Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΣ είναι, που ΔΙΑΝΕΜΕΙ τα ΔΑΝΕΙΑ;






Ο Ρώσος καθηγητής των Ανατολικών Γλωσσών Σεργκέι Νίλους είναι αυτός, που εξέδωσε και κυκλοφόρησε στα 1901 βιβλίο, που έγινε γνωστό ως «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Από τότε αυτό το βιβλίο έχει μεταφραστεί και κυκλοφορήσει σε πολλές γλώσσες κ έχει γνωρίσει πολλές επανεκδόσεις. Αντίτυπο της έκδοσης του 1901 βρίσκεται στη Βιβλιοθήκη, που ανήκει στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου κ είναι καταχωρημένο σ’ αυτή με στοιχεία: 3926 – D – 17/ 16.8.1906. Στην επανέκδοση  του βιβλίου αυτού στα 1905 ο συγγραφέας γράφει στον επίλογό του:

«… Ήδη από τώρα οι κυβερνήσεις ολοκλήρου του κόσμου είναι ενσυνείδητα ή ασυνείδητα υποδουλωμένες στις επιταγές αυτής της μεγάλης «υπερκυβέρνησης της Σιών», γιατί όλες οι αξίες βρίσκονται στα χέρια τους, όλες οι χώρες είναι οφειλέτες των Ιουδαίων για ποσά που δεν θα μπορέσουν ποτέ να πληρώσουν. Όλες οι υποθέσεις, η βιομηχανία, το εμπόριο κ η διπλωματία είναι στα χέρια της Σιών. Με τα κεφάλαιά της έχει υποδουλώσει όλα τα έθνη. Για να κρατήσουν την Εκπαίδευση πάνω σε βάσεις καθαρά υλιστικές, οι Ιουδαίοι φόρτωσαν την Ηγεσία με βαριές αλυσίδες με τις οποίες τους έκαμαν εξάρτημα στην υπερκυβέρνησή τους. Το τέλος της εθνικής ελευθερίας πλησιάζει, επομένως η ατομική ελευθερία πλησιάζει στο τέλος της, γιατί η αληθινή ελευθερία δεν είναι δυνατό να υπάρξει εκεί που η Σιών μπορεί να ρίξει το βάρος του χρυσού της για να κυβερνήσει τον όχλο και να κυριαρχήσει στην καλύτερη μερίδα της κοινωνίας. Οι έχοντες ώτα ακούειν, ακουέτωσαν…»  ( N. Ψαρουδάκη: «Τα μυστικά σχέδια του διεθνούς Σιωνισμού», Μήνυμα, 1976). (περισσότερα: Μαρ. Σπ. Γαλανάκη: «PAX JUDAICA ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ»).


Από τότε, λοιπόν, διαφαινόταν καθαρά ο σκοπός του Σιωνισμού, που δεν είναι άλλος από την υποταγή όλων των Εθνών και την  υποδούλωσή τους στον Εβραιοσιωνισμό. Κι από τότε μέχρι σήμερα η προσπάθειά τους έχει επιτύχει αξιοζήλευτη πρόοδο. Κι από αυτά, που αναφέρονται στα «Πρωτόκολλά» τους, που αποτελούν σύνοψη, Μνημόνιο, του εξελισσόμενου προγράμματός τους, πάρα πολλά ήδη έχουν γίνει πραγματικότητα.  

Η υποδούλωση των Κυβερνήσεων όλων των Κρατών έχει καταστεί πια εξόφθαλμη πραγματικότητα. Το βλέπετε ολοκάθαρα πως τα Κράτη εξουσιάζονται από Μασόνους συνεργάτες της Ηγεσίας των Σιωνιστών ή από Εβραιοσιωνιστές, που αποτελούν «σαρξ εκ της σαρκός τους και οστούν εκ των οστέων τους».

Το φαινόμενο δεν αποτελεί πατέντα της εποχής μας, αλλά προϋπάρχει, αφού και πριν από εκατό χρόνια Εβραιομασόνοι κ Εβραιοσιωνιστές κυβερνούσαν για λογαριασμό της Σιών. Αυτοί, σαν προϊστάμενοι, βρίσκονται μια – δυο… πέντε βαθμίδες πάνω από μας. Και δείξτε μου έναν από αυτούς, ακόμη κι αν είναι βασιλιάς, που να τολμά να σηκώσει κεφάλι, στ’ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. Όσοι τόλμησαν δεν βρίσκονται  ανάμεσά μας πια. Ή κατέβηκαν την σκάλα στιγματισμένοι. Για να μην κάμω αναδρομή στο παρελθόν αρκούμαι στα πρόσφατα παραδείγματα των Σαντάμ Χουσεϊν, Μουμπάρακ, Καντάφι, Μπερλουσκόνι, Ανδρέα, γονέα και του τέκνου αυτού.

 Τι έφαγε το  Γιωργάκι; Μια λέξη: Δημοψήφισμα. Μόλις την είπε αποτέλεσε παρελθόν. Στυμμένη λεμονόκουπα. Λίγο να τσιλιπουρδούσε παραπάνω και δεν παρέδιδε στον αδελφό και συλλειτουργό Λουκά την διαχείριση του Υποκαταστήματος, θα γινόταν της Λιβύης, ή της Αιγύπτου, ή της Συρίας το κάγκελο και στο Γιουνανιστάν. 

 Τώρα  ευαγγελιζόμαστε από το κατά Λουκά …ευαγγέλιο, που κι αυτός υπήρξε μαθητής και στη συνέχεια ιεραπόστολος του Μπαθωμέτ. Και παρακολουθούμε την ιεροτελεστία κατά τη λατρεία κατά το δόγμα, που ακολουθούν οι πιστοί στο Ταλμούδ οπαδοί της Καμπάλα ή και Καμπαλά.

 Γι’ αυτό και στο υπουργείο «Θρησκευμάτων και δια βίου μάθησης» παραμένει προϊσταμένη η ευσεβής  (Χ)Αννούλα, ως ιέρεια του Μαντείου. Εκδίδει τους χρησμούς κ επιβλέπει την εφαρμογή τους, ώστε οι Έλληνες να ξεχάσομε πως είμαστε Έλληνες και προπάντων Ορθόδοξοι Χριστιανοί. 

Και… «Λησμόνει Τιμολέων, διότι όστις λησμονεί δεν ενθυμείται πλέον»…

(Το πρωτοάκουσ’ από τον Καθηγητή Φιλοσοφίας Δημήτριο Νιάνια στα 1967).

Βλέπετε καθαρά πια πως όλες οι Κυβερνήσεις όλων των Κρατών των τελευταίων τουλάχιστον τριάντα χρόνων οδηγούσαν κι οδηγούν τα Κράτη σε υπερχρέωση και τα καθιστούσαν οικονομικά υποτελή στα Εβραιοσιωνιστικά κεφάλαια.

 Το βλέπετε ολοκάθαρα κ είναι φως φανάρι, πως  η οικονομία σε διεθνές επίπεδο είναι πια εξαρτημένη από το Εβραιοσιωνιστικό κεφάλαιο.

Βλέπετε καθαρά κι ολοφάνερα πως μετά την υπογραφή του λεγόμενου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  το τέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ βρίσκεται ήδη μπροστά στην πόρτα μας. Κι από τη στιγμή, που θα χαθεί η εθνική μας ελευθερία, να είστε βέβαιοι πως παράλληλα θα χαθεί κ η ατομική μας ελευθερία.  Θα γίνομε «ΡΑΓΙΑΔΕΣ» κ επίσημα γι άλλη μια φορά κ ίσως να μην αξιωθούμε στο μέλλον να χαρούμε άλλη περίοδο «ελεύθερης» ζωής.

 Λέω «κ επίσημα», γιατί ανεπίσημα ουδέποτε υπήρξαμε Λαός Ελεύθερος από την υποδούλωσή μας στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Κόρινθος,146 π. Χ.) κ έπειτα.

Ακόμα και κατά τους Βυζαντινούς χρόνους ο Ελληνικός Λαός δεν γνώρισε τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ κατά πρόσωπο.  Και τότε ήταν υπόδουλος στην κατά κανόνα ξένη Ηγεσία του.

 Και μετ’ επαναστατικά,  1827 κ έπειτα,  «ΡΑΓΙΑΣ» συνέχισε να είναι. Απλά και μόνο μετέπεσε από τους Τούρκους στους Ευρωπαίους δυνάστες.

Δεν απελευθερώθηκε με τη Μεγάλη Επανάσταση. Απαλλάχτηκε μόνο από τους Τούρκους αφέντες. Όμως τη ίδια ώρα υποδουλώθηκε στους Ευρωπαίους κι από τότε δούλεψε και συνεχίζει να δουλεύει ως τώρα, για τα συμφέροντα των Ευρωπαίων. Άλλο πως  πίστευε ότι  αγωνιζόταν για την απελευθέρωσή του. Και πραγματικά γι’ αυτήν αγωνιζόταν και πέτυχε με πολλές θυσίες την απελευθέρωσή του από την Τουρκιά. 

 Δεν είδε όμως ότι από τη μια πόρτα έδιωχνε τον Αγαρινό κι από την άλλη υποδεχόταν τον Εβραίο «μασκαρεμένο» σαν Ευρωπαίο…
 

 Οι Εβραιοσιωνιστές ξεσήκωσαν τον Έλληνα σ’ επανάσταση, εκμεταλλευόμενοι το μεγάλο του πόθο. Τη Λευτεριά. Κι αυτό του τον πόθο ύψωσαν λάβαρο. Και, αφού ο Ελληνισμός ξεσηκώθηκε, φύτεψαν ανάμεσα στους υγιείς Αγωνιστές, τους Πράκτορές τους. Κι αυτοί τους οι Πράκτορες δημιούργησαν τον εμφύλιο κι οδήγησαν τους Έλληνες στη δουλεία των Ευρωπαίων Πρακτόρων του Εβραιοσιωνισμού.

 Μπήκε ο Έλληνας μπροστά και θυσιάστηκε, για να πετύχουν οι θρασύδειλοι άρπαγες Ευρωπαίοι να πάρουν την κληρονομιά του «ετοιμοθάνατου ασθενή», με τον κατακερματισμό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, και να την ΄προσφέρουν δώρο στον Αφέντη, που τους εξουσίαζε και συνεχίζει να τους εξουσιάζει.

Και, όχι μόνο δεν  αντάμειψαν τον Ελληνισμό, αλλά χορεύουν στις πλάτες του και τον εκμεταλλεύονται και τον κακοποιούν από τότε μέχρι σήμερα. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά έχουν προγραμματισμένο και τον κατακερματισμό της Χώρας, που ακούγεται ακόμη με τ’ όνομα ΕΛΛΑΔΑ. 

 Και προς αυτή την κατεύθυνση περπατεί η εφαρμογή της Αυτοδιοικητικής Μεταρρύθμισης. Τα σχέδια Καποδίστριας – Καλλικράτης ... 

  Οι επίγονοι αυτών των  Ευρωπαίων αποτελούν και σήμερα τους μπιστικούς δούλους των Εβραιοσιωνιστών. Αυτούς υπηρετούν και για τα δικά τους συμφέροντα εργάζονται. Οι Εβραιοσιωνιστές είναι τ’ αφεντικά. Οι Ευρωπαίοι, οι Αμερκάνοι κι όσοι άλλοι βλέπετε να τσιλιπουρδούν και να παριστάνουν τους Ηγέτες, αποτελούν απλά τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών, που εξυπηρετούν το Εβραιοσιωνιστικό κεφάλαιο κ εμείς είμαστε οι εργατοϋπάλληλοι. Είναι οι Επιστάτες των εργαζομένων στον αμπελώνα του  Μ.Α.Τ.Σ.    

Το Βλέπετε πως ακόμη  και σήμερα ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας είναι θαμώνας, θιασώτης κ εντολοδόχος της Λέσχης BILDERBERG, και βγαίνει στις τηλεοράσεις καθημερινά κ εκβιάζει και κινδυνολογεί και προσπαθεί να εξαναγκάσει στην υπογραφή της εκχώρησης της εξουσίας και της Κυριαρχίας του Κράτους απευθείας στους δανειστές της Κυβέρνησης.

 Και λέω της Κυβέρνησης κι όχι του Λαού, γιατί η Κυβέρνηση είναι που οδήγησε σε υπέρμετρο δανεισμό με τις λάθος ενέργειες και παραλήψεις της. Χωρίς την έγκριση του Λαού και κρυφά από αυτόν.  Χωρίς καν την έγκριση της Βουλής. Αλλά, και χωρίς να έχει ανάγκη το Κράτος αυτά τα ποσά του υπερδανεισμού.

 Δεν  έδωσε ποτέ λογαριασμό στο Λαό. Πόσο είναι το πραγματικό χρέος. Πόσο  στα εκατό  είναι το επιτόκιο δανεισμού. Ποιοί ‘ναι οι δανειστές. Ποιοί ‘ναι οι λοιποί όροι δανεισμού. Κουβέντα! Αυτοαποκαλείται όμως Κυβέρνηση διαφάνειας! Εκτός κι αν με τον όρο εννοεί, πως διαφαίνεται το χάλι της.

Όμως, ελπίζω, πως θα διαφανεί και το ύψος των καταθέσεων των Εθνοπατέρων στις Ελβετικές ή άλλου Κράτους τι τράπεζες.

Γι’ αυτό και δεν ανοίγονται οι λογαριασμοί των Ελλήνων, που έχουν φυγαδεύσει τα κεφάλαιά τους σ’ αυτής της Χώρας κι άλλων φιλόξενων Χωρών τους κουμπαράδες.   

 Βλέπετε πως κ η αλλαγή Πρωθυπουργού αποτελεί κ είναι σκέτη κοροϊδία, αφού κι ο νέος ανήκει στο ίδιο «CLUB», που ανήκει κι ο παλιός. 

Κι ο παλιός εξακολουθεί να επεμβαίνει και να επηρεάζει τους αχυράνθρωπους που έμειναν αμανάτι στα διάφορα υπουργεία κ είναι της δικής του επιλογής μαριονέτες.

 Βλέπετε πως το νέο  κυβερνητικό σχήμα προέρχεται από μετατάξεις υπουργών κ εμπλουτισμό με την είσοδο σ’ αυτό νέων προερχόμενων από δεξιόστροφα «μπουλόνια».

 Όχι μόνο δεν έφυγαν, αλλά διατηρούνται σ’ αυτό οι  Εβραιοσιωνιστές πραξικοπηματίες υπουργοί και συγχρόνως ενισχύθηκαν με ομοϊδεάτες τους. Ώστε να υπάρχει έτσι εκπροσώπηση όλων των αστικών πολιτικών κομμάτων στην Κυβέρνηση και να είναι συνένοχα όλα τ’ αστικά κόμματα,  για τις Κυβερνητικές πράξεις.

 Και μην ακούτε τις μαλακίες που διαδίδουν. Απλά τις διαδίδουν πιστεύοντας πως ο Ελληνικός Λαός είναι μεγαλύτερος μαλάκας από αυτούς, γιατί τους εμπιστεύτηκε να τον εκπροσωπούν.

 Τα δε στ’ αριστερά του ΠΑΣΟΚ τάχατες  κομμουνιστικά κόμματα, εκτονώνουν τους οπαδούς τους με περιπάτους, με μεθόδους και μέσ’ απαρχαιωμένα. Τους οδηγούν σε λάθος δρόμο, για να ξεθυμαίνουν. Για να διοχετεύουν την οργή τους έτσι, στο βρόντο.

Με τον τρόπο αυτό  συμβάλλουν ενσυνείδητα  κ ευσυνείδητα στην επιτυχία του Εβραιοσιωνιστικού προγράμματος. 

Αφού όλες οι Χώρες χρωστούν, από πού βρίσκουν κεφάλαια και δανείζονται; Ποιος είναι ο Κεφαλαιούχος, που έχει τόσα διαθέσιμα κεφάλαια και τόσο μεγάλη ρευστότητα, που μπορεί και δανείζει το σύνολο των αναπτυγμένων, των αναπτυσσόμενων και των τριτοκοσμικών Κρατών της Υφηλίου;

Για να καταλάβομε το τι συμβαίνει θα πρέπει να μάθομε πόσο είναι το χρήμα, που κυκλοφορεί σ’ όλα τα κράτη της Γης. Κάποιοι το ξέρουν.

 Εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να το μάθω. Όμως διάβασα κάπου πως το χρήμα, που κυκλοφορούσε στην Ευρωζώνη κατά τον περασμένο  Σεπτέμβρη του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΚΤ, ήταν 893,4 δις ευρώ.

 Τα Δάνεια, που έχουν συνάψει οι τράπεζες της Ευρωζώνης με διάφορες επιχειρήσεις και νοικοκυριά ήταν  9,6 τρις ευρώ. Χωρίς αυτά, που έχουν δανείσει σε άλλα Κράτη και σε Οργανισμούς.

Τα Δάνεια, που έχουν δώσει συνολικά οι τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είναι 221,00 δις ευρώ.

Το ύψος του νομίσματος, που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα στις 31.12.2012 ήταν 23,57 δις (Ισολογισμός της ΤτΕ 2012).

Ας  στρογγυλέψομε τους λογαριασμούς για διευκόλυνσή μας κι ας δεχτούμε,  «ποιητική αδεία», πως στο σύνολο των Κρατών της Ευρωζώνης κυκλοφορεί ένα τρις (1) ευρώ. Κι ότι έχει δανείσει και δέκα (10) τρις ευρώ.

Επό το ένα τρις που κυκλοφορεί, ως τα δέκα τρις, που έχει δανείσει, λείπουν εννιά (9) τρις. 

 Αυτά τα εννιά τρις, που λείπουν τι έγιναν; Και που τα βρήκαν και τα δάνεισαν, αφού αυτό που κυκλοφορεί δεν ξεπερνά το ένα τρις;

Είναι δυνατό να έχουν δανείσει εννιά τρις ευρώ κι αυτά να μην υπάρχουν στην ποσότητα του χρήματος που κυκλοφορεί; Πού πήγαν;

Εσείς μπορείτε να δανείσετε σε κάποιο χρήματα χωρίς να τα έχετε; Και προφανώς ούτε η  Ευρωζώνη δεν τα είχε αυτά τα εννιά τρις.

 Πως, λοιπόν, δάνεισε (από το έλλειμμά της;)  την Ελλάδα με 250 δις περίπου;

Ποιος θα μας πει τι συμβαίνει στη χρηματοπιστωτική συμπεριφορά της Ευρωζώνης και που βρίσκει ευρώ και δανείζει, χωρίς να δικαιολογούνται από τους ισολογισμούς και το επιτρεπόμενο νόμιμο συνάλλαγμα, που έχει το δικαίωμα να κατέχει; Η δημιουργική λογιστική έχει το δικαίωμα και μπορεί να κυκλοφορεί χρήμα που δεν έχει; 

Η ΕΚΤ, που έχει την ευθύνη κυκλοφορίας του ευρώ κ οι εθνικές κεντρικές τράπεζες τι έχουν να μας πουν;

 «Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες»;  Αυτό θα μας πουν;

Να ρωτήσομε ακόμη: Ποιος είναι ο υπεύθυνος, που διευθύνει το νομισματοκοπείο και ποιος την ΕΚΤ, που έχει το αποκλειστικό δικαίωμα έκδοσης του ευρώ, αυτού του νομίσματος  της Ευρωζώνης;

Είναι  καθήκον της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ή όχι:

Η διαχείριση των συναλλαγματικών αποθεματικών της ευρωζώνης και η αγορά ή πώληση νομισμάτων όταν κρίνεται αναγκαία για τη διατήρηση της ισορροπίας των συναλλαγματικών ισοτιμιών.

*   Η συμβολή στη διασφάλιση της κατάλληλης εποπτείας των κεφαλαιαγορών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων από τις εθνικές αρχές, καθώς και της ομαλής λειτουργίας των συστημάτων πληρωμών.

* Η παροχή άδειας στις κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης να εκδίδουν χαρτονομίσματα του ευρώ. (Μαρ. Σπ. Γαλανάκη: «Χαίρε, Καίσαρ!...», αναρτημένο στο Σπέρνως την Ξέρα…)

 Ας μας πει, λοιπόν, η ΕΚΤ αν είναι σωστά τα νούμερα, που αναφέραμε πιο πάνω και τι συμβαίνει με τα δάνεια και τη σχέση τους με το διαθέσιμο χρήμα, που κυκλοφορεί στην Ευρωζώνη. Ώστε να δούμε, χρωστεί πραγματικά η Ελλάδα τα «μαλλιά της κεφαλής» της στην Ευρωζώνη και στο ΔΝΤ; Κι αν τα χρωστεί, αυτοί, που βρήκαν τα ποσά των Δανείων και την δάνεισαν;

 Μήπως αυτά  τα «Ελληνικά»  δάνεια είναι κατά το πιο μεγάλο μέρος τους αέρας κοπανιστός, που φυσά εκβιαστικά κατά της Ελλάδας γι’ άλλους σκοπούς; 

Ποιος είναι ο Υπέρτατος Νόμος, με βάση τις διατάξεις του οποίου συνάπτονται οι δανειακές συμβάσεις; Ποιος δίδει σ’ αυτούς τους αόρατους δανειστές το Δικαίωμα να δανείζουν με όποιο επιτόκιο τους αρέσει, χωρίς να λαβαίνουν υπόψη την φανερή Νομοθεσία, που ισχύει στις περιπτώσεις δανεισμού; Γιατί δεν μας πληροφορούν για όλ’ αυτά οι 300(!!) Εθνοπατέρες, που «κάθονται και τρων και πίνουν και την Άρτα φοβερίζουν»; 

Ποιος είναι αυτός, που βρίσκεται πάνω από τους Νόμους όλων των Κρατών της Υφηλίου κι αποτελεί τον ανεξέλεγκτο ρυθμιστή της οικονομικής ζωής των Λαών της Γης, χωρίς να υπάρχει ένα Κράτος, που να έχει τη θέληση και τη δύναμη ν’ αντισταθεί στις αυθαιρεσίες του;  

Είναι οι Ιουδαίοι, που, όπως λέει ο Νίλους, «φόρτωσαν την Ηγεσία με βαριές αλυσίδες με τις οποίες τους έκαμαν εξάρτημα στην Υπερκυβέρνησή τους»; Κι αν δεν είναι αυτοί, τότε ποιοι είναι, κύριε υπουργέ των οικονομικών της Ελλάδας;

Για ποιους αγωνιάς κ υποφέρεις Εσύ. Ο ευαίσθητος άνθρωπος. Και θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή Σου. Που, έτσι που είσαι και σωματώδης, μπορεί να υποστείς και κανένα έμφραγμα ή εγκεφαλικό, κακή ώρα να μην τ’ ακούσει;

 Δεν αγωνιάς και δε «σεκλετίζεσαι» βέβαια για να σώσεις εμάς τους Έλληνες. Αλλά για ν’ αυξηθεί ακόμα πιο πολύ το χρεωστικό κεφάλαιο με την έκτη δόση και να κερδίσουν ακόμα πιο πολλά οι «Τσιφούτηδες».

 Και για να εξασφαλίσουν,  φυσικά, τις υποθήκες, τα βάρη, τα οποία έχετε υπογράψει.  Έτσι δεν είναι; Και μην πιστεύεις πως όλος ο Λαός κρατεί γλυφιτζούρια στα χέρια του…

 Εμάς θα μας σώσει ο Θεός. Κι από τους δανειστές κι από Εσένα κι από τους υπόλοιπους σαν κ Εσένα κι από τ’ Αφεντικό.

Και μην μας πείτε πως τα λεφτά τα δανείζεστε από το Δ.Ν.Τ. κι από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, γιατί θα ρωτήσομε: Κι αυτά τα φιλανθρωπικά Ιδρύματα, που τα βρίσκουν, αφού τα Κράτη – Μέλη τους είναι ΟΛΑ καταχρεωμένα;…

 

                                                                                          Γράφτηκε:25.11.2011.                                                                                    -             
                                                       Δημοσιεύτηκε:591/3.12.2011.Ρ. .                                                                
                                                                   »        589/8.12.2011. Σ.Ν.

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου