Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Αφίχθη ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ προς ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΑ


                     

Ήρθε λοιπόν ξαφνικά κι απροειδοποίητα στο Ηράκλειο.

Σκοπός του αιφνιδιασμού ανάλογος με την επίσκεψη γυναικολόγου σε μπουρδέλο!

Και, «κορίτσια, ο γιατρός έρχεται! Στα κρεβάτια σας!» ...

Από την «ΑΡΙΑΔΝΗ» ή, μήπως,  τη «ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ», ήρθε σε κατάσταση εγκυμοσύνης η Περιφέρεια Κρήτης;! Οπότε, η «Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος» φρόντισε την επιτυχώς κ εσπευσμένως επιστημονικήν αντιμετώπισιννν της εγκυμονούσης κινδύνους καταστάσεως! Και, ούτω πως ειδοποιηθείς, κατέφθασεν ο ειδικός Μαιευτήρ – Γυναικολόγος!!

 Ο διαπρεπής και περισπούδαστος Επιστήμων διέγνωσε και πιστοποίησε την κατάστασιν εγκυμοσύνης επιτόπου! Και, υπευθύνως απεφάνθη:

 «Ούπο ήλθεν η ώρα αυτής, αλλ’ εν μηνί Νοεμβρίω, παρελθούσης της τουριστικής περιόδου, τέξεται υιούς και θυγατέρας Σιών υπέρ τας δύο χιλιάδας "μιλιέτ"! Καθ’ ότι  αυτό, το οποίο εισεκόμισε μετά του στρατεύματος αυτού ο Μουσταφά Γκιριτλή πασάς, προκειμένου να καταστείλη  την Επανάστασιννν  των αγροίκων Κρητών,  ήδη εξέλειπεν και οι εναπομείναντες απόγονοί του δεν επαρκούσι διά επάνδρωσιν της Αερίας κ Ευδαίμονος Μεγαλονήσου κ εκπολιτισμόν των αγροίκων κατοίκων αυτής!

 Και, ωωω του Θαύματος! Ο …Προφήτης ηυδόκησε να εγκατασταθούν επ’ Αυτή οι 2.000  Νεήλυδες, κατά Κυβερνητικούς υπολογισμούς και μετά από διάψευσιν της οδυνηράς πραγματικότητος, που ομιλεί διά τρεις χιλιάδας (3.000) επί πλέον αυτών, ούςτινας πρόκειται να μας αποστείλη  κανίσκιον φιλίας και υποτέλειας η …Γερμανία! Και θ’ αποδεχθούμεν όλους αυτούς ευλαβώς και φιλανθρώπως, προς ευόδωσιν  κ εμπλουτισμόν κ εκπολιτισμόν της «Νέας Τάξεως Πραγμάτων», ήτις και θα φέρει  εν τη Μεγαλονήσω  «Νέαν Εποχήν»!…

- Πού ‘σαι Παπαδόπουλε!...

«Επιβάλλεται, λοιπόν, η ίδρυσις, ύδρευσις, αποχέτευσις, εξηλεκτρισμός, και κατασκευή τεσσάρων οικισμών εν τη Νήσω ταύτη! Όπου και θα εγκατασταθούν οι Μουσουλμάνοι, ως κατ’ απονομήν νέοι Έλληνες! 

 Και δι’ αυτών θα επέλθ’ η πολύμορφος ανάπλασις της Νήσου! Η Ελληνοχριστιανική διάπλασι των Παίδων αυτής! Συμφώνως και με τας καταβαλλομένας προσπαθείας του ρέκτη Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. κ. Φίλη!

- «Φίλε, Φίλη, φιλείς Με»;

- «Συ οίδας, Κύριε, ότι φιλώ Σε»

- «Ποίμενε τα πρόβατά Μου».

Και, φυσικά, με τας ευλογίας και τα κελεύσματα της πρότινος χρόνου συγκληθείσης εν Αυτή «Αγίας και Ιεράς Πανορθοδόξου(!)  Οικουμενικής(!) Συνόδου! Και δη, του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας αιρετικού Πατριάρχου, οπαδού της Πανθρησκείας, την οποία κηρύττει και προωθεί πάση δυνάμει, συνεπικουρούμενος κι από Σεπτούς και Πεφωτισμένους Ιεράρχας της Μεγάλης Αγίας Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας!!

 Αύτη, η Σύνοδος εννοώ, ως εκ Θαύματος του «Προφήτου», συνεκλήθη εις την «Ορθόδοξον» Ακαδημίαν(!) Κρήτης, ήτις άγεται και φέρεται υπό του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών! Έλαβεν Πνεύμα Άγιον! Διεξήγαγ’ επιτυχώς τας Θεοπνεύστους εργασίας της εν τη Νήσω ταύτη! Ως Πεφωτισμένη ούτω πως απεδέχθη το Σύνταγμα της Πανθρησκείας! Συνετάχθη μετ’ αυτής! Απετάχθη το Χριστό και την διδασκαλίαν Αυτού ως πεπερασμένην!  Συνετάχθη μετά της Πανθρησκείας! Οι συμμετέχοντες Ιεράρχες εξακολουθούν να Ποιμένουν τους Ορθοδόξους Χριστιανούς και να τους μεταλλάσσουν εις Προτεστάντας Παγανιστάς,  ως  οι φυτοβιολόγοι την ζέα μαϋς (καλαμπόκι) και τον στρύχνον τον λυκοπερσικόν (τομάτα)!

 Ούτω πως  καθηγίασε την Νήσον του Μίνωος και ευελπιστεί εις την μεταλλαγήν των Ορθοδόξων Κρητών εις Παγανιστάς Μινωϊτας λάτρεις του θεού …«των πατέρων ημών»!

 Έτσι, ώστε να ευδοκήση ο «Προφήτης» την εις Αυτήν μόνιμον εγκατάστασιν των πιστών δούλων του! Διά την υλοποίησιν της οποίας αφίκετο και ο αποκαλούμενος από τους αδαείς Μουτζάλας.

 Ευτυχώς, ήδη ευσεβείς Ορθόδοξοι Χριστιανοί εφρόντισαν εγκαίρως και ανεκαινίσθησαν τα υπάρχοντα και καλώς διατηρούμενα Τεμένη. Ανεστηλώθησαν Μιναρέδες! Ακόμη και εν "Ισταμπούλ" ο Ναός της του Θεού Σοφίας λειτουργεί ως Τέμενος, δόξα να ‘ χει ο Αλλάχ και τύφλας να ‘χουν οι Χριστιανοί!!

Είναι δε επί θύραις και η ανέγερσις μεγαλοπρεπούς Τεμένους εν Αθήναις, αντί του «Τάματος του Έθνους», που ο Προφήτης τυφλώνει τους Έλληνας και δεν ανεγείρουν!!

 Ακόμη και η λειτουργία εις τον Ιερόν Ναόν Παναγίας Σουμελά, ο Προφήτης ηυδόκησε να μην  τελεσθή κατά το εφετινόν  Δεκαπενταύγουστον!! Αντιθέτως επυρπόλησε διά χειρός μαρτύρων(!) τόσον τον Ναόν της Θεομήτορος εν Λευκάδι, όσον  και το εν τη Μονή Πετράκη …εντευκτήριον των Μελών της αυτοαποκαλουμένης «Αγίας και Ιεράς Συνόδου» της Εκκλησίας της Ελλάδος, ό και ανακαινισθησόμενον μέλλει γενέσθαι «Χάβρα των Ιουδαίων»…

 Ο Αλλάχ είναι μεγάλος, δόξα να ‘χει ο Σιωνισμός, που δεν έπαυσε να τον προστατεύη, να τον καλλιεργή, να τον ποτίζη, να τον βοτανίζη, να τον λιπαίνη, εν ενί λόγω: να τον βαγιοκλαδίζει, ως αποφαίνονται οι «Μαλλιαρή» έχοντες την γλώτταν, καθ’ ό δημιούργημα αυτού τούτου προ αιώνων!!

Ετοιμασθείτε, λοιπόν, αι Πόλεις της ευάνδρου Νήσου, αι πάλαι ποτέ διαλάμπουσαι και τα νυν φυτοζωούσαι πτωχείας ένεκεν πνεύματος και αγαθών, να υποδεχθήτε τους εκλεκτούς του Προφήτου! Δι’ ών και νέα δόξα και πακτωλός πλούτου, και φωτισμός αϊδίου και ανάρχου φωτός, θα προέλθουν εν τη Νήσω των Μακάρων!! Ά «οφθαλμός ουκ είδεν και ους ουκ ήκουσεν και επί καρδίαν άνθρωπου ουκ ανέβη» (Α΄ Κορ. 2,9)…

Ένας οικισμός πατρικίων δίπλα Σας διά ευλογία και αφθονία αγαθών και δια γαλήνη και ηρεμία των ενοικούντων  το Τόπον πληβείων!

Όλα Σας τα προβλήματα θα επιλυθούν αυτομάτως! Και  νέον και ωραίον και υπερσύγχρονον αερολιμένα θα αποκτήσετε δι’ αυτών, αλλά και ο παλαιός θα εκσυγχρονισθή!

Ο ΒΟΑΧΧΧ Σας θα γίνη  υπέρ σύγχρονος ΒΟΑΚ!

Δεν θα βοάτε πλέον εν τη Ερήμω και εις ώττα μη ακουόντων! Δεν θα θρηνήτε εις το εξής θύματα, αλλά το πορτοφόλι Σας. Και τούτο ένεκεν αποδόσεως τιμής εις πενόμενον εργολάβον Δημοσίων Έργων, εις όν και θ’ ανατεθή κατασκευή νέου ΒΟΑΚ! Και τούτο, διά να εισπράττη αιωνίως διόδια και να ζήση το υπόλοιπον του βίου του εν τρυφή!  Και δη, εις βάρος του ευπορούντος …πενομένου αγροτικού, υπαλληλικού και συνταξιοδοτούμενου πληθυσμού της Μεγαλονήσου και των τουριστών της δεκάρας, βεβαίως-βεβαίως, που ευφροσύνως καταφθάνουν, διά να επιπέσουν εις τους πλουσίους μπουφέδες, που προσφέρουν μπούφοι ξενοδόχοι κατά το σύστημα «All Inclusive», δια να λαδώση το έντερόν τους εν όψει βαρέως χειμώνος...

                                 Γράφηκε 18.8.2016.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου