Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015






                                ΣΤΑΦΥΛΙΑ   ΣΟΥΛΤΑΝΙ !!

 

Πριν από τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας από τη διπλή βομβιστική επίθεση, που γίνηκε στην Άγκυρα σε βάρος ειρηνικών διαδηλωτών και προκάλεσε πάνω από εκατό θύματα, η Φύρερ της Ε. Ε. φροϊλάϊν Άγκελα Μέρκελ, επισκέφτηκε την Πρωτεύουσα της Τουρκίας, με κρυφό σκοπό να συγχαρεί το Σουλτάν Ερντογάν για την επιτυχία, που σημείωσε αυτό το διπλό χτύπημα κατά του …ISIS Και να δείξει πόσο πολύ επιδοκιμάζει την πολιτική του, σε ώρα που η Τουρκία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο!!

Βέβαια!

Στο χλιδάτο Σεράγιο, λοιπόν,  του  Σουλτάν Ερντογάν της Τουρκίας έγινε η υποδοχή της Σουλτάνας της Ε.Ε.  Άγκελα Μέρκελ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη «φίλη και σύμμαχο» Χώρα, προκειμένου να συζητήσουν επισήμως περί του σύγχρονου μεταναστευτικού δουλεμπορίου, του οποίου ασκούν αποκλειστική εργολαβία οι Τούρκοι δουλέμποροι, ενισχύοντας και προωθώντας το ανθρωπιστικό, εκπολιτιστικό και σωτήριο  έργο των Τζιχαντιστών του  ISIS.

 

  http://www.thetoc.gr/images/articles/2/article_85668/upl5623c432519ea.jpg

 

 

Κάθισαν, λοιπόν, στους μεγαλόπρεπους, επιχρυσωμένους Σουλτανικούς Θρόνους, με βαμμένο αλουμίνιο, στο μεγαλόπρεπον «οντά» υποδοχής των Σουλτανικής παραγωγής, επεξεργασίας και προέλευσης προϊόντων  πολιτικής. Περιβαλλόμενοι από κατά τον ίδιο τρόπο επιχρυσωμένα έπιπλα πολυτελείας. Έχοντας από δίπλα τους δυο κατακόκκινες «μπαντιέρες», που κάθε μια τους είχε στη μέση-μέση της ένα μεγάλο άσπρο πεντάχτινο Αστέρι! Το σύμβολο του Εβραιοσιωνισμού, που αποτελεί περίγραμμα της τραγόμορφης κεφαλής του Δαίμονα Μπαφωμέθ ή Μαϊντρέγια, που λατρεύουν οι Σιωνιστές. Με αναπτερωμένο το ηθικό. Ενισχυόμενοι από το θεό τους.  Εμπνεόμενοι,  από το επιβλητικό και μεγαλόπρεπο αυτό διάκοσμο. Και:

 

http://www.thetoc.gr/images/articles/2/article_85668/upl5623c48c32550.jpg

            Τρόμαξε μέσα στην έκστασή της! Νόμισε πως θα τη χαστουκίσει!!

 

Ο μεν επίγονος του ενδόξου Αττίλα (406 – 453 μ.Χ.) Σουλτάνος Ερντογάν είπε νέτα-σκέτα στην εκπρόσωπο της Εβραιοσιωνιστικής Ε.Ε. επίγονου  κι αυτής κατά ένα ποσοστό   του Αττίλα ότι:

Η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού έχει υψηλό κόστος για την Τουρκία. Και για να το αντιμετωπίσει μ’ επιτυχία χρειάζεται πολύ «παρά». Κι ο «παράς» είναι λίγος. Έχει κ εκλογές! Αν όμως έπαιρνε κομμάτι Συρία. Αν έπαιρνε Ανατολική Θράκη. Αν έδιωχνε τελικά  κι από τη Θράκη αυτή τους Έλληνες. Κι από το Κουρδιστάν τους Κούρδους. Τότε θα έμενε άδειος τόπος να χωρέσουν και να εγκατασταθούν μερικοί «αδερφοί» μετανάστες.

 Κι αν η Ε.Ε.  χρηματοδοτούσε την Τουρκία, θα περίσσευε «παράς», μετά την εξόφληση της ανέγερσης του Σεραγιού, την αντιμετώπιση των εξόδων των εκλογών και για ν’ αντιμετωπιστούν και κάποια έστω από τα έξοδα των μεταναστών, ώσπου να ενταχθεί η Τουρκία στην Ε.Ε. και ν’ αναλάβει αυτή, η Ε.Ε., ολόκληρη την οικονομική επιβάρυνση και την αντιμετώπιση της διασποράς των μεταναστών σ’ Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, που οι καιρικές συνθήκες είναι πιο ήπιες και δε χρειάζονται πολλά ρούχα, πολλή θέρμανση και πολύ φαγητό για να επιβιώσουν, όπως επιβιώνουν κ οι Έλληνες ξυπόλυτοι, ξεβράκωτοι και με το συσσίτιο της Εκκλησίας.

Η δε  Φύρερ της Ε.Ε., με Σουλτανική μεγαλοπρέπεια, αναγνώρισε τα έξοδα που καταβάλλει η Τουρκία για την επιτυχή προώθηση στην Ελλάδα των σύγχρονων …Ημισεληνοφόρων μιμητών των Σταυροφόρων του 1204–1212μ.Χ.. Συγκινήθηκε, γιατί τα σύγχρονα γεγονότα της μετανάστευσης  της υπενθύμισαν την επέλαση του Αττίλα (406 – 30.4.453 μ.Χ.) και του Ταμερλάνου(9.4.1336 – 18.2.1405 μ.Χ.), και των ηρωικών οικονομικών μεταναστών του τότε, από τους οποίους κατάγεται ως Γερμανίδα, καθώς και τη διασπορά των Εβραίων επί του Ρωμαίου Τίτου, που ξεθεμέλιωσε την Αγία Ιερουσαλήμ στα  71 μ. Χ., ως επίγονος κι αυτών των  δυστυχισμένων Εβραίων.

Γι’ αυτό αποδέχτηκε να ενισχύσει η Ε.Ε. τη φίλη σύμμαχο και συμπαραστάτισσα Τουρκία στους επεχτατικούς αγώνες της Γερμανίας, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει μ’ επιτυχία τη χρηματοδότηση των εκλογών, τα έξοδα διακίνησης των μεταναστών, το κόστος κατασκευής του σύγχρονου μεγαλόπρεπου Σεραγιού κι ό,τι άλλο. Υποσχέθηκε βέβαια και την προώθηση αρμοδίως και των λοιπών αιτημάτων του Σουλτάνου, μεταξύ των οποίων κ η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., πιθανό δε και τις βλέψεις του στο Αιγαίο.

Η  Φύρερ με την πολιτική και διπλωματική αυτή πράξη απέδειξε στους υπηκόους της ότι επιδοκιμάζει την πολιτική Ερντογάν και:

 Ως προς το Κουρδικό, αποδέχεται πέραν από την ασκούμενη πολιτική και τις εξοντωτικές πράξεις της Τουρκίας προς τους Κούρδους, που κι αυτές μέρος αυτής της πολιτικής είναι.

Ως προς το Συριακό αναγνωρίζει τη συμβολή της Τουρκίας και κρίνει πως το Κράτος αυτό, η Τουρκία δηλαδή, αποτελεί σταθεροποιητικό φιλικό και συμμαχικό παράγοντα της Γερμανίας μέσα σε μια αποσταθεροποιημένη περιοχή. Και γι’ αυτό πρέπει να υποστηριχτεί.

 Ως προς το μεταναστευτικό αποδέχεται  τις δυσκολίες αντιμετώπισής του από την Τουρκία και προσφέρει σ’ αυτή οικονομική βοήθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του, ενώ, απεναντίας, προβάλλει δυσκολίες στην ενταγμένη στην Ε.Ε. Ελλάδα, για την αποτελεσματική και σωστή αντιμετώπιση του ίδιου προβλήματος.

Ως προς τη συνεργασία Τουρκίας – ISSIS  κάνει στραβά μάτια κι αποφεύγει να την καταγγείλει και να την καταδικάσει.

Ως προς τη συμπεριφορά της Τουρκίας προς την Ελλάδα, καρφί δεν της καίγεται! Γι’ αυτό και προωθούσε στην Ε.Ε. τη συνεργασία Ελλάδας – Τουρκίας στη φύλαξη των συνόρων, από τις εισβολές  Μωαμεθανών μεταναστών.

Έτσι ο Σουλτάν Ερντογάν ικανοποιήθηκε πολύπλευρ’ από την επίσκεψη της Σουλτάνας της Ε.Ε..

Δεν είχε βέβαια την ίδια  φαντασμαγορική πολυτέλεια η συνάντησή της με το Μεγάλου Βεζίρη Νταβούτογλου! Διεξάχθηκε όμως κι αυτή σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα και με ξεναγήσεις. Κι αν η Φύρερ  είχε αντίθετη προς τα κηρύγματα του Παντουρκισμού γνώμη, θ’ απέφευγε να συναντηθεί με τον πιο σημαντικό κήρυκα κ εκπρόσωπο του http://www.thetoc.gr/images/articles/2/article_85668/upl5623c4c43df1a.jpg

  

Παντουρκισμού Νταβούτογλου, που στρέφεται σαφώς κατά της ακεραιότητας της Επικράτειας του ενταγμένου στην Ε.Ε. Ελληνικού Κράτους.

Μπορεί, λοιπόν, να μας ξεκαθαρίσ’ η Φύρερ αν στηρίζει τα συμφέροντα της Ε.Ε. και του Μέλους αυτής, που λέγεται Ελλάδα ή αν στηρίζει τον Παντουρκισμό που είναι αντίθετος, κ ενεργεί σε βάρος των Ελληνικών και κατά συνέπεια και των συμφερόντων της Ε.Ε.;…

Μπορεί να μας πει, γιατί  δε συζητεί την αιτία και δεν αντιμετωπίζει την άρση της αιτίας αυτής που προκαλεί το μεταναστευτικό, αλλά περιορίζεται μόνο στην εξεύρεση τρόπων διαχείρισης των μεταναστών; Και μάλιστα διοχέτευσης του δυναμικού τους σε προεπιλεγμένες περιοχές και με ποσοστόσεις…

Βεβαιωμένη αιτία πρόκλησης του μαζικού μεταναστευτικού προβλήματος είναι ο πόλεμος, που διαιωνίζεται κ έχει καταστρέψει τις πατρίδες των μεταναστών αυτών.

 Τόσον η Σουλτάνα της Ε.Ε., όσο  κι ο Σουλτάνος της Τουρκίας, γνωρίζουν καλά ποιοι έχουν προκαλέσει και συνεχίζουν τόσα χρόνια τον ανελέητο αυτό πόλεμο. Γιατί δεν τους καταγγέλλουν στη Διεθνή Κοινή Γνώμη και δεν εξαντλούν τις επιρροές και τα διαβήματά τους και δεν αγωνίζονται για το σταμάτημα του πολέμου τόσο της Συρίας, όσο και του Ισραήλ – Παλαιστινίων, και των Τζιχαντιστών κι όποιων άλλων καταστροφέων των Χωρών, του Πολιτισμού, των Λαών, της Μέσης και της Εγγύς Ανατολής;

Δεν είναι οι Λαοί, που προκαλούν αυτούς τους πολέμους. Απόδειξη κ η Κοινή διαμαρτυρία Ισραηλιτών και Παλαιστινίων, που βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν αδελφωμένοι ότι δεν επιθυμούν ως Λαοί   αυτή τη διαιωνιζόμενη κατάρα, που τους δεκατίζει, αλλά  ο πόλεμος αυτός είναι έργο της Ηγεσίας τους.

 Ποια είναι η αιμοβόρα Ηγεσία κι αυτών και των Σύριων και των Ιρακινών κι όποιων άλλων Λαών, που αιμορραγούν επί δεκαετίας;

Ποιοι κρύβονται πίσω από τους πολέμους αυτούς και για ποιους λόγους συμπαίνουν τη φωτιά και τη διατηρούν αναμμένη επί δεκαετίες ολόκληρες;  Σε τι αποβλέπουν;

Γιατί τόσον η Ε.Ε., όσο κ οι άλλες Μεγάλες Δυνάμεις δεν επεμβαίνουν δυναμικά και με κοινό σκοπό την κατάσβεση του πυρός αυτού;

Μήπως κ η διά των πολέμων μαζική μετανάστευση των Λαών συγκεκριμένης περιοχής ευνοεί τα σχέδια και τον απώτερο σκοπό συγκεκριμένης «Κάστας», που επιδιώκει εθνοκάθαρση ορισμένων και προκαθορισμένων Γεωγραφικών Τόπων, καθώς και τον οικονομικό έλεγχο του πληθυσμού της Γης;…

Ποιους κοροϊδεύετε;  Θεομπαίχτες! Εεε Θεομπαίχτες!…  

                                  Γράφτηκε στις 19.10.2015.  

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου