Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015


Δούρειος Ίππος άλωσης της Ελλάδας

 

 

 Ασφαλώς έχετε αντιληφτεί πως  «οικονομικοί» μετανάστες, που φτάνουν κατά συνεχόμενες καραβιές ως την Ελληνική Επικράτεια, τώρα έχουν βαφτιστεί «πρόσφυγες». Αν συνέχιζαν ακόμη να ονομάζονται «οικονομικοί» τώρα, που κ οι Αλβανοί εγκατέλειψαν την Ελλάδα, κάτι θα υποψιαζόσαστε. Έτσι «καμουφλαρίστηκαν» με τον προσδιορισμό «πρόσφυγες», που ιδιαίτερα συγκινεί τον Ελληνισμό εξαιτίας των δικών του παθημάτων.

Ασφαλώς έχετε αντιληφτεί πως έχουν επιπέσει σαν ακρίδες σε συγκεκριμένα νησιά της Ελλάδας, που αποτελούν προχωρημένα φυλάκια της Ελληνικής Επικράτειας στ’ Ανατολικά. Νησιά, που αποτελούν κάρφος οφθαλμών για τις βλέψεις του Παντουρκισμού.

Ασφαλώς έχετε αντιληφτεί πως η Ηγεσία του Εβραιοσιωνιστικού μορφώματος, που αποκαλείται  Ε.Ε., τελευταία «θορυβήθηκε» από τον όγκο των «προσφύγων», που άρχισαν και χτυπούν και τις πόρτες των λοιπών Συνεταίρων. Όχι επειδή η Ηγεσία του μορφώματος αυτού ενδιαφέρεται για την εξάλειψη του φαινομένου, στη δημιουργία του οποίου ενέχεται κ έχει σημαντικό μέρος της ευθύνης. Αλλά επειδή οι Λαοί των λοιπών Κρατών-Μελών άρχισαν ν’ ανησυχούν και να αισθάνονται ανασφάλεια.

Ασφαλώς έχετε αντιληφτεί πως κ η Εβραιογερμανίδα Καγκελάριος άρχισε να επιδείχνει ενδιαφέρον για την επίλυση του προβλήματος. Πλην όμως το ενδιαφέρον της είναι κάλπικο, γιατί αποτελεί κ η ίδια μέλος της βιομηχανίας παραγωγής του προβλήματος.  Αλλά και γιατί τα μέτρα καταστολής του φαινομένου που εισηγείται είναι κάλπικα κι αναποτελεσματικά. Και μάλιστα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ταχύτερη καταστροφή του Ελληνικού Κράτους κι αυτού τούτου του Ελληνισμού. Κι ακόμη ένα μάλιστα, εφόσον αυτά συνδυάζονται με τα καταστροφικά οικονομικά μέτρα, που, με τη συγκατάθεση των Γραικύλων πολιτικών της αυτής Συνομοταξίας, εφαρμόζονται στο πετσί των Ελλήνων.

Δεν έχετε όμως αντιληφτεί ακόμη τον κίντυνο, που μας απειλεί άμεσα, γιατί είναι καλά συσκευασμένος από την προπαγάνδα, ώστε να μην τον αντιληφτείτε, παρά μόνο σαν θα δείτε το αποτέλεσμα.

 Το ίδιο καλά ήταν συσκευασμένος κι ο κίνδυνος, που προερχόταν από τη Δύση κι απειλούσε τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία κατά το 12ο - 13ο μ. Χ. αιώνα.

 Πρώτα την καταχρέωσαν. Ύστερα της αφαίρεσαν πλουτοπαραγωγικές πηγές, έναντι των χρεών. Υστερότερα έστειλαν τον Κουκούπετρο με τα στίφη των πειναλέων αγιογδυτών. Και, αφού τη ρήμαξαν οικονομικά, κι  όταν ο στρατός της είχε φτάσει σε σημείο εξευτελιστικό, τότε τη διέλυσαν και τη διαμοιράστηκαν οι Φράγκοι μεταξύ τους. Το ίδιο έκαμαν και στην Οθωμανική Αυτοκρατορία υστερότερα.  Αυτό το έχω επισημάνει κι άλλες φορές σε άρθρα μου, που «ενοχλούν», αλλά οι «ενοχλούμενοι, ουκ οίδασι τι ποιούσι».

 Γιατί, αν συμβαίνει και γνωρίζουν, σημαίνει και πως επιβραβεύουν, με την ανοχή που δείχνουν στη σημερινή κατάσταση, όχι μόνο τα παραπάνω, αλλά και την Εθνοκάθαρση της κατοπινής Τουρκίας, που υλοποιήθηκε στα 1914 – 1923. Και, για να πετύχει η Εθνοκάθαρση της Τουρκίας, συστήθηκε κ εφαρμόστηκε σ’ αυτή κι από αυτή  η Γενοχτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασίας, με τη σύμπραξη ή  τις ευλογίες ή την ανοχή και Κρατών, που και σήμερα πρωτοστατούν στην Ε.Ε.. Είναι συνένοχοι και στον αφελληνισμό και  στον αποχριστιανισμό της Ελλάδας και στο διαμελισμό της Ελληνικής Επικράτειας, που επιχειρούν να πετύχουν και με το «κόλπο» της μετανάστευσης οι επίγονοι αυτών, που διέπραξαν, ευλόγησαν ή μόνο ανέχτηκαν τα παραπάνω κατά συρροή εγκλήματα κατά ολόκληρων Εθνών…

Τα μέτρα, που παίρνουν σήμερα για την καταστολή της πλημμυρίδας, αποτελούν στάχτη στα μάτια. Δεν είναι κατασταλτικά. Επιτείνουν, αντί για να επιλύουν το πρόβλημα. Η πηγή του κακού είναι ο διαιωνιζόμενος πόλεμος στην Εγγύς και στη Μέση Ανατολή. Αν ο πόλεμος δεν σταματήσει, το κακό αυτό δεν πρόκειται να εξαλειφτεί.  Και, επειδή δεν επιθυμούν την εξάλειψη του κακού, συνεχίζουν το φονικό και ξολοθρευτικό πόλεμο. Κι όχι μόνο γι’ αυτό. Αλλά  και γιατί τους ενδιαφέρει η μονοπώληση κ εκμετάλλευση του πολύτιμου ορυχτού πλούτου των Χωρών της Μέσης Ανατολής. Και γιατί τους ενδιαφέρει η Εθνοκάθαρση της περιοχής. Και γιατί τους ενδιαφέρει κ εργάζονται για το σάπισμα του Ελληνισμού και την ολοσχερή Γενοχτονία του, για να εκμεταλλευτούν την πολύτιμη και προσοδοφόρα  «κοπριά» του. Και, γιατί τους ενδιαφέρει κι ο κατακερματισμός της Ελλάδας κ η διάλυση του «ασύμφορου» Ελληνικού Κράτους, όπως φρόντισαν ν’ αποδείχνεται και να επιδείχνεται πως είναι, με την αδυναμία εξυπηρέτησης του καταχρηστικού χρέους που του φόρτωσαν. Γιατί τους ενδιαφέρει κι ο αναδασμός της Γης της Ελληνίδας…

Μήπως αυτά όλ’ αποτελούν για Σας «ψιλά γράμματα»; Δεν το πιστεύω! Τότε, γιατί υπνώτετε; Η Ελλάδα Σας φωνάζει, όπως ο Χριστός στους Μαθητές Του την ύστατη ώρα: «Καθεύδετε, το λοιπόν; Ιδού, ήγγικεν ο παραδιδούς Με!». Και τότες, έφτασεν ο Ιούδας!

Εσείς δε βλέπετε τους Ιούδες και τη Σπείρα; Δεν είναι ένας και δυο. Είναι πολλοί! Και χορεύουν μέσα στην Ελληνική Επικράτεια! Αποδίδουν   οφίκια και τιμές μεταξύ τους κ ευλογούν τις ατιμίες και τα γένια τους. Προσπαθούν να Σας πείσουν πως αποτελεί τιμή η ατιμία, την οποία κ επιβραβεύουν. Ότι αποτελεί και συνιστά Δίκαιο η Αδικία, που Σας επιβάλλουν. Ότι συμβάλλει στην Έννομη τάξη η ασυδοσία κ η αταξία, που καλλιεργούν. Πως η καταστροφή των Ηθών είναι Πολιτισμός και συμβάλλει στην Πρόοδο και στην ανάπτυξη! Ότι ο Χριστιανισμός είναι κι αποτελεί «όπιον» του Λαού, αλλά η Μασονία είναι αυτή, που οδηγεί στην ευημερία, στον Πλουτισμό και στη Δόξα! Πως η Νομιμοφάνεια είναι Νομιμότητα. Προσπαθούν να Σας πείσουν πως η Παλλακίς   είναι κι αποτελεί  θεσμό! Η Πόρνη εξυπηρετεί ανάγκη! Η δε πουτάνα νομίμως διώκεται!...

Σ’ έξι χρόνια θα έχομε απογραφή πληθυσμού. Ποιοι λέτε πως θ’ αποτελούν στα Νησιά του ΒΑ Αιγαίου την πλειοψηφία των μόνιμων κατοίκων και  ποια θρησκεία θα δηλώνουν ότι ακολουθούν, αν συνεχίσ’ η Ε.Ε. ν’ ανέχεται κ οι Κυβερνήσεις της Ελλάδας να επιδοκιμάζουν και ν’ αποδέχονται την ασκούμενη «μεταναστευτική πολιτική»; 

 Αν τότε, κατά την απογραφή ή έστω μετά την απογραφή, ερωτηθούν οι κάτοικοι, από ποια χώρα εξυπηρετούνται πιο καλά τα συμφέροντά τους και τίνος κράτους πολίτες  θα επιθυμούσαν να είναι, πιστεύετε πως θα υπερψηφούσαν αυτοί, που θα δήλωναν την Ελλάδα; Πιστεύετε πως οι Παντουρκιστές  Νταβούτογλου κ Ερντογάν κολλούν μπρίκια; Ή, μήπως, ότι η Ε.Ε. τηρεί στάση αποτροπής των τουρκικών βλέψεων προς τη Χώρα της Ελλάδας; Για τι άλλο  φαντάζεστε πως επιδίωξε συνεργασία στο Αιγαίο του Τουρκικού Ναυτικού με το Ελληνικό στην περίπτωση αντιμετώπισης του Μεταναστευτικού, παρά για την κατοχύρωση προηγούμενου σε βάρος της Ελλάδας;

 Τίνος Ευρωπαϊκού Κράτους αποτελεί μόνιμη σύμμαχο η Τουρκία κατά τα τελευταία εκατό χρόνια και κάτι παραπάνω;

Θυμηθείτε το βιβλίο μου «PAX JUDAICA ή Παγκοσμιοποίηση». Εκεί θα βρείτε και την εικόνα του παιδιού, που ξεψυχά και τ’ όρνιο παραμονεύει για να το κατασπαράξει. Και δίπλα την εικόνα του Διογένη, με το φανάρι στο χέρι, να ψάχνει να βρει Άνθρωπο μέρα μεσημέρι.   Εικόνες, που προοιωνίζουν το μέλλον.

Σε κάποιες όμως  παραλίες του Αιγαίου, ήδη απαντήθηκε η παρακάτω από αυτές εικονιζόμενη σκληρή πραγματικότητα, που απεικονίζει το παρόν,  που δυστυχώς  επιβεβαιώνεται μέσα σε τρία χρόνι’ από τη δημοσίευση του βιβλίου.

Λυπούμαι. Λυπούμαι κατάκαρδα, που επιβεβαιώθηκα και μάλιστα τόσο σύντομα. Όμως αυτό είναι μικρό δείγμα κείνου που θα επακολουθήσει. Κι αυτό είναι που με λυπεί ακόμη πιο πολύ. Ο ανάλγητος Σιωνισμός δεν ορρωδεί, δε διστάζει, μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Στο χέρι Σας είναι να μην του επιτρέψετε να συνεχίσει να δολοφονεί αθώα θύματα, προκειμένου να  προκαλέσει τις ευαισθησίες, την ανθρωπιά που Σας διακρίνει, από τη δική του παλιανθρωπιά. Και να Σας κάμει να σπλαχνισθείτε τους μετανάστες, που τα συμφέροντά του προκαλούν, για να πετύχει και την καταστροφή της Ελλάδας ως κράτους, την οποία κ επιδιώκει.

Μην επιτρέψετε την εφαρμογή του προγράμματος αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος, που επιδιώκει να μας φορτώσει η Μέρκελ διά της Ε.Ε.. Είναι ύπουλο σχέδιο, που στοχεύει στη διάλυση του Ελληνικού Κράτους και το διαμελισμό της Ελληνικής Επικράτειας. Αποτελεί Δούρειο Ίππο άλωσης της Ελληνικής Γης. Επαναλαβαίνει τα σχέδια της Δύσης κατά της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, που εφαρμόστηκαν με την …εφεύρεση των Σταυροφοριών. Αντί για τους Σταυροφόρους, χρησιμοποιούνται σήμερα οι Μετανάστες.

Ποιοι βρισκόταν τότε πίσω από τους Σταυροφόρους Ποιοι βρισκόταν πίσω από τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;

Ποιοι βρισκόταν πίσω από την Εθνοκάθαρση της κατοπινής Τουρκίας, και, για να την πετύχουν, εφάρμοσαν τις Γενοχτονίες Αρμενίων, Ποντίων, Μικρασιατών;   

Ποιοι βρίσκονται σήμερα πίσω από το μαζικό Μεταναστευτικό κίνημα και την προσπάθει’ απότομης αλλοίωσης της σύνθεσης του Ελληνικού Λαού στη φάση αυτή, ώστε να δημιουργηθεί η προϋπόθεση, για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση;

 

Και βέβαια οι μετανάστες δεν φταίνε! Είναι κι αυτοί θύματα, που τα εκμεταλλεύεται αυτό το  ίδιο Σύστημα, χωρίς και να τα λυπάται. Τα θυσιάζει για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του…

                                              Γράφτηκε 2.11.2015.    

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου