, γενόσημα, του Κράτους σε βάρος του Κράτους και του Ελληνικού Έθνους.

Ακούσατε κάποιον οδηγό αυτοκινήτου τι καταμαρτύρησε σε βάρος ΜΚΟ. Ήταν, είπε, Ιταλοί και Γερμανοί ΜΚΟ, που τον εμπόδισαν να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Αλλά κ η συμπεριφορά των αγνωμόνων προσφύγων και μεταναστών έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής. Κ η θρασύτητα, κ η αγνωμοσύνη, αποτελούν χαραχτηριστικά της συμπεριφοράς τους. Ώρα τους είναι να πάνε καλιά τους και να μας ξεφορτωθούν. Ας συγκρίνουν τις συμπεριφορές των λοιπών Ευρωπαϊκών κρατών και των πολιτών τους απέναντί τους, με τη συμπεριφορά, που έχει επιδείξει το Ελληνικό Κράτος κ οι Έλληνες πολίτες προς αυτούς.

 Από το υστέρημα των Ελλήνων περιθάλπεστε, αχάριστοι και θρασείς.  Τι θέλετε ακόμη; Να φύγομε από τα σπίτια μας, από την Πατρίδα μας και να  τα παραδώσομε, σε σας να βολευτείτε;

Έτσι, όπως επί Βενετοκρατίας, που εκδιώχτηκαν από τις εστίες και τις περιουσίες τους Έλληνες, για να βολευτούν και να γίνουν νοικοκυραίοι σε ξένο νοικοκυριό  οι τάχα «Ευγενείς» της Γαληνοτάτης «Δημοκρατίας» του Αγίου Μάρκου;

Ως εκεί θα το φτάσομε;

Αντί να πείτε κ ευχαριστώ, σαμποτάρετε και την οικονομία του Κράτους που σας φιλοξενεί; Προσβάλλετε τους Πολίτες Έλληνες που σας έδωσαν ένα κομμάτι ψωμί από το υστέρημά τους κ ένα ζεστό ρούχο κι άνοιξαν τις πόρτες τους και σας καλοδέχτηκαν, που εσείς στη θέση τους αμφιβάλλω αν θα το κάνατε.

Αρκετά σας ανεχτήκαμε. Και, ή συμμορφωθείτε ή γυρίσετε στη Πατρίδα σας. Δε σας χρώστει η Ελλάδα. Δε σας φταίνε οι Έλληνες γι’ αυτά που παθαίνετε. Δε σας χρωστούν οι Έλληνες. Οι Έλληνες  κάμανε την ανθρωπιά τους. Δείξετε και σεις τη δική σας. Καιρός είναι. Ει δε μη…

 Ξέρετε πολύ καλά ποιοι ρήμαξαν το σπιτικό και την Πατρίδα σας. Καταγγείλετέ τους φωναχτά να τους μάθει ο Κόσμος όλος και ν’ ανοίξει τα μάτια του πριν να την πάθουν κι άλλοι όπως εσείς. Ξέρετε ποιοι σας πήρανε τα χρήματά σας. Ποιοι σας θαλασσοπνίγουν. Ποιοι σας εκμεταλλεύονται. Δείξετε στην αστυνομία, που βρίσκεται κοντά σας, ποιοι σας συμβουλεύουν, σας παραπλανούν, σας εκμεταλλεύονται.  Αντί ν’ αντιδράτε όπως αντιδράτε και να επιτίθεστε στα όργανα τάξης, που ήρθαν να σας προστατεύσουν, να προκαλείτε προβλήματα στους Έλληνες πολίτες και να τους ζημιώνετε, συνεργαστείτε μ’ αυτούς για τη δική σας προστασία. Καταγγείλετε στους αστυνομικούς τους Μαυραγορίτες που δυσφημούν την Ελλάδα, τους ρουφιάνους ξένων συμφερόντων που σας ταλαιπωρούν και θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα, όπως διαλύουν και τη δική σας Πατρίδα. Και, όπως έφεραν εσάς στην άθλια κατάσταση που βρίσκεσθε, έτσι επιδιώκουν να  καταντήσουν και τους Έλληνες. Αυτοί όλοι δουλεύουν γι’ αυτούς που σας ξεσπίτωσαν κ έκλεψαν τις οικονομίες σας, και σας ανάγκασαν να εκπατρισθείτε. Και, αν ανάμεσά σας είναι χωμένοι τέτοιοι ρουφιάνοι, μη διστάσετε να τους καταγγείλετε για ν’ απαλλαγείτε από αυτούς. Να τους ξεφορτωθείτε πριν σας καταστρέψουν τελείως.  Άντε το λοιπόν. «Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο». Συμφέρον σας είναι.

                                                        Γράφηκε 7.4.2016  

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου