Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΑΡα, σάρα και το κακό συναπάντημα Ντόρα!




Η ΔΗΜΑΡα, σάρα και το κακό συναπάντημα Ντόρα, διαπίστωσαν ότι έτσι και γίνουν εκλογές, πολλοί από αυτούς θα βλέπουν στο εξής τη Βουλή στην …τηλεόραση.

Προκειμένου, λοιπόν, να διατηρήσουν τις καρέκλες και το επικαλούμενο  «φιλοδώρημα», έστησαν παγίδα και προσπαθούν να παγιδέψουν «Γιάννηδες», για να στηρίξουν με την ψήφο τους την ύποπτης προέλευσης  άποψη, κατά την οποία: Οι Βουλευτές ν’ απαιτήσουν να προέλθει από την παρούσα Βουλή  Πρόεδρος Δημοκρατίας!!

Έβγαλαν λοιπόν δίσκο επαιτείας ψήφων και παγιδεύουν ανύποπτους για τις υπόγειες διαδρομές τους, «Γιάννηδες», προκειμένου να τους δεσμεύσουν με υπογραφή, ώστε να τους εκβιάσουν στη συνέχεια να υπερψηφίσουν την εκλεχτή του Εβραιοσιωνισμού για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την πρωτοβουλία των ΔΗΜΑΡιώτων αποστατών και μη; Εύκολο να το καταλάβετε!

Ως χθες, κι αφού υπερψήφισαν τα Μνημόνια, συνέπρατταν με την Κυβέρνηση της Τριανδρίας. Φόρτωσαν στον Ελληνικό Λαό τόσα βάρη, ενώ ο Αρχηγός τους αυτός, λέγεται, χωρίς και να έχει διαψευσθεί, ότι έχει μεταβιβάσει την ακίνητη μεγάλη αστική περιουσία που κατέχει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδας (ΚΙΣ), για να μην πληρώνει φόρο στην Ελλάδα. Και σα να μη φτάνουν αυτά, έρχονται σήμερα και ζητούν να μας φορτώσουν αυτοί οι εγκάθετοι του Εβραιοσιωνισμού και Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Ύποπτη κ η ξαφνική αποχώρησή τους από το απόκομμα του Μασόνου Κουβέλη.

 Ύποπτη κ η παράλληλη ανεξαρτητοποίηση Βουλευτών από τους ΑΝΕΛεύθερους.

 Οι κινήσεις αυτές αποτελούν μεθοδευμένη νέα  ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. Επανάληψη των Ιουλιανών του 1965. Στην τότε θέση του Μπαμπά, τώρα η Θυγατέρα!

Φτάνει πια! Σας μάθαμε! Αποκαλύφτηκε το ποιόν Σας.

 Είστε πράχτορες ξένων προς τα Ελληνικά συμφερόντων.

Ύποπτος  κι ο αποψινός (5/12) ερχομός στην Αθήνα του παντουρκιστή Τούρκου Πρωθυπουργού Νταβούτογλου κ η συνάντηση και συνομιλία του με τον Πρωθυπουργό. Την ώρα, που το «Μπαρμπαρός» σεριανίζει μέσα στην ΑΟΖ της Κύπρου, την οποία παραβιάζουν φρεγάτες και υποβρύχια του στόλου της Τουρκίας κι απειλούν νέτα σκέτα την Ελλάδα και την Κύπρο, με την ανοχή, αν όχι και με την μεθόδευση, των Εβραιομασόνων Σιωνιστών Ν.Α.Τ.Ο.-Η.Π.Α.-Ε.Ε., η εξοχότητά του έρχεται στην Αθήνα! Ποιους και για τι το σημαντικό θέλει να εκβιάσει;

Παράλληλα  έρχεται «ντάι-ντάι» και κόβει «ζικ ζακ»  βόλτες ανάμεσα στα Ελληνικά Νησιά του Αιγαίου άλλη Τούρκικη φρεγάτα, για ν’ ασκείται στις στροφές και να μαθαίνει το δρόμο. Κι αυτό συμβαίνει από τότε, που το Ντοράκι και το Μεϊμαράκι προσέφεραν έξι πεδία βολής στο Ελληνικό Αιγαίο στην Τουρκία, ενώ δεν είχε πρωτύτερα ούτε δικαίωμα διέλευσης από αυτό σύμφωνα με τις Διεθνείς Συνθήκες. Μόνο από μέσ’ από τη Διεθνώς ελεύθερη λωρίδα διακίνησης πλοίων, αυτή τη θαλασσινή λεωφόρο του Αιγαίου, είχε κι αυτή δικαίωμα να ναυλωχεί. Κι όχι να καυλωχεί ανάμεσα στα Ελληνικά Νησιά και να σουλατσάρει μέσα  στην Ελληνική ΑΟΖ, όπως οι άλλες στη Συγγρού

Τι μας κουβαλήθηκε αυτό το ύπουλο ανθρωπάκι; Τι αξιώνει; Τέτοιο θράσος και παλιανθρωπιά σε ποιες πλάτες στηρίζονται;

 Που είναι το Κράτος στο οποίο ανήκει η Ελλάδα; Που είναι η Ε.Ε.;

Που είναι η Δύση στην οποία ανήκομε; Η Δύση, για την οποία ένα αιώνα διατυμπανίζουν όλ’ οι πουλημένοι δωσίλογοι Πρωθυπουργοί της Ελλάδας. Ή, μήπως, κι ανήκομε σ’ αυτή  σαν υπηρέτες των συμφερόντων της;

Οπότε, με αυτή την έννοια, μπορεί να δανείζει κ εμάς τους ίδιους σε όποιον επιθυμεί, όπως δανείζει η αισχρή Εβραιοσιωνιστική Βρετανία  τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στη Ρωσία, σ’ εκδίκηση της απαίτησης της επιστροφής τους στον Τόπο που ανήκουν!

 Δεν έχει το δικαίωμα να δανείσει δικής μας ιδιοκτησίας πνευματικά καλλιτεχνικά δημιουργήματα των προγόνων μας μιας εποχής, κατά την οποία   πρόγονοι των  πεφωτισμένων τωρινών Εβραιοσιωνιστών του City ήταν τρωγλοδύτες ημιάγριας κατάστασης.

 Με ποιο δικαίωμα δανείζει ξένη ιδιοχτησία; Φτάνει που την έκλεψε. Φτάνει που την κατέχει και την εμπορεύεται κατά τρόπο ελεεινό. Τεράστια ποσά έχει συγκεντρώσει από την εκμετάλλευσή τους εδώ και δυο αιώνες!

 Ο Θωμάς Μπρους, 7ος κόμητας του Έλγιν και Πρεσβευτής της Βρετανίας στην Κωνσταντινούπολη κατά την περίοδο 1799-1803 εξασφάλισε Σουλτανικό φιρμάνι, που του επέτρεψε να λεηλατήσει τον Παρθενώνα κι όποιο άλλο Αρχαίο Ελληνικό πνευματικό και καλλιτεχνικό θησαυρό και να μεταφέρει στην κλεπταποδόχο  Βρετανία από το 1806 ό,τι πολύτιμο αρχαίο πολιτιστικό θησαύρισμα μπόρεσε ν’ αρπάξει. Χώρια τα όσα πολλαπλάσια γλυπτά κατέστρεψε, για να μπορέσει ν’ αποσπάσει από τη θέση τους αυτά που έκλεψε αυτός  ο διακεκριμένος Βρετανός κλέφτης .

Και δεν είναι μόνο αυτά. Αλλά και πλήθος άλλων.

Και, χωρίς  αυτά έχουν κατακλέψει οι Βρετανοί και τόσα πολύτιμα κτερίσματα κ.λπ. τεράστιας αξίας ευρήματ’  από το  τύμβο  Καστά της Αμφίπολης. Από τη  σύληση του Μακεδονικού Τάφου, που τάχα μου κι ανακάλυψαν τώρα οι Έλληνες Αρχαιολόγοι, ενώ τον σύλησαν στα 1916 οι «σύμμαχοι» του Εβραιομασόνου Ελευθερίου Βενιζέλου Βρετανοί, που τους κουβάλησε, τάχα  για να προστατέψουν και να σώσουν την Ελλάδ’ από τους Γερμανούς!!

 

         https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHX2WL56uGuyakltDAZ-hQCR5WKIKevQF9lBw3RNMh-qTmIKX9

 

Καμαρώσετε αυτούς που δίχασαν τότε τον Ελληνικό Λαό. Καμαρώσετε αυτούς, που ήρθαν τάχα να σώσουν την Ελλάδα, πως …σώζουν τους πολύτιμους  αρχαιολογικούς της θησαυρούς, την ώρα, που ο Βουλγαρικός στρατός επιτελούσε γενοχτονία των Ελλήνων στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη. 

 

                       https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROX9Pj8xOgBjr0XajLAcbxROOIrP7OT5LkmQDFkOok_w4dbfKF

 

 

Καμαρώσετε τους συστηματικούς επαγγελματίες επιστήμονες κλέφτες. Ενώ αυτοί κρατούσαν από το 1916 στα χέρια τους και βεβήλωναν  κρανία νεκρών αρχαίων Ελλήνων, προερχόμεν’ από το συγκεκριμένο Μακεδονικό Βασιλικό Τάφο του τύμβου Καστά της Αμφίπολης, έρχονται σήμερα οι Έλληνες Αρχαιολόγοι και στέλνουν για εργαστηριακό έλεγχο στα εργαστήρια, και μάλιστα του εξωτερικού, κόκκαλα, που βρήκαν στον περικαλλή συλημένο αυτό Μακεδονικό Τάφο, για να πιστοποιηθεί αν αυτά ανήκουν στο μεγάλο Έλληνα Εκπολιτιστή και Στρατηλάτη  Αλέξανδρο!!!

 Παράξενο θα Σας φανεί αν η απάντηση του εργαστηρίου θα λέει πως αυτά έχουν DNA Βρετανικό κι ανήκουν σε αρχαίο Βρετανό Αυτοκράτορα, που έφερε το Βρετανικό  όνομ’ Αλέξανδρος;!

 Επομένως η Μακεδονία θα ήταν …Βρετανική πριν υπάρξει κράτος Βρετανικό εκεί που βρίσκεται σήμερα!

 

 

                      

 

                      Βρετανοί στην Αμφίπολη 1916

 

- Μα, θα μου πείτε, αυτό είναι σκέτος παραλογισμός! Μπας και σου σάλεψε;

- Όχι, αγαπητοί μου, δε μου σάλεψε. Αλλά:

* Όταν υπάρχουν Έλληνες, Γραικύλοι θα έλεγα πιο σωστά, και κράτη ολόκληρα, που η Ηγεσία τους δέχεται ως  προϊόντα λογικής σκέψης το πώς η Μακεδονία ανήκει στο υβρίδιο κράτους, σ’ αυτό το μόρφωμα, που έστησαν οι Εβραιοσιωνιστές των Η.Π.Α.,  γύρω από τα Σκόπια.

* Όταν επιχειρήθηκε από  τους  Εβραιοσιωνιστές της Βρετανίας να στήσουν επί της εποχής του Όθωνα Βλάχικο Κράτος στην Πίνδο περί το 1858. Τότε, που ίδρυσαν τη Ρουμανία, για να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό στην Ελλάδα του Κόθωνα και να χτυπήσουν τη «Μεγάλη Ιδέα» των Ελλήνων, στήνοντας αντίπαλο δέος και βάζοντας φραγμό στην Ελληνική διεκδίκηση με τη δημιουργία της «Μεγάλης Ιδέας» των Σλάβων. Τον Πανσλαβισμό. Κ έδωσαν έτσι το δικάωμα στη Ρωσία να εξαπολύσει την  Πανσλαβιστική  προπαγάνδα.  Κι αυτό το βρήκαν λογικό λαοί των Βαλκανίων κι όχι μόνο.

* Όταν  στα 1916 επιχειρήθηκε να στηθεί «Πριγκιπάτο της Πίνδου» με Πρίγκιπα το Γραικύλο Αλκιβιάδη Διαμάντη, από τους «συμμάχους» μας Εβραιοσιωνιστές της ΑΝΤΑΝΤ, μ’ επικεφαλής τη Βρετανία. Και το φιάσκο  αυτό το έκριναν λογικό οι Εβραιοσιωνιστές του Ελευθερίου Βενιζέλου, που έκαμε αρχικά πλάτες.

* Όταν κατά και μετά το Β’ Παγκόσμιο ο Εβραιοσιωνιστής Τίτο βάφτισε «Μακεδονία» την περιοχή την περιοχή του Βαρδάρη, τη Vardaska (Βαρντάσκα),  με τις ευλογίες του Εβραιοσιωνιστή δολοφόνου Στάλιν, την ανοχή των Εβραιοσιωνιστών Η.Π.Α. και Δυτικής Ευρώπης (Γιάλτα) και τη συναίνεση του Ζαχαριάδη. Και γι’  αυτό δε διαμαρτυρήθηκε ούτε η Δύση, ούτε η Ανατολή. Και μετακατοχικά «Ελληνικό» Κόμμα συναινούσε στην ίδρυση ξεχωριστού Μακεδονικού Κράτους. Κι αυτό το θεωρούσαν λογικό οι οπαδοί του.

Τότε, γιατί να θεωρηθεί από ανθρώπους, που έχουν οικονομικό  κ εθνικό συμφέρον, παράλογη η αξίωση πως η Μακεδονία ανήκει στη …Βρετανία!! Τη στιγμή μάλιστα, που Βρετανοί αξιωματικοί και στρατιώτες κρατούν στα χέρια τους εν έτει σωτηρίω 1916 κρανία …Βρετανών προγόνων τους, που τα βρήκαν μέσα στον Τάφο, που οι …αγράμματοι κι ανιστόρητοι  Αρχαιολόγοι της Ελλάδας ανακάλυψαν στα 2014 στο τύμβο Καστά της Αμφίπολης,  και περηφανεύονται!  Ενώ μαρτυρείται κι από λαθρανασκαφείς Έλληνες, ότι γνώριζαν την ύπαρξή του κι ολόκληρη σειρά ετών έκαναν ανασκαφές λαθραία και πουλούσαν αρχαία ευρήματα σε αρχαιοκάπηλους!! 

Ποια Μενδώνη κρατεί τη σφενδόνη και μας πετροβολά;

Βέβαια, από σεμνότητα και για να μην προσβάλουν εμάς τους πολύ καλούς φίλους και συμμάχους οι …Φιλέλληνες  Βρετανοί δεν είπαν ως τώρα κουβέντα. Ούτε κι αποκάλυψαν ακόμη ποιο από τα κρανία, που κρατούν οι Βρετανοί στρατιωτικοί κ επιδείχνουν στη φωτογραφία, ανήκει κ είναι αυτό του …Μεγάλου Βρετανού Αυτοκράτορ’ Αλεξάνδρου! Ούτε σε πιας Τράπεζας του City το θησαυροφυλάκιο το έχουν καταθέσει προς ασφάλεια και τι ποσό ασφαλίστρων πληρώνουν κάθε χρόνο στην Τράπεζα συμφερόντων ασφαλώς των …Ρότσιλντ!!

Πηγαίνετε στο Λονδίνο. Δέστε τις οικοδομές με απομιμήσεις αρχαιοελληνικές και πέστε σ’ όποιο Βρετανό συναντήσετε πως το τάδε κιονόκρανο του α’ κτηρίου είναι ρυθμού Ιωνικού ή Κορινθιακού.

 Να είστε βέβαιοι πως θα Σας απαντήσει, όπως απάντησε και σε μένα κάποιος από αυτούς στα 1982: «Όχι. Αυτό είναι Βικτωριανού ρυθμού»!!

Αφού, λοιπόν, κι ο Ιωνικός ρυθμός είναι για τους Βρετανούς Βικτωριανός, τότε γιατί ο Τάφος στον τύμβο Καστά να είναι Ελληνικός; Οι Αρχαιολόγοι βέβαια τον λένε Μακεδονικό, επειδή βρίσκεται στη Μακεδονία κι ανήκει στη Μακεδονική Δυναστεία.  Δε σημαίνει όμως πως δε μπορεί να γίνει στο εγγύς μέλλον  και …Βρετανικός!!

Μήπως, οι Σμυρνιοί δε βγήκαν …περίπατο στη λιακάδα κι από το …«συνωστισμό», αλλά ίσως κι από «χόμπι», μπορεί κι από την κάψα του καλοκαιριού και για την πλάκα τους, πέσανε στη θάλασσα. Κι άλλοι από αυτούς από τον ενθουσιασμό τους, αν και δεν ήξεραν πως δεν ήξεραν κολύμπι, έπεσαν κι αυτοί, με συνέπεια να πνιγούν; Κ ύστερα οι κακοί …Έλληνες, που πήγαν …καταχτητές στη Σμύρνη, είπαν ότι τους …δολοφόνησαν Τσέτες και Ντονμέδες, για να …συκοφαντήσουν τους Αγίους αυτούς οπαδούς του Προφήτη!

Από τη δυνατή …κάψα δεν πήρε  φωτιά και κάηκε κ η Ελληνική συνοικία της Σμύρνης και …συκοφάντησαν υστερότερα τους Ντονμέδες και τους Τσέτες πως αυτοί την πυρπόλησαν;

Που θα  μας πάει η Ελληνική Ιστορία κ η Αρχαιολογία; Που;

«Θα τον τρελάνομε τον Ήλιο. Σίγουρα. Ναι»!!!...

Την Υγειά τους να ‘χουν οι Μασόνοι Υπουργοί Παιδείας της Ελλάδας, που διαδέχονται αλλήλους  και τα στελέχια της Μασονίας, που κυριαρχούν στο Υπουργείο…

 

Η ΑΛΛΑΓΗ, θα κάμει θαύματα! Θα δείτε τι έχει να γίνει, όσοι μείνετε ζωντανοί ως τότε. Θα μάθετε τότε  τίνος ήταν ο …Μινωϊκός Πολιτισμός. Των Ελλήνων ή των…Εβραίων;!!!

   

 Πάτε σπίτια Σας, λοιπόν, όλοι Εσείς οι πουλημένοι στα ξένα συμφέροντα, που παριστένετε τους κυβερνήτες της Ελλάδας ελέω Εβραιοσιωνισμού. Άϊ στο καλό. Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει ανάγκη από τις υπηρεσίες Σας. Μάλλον έχει ανάγκη από την άμεση απαλλαγή από την παρουσία Σας στην Κυβέρνηση και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.  

Απαλλάξετε τους Έλληνες από το να μαγαρίσουν τα χέρια τους πάνω Σας. Ξεκουμπιστείτε!

Είστε ανάξιοι πολιτικοί κι οπιστοδρομείτε την Ελλάδα στην εποχή του Όθωνα και του Βενιζέλου, κατά τις οποίες κυβερνούσαν την Ελλάδα:  Επί μεν του Όθωνα οι Πρεσβευτές των Αγγλογάλλων και σε μικρά διαστήματα και των Ρώσων. Και στην Ελλάδα είχαν στηθεί πολιτικά κόμματα μ’ επίσημους τίτλους προέλευσης των ιδεών και των συμφερόντων που υπηρετούσαν. Το «Αγγλικό Κόμμα», μ’ εκπρόσωπο το Μασόνο Φαναριώτη προδότη Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο. Το «Γαλλικό Κόμμα», μ’ εκπρόσωπο το Μασόνο Ιωάννη Κωλέττη, που για  μαϊμού του είχε τον Ελληνικό Λαό. Το «Ρωσικό Κόμμα», μ’ εκπρόσωπο το Μασόνο Ανδρέα Μεταξά.

Επί δε του Βενιζέλου, εχτός που ο ίδιος ήταν Εβραϊκής καταγωγής και Μασόνος, οι Πρεσβευτές της Βρετανίας και της Γαλλίας αποφάσιζαν για λογαριασμό του. Και στη Μικρασία συνοδοιπορούσε μ’ αυτούς κ ήταν κατά του Ελληνικού στρατεύματος και του Μικρασιατικού Ελληνισμού ο   Μασόνος Αριστείδης Στεργιάδης, που είχε μυήσει το Βενιζέλο στη Μασονία, κ είχε διοριστεί από τον ίδιο Γενικός Διοικητής Σμύρνης. Αυτός συνέργησε στη Μικρασιατική Καταστροφή και φυγαδεύτηκε στα 1922 τον Αύγουστο από τη Σμύρνη με Βρετανικό πολεμικό.

 Ή, μήπως, δεν κυβερνούσε την Ελλάδ’ από το 1947 κ έπειτα η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα;

Ως προς τι διαφέρετε από αυτούς Εσείς οι Αρχηγάρες και τα κόμματά Σας;

 

Το ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ διαδέχεται σήμερα ο ΡΩΜΑΝΟΣ. Αύριο, ποιος θα διαδεχτεί το ΡΩΜΑΝΟ;

 

Οι Έλληνες προσέξετε!

Στήνεται πραξικόπημα μέσα στη Βουλή. Προλάβετε! Μην τους επιτρέψετε να ξενερώσουν όσους τους υπολείπονται για να σχηματίσουν το μαγικό αριθμό των 180! Κλείστε τους έξω από την Βουλή. Μην τους επιτρέψετε στο εξής την είσοδο μέσα σ’ αυτήν!

Σας επαναλαβαίνω: Στήνουν πραξικόπημα! Προλάβετε!!

Καιρός για πολλά λόγια δεν υπάρχει. Καταλάβετέ το. Και το παιγνίδι με την «Τρόϊκα» είναι στημένο. Το ίδιο και το παιγνίδι με το συμπαθητικό ΡΩΜΑΝΟ. Σας αποπροσανατολίζουν.

                                 Γράφτηκε στις 5.12.2014.

   ΥΓ. Τον ίδιο σκοπό επιτελούν κ οι βάρβαρες εκδηλώσεις των «Κουκουλοφόρων», που καταστρέφουν συστηματικά τις δημόσιες υποδομές και τις ιδιωτικές περιουσίες, αντί να τις προστατεύουν ως Έλληνες, που, υποτίθεται, ότι επιδιώκουν την ανάπτυξη της Πατρίδας μας και την απαλλαγή της από τη χρεωκοπία και τη διαιώνιση της αφαίμαξης του Ελληνισμού από το Σιωνιστικό μεγάλο κεφάλαιο. Αίσχος! Ναι. Αίσχος!...

Απόψε άκουσα στις βραδινές ειδήσεις ότι καθορίστηκε ημερομηνία πρώτης ψηφοφορίας για την επικύρωση εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή η 17.12.2014!!

Από την  παρούσα Βουλή όμως δεν πρέπει να προέλθει Πρόεδρος της Δημοκρατίας! Η παρούσα Βουλή το μόνο που μπορεί να κάμει είναι ή να επικυρώσει την Εκλογή Προέδρου των Τοκογλύφων Εβραιοσιωνιστών ή να καταψηφίσει αυτή την επιλογή. Άλλη επιλογή δεν έχει. Στην πρώτη περίπτωση καταδικάζει τον Ελληνικό Λαό για τουλάχιστο μια πενταετία να υφίσταται και να υποφέρει τις καταχρηστικές απαιτήσεις των τοκογλύφων, που θα τον υποδουλώσουν οικονομικά για ένα τουλάχιστον αιώνα!! Θα καταστήσουν την Ελληνική Επικράτεια κολοβή!! Και τους Έλληνες ακτήμονες πληβείους  μέσα στην Ελληνική Γη ή οικονομικούς μετανάστες σε ξένες χώρες!!

  Η απόφαση αυτή  της Κυβέρνησης, επιβεβαιώνει τις ανησυχίες και τις θέσεις κι απόψεις, που εκφράζω επί σειρά ετών…

                                                                                  8.12.2014

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου