Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Έγκλημα και Τιμωρία


                                            Έγκλημα  και Τιμωρία
 
Σήμερα, Τρίτη 6.6.2017 πληροφορήθηκ’ από τις στήλες της εφημερίδας «Ρέθεμνος» πολλά και διάφορα συνταραχτικά.
 Μέσα σ’ άλλα και την τιμωρία μαθητών  γυμνασίου, γιατί, κατά το δημοσίευμα, κατέλαβαν το διδαχτήριο του Σκολειού τους. Άλλαξαν την κλειδαριά της εξώπορτας. Δεν επέτρεψαν, στο Διευθυντή και στους Καθηγητές τους την άσκηση των καθηκόντων τους. Επέτρεψαν  στους υπόλοιπους 344 μαθητές  του σκολειού να μπουν αν ήθελαν στο χώρο της αυλής του διδαχτηρίου. Αλλά τους απαγόρευσαν κατόπιν την έξοδο από αυτόν και κρατούσαν αρκετούς από αυτούς παρά τη θέλησή τους, σε ομηρία, εφόσον τους στερούσαν την έξοδο. Δεν επέτρεψαν τη λειτουργία του Σκολειού. Άσκησαν όμως βία κατά μαθητών.
Ο Δ/ντής του Σκολειού, κατά το δημοσίευμα πάντοτε, ήρθε σ’ επικοινωνία με το Σύλλογο Διδασκόντων,  τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και τον Προϊστάμενό του. Συζήτησαν το θέμα. Αποτέλεσμα να καταγγείλει ο Δ/ντής το γεγονός στον Εισαγγελέα. Ο Εισαγγελέας ν’ ασκήσει δίωξη κατά των τριών υπευθύνων μαθητών της εκτροπής. Κ η Δικαιοσύνη να εκδικάσει την υπόθεση και να επιβάλει ποινές στους υπαίτιους.
Οπότε άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου!
Και να οι διαμαρτυρίες κ οι λαϊκισμοί κι ο θόρυβος κ η διαίρεση της Κοινωνίας σε παρατάξεις κατακερματισμένες, να επιρρίπτει ευθύνες η κάθε μερίδα όπου νομίζει πως ανήκουν αυτές.
Όμως καμμιά ευθύνη δεν αποδόθηκε στους πραγματικά υπεύθυνους, που φυσικά δεν είναι οι μαθητές, εφόσον αυτοί είναι ανήλικοι.
Υπεύθυνες είναι οι πολιτικές παρατάξεις, που έχουν αποπροσανατολίσει τη μαθητιώσα Νεολαία της Ελλάδας. Την έχουν εκτρέψει από τα καθήκοντά της και την οδηγούν στην αμάθεια και την αποβλάκωση, γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των πολιτικών. Γιατί έτσι μπορούν να περνούν άνετα την προπαγάνδα, που ασκούν στο σύνολο του Λαού, όταν έχουν απέναντί τους αμαθείς κι ακαλλιέργητους «Πολίτες»-Χαχόλους. Γιατί έτσι υπηρετούν το Σύστημα του Εβραιοσιωνισμού. Γιατί έτσι αυτός ο εχθρός του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης, μπορεί να θριαμβεύει.
Και θριαμβεύει, μόνον όταν έχει ν’ αντιμετωπίσει αμαθείς, ανιστόρητους, πνευματικά οπιστοδρομημένους, πρόσφορους στα κηρύγματα και την προπαγάνδα του. Έτσι μπορεί να τους καθιστά υποχείριά του. Δούλους απλήρωτους. Υποτελείς στον ένα και μοναδικό Αυθέντη! Να τους αρμέγει σαν πρόβατα και να τους ταϊζει μπαμπακόπιτα, όπως τα ζώα. Εξάλλου ζώα τους αποκαλεί (goims).
Στρατολογεί θύματα εξ απαλών ονύχων, για να τα διαστρέψει και να τα θέσει εναντίον της Ελληνικής Οικογένειας. Εναντίον της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας. Εναντίον της Ελληνικής Πολιτείας. Εναντίον της Ελληνικής Κοινωνίας. Εναντίον αυτών των ίδιων των γονέων τους. Να διαιρέσει την Κοινωνία και την Εκκλησία και την Πολιτεία. Και με τη διχόνοια να καταστρέψει κάθε τι το Ελληνικό και Χριστιανικό. Να ισοπεδώσει την Κοινωνία σαν οδοστρωτήρας και να μεταβάλει τον Ελληνισμό σε άβουλο υποχείριό του.
 Το δείγμα του εξαναγκασμού σε παράλογη υποταγή καλλιεργεί κ εφαρμόζει πιστά ο Σόιμπλε, και, φυσικά «ελέω Ευρωπαϊκής Ένωσης που ανέχεται τη φασιστική νοοτροπία του νεοΝΑΖΙ αυτού εκπροσώπου της,  που γυμνάζει τους πολιτικούς της Ελλάδας, όπως οι θηριοδαμαστές τα ζώα. Και βέβαια ο Ελληνικός Λαός πληρώνει το μάρμαρο, με συνεχιζόμενη εφαρμογή αντισυνταγματικής νομοθεσίας.
 Κι όμως: Φταίει η έλλειψη …γραβάτας από το μπέτη του Τσίπρα. Φταίει η μη εφαρμογή «μεταρρύθμισης», όπως η ανυπακοή εφαρμογής Ευρωπαϊκής έμπνευσης «Τανζιμάτ» (Διοικητικής μεταρρύθμισης) στην Ο.Α., τότε, που εχθροί και φίλοι τη μαδούσαν σαν κοτόπουλο, ώσπου την έκαμαν άρον-άρον παρελθόν, για να διαμοιραστούν τα ιμάτιά της.
Το ίδιο σκοπεύουν να κάμουν παρελθόν και το «Ελληνικό» Κράτος, με σύμπραξη μασόνων πολιτικών, που δρουν στην Ελλάδα κ εφαρμόζουν τις πολιτικές, που τους επιβάλλει ο Εβραιοσιωνισμός, κι οδηγούν την Ελλάδα στον όλεθρο.
Δεν έφταιξαν, λοιπόν, οι παραβάτες μαθητές. Έφταιξαν αυτοί, που έχουν οδηγήσει την Ελληνική Νεολαία στην καταστροφή. Αλλ’ αυτοί δεν τιμωρήθηκαν! Είναι αυτοί, που διαστρέφουν κι αυτό τούτο το γεγονός κ επιδιώκουν να μεταθέσουν και να στρέψουν τις ευθύνες  σε άλλους ώμους. Οι ανώριμοι μαθητές παραδειγματίστηκαν και μιμήθηκαν τους «ώριμους» φοιτητές και το ίδιο το Κράτος, που επιμένουν να τιμούν μια εχθρική «προβοκάτσια», που είχε ολέθριες συνέπειες  στην Ελληνική Κοινωνία και Πολιτεία. Κι όμως επαναλαβαίνεται κάθε χρόνο, ακριβώς για να πετύχει τη μίμηση και την εφαρμογή της ακόμη και στα  νηπιαγωγεία!  Και, με τον τρόπο αυτό, ν’ αποδειχτεί η δύναμη της επίδρασης της προπαγάνδας,  με την καταστροφή του Κοινωνικού ιστού στην Ελληνική Κοινωνία, μόνο με τη διαστρέβλωση της λογικής, προς εξυπηρέτηση του σκοπού του εχθρού.
Καιρός ν’ αφυπνιστεί η Ελληνική Κοινωνία και ν’ αναλάβει τις ευθύνες της. Τα πολιτικά κόμματα έχουν χειραγωγηθεί από τον Εβραιοσιωνισμό διά της Μασονίας και συμπλέουν ως υπηρέτες του στο ίδιο καράβι. Μην τ’ ακολουθήσετε και καταποντιστείτε μαζί τους.
Δείγμα γραφής πήρατε κι από την κηδεία του «ολέθριου» Μητσοτάκη.
Ο μέχρι την ώρα κείνη «Αίολος, αρχιερέας του ρουσφετιού, προδότης, καταδότης, διασπαστής, αποστάτης, ολέθριος, ο Καρπάθουλας των Δρακουλίων, κ.λπ.-κ.λπ.», μεταβλήθηκε ως διά μαγείας σε μεγάααλο κι ό,τι άλλο πολιτικό, ώστε να γίνει κατά παραγγελία πολύκλαυστος τόσον από το ΚΚΕ, όσο και περισσότερο από τον πρώην Βασιλιά!
Και πολυδιαφημισμένος από τους κονδυλοφόρους της Μασονίας, που εξακολουθούν να θυμιάζουν και να κοάζουν, ως βατράχια, και να διαγκωνίζονται ποιος θ’ αναδειχτεί τενόρος της χορωδίας.  
 Όλα τα της κηδείας σύμφωνα με το πρωτόκολλο των «Σοφών της Σιών» Νο 15.9:
 «Η σπουδαιότητα της δημόσιας επιτυχίας». (Η προβολή διά μέσου της Προπαγάνδας. Τα γραφτά μένουν. Τ’ ανεπιθύμητα γραφτά εξαφανίζονται. Κι όταν ένας Μασόνος Σας ξεναγεί στην Πόλη, μπορεί να ωραιοποιήσει μνημεία, και να Σας κάμει να  λυπηθείτε που δε ζήσατε κατά την περίοδο της Ενετοκρατίας ή της Τουρκοκρατίας)…
 Έζησα, λοιπόν,  κ είδα και βασιλιά να κλαίει! Τουλάχιστον έδειξε την ευγνωμοσύνη του, για τις υπηρεσίες που του προσέφερε ο αλήστου μνήμης τεθνεώς…
Τι περιμένετε, λοιπόν, από τους πολιτικούς της Ελλάδας; Να πάρουν στα χέρια τους τα παιδιά Σας από τεσσάρων χρόνων και να τα εκπαιδεύσουν σε ολοήμερα σκολειά; Να τα κάμουν καλούς Έλληνες Πατριώτες; Πιστούς Ορθόδοξους Χριστιανούς; Καλούς και  φυσιολογικούς Ανθρώπους; Σεμνούς και τίμιους;
Ή, μήπως, Γενίτσαρους,  «γιουσουφάκια», κλέφτες κι απατεώνες με φράκο και γραβάτα, κατά μίμηση του παιδομαζώματος, που κατά καιρούς έχει υποστεί ο Ελληνισμός για τον εξολοθρεμό της Ελληνικής Φυλής;
 Ή, όπως   οι διάφορες διχτατορίες εκπαιδεύουν  αυτούς, που μετέχουν στις  Οργανώσεις Νεολαίων;
Το 16ο Πρωτόκολλο των «Σοφών της Σιών» περιλαβαίνει τ’ ακόλουθα κεφάλαια κ εντέλλεται την εφαρμογή τους:
 1.Τα Πανεπιστήμια θα γίνουν ακίνδυνα. (Ήδη μασονοκρατούνται, και κάποιοι από τη φοιτητική Νεότητα αγοράζουν τα πτυχία και σφριγηλότητας ένεκεν…).
 2. Η αντικατάσταση της κλασσικής παιδείας. (Ήδη τροποποιήθηκε η διδασκαλία και το περιεχόμενο της Ιστορίας και των Θρησκευτικών).
3. Η μόρφωση και το επάγγελμα. (Θα διαγράψομε από τη μνήμη των ανθρώπων όλα τα δυσάρεστα σ’ εμάς γεγονότα των περασμένων αιώνων, διατηρώντας από αυτά μόνον εκείνα που ζωγραφίζουν τα σφάλματα των Χριστιανικών κυβερνήσεων. Αυτό δεν κάνουν τώρα;)
4. Οι Σχολές κέντρα προπαγάνδας της Κυβέρνησης. (Το αποτέλεσμα το βλέπετε).
5. Κατάργηση της ελεύθερης παιδείας. (Μεθοδεύεται).
6. Νέες θεωρίες. ( Όπως: Απελευθέρωση της Ελλάδας από τη Βρετανία. Έτσι κι απελευθέρωσή της από την κατάληψη του Πολυτεχνείου.)
 7. Η ανεξαρτησία της σκέψης. (Η κατάργησή της ήδη εφαρμόζεται).
8. Η διδασκαλία να γίνεται μέσω παραστάσεων. (Εικόνα και ήχος. Επιβολή του αντικειμένου της διδασκαλίας στο υποκείμενο σ’ αυτήν. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι παρασύρονται από φωτογραφίες κι αξιολογούν κείμενα)…
                                                            6.6.2017.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου