Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ο ΧΑΝΣ και ο ΜΑΞ


                            

 

 Στοιχείο  ταυτόσημης αντίληψης του Ηγέτη των Νεοτούρκων ντονμέ  Μουσταφά Κεμάλ με τον Ηγέτη των ΝΑΖΙ Εβραιομπάσταρδου Αδόλφου Χίτλερ ήταν  η θεωρία της φυλετικής καθαρότητας κ η εκκαθάριση των «παρασιτικών» μειονοτήτων. 

Ο Φύρερ θαύμαζε τον Ατατούρκ γιατί κατόρθωσε να επιτύχει τη γενοχτονία Αρμενίων κ Ελλήνων Μικρασίας και Πόντου! Αλλά δεν ομολογούσε ότι αυτή διαπράχτηκε με πρωτοβουλία, με τις οδηγίες και την επίβλεψη του φασίστα Γερμανού Αρχιστράτηγου του Τουρκικού στρατού Λίμαν φον Σάντερς.

Έτσι τον μιμήθηκε με τ’ ολοκαύτωμα των Εβραίων, για να μη φανεί κατώτερός του, κατά το «όποιος σου κλάσει, χέσε τον να μη φανεί καλιά σου». Κ έχουν τα κατά συρροή εγκλήματά τους αυτά πολλά κοινά σημεία κι ομοιότητες.

Ο Χίτλερ Δήλωσε τον Απρίλη του 1939 με έμφαση:  « Ο Μουσταφά Κεμάλ ήταν ο δάσκαλος. Ο Μουσολίνι ήταν ο πρώτος του μαθητής. Και είμαι ο δεύτερος μαθητής του.»

Το δεύτερο από τα δυο αυτά καθάρματα  του Σιωνισμού είπε και στις 22.8.1939 στους Αξιωματικούς του, πριν από τη σφαγή που διέταξε κ εχτελέστηκε στην Πολωνία:

 

«Ο σκοπός του πολέμου δεν είναι να κατακτήσεις συγκεκριμένες γραμμές, αλλά συνίσταται στη φυσική καταστροφή του αντιπάλου. Έτσι, τώρα, έχω στείλει στην ανατολή μόνο τις επικεφαλείς Ομάδες Θανάτου μου, με την διαταγή να σκοτώσουν χωρίς δισταγμό ή έλεος όλους τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά της πολωνικής φυλής ή γλώσσας. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουμε το ζωτικό χώρο που χρειαζόμαστε. Άλλωστε, ποιος μιλά ακόμα, σήμερα, για την εξολόθρευση των Αρμενίων;» (http://dia-kosmos.blogspot.gr/).

Τι έχετε να πείτε για τις ιδέες του αυτές;

 

Ο Βρετανός συγγραφέας Χιούστον Στιούαρτ Τσάμπερλεν, που είχε «τεράστια επιρροή στον  Χίτλερ», έγραψε μετά για τη Γενοχτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων:

 

«Η Τουρκία είναι η τελευταία μικρή γωνιά της Ευρώπης στην οποία ένας ολόκληρος λαός ζει σε ανενόχλητη ευφορία και ευτυχία (… αφού) κατέστρεψε αυτόν που ενόχλησε την ειρήνη»(ό.π.). Δηλαδή, τους Αρμένηδες και τους Έλληνες.

 

«Ο θεωρητικός των Ναζί, Alfred Rosenberg -τεράστιος θαυμαστής του Τσάμπερλεν- ο οποίος έλεγε πως οι Αρμένιοι ήταν για την Τουρκία ότι οι Εβραίοι για τη Γερμανία, συνέστησε στον Χίτλερ τον Max Erwin von Scheubner-Richter»(ό.π.). 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0jCR-1RWyLUmwgtCy3LgXchUTdt8pK6Kfxha1Jg5qHAM_k_61qDa_2wiVaNlCl4K4TdwVSdrFZGeM_yNJUerXF1Erb62QDrQ92Z0qXCRiA-Bp0u-cAuHcwWVXTkN5r6jpH1cZnOQ7Kp4/s320/c8140-c260a-8ec9c-cache_620x620_1_1189498.jpg https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/af/Bundesarchiv_Bild_119-1930-01%2C_Max_Erwin_v._Scheubner-Richter.jpg/220px-Bundesarchiv_Bild_119-1930-01%2C_Max_Erwin_v._Scheubner-Richter.jpg

                Ο Χανς     τι         σχέση     έχει    με  το    Μαξ ;

                                           

«Ο Scheubner-Richter ήταν ο Γερμανός υποπρόξενος στο Ερζερούμ και κατέγραψε τον σχεδιασμό, εκτοπισμό και δολοφονία των Αρμενίων και Ελληνοποντίων από τους Νεότουρκους του Κεμάλ. Η σχέση του Scheubner-Richter’s με τον Χίτλερ ήταν τόσο κοντινή που σκοτώθηκε καθώς καθόταν δίπλα του σε απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ, το 1923. Ο Χίτλερ αφιέρωσε το πρώτο μέρος του “Ο Αγών μου” σε αυτόν. «

»Ο Αμερικανο - Αρμένιος ιστορικός Vahkan Dadrian λέει πως ο Scheubner-Richter είχε άμεση επιρροή στον Χίτλερ και πως τελικά τον “συνέστησε” στις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν ώστε οι Αρμένιοι (τότε αποκαλούνταν “Εβραίοι της Ανατολής”) και οι Έλληνες να εγκαταλείψουν τα χωριά τους, να δουλέψουν σε καταναγκαστικά έργα μέχρι θανάτου, να πεθάνουν από πείνα, κρύο και να εκτεθούν σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Ο Mike Joseph αποκαλεί τον Scheubner-Richter το “προσωπικό σύνδεσμο του Χίτλερ με τη γενοκτονία. «

»Ο Scheubner-Richter έγραφε συνεχώς αναφορές στον Χίτλερ σχετικά με τις “γενοκτονικές λύσεις” (έτσι τις αποκαλούσε) από τις οποίες πιθανότατα ο Χίτλερ εμπνεύστηκε, καθώς σε λόγους είχε αναφερθεί στις τουρκικές μεθόδους για την “καταπολέμηση των τρομοκρατών”.

»Όμως και άλλοι υψηλόβαθμοι Ναζί πήραν προσωπικά μαθήματα από τη γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων και ενημέρωσαν προσωπικά τον Χίτλερ. Ο Franz von Papen, για παράδειγμα (σύμβουλος του Χίτλερ) πήρε τη θέση του αφού υπηρέτησε ως επικεφαλής προσωπικού στην Τέταρτη Τουρκική Στρατιά κατά τη διάρκεια του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο “πολύς” Rudolf Hess, γενικός επιθεωρητής των στρατοπέδων συγκέντρωσης υπό τον Himmler, είχε υπηρετήσει στις τουρκικές δυνάμεις την ίδια περίοδο. Παρομοίως και ο Hans von Seeckt. «

»Βλέπουμε έτσι καθαρά ότι υπήρξε πολύ στενή και άμεση σχέση ανάμεσα στις γενοκτονίες των Χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας και του Ολοκαυτώματος, κάτι που συνεχίζεται και σήμερα μιας και το σύγχρονο τουρκικό κράτος σε συμμαχία με την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τις ΗΠΑ, υποστηρίζουν στρατιωτικά, οικονομικά και πολιτικά το Ισλαμικό κράτος στην περιοχή της Μεσοποταμίας, σφαγιάζοντας και πάλι όπως πριν ένα αιώνα τους Χριστιανικούς πληθυσμούς των περιοχών αυτών και τους Κούρδους, μια τακτική που μπορεί να του γυρίσει στο τέλος μπούμερναγκ και να συσπειρώσει τους διωκόμενους πληθυσμούς και την κοινή γνώμη εναντίον του, με τελικό αποτέλεσμα όχι την πλήρη εξόντωση τους και την τελική επικράτηση του ισλαμισμού που ονειρεύονται οι Τούρκοι, αλλά την ίδρυση ενός κουρδικού κράτους δίπλα της, κάτι που μακροπρόθεσμα θα οδηγήσει στην απόσπαση του δικού της κουρδικού τμήματος και στην πλήρη αποσταθεροποίηση και κατάρρευση του τουρκικού κράτους.» (ό.π.).

Ο Χανς έχει σχέση με το Μαξ; Είναι κάποιος, που να το γνωρίζει;

                                             Γράφηκε στις  4.4.2016

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου