Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΝΥΧΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΕ «ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ»

                    ΝΥΧΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

 

 Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Πραχτορεία κ ο Γαλλικός Τύπος κι αναμεταδίδουν τα ΜΜΕ με παγκόσμια εμβέλεια, γεγονός, που προαγγέλλει αποσταθεροποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι απόπειρας επέχτασης της τρομοκρατίας με πιθανή εμπλοκή σε μια Παγκόσμια πολεμική σύρραξη, συνέβη στο Παρίσι κατά την περασμένη νύχτα.

Είναι πολύ λυπηρό και πολύ  ανησυχητικό το γεγονός. Ο σπαραγμός του Γαλλικού Λαού είναι και δικός μας. Κλαίμε μαζί του κ είμαστε στο πλευρό του.

Θεωρώ πως δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη κι άσχετη ενέργεια με όσα έχουν προηγηθεί λυπηρά, τουλάχιστον, γεγονότα  κατά τη διάρκεια της τελευταίας οχταετίας. Και μάλιστα κλιμακούμενα κι οξυνόμενα προοδευτικά.

Θεωρώ πως αυτό το εξοργιστικό κατά συρροή έγκλημα είναι κι αποτελεί πολεμική πρόκληση. Είναι κάτι ανάλογο με την ανατίναξη του «Έλλη» στο λιμάνι της Τήνου στις 15.8.1940.

Θεωρώ πως δεν είναι άσχετα με αυτό τα όσα έχουν συμβεί αποτρόπαια γεγονότα στην Ελλάδ’ από το καλοκαίρι του 2007, που άρχισαν σ’ αυτή τη Χώρα οι μαζικοί εμπρησμοί δασών ως και κατοικημένων περιοχών και με ώθησαν να επανέλθω, από την οποία κ επείχα  Δημοσιογραφία επί μια σειρά ετών, ως στρατιώτης εθελοντής, για την υπεράσπιση βωμών κ εστιών. Διέβλεψ’ από τότε τον άμεσο κίνδυνο, που διατρέχει τόσον το Ελληνικό Κράτος, όσο και το Ελληνικό Έθνος, γιατί είναι κι αποτελούν επιλεγμένους στόχους καταστροφής.

Από τότε που επανήλθα στη Δημοσιογραφία δεν έπαψα να Σας επισημαίνω και να κατονομάζω τον Εχθρό. Όσοι μου κάνετε την τιμή και διαβάζετε την αρθρογραφία μου, μπορείτε να κρίνετε σήμερα, που αρκετά έχουν συμβεί στην Ελλάδα κι αλλού, κι άλλα εξελίσσονται,  το κατά πόσον είμαι σωστός και συνεπής στην πορεία μου. Το κατά πόσον υπηρέτησα κ υπηρετώ την αλήθεια και την αντικειμενικότητα. Το αν είχα κ έχω το δίκαιο με το μέρος μου. Το αν υπηρέτησ’ άλλα πέραν του κοινού Ελληνικού συμφέροντα. Ή αν, παρά χρήμα, συμβαίνει το αντίθετο. Εξάλλου δεν ασκώ τη Δημοσιογραφία ως επάγγελμα κι ουδέποτε απέχτησα ή επιδίωξα ν’ αποχτήσω εισόδημ’ από αυτή την καθαρά πνευματική προσφορά μου προς την Κοινωνία. Ούτε καν φίλους απέχτησα εξαιτίας της. Ίσως έχασα και μέρος από αυτούς που είχα.  Δεν υπάρχει λοιπόν κίνητρο, που να μου επιβάλει κάποιας μορφής υποκειμενικότητα. Ενεργώ κατά συνείδηση και με όσες πνευματικές δυνάμεις διαθέτω, επικαλούμενος πάντοτε τη βοήθεια του Θεού και με γνώμονα πάντοτε την αλήθεια.  Αν, παρ’ ελπίδα, υποπέσω σε λάθος ή παρεκκλίνω από τον κανόνα, δε σημαίνει ότι το λάθος ή η παρέκκλιση μου υποβλήθηκαν ή υπήρξαν αποτέλεσμα συνειδητό ή σκοπούμενο, αλλά ότι προήλθαν ή από σφαλερή εχτίμηση προσώπων, γεγονότων, καταστάσεων ή από αληθοφανή παραπληροφόρηση ή από αδυναμία μου ν’ αντιληφτώ την πραγματικότητα. Άνθρωπος είμαι.  Ουδέποτε διεκδίκησα και δεν διεκδικώ το αλάθητο. Ούτε κ έχω καβαλήσει ποτέ καλάμι. Και πόσο μάλλον καλαμιώνα ολόκληρο.  

Ως εκ τούτου καταθέτω σήμερα, ίσως τις τελευταίες διά του τοπικού  Τύπου αναφορές μου πάνω σε θέματα, που αφορούν στα Εθνικά κοινά συμφέροντα των Ελλήνων και στην αντιμετώπισή τους.

Όμως, η εξάπλωση στον Ευρωπαϊκό Χώρο των όσων συμβαίνουν επί δεκαετίες σε Χώρες  της Μέσης και της Εγγύς Ανατολής, είναι όχι ανησυχητική απλά, παρά εξαιρετικά επικίνδυνη για την Ελλάδα.

Και μάλιστα, εφόσον κατά το cnn «Ο πρώτος βομβιστής αυτοκτονίας του Παρισιού που ανατινάχθηκε έξω από το Στάδιο του Παρισιού ήταν Σύρος και εισήλθε μαζί με πρόσφυγες στο νησί της Λέρου στις 2 Οκτωβρίου, όπου και εκδόθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα του επειγόντως, υπό το όνομα Αχμάντ Αλ Μοχάμαντ».

Θυμηθείτε τις προειδοποιήσεις μου…

Για να καταλάβετε πιο καλά τον κίνδυνο Σας προτρέπω να συσχετίσετε μεταξύ τους τα παρακάτω γεγονότα, που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό κ έχουν άμεση σχέση με την Ελλάδα και να κάμετε αναγωγή στο χθεσινό αποτρόπαιο γεγονός, που χτύπησε το Λαό της Γαλλίας κι αν Σας είναι μπορετό αναδρομή στη δική μου αρθρογραφία και στο περιεχόμενο του βιβλίου μου  «Pax Judaica ή Παγκοσμιοποίηση».

1.Υπογραφή του τρίτου στη σειρά «Μνημονίου» από την Κυβέρνηση της Ελλάδας, ύστερ’ από την υπερψήφισή του από τη Βουλή, κ ύστερ’ από εξευτελιστικούς μακροήμερους εκβιασμούς, που απευθύνθηκαν από τους εγκάθετους της  Ε.Ε. προς  την Κυβέρνηση της Ελλάδας κ έθιξαν κοινωνικά, εθνικά, οικονομικά, το  Έθνος ολόκληρο και το Κράτος το Ελληνικό. Προσέθεσαν ασήκωτα φορολογικά φορτία  στους ασθενικούς ώμους του Λαού,  με την ανοχή της Κυβέρνησης αυτής και τις ευλογίες και της Αντιπολίτευσης, που αν θα ήταν Κυβέρνηση, ασφαλώς και δεν θα έκανε κάτι καλύτερο καθόσον βεβαιώνει το παρελθόν κυβερνητικό έργο της.  Κ ύστερ’ από τους εξευτελισμούς και την καταχρηστική οικονομική και πολιτική συμπεριφορά τους κατά της Ελλάδας ως Κράτους και του Ελληνισμού, κουβαλήθηκε η Ηγεσία τους στην Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους, χωρίς ντροπή για το αίσχος που απέδωσε όπου δεν έπρεπε, προκειμένου ν’ απαιτήσει ακόμη πιο πολλά! Τα προαπαιτούμενα, λεγόμενα! Ήρθε κ η Εβραιογερμανίδα Μέρκελ κι ο Εβραιογάλλος Ολάντ. Δεν ήρθαν όμως για να προσφέρουν, αλλά για ν’ αποφέρουν

2. Η διαχείριση του «Μεταναστευτικού». Διαπιστώνετε. Σας το ομολογούν αδιάντροπα. Το τι; Τ’ ότι αυτοί, διαχειρίζονται το πρόβλημα κ επιδιώκουν λύση του προβλήματος. Δεν διαχειρίζονται τη γενεσιουργό  αιτία, που εξακολουθεί και προκαλεί το πρόβλημα. Ούτε και φροντίζουν να επουλώσουν την πληγή, που προκαλεί την αιμορραγία. Κ η πληγή αυτή είναι ο διαιωνιζόμενος πόλεμος στη Μέση και στην Εγγύς Ανατολή, που επιδιώκει την Εθνοκάθαρση της ευρύτερης περιοχής στο κέντρο της οποίας θα τοποθετηθεί ο Θρόνος, πάνω στον οποίο θ’ ανέβει ο Αντίχριστος. Και για να πετύχουν την Εθνοκάθαρση,  όσους ιθαγενείς αυτής της περιοχής δεν εξοντώσουν με τη μηχανή του πολέμου, τους διοχετεύουν ως απόβλητα στις άλλες χώρες, χωρίς και να νοιάζονται αν αυτοί θα πνιγούν ή θα χαθούν στο δρόμο τους μ’ άλλο τρόπο.  Αρκεί ν’ απομακρυνθούν από την περιοχή, που θέλουν ν’ αποψιλώσουν από τους ιθαγενείς κατοίκους της. Να φύγουν για πιο μακρινές περιοχές, μέσα στις οποίες θα διασπαρθούν και θα χαθούν και θα καταστούν ακίνδυν’ οι επικίνδυνοι. Αλλά, και θ’ αποτελέσουν φύραμα, που θα ζυμώσει τις Κοινωνίες που θα τους δεχτούν, κατά τον επιθυμητό τρόπο και τον επιδιωκόμενο σκοπό αυτών, που διαχειρίζονται το «Μεταναστευτικό». Ερημώνουν παράλληλα τη Γη. Καταστρέφουν συστηματικά τα Μνημεία Ιστορίας και Πολιτισμού, για ν’ αποκόψουν από τις ρίζες τους Έθνη και Λαούς. Κατεδαφίζουν τις οικοδομές των ανθρώπων αυτών σε βαθμό τέτοιο, που να μην έχουν την οικονομική δυνατότητ’ αυτά τα θύματά τους, για να επανέλθουν ποτέ στη Γη τους. Ακόμη εκμεταλλεύονται σε βαθμό απάνθρωπο ακόμη και τη δυστυχία που τους προκαλούν. Όπως εκμεταλλεύτηκαν ακόμη και τα κόκκαλα των Ελλήνων θυμάτων τους στη Μικρασία και τα πούλησαν σε Ολλανδική εταιρία προς αξιοποίηση στα 1922.   

Μ’ ένα σμπάρο, όχι δυο, αλλά πολλά τρυγόνια!...

3. Στην Τουρκία διενεργήθηκαν πολιτικές εκλογές πρόσφατα και μέσα  σε ατμόσφαιρα πάρα πολύ οξυμένη και κοινωνία τρομοκρατημένη. Από τις εκλογές αυτές βγήκε κατά πολύ ενισχυμένος ο Εβραιογαμπρός Σουλτάνος Ερντογάν. Πρωθυπουργός ο Εβραιοχάζαρος Ντονμές Παντουρκιστής Αχμέτ Ντα(β)ούτογλου, όπως κυκλοφορεί και δε διαψεύδεται!

 Η Ε.Ε., όχι μόνο δεν ανησύχησε γι’ αυτό, αλλά και  προεκλογικά έστειλε την κυρίαρχο σ’ αυτή Εβραιογερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ σ’ επίσημη επίσκεψη στην Άγκυρα, για να ενισχύσει και να ενθαρρύνει με την παρουσία της την προεκλογική κίνηση κ επομένως την εκλογική επιτυχία των ομοφύλων της. Αυτό αποδείχνεται κι από την αμέσως μετά πολιτική της Ε.Ε. προς την Τουρκία, καθώς κι από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Στη συνέχεια προσπάθησε πρώτα να πετύχει την από κοινού αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού προβλήματος στο Αιγαίο με τη σύμπραξη του Ελληνικού με το Τουρκικό Ναυτικό. Κι αυτό σημαίνει καλυπτόμενη παραχώρηση στην Τουρκία δικαιωμάτων στο Αιγαίο, που δεν έχει. Αφού απέτυχε να το επιβάλει με τον τρόπο αυτό, αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση της Τουρκίας με τρία δις ευρώ, για ν’ αντιμετωπίσει το βάρος των εξόδων που θα υποστεί για την αντιμετώπισή του, και να χτίσει ακόμη ένα σεράι ο Σουλτάνος Ερντογάν! Και την ενισχύει την ώρα, που, ενώ στραγγαλίζει την Ελλάδα οικονομικά, ούτε πενηνταράκι δεν αποδίδει σ’ αυτή, κι ας είναι μέλος της Ε.Ε., για την αντιμετώπιση μέρους, έστω,  των πρόσθετων δαπανών που υφίσταται από την από μέρους της διαχείριση του Μεταναστευτικού!

 Παράλληλα, ξεσηκώνονται οι Λαοί των υπόλοιπων κρατών-μελών της Ε.Ε. ενάντια στην αποδοχή Μεταναστών στα εδάφη των δικών τους Χωρών! Κ ύστερ’ από τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, που έζησε το Παρίσι πρόσφατα, σίγουρα οι εξεγέρσεις των Λαών κατά των Μεταναστών θα ενταθούν και θα πολλαπλασιαστούν.

4. Αμέσως μετά την επανεκλογή του εκβιαστή Σουλτάνου, η Γερμανία, η  από αιώνα  σύμμαχος της Τουρκίας, στρώνει χαλιά για να  υποδεχτεί αυτή  τη χώρα των δουλεμπόρων και σωματεμπόρων, που κερδοσκοπεί από τη δυστυχία ως και το θάνατο αθώων, ως κράτος-μέλος της Ε.Ε.! Ανταμείβει δηλαδή ένα «ντραμπούκο», εκβιαστή, δουλέμπορο, της τελευταίας ηθικής υπόστασης. Υποκύπτει στον εκβιασμό. Τον κάνει ομοτράπεζο των Ευγενών και με γραβάτα Ευρωπαίων Πολιτικών. Φτύνει κατάμουτρα τον Ελληνισμό στο σύνολό του και πετά την Ελλάδα ως στυμμένη λεμονόκουπα!

 Αυτό σηματοδοτεί το κακό μέλλον του Ελληνισμού μέσα στην Ε.Ε.. Η Ε.Ε. θ’ αποτελέσει το πιεστήριο σύνθλιψης του Ελληνισμού, δίκην αλεσμένου ελαιόκαρπου! Λιόκαρπου, που ήδη ο σφυρόμυλος  του «ελαιουργείου» αυτού σφυροκοπά και κατατεμαχίζει τον πυρήνα του, με τα οικονομικά μέτρα.

5. Υποχρεώνεται κι αποδέχεται ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας να επισκεφτεί τη Άγκυρα και να προσκυνήσει τον Παντουρκιστή Σουλτάνο στη Μέκκα του Ισλαμισμού, όπου οργιάζει κ επαναλαβαίνει την πραχτική εθνοκάθαρσης της Τουρκίας, που ακολούθησε ο Μουσταφά Κεμάλ. Και, αφού δεν έχει πια Έλληνες στην Επικράτειά του, γενοχτονεί τώρα  τους Κούρδους κι όσες άλλες μειονότητες διατηρούνται ακόμη σ’ αυτή, έστω και σε μορφή σταγονιδίων! Κι αυτή τη γενοχτονία τη χειροκροτεί και την αποδέχεται η Γερμανία, και μέσω αυτής η Ε.Ε., όπως, όχι μόνο αποδέχτηκε, αλλά και συνέβαλε στη γενοχτονία του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού, την αντίστοιχη σ’ αυτή που τώρα διανύομε περίοδο του 20ου αιώνα.

 Και το σημαντικό είναι ότι παρά και την ελεεινότητα που διακρίνει το κράτος αυτό η G 20 επέλεξε και πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή τη σύνοδο κορυφής του CLUB στην Αττάλεια της Τουρκίας και συμμετείχαν σ’ αυτή τόσον ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., όσο κι Πρόεδρος της Ρωσίας. Οπότε ο Σουλτάνος θα φορέσει και ρεμπούμπλικα!

Κ ύστερ’ απ’ όλ’ αυτά τα μεγαλεία θα επισκεφτεί το Σουλτάνο κι ο Αποδιοπομπαίος της Ευρώπης για συνομιλίες επί του Μεταναστευτικού και, πολύ πιθανό, χωρίς να φορέσει γραβάτα! Μα, είσαι στα καλά σου Χριστιανέ μου; Ή μπας και δεν είσαι Χριστιανός;!...

 Ελπίζω, τουλάχιστο, να μη πάει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας να καταθέσει και στεφάνι σε κάποιο μνημείο δόξας και τιμής του Εβραιομασόνου Ντονμέ χασάπη του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ. Αλλά δεν ελπίζω πως θα πάει να προσκυνήσει ή να προσευχηθεί σε κανέν’ από τα Ελληνικά ή Χριστιανικά Μνημεία, που ενυπάρχουν στην Τουρκία.

Εφόσον η Τουρκία θα καταστεί μέλος της Ε.Ε., τότε ασφαλώς και θ’ αποχτήσει στο Αιγαίο κι όχι μόνο σ’ αυτό τα πρόσθετα δικαιώματα που θα της παρέχ’ η απόχτηση της ιδιότητας του μέλους της κοινοπραξίας.

Όλ’ αυτά που προανέφερα δεν αποτελούν ξεκάρφωτα κεραμίδια. Όλα είναι κι αποτελούν κρίκους της ίδιας αλυσίδας, ένας επί πλέον κρίκος της οποίας είναι και τα γεγονότα, που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας νύχτας στο Παρίσι.

Κ η κατασκευή της αλυσίδας δεν ολοκληρώθηκε ακόμη. Θα προστεθούν σύντομα κι άλλοι κρίκοι σ’ αυτή. Και κάποιοι θ’ αφορούν εμάς τους Έλληνες. Το πόσο σύντομα θα είναι το σύντομα, θα φανεί κι από το αποτέλεσμα της προσκυνηματικής  …εκδρομής του Πρωθυπουργού της Ελλάδας στη Μέκκα του Παντουρκισμού…     

Θα πρέπει δε να συνειδητοποιήσετε ότι: Σε κάποια ιστορική στιγμή κ η Ε.Ε. θα διαλυθεί στα «εξ ών συνετέθη», από κάποια αιτία ή πρόφαση. Έχομε παραδείγματα και του απώτερου και του σχετικά πρόσφατου παρελθόντος. Ας μην αναφερθώ σ’ αυτά…

Ο Γαλλικός Λαός έχει αμέριστη τη συμπαράστασή μας. Συμπονούμε και συμπάσχομε μαζί του.

 Σε τι όμως θα τον ωφελήσ’ η συμπαράσταση ενός κατακουρελιασμένου Ελληνισμού, που ακόμη εξακολουθεί να ξευτελίζεται και να καταπολεμείται από την Ηγεσία αυτού του ίδιου «Κράτους», μέσα στο οποίο τον οδήγησαν, όπως το πρόβατο στο μαντρί; Και του «Κράτους» αυτού συναρχηγός είναι κι ο Πρόεδρος της Γαλλίας, όπως παλιά ο Μουσολίνι στο Χίτλερ…

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας στο Διάγγελμά του τόνισε πως "Αυτό που συνέβη χθες είναι μια πράξη πολέμου η οποία πραγματοποιήθηκε από το Νταές (το αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους), οργανώθηκε στο εξωτερικό με εσωτερικούς συνεργούς που η έρευνα θα πρέπει να προσδιορίσει".

Δεν έχω κανένα λόγο, που να με κάνει ν’ αμφιβάλλω σ’ αυτή τη φράση του Προέδρου της Γαλλίας. Και, καλά, οι «Νταές» του εξωτερικού, από κάπου πληρώνονται και κάνουν δουλειές. Ίσως δε φτάνει το χέρι του Προέδρου ως εκεί. Οι «Νταήδες» όμως του εσωτερικού, γιατί να μην έχουν εξουδετερωθεί έγκαιρα;

Ως Πρόεδρος έπρεπε να  περιμένει το χτύπημα, γιατί είχε προειδοποιήσεις, ακόμη κι από τον Πούτιν. Έκαμε άραγε όσα έπρεπε για να το προλάβει και να το αποφύγει;

 Αυτά να τα έχει σοβαρά στο μυαλό του τόσον ο Πρόεδρος, όσο κι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Γιατί,

 «-Γροίκα χτύπους στα Χανιά!

- Γροίκα  τσοι κ επά ταχιά»…

Τα γεγονότα της περασμένης νύχτας στο Παρίσι βάζουν από τώρα πάνω στο τραπέζι το ερώτημα: Ποιο θα είναι αύριο το μέλλον της Ε.Ε.;

Θ’ αντέξουν οι χαλαροί δεσμοί, που συγκρατούν με τη βία και σήμερα το Κοινάτο; Ή μια ευρύτερη αποσταθεροποίηση, που είναι πολύ πιθανό να συμβεί σύντομα σχετικά,  θα μπορέσει να σπάσει αυτά τα δεσμά και να πάει για εκκαθάριση η Εταιρία Ε.Ε.;  Μια Ε.Ε., που δεν αποτελεί Κράτος δικαίου. Ούτε καν Κράτος. Το τονίζω. Δεν αποτελεί Κράτος αυτή την ώρα, παρά μόνο οικονομική επιχείρηση της Σιωνιστικής Διεθνούς, που από τη μια μαδεί τους αφελείς κι αδύναμους κι από την άλλη τους εκμεταλλεύεται, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προώθηση του σχεδιασμού του επικεφαλής Νονού της «Φαμίλιας». Πέραν από αυτή δεν απόμεινε στο μυαλό του Έλληνα άλλη διαφορετική όψη του προσώπου του «Κράτους» αυτού.

 Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο λοιπόν, εμείς οι Έλληνες τι κάνομε;

- Καλά, ευχαριστώ, μπάρμπα! Εσύ, ίντα κάνεις;!...

- Κουκιά σπέρνω!

- Εεε, καιρός της σποράς των είναι. Μόνο πως το χωράφι βγάνει κι αγκινίδες και δε θ’ αφήσουνε, «ζάβαλε», να φας κουκί! Να σέβεσαι και τα χέρια σου… 

                  Γράφτηκε τς Αποκριές τω Χριστογέννω, 14/15.11.2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου