Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΛΙΣΤΕΣ και ΛΗΣΤΕΣ




   Μ’ αυτή την πρώτη επικοινωνία μας μετά την πρωτοχρονιά, ( το παρόν γράφηκε, όπως θα δείτε στο τέλος, στις 13.1.13, κ είναι το πρώτο κείμενο που δημοσίευσα αυτή τη χρονιά.) επιτρέψετέ μου να Σας ευχηθώ χρόνια πολλά, ευτυχισμένα, γόνιμα κι αποδοτικά, με την βοήθεια και την ευλογία του Θεού.

 Και, πάμε παρακάτω:

Οι τοκογλύφοι Ευρώπης κι Αμερικής εξασφάλισαν τα επονείδιστα δάνεια, που προσέφεραν στις δοτές Κυβερνήσεις των Γκαουλάϊτερ που κυβέρνησαν το «Ελληνικό» Κράτος ως Κουίσλιγκς εν ονόματι των Εβραιοσιωνιστών εντολέων και «κολαούζων» τους κατά τα τελευταία χρόνια.  Εξασφάλισαν τα κεφάλαια και τους επαχθείς τόκους με τρία στη σειρά επονείδιστα «Μνημόνια». Πράξεις πιστωτικές από μέρους τους και χρεωστικές από την πλευρά του «Ελληνικού» Κράτους, που έχουν πολυεθνικό κύρος και παγκόσμια,  διακρατική, νομική  ισχύ κι απήχηση.

Και τούτο, γιατί κυρώθηκαν όχι μόνο από την «Ελληνική» Μασονοκρατούμενη Κυβέρνηση, αλλά κι από την Βουλή των «Ελλήνων» κατά πλειοψηφία Μασόνων, έστω και με την άσκηση βίαιου εξαναγκασμού. Έτσι γαϊδουρόδεσαν και με όρους εξαιρετικά ταπεινούς για τον Ελληνισμό κ εξευτελιστικούς για το Κράτος, αλλά κερδοφόρους γι’ αυτούς και ποτισμένους με πολύ ιδρώτα κ αίμα Ελληνικό.



 

Αγαναχτείς ύστερα, ή δεν αγαναχτείς;

Κι αφού εξασφάλισαν τα κεφάλαιά τους διοχέτευσαν τη μια ύστερ’ από την άλλη «λίστες»  καταχραστών και φοροφυγάδων Ελλήνων, ώστε να εκθέσουν το σύνολο του Ελληνισμού στην Παγκόσμια Κοινωνία ως φοροκλέφτες, φοροφυγάδες, καταχραστές, κλεπταποδόχους, διασπαθιστές του δημόσιου χρήματος κι ό,τι άλλο, προκειμένου να αιτιολογήσουν τους λόγους, για τους οποίους «εξαναγκάστηκαν» να δανειοδοτήσουν το «Ελληνικό» Κράτος για να περισώσουν και να ενισχύσουν όχι την Ελληνική οικονομία, αλλά τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, των οποίων αυτοί καταχράστηκαν τα κεφάλαια.

Τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, οι οποίες αποτελούν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ μαγαζιά. Κι αυτό σημαίνει πως οι Διοικήσεις αυτών σε συνεργασία με τους μεγαλομέτοχους άδειασαν τα ταμεία αυτών των «ευαγών» ιδρυμάτων.

Έτσι τα Παπαγαλάκια εγκατέλειψαν το περί «Μνημονίων» τραγούδι, άλλαξαν σκοπό και «άδουν» για λίστες και για ληστές.



Είχανε πρωτύτερα τα μάτια τους «ασκορδαψούς» και δεν έβλεπαν το «τσιμπούσι» που γινόταν και ξαφνικά οδηγήθηκαν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και «παραχρήμα ανεώχθησαν οι οφθαλμοί» τους και ανέβλεψαν!!

 

Θαύμα! Θαύμα! Θαύμα!

 

Και να και χτυπούν οι καμπάνες διπλοκάμπανο και διαλαλούν στην οικουμένη το θαύμα της σωτηρίας των  πρώην τυφλών που ανέβλεψαν!

 

Πλην όμως Εσείς διαπιστώνετε πως και κατά την περίοδο της τυφλότητας είχαν στα χέρια τους τα ονόματα κάποιων χιλιάδων συναδέλφων τους τριαμάτηδων τυφλών, που άδειαζαν τα ταμεία του κράτους ποικιλότροπα, με τις ευλογίες «Βολευτών» του «Κυνοβουλίου». Γιατί χωρίς τις εισηγήσεις αυτών και τις πελατειακές σχέσεις που καλλιεργούσαν, ούτε φοροφυγάδες θα υπήρχαν, ούτε «πολυόματοι» τυφλοί, σαλταδόροι χωλοί και παραλυτικοί, θα έπαιρναν αναπηρικές συντάξεις.

Ούτε προ «πολλού τεθνεώτες» θα πήγαιναν …αυτοπροσώπως να εισπράττουν τις συντάξεις τους. Ούτε καταχραστές του δημόσιου πλούτου και μιζωμένοι και μουζωμένοι Υπουργοί και μη θα είχαν μαύρες καταθέσεις εκατομμυρίων στις τράπεζες των φορολογικών παραδείσων.   

 Όμως, με  τον τρόπο αυτό δικαιώνουν το «μαζί τα φάγαμε» του Θεόδωρου Πάγκαλου του νεότερου.

 

Αλλά και τώρα, που έλαμψαν(!) οι λίστες και βγήκαν στον καθαρό αέρα της αιθαλομίχλης και είδαν το φώς του πίσω από αυτή κρυμμένου ήλιου, δεν συνελήφθησαν οι ληστές! Ούτε κι αυτοί, που ευθύνονται για την παρεμπόδιση της σύλληψής τους. Ούτε κι αυτοί, που δεν αξιοποίησαν αμέσως τις λίστες των ληστών! Ούτε κ επιστράφηκαν τα κλεμμένα, τα  καταχρασμένα, οι «μίζες», τα μαύρα της μαύρης κ.λπ.

Αλλά παίζομε την κολοκυθιά. Αναλώνομε τον καιρό στην κουβέντα, ψάχνοντας τάχα για τη γνησιότητα της μιας και της άλλης και της παράλλης λίστας. Για τις ημερομηνίες παραλαβής. Για το νόμιμο της εκχώρησης. Για τα πρόσωπα και τις ημερομηνίες που τις έλαβαν. Και για ό,τι άλλο δευτερεύον και τριτεύον. Κι αφήνομε τα πρωτεύοντα στην άκρη, ώσπου να βαρεθεί, να ζαλιστεί, να κουραστεί και να σιχαθεί ο Κόσμος. Να πάψει το ενδιαφέρον του. Και να συνεχίσουν το «σπορ» οι σπόροι ανενόχλητοι.

 



Η Λαγκάρντ βέβαια είπε γυμνή την αλήθεια.

 

 Όμως ωστόσο «βγαίνει ο κώλος των φτωχών», χωρίς να έχουν ούτε τα θαφτικά τους. Κ οι αυτοκτονίες κ οι δολοφονίες πολλαπλασιάζονται, γιατί αυτές οι «απονενοημένες» πράξεις ζυμώνουν την Κοινωνία, διαμορφώνουν κατάλληλο κλίμα, που ευνοεί την πρόοδο του σκοπού του Συστήματος, όπως ακριβώς κ οι τρομοκρατικές εκδηλώσεις κ οι εμφύλιοι σπαραγμοί κ η κάθε είδους και μορφής αποσταθεροποίηση! Το λάσπωμα της Κοινωνίας, αποτελεί βούτυρο στο παντεσπάνι του Εβραιοσιωνισμού.

Ασφαλώς και δεν Σας είναι δύσκολο να διαπιστώσετε πως τα 600 δισεκατομμύρια της μιας λίστας,  τοκιζόμενα προς 5% το χρόνο, αποφέρουν τόκο 83.333 και κάτι την ημέρα. Ποσόν, που αποτελεί τη μισθοδοσία 10 τουλάχιστον  εργαζομένων σε 12/μηνη βάση…

 

Όμως ωστόσο, «ή ο γάιδαρος ψοφά ή το σαμάρι σπα»…

 

Βλέπετε δεν πρέπει να ξελασπώσει οικονομικά η Ελλάδα, «έως πάντα γένοιτο»…

 

Βέβαια όλο αυτό το «λακιρντί» αποσκοπεί κι αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό Σας, στη λησμονιά της μεγάλης αρπαχτής, που έγινε σε βάρος του Κράτους και του λαού μας, και

 «λησμόνει Τιμολέων, διότι όστις λησμονεί δεν ενθυμείται πλέον»!..

 

Θα μας τυραννήσουν για κάμποσο διάστημα με τις λίστες και στη συνέχεια θ’ αλλάξουν το δίσκο στο γραμμόφωνο.

 Ωστόσο θ’ ανακαλύψουν κάποιον άλλο κρυμμένο θησαυρό, και προτού  να βαρεθείτε τις φάσεις κι αυτού του γεγονότος, αυτοί θα εφεύρουν  άλλο, ώστε ν’ αντικαταστήσουν στην ώρα του το δίσκο στο γραμμόφωνο.

 Εξάλλου κ η «γκιλοτίνα» αποτελεί εφεύρεση της πρώτης Γαλλικής Δημοκρατίας, που επέβαλε ο Εβραιοσιωνισμός στη Γαλλία με την Γαλλική Επανάσταση.

 

  Και «το βιολί, βιολάκι»! σα δεν ντρέπονται λιγάκι!...

 

(Ρίξετε και μια ματιά στο βιβλίο μου, που έχει τίτλο: «PAX JUDAICA ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ». Θα μάθετε πολλά. Θέλω να πιστεύω πως θα ωφεληθείτε. Η τιμή του στα βιβλιοπωλεία είναι μόνο 17.00 Ευρώ, ακριβώς για να γίνει κτήμα πολλών. Ευχαριστώ.)

                                                       Γράφτηκε  13.1.2013

                               Δημοσιεύτηκε: 642/17.1.2013 Σ.Ν.

                                             »            648/19.1.2013 Ρ.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου