Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΤΕ, ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ



                                                      

Συμπληρώνονται  σήμερα εβδομήντα χρόνια από την αποφράδα μέρα, που η Ναζιστική Γερμανία μας έστειλε τιμής ένεκεν τα σμήνη των Jugers να μας φιλοδωρήσουν  το θανάσιμο και καταστρεπτικό φορτίο τους.

 Η εμφάνισή τους στο γαλανό μας ουρανό αποτελούσε προπομπό του ερχομού των ίδιων των Ναζί εγκληματιών. Μας τίμησαν με  μια εγκληματική επίσκεψη αβροφροσύνης, που κράτησε τριάμιση χρόνια, λέτε κ ήταν Αρμένικη Βίζιτα.
                                                                  Μάλεμε,  στόχος επιχείρησης "Κομήτης"



                                        

                                                                Στόχοι επιχειρήσεων: "Κομήτης-Άρης-Ωρίων
                                        

Η εντολή αυτής της ανεπιθύμητης εγκληματικής  επίσκεψης και της θανάσιμης και καταστρεπτικής προσφοράς τους  είχε δοθεί από το μεγάλο αφεντικό. Τον Εβραιοσιωνιστή παγκόσμιο Νονό. Αυτό το θρασύδειλο ανθρωπάκι, που, ευγενής και καλοπροαίρετος καθώς είναι, δεν παραλείπει να φιλοδωρεί τον Ελληνισμό με παρόμοια δώρα, από την εποχή, που στην Παλαιστίνη κατοικούσαν οι «Φιλιστιήμ»! Οι Κρητικοί Φιλισταίοι.

                            
     Ακκαρών (Ekron), Πρωτεύουσα Φιλιστιήμ                                               Δάγων, θεός Φιλισταίων    
          Η τωρινή  Τελ Μικνέ των Εβραίων
                             
    .                                
          Βάαλ, θεός Φιλισταίων                           Αποκάλυψη  ελαιουργείου  Ακκαρών         
                                                  
                                                   
  Οι εικόνες από "Ελληνομνήμων".
     Το μέρος έκθλιψης ελαιοζύμης

Σε δεκάδες χιλιάδες μετρούνται τα κάθε είδους κείμενα, που από τότε ίσαμε τώρα έχουν αναφερθεί σ' αυτά τα γεγονότα και στη σημασία τους.   Αποτελεί έτσι  πλεονασμό κ υποβάθμιση του Κρητικού μεγαλείου και της αιμοδιψούς κτηνώδικης συμπεριφοράς των απογόνων των Ούννων η δική μου πολύ μέτρια δυνατότητα αναφοράς σ’ αυτά κι όχι μόνο. Αλλα  και στο ήθος των επιτιθέμενων για την κατάλυση και των αμυνόμενων για την υπεράσπιση των Πατρίων, των Ιερών και των Οσίων του Ελληνισμού.

 Και τώρα, ύστερ’ από εβδομήντα τόσα χρόνια και για πολλοστή φορά, ο Ελληνισμός αντιμετωπίζει τη νέα επίθεση των Πρακτόρων των Εβραιοσιωνιστικών συμφερόντων, σ’ έναν ακήρυκτο θρησκευτικό, κοινωνικό, ηθικό κ οικονομικό παγκόσμιο πόλεμο, που εξελίσσεται ήδη σε βάρος, όχι μόνο του Ελληνισμού, αλλά του συνόλου των Λαών, όπως είχε συμβεί και τότε. Με μιαν ειδοποιό διαφορά:

 Ότι τότε υπήρξαν Κράτη, έστω και φαινομενικά αντίπαλα, προς τα συμφέροντα του Εβραιοσιωνισμού. Αλλά τώρα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ένα κράτος, που ν’ αντιτίθεται και ν’ αντιστρατεύεται, έστω φαινομενικά, τα συμφέροντα αυτού του εκπροσώπου του Σατανά. Όλα τα κράτη έχουν ταχθεί αλληλέγγυα προς αυτά τα συμφέροντα. Κι αν κάνω λάθος, παρακαλώ να με διορθώσετε, ώστε να μην αδικήσω το πιθανό αυτό ηρωϊκό κράτος, που εκδήλωσε, έστω την πρόθεση, να προβάλλει κάποια έστω και μικρή αντίσταση σ’ αυτά.
Μόνο οι Λαοί κι αυτοί όχι στο σύνολό τους, έχουν επιδείξει διαθέσεις αντίστασης. Στους Λαούς, λοιπόν, επαφίεται, όπως τότε στον Λαό της Κρήτης,  η τιμή της αντίστασης κατά των επιδρομέων. Των επιδρομέων, που, όπως και τότε, σημαιοφόροι αναδεικνύονται οι Γερμανοί, οι Γάλλοι κ οι Αγγλοσάξωνες όπου γης. Πίσω από την ισχύ των όπλων αυτών των Κρατών, χωρίς να μας διαφεύγει η συμμετοχή και των υπολοίπων και του «Ελληνικού», κρύβεται αυτή τη φορά το θρασύδειλο ανθρωπάκι. Ο Χαχαμίκος!



                                                                                        Νέος θρίαμβος. Νέα Τάξη.
                                                                                          Αναβίωση παρελθόντος.

Αν  τα σημερινά κράτη ήταν αντίθετα προς την επιχείρηση της υποταγής της ανθρωπότητας στις ανώμαλες ορέξεις του διεφθαρμένου αυτού ανθρωποειδούς, που διενεργείται μέσω της καταλήστευσης του εθνικού πλούτου και της οικονομικής εξαθλίωσης των Λαών, τότε δεν θα λειτουργούσαν οι κυβερνήσεις κ οι λοιπές πολιτικές δυνάμεις των κρατών αυτών, με τον τρόπο που λειτουργούν σήμερα.

 Δεν θα προσπαθούσαν ν’ αφαιμάξουν τους Λαούς και να ποτίσουν το αίμα τους στις βδέλλες της ανθρωπότητας. Δεν θα υπηρετούσαν με την αφοσίωση που υπηρετούν  τα συμφέροντα  του Εβραϊκού Σιωνιστικού «Λόμπυ». Αυτής της «κάστας», που βρίσκεται σπαρμένη σ’ όλες τις Χώρες της Γης και, σα βδέλλα, παρασιτεί και ρουφά την ικμάδα των Λαών της. Δεν θα έστελναν τις Αστυνομικές τους δυνάμεις, με την εντολή καταστολής, με βίαιο τρόπο, των δίκαιων αντιδράσεων των Λαών στα παράνομα κι αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα, που μεθοδεύουν σε βάρος του, χωρίς καν να τα περάσουν έστω και τυπικά από το κοινοβούλιο, που κατά πλειοψηφία τουλάχιστον συνεργεί σ’ αυτά. Χωρίς αυτά τα μέτρα να είναι συνταγματικά έγκυρα. Χωρίς καν τη διαμαρτυρία του Ανώτατου Άρχοντα και πρώτου πολίτη του Κράτους…

   

Τολμούν και διατηρούν υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη. Πού βρίσκεται η Δικαιοσύνη Σας, «κύριοι»; Αν το υπουργείο αυτό, που Εσείς ονομάζετε Δικαιοσύνης, αλλά είναι της Ανομίας, λειτουργούσε κατά τρόπο δίκαιο, οι περισσότεροι από Σας θα βρισκόσαστε ήδη έγκλειστοι στον Κορυδαλλό, ώστε να μην προλάβετε να εγκλείσετ’ εμάς στα… ψυχιατρεία του συστήματος.


 Αν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λειτουργούσε όντως για την προστασία του, δεν θα θρηνούσαμε αθώα θύματα πολιτών σε καθημερινή σχεδόν βάση. Δεν θα υπήρχε το καθημερινό φαινόμενο της αντιπαλότητας των Αστυνομικών με τους Διαδηλωτές. Δεν θα έσπρωχναν οι «Τσιφλικάδες Συνδικαλιστές» τους εργαζομένους συνδικαλισμένους «Ποπολάρους», «Μουζίκους», Ακτήμονες, σ’ επιθέσεις κατά της Αστυνομίας, αλλά εναντίον των προσώπων, που ασκούν την εξουσία, την κακή διαχείριση και  διακυβέρνηση, αποτέλεσμα της οποίας είναι η απώλεια της κυριαρχίας του Κράτους πάνω στη Χώρα κ η εγκληματική ασυδοσία αντικοινωνικών ομάδων ημεδαπών κι αλλοδαπών.




 Αν οι «Τσιφλικάδες Συνδικαλιστές» έκαναν σωστά τη δουλειά τους, δεν θα οδηγούσαν την Εργατική Τάξη σε παρελάσεις στους δρόμους των πόλεων, για να τους βλέπουν οι ανώμαλοι ψυχικά αίτιοι της δημιουργίας της δυστυχίας τους και να περιχαίρονται, επειδή οι πράκτορες των συμφερόντων τους έκαμαν καλή δουλειά κ έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση, σ’ αυτό τον ξεπεσμό τους εργαζόμενους.

Όμως, με την δουλοφροσύνη τους αυτή  οι «Τσιφλικάδες Συνδικαλιστές» επιδιώκουν  να εξασφαλίσουν έστω μια έδρα στη βουλή, σ’ ανταμοιβή των υπηρεσιών που προσφέρουν στο κατεστημένο, εξαπατώντας την Εργατική Τάξη.

Αν οι «Τσιφλικάδες Συνδικαλιστές» έκαναν σωστά στο ελάχιστο τη δουλειά τους, θα περιφρουρούσαν τις Λιτανείες, στις οποίες εξωθούν τους εργαζόμενους, από τους κουκουλοφόρους «αναρχικούς» πράκτορες του Σιωνισμού, που χωρίς να εργάζονται, διαθέτουν ικανά χρήματα και κοπροσκυλιάζουν στα διάφορα καταστήματα διασκέδασης κι αναψυχής, και καραδοκούν ευκαιρίες να δείξουν πόσο καλοί πατριώτες Έλληνες, πόσο μεγάλοι παλληκαράδες είναι, καταστρέφοντας περιουσίες του Δημοσίου και των μικρομεσαίων βιοπαλαιστών.

 Ποιοί τους ταϊζοποτίζουν και ποιών τα συμφέροντα υπηρετούν, όταν προβαίνουν σ’ αυτές τις εγκληματικές πράξεις ατιμώρητοι ακόμα κι από την πολιτεία;     Γιατί το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη τους ανέχεται; Ποια δικαιολογία έχει ν’ αντιτάξει σ’ αυτή την ανοχή που επιδείχνει απέναντι σ’ αυτούς τους εγκληματικούς κι αντικοινωνικούς τύπους; Μη μας πει πως δεν τους γνωρίζει, ή πως αδυνατεί να τους συλλάβει, επειδή δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία ή ένταλμα του εισαγγελέα! Κι αν δεν είναι σε θέση να έχει έγκυρες πληροφορίες γι’ αυτούς, τότε είναι περιττό να υπάρχει. Ας ρωτήσει τουλάχιστο τέσσερις – πέντε Πρεσβείες φίλων και συμμάχων Χωρών κ ίσως αυτές να έχουν δυνατότητα καλύτερης πληροφόρησης. Κι αν όχι, τότε ας καταφύγει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, που αποτελεί την υπερκυβέρνηση της Ελλάδας. Αυτό σίγουρα γνωρίζει.

Γιατί σε τελευταία ανάλυση οι Αστυνομικοί δεν αποτελούν κρέας, για τα όρνια της Παγκοσμιοποίησης. Είναι Έλληνες εργαζόμενοι κ έχουν κι αυτοί τα ίδια δικαιώματα στη ζωή, που έχουν οι ξενόδουλοι και ξενοκίνητοι Γραικύλοι του Γιουνανιστάν. Και δεν νομιμοποιείται κανένας ξενικομπάσταρδος να τους χρησιμοποιεί ως θέαμα, όπως έκανε με  τους μονομάχους στο Κολοσσαίο η Pax Romana, την οποία φιλοδοξεί να νεκραναστήσει ο Εβραιοσιωνισμός.

 Αν μέσα στις τάξεις τους υπηρετούν κι  ακατάλληλα πρόσωπα, αυτά αποτελούν ελάχιστο ποσοστό.  Η παρουσία τους στο Σώμα οφείλεται στην κακή επιλογή και στην παρέμβαση για την πρόσληψή τους ξένων προς το Σώμα πολιτικών παραγόντων. Και γίνεται,  ακριβώς για να μπορούν να τους χρησιμοποιούν αμαυρώνοντας την εικόνα του Σώματος,  παρεκτρέποντάς τους από τη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως τόσον ο  Στρατός, όσο κ η Αστυνομία αποτελούνται από νέους και νέες, που προέρχονται από την εργατική τάξη. Από την αγροτοκτηνοτροφική και μικροαστική κατά κύριο λόγο Κοινωνική Τάξη.

Τίνος πλούσιου αστού, ή μεγαλοκτηματία, η μεγαλοβιομήχανου, ή άλλου μεγαλεμπόρου, ή επιχειρηματία τα παιδιά κατατάχτηκαν ποτέ στο Σώμα της Αστυνομίας; Ακόμη κ η τυχούσα κατάταξή τους στο στρατό θ’ αποτελεί εξαίρεση του κανόνα.

Γιατί, λοιπόν, πρέπει αυτά τα Ελληνόπουλα να πληρώσουν με τη ζωή τους τις αμαρτίες των καταχραστών του Δημοσίου, των επίορκων πολιτικών, των ψευτών,  απατεώνων και διαπλεκόμενων κάθε διαβάθμισης; Γιατί πρέπει να παραδίδονται στις εγκληματικές διαθέσεις ημεδαπών κι αλλοδαπών εργαλείων του εχθρού, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να υποστηρίξουν την τιμή, την αξιοπρέπεια, τη σωματική τους ακεραιότητα και τη ζωή τους ακόμα, αλλά και τη φήμη του Σώματος;

Από πού κι ως πού πρέπει ν’ αποτελούν  «ορντινάνσες», οικογενειακούς υπηρέτες, φρουρούς γηπέδων κ υψηλών και ψιλών  προσώπων;   Για ν’ αυξήσει τα κέρδη του ο επιχειρηματίας, που έχει αγορασμένη την Ομάδα και χρησιμοποιεί τη βία των  μπράβων της ομάδας, προκειμένου να εξάψει τα πάθη, να φανατίσει οπαδούς, να προκαλέσει καταστροφές, τραυματισμούς και δολοφονίες ακόμα, για να πιάσει πελάτες και ν’ αυγατίσει τα λεφτά του σε βάρος του Κοινωνικού συνόλου, του Κράτους και των Αστυνομικών οργάνων, προσφέροντας πρόστυχο θέαμα;

Από πού κι ως πού το κράτος πρέπει να διατηρεί  Αστυνομία, για να προστατεύει συγκεκριμένα πρόσωπα σε βάρος του Κοινωνικού συνόλου; Αν κάποιος αισθάνεται πως κινδυνεύει, ας προσλάβει ιδιωτικό αστυνομικό. Κι ας πάψει να προκαλεί με την αντικοινωνική του δράση. Διαφορετικά θα καταντήσει το πράγμα οι μισοί Έλληνες να φυλάσσουν τους άλλους μισούς!..





Πριν από εβδομήντα χρόνια, λοιπόν, οι Κρητικοί έδειξαν στην κατάπληκτη ανθρωπότητα πως οι σιδηρόφρακτοι ουρανοκατέβατοι μπράβοι του Σιωνισμού δεν ήταν ανίκητοι.

Έχομε και τώρα περιθώρια ν’ αποδείξομε: Στους τοκογλύφους του «Σίτυ του Λονδίνου». Σ’ αυτή την «Τσογλαναρία» των απογόνων κ επιγόνων του Μάγερ Ρότσιλντ (Mayer Amschel Rothschild 1744-1812). Στο Δ.Ν.Τ. και στο Διεθνές τοκογλυφικό Σιωνιστικό Τραπεζικό Σύστημα.  Αυτές τις βδέλλες τύπου Σόρος.  Ότι, μπορούμε και χωρίς αυτούς να επιβιώσομε, αρκεί να καταπολεμήσομε τους αισχρούς συνεργάτες τους.

Αυτούς, που δουλεύουν για τα συμφέροντα του Σιωνισμού και κυβερνούν τον Ελληνικό Λαό σύμφωνα με αυτά τα συμφέροντα και κατά τις δικές  τους εντολές. 

Ας καταπλήξομε γι’ άλλη μια φορά την ανθρωπότητα κι ας γίνομε πάλι το παράδειγμα των άλλων Λαών, όπως και τότε. Ας χαρίσομε στην ανθρωπότητα και τώρα την πρώτη νίκη αυτού του πολέμου, που αποτελεί τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο του 21ου αιώνα. Ας την ενθαρρύνομε, ώστε να πολεμήσει τον αιώνιο εχθρό και να νικήσει,  χωρίς όμως ν’ αφήσει περιθώρια σ’ αυτόν ν’ ανασυντάξει τις δυνάμεις του, όπως κάνει ως τώρα στο τέλος του κάθε πολέμου κι ανασυντάσσεται κ  επανέρχεται θρασύτερος  με νέο γύρο.

 Μπορούμε! Αρκεί να το θελήσομε.

«Ίτε, παίδες Ελλήνων…», λοιπόν!

                                                            Γράφτηκε: 14.5.2011                                              

                                                   Δημοσιεύτηκε:20.5.2011.Ρ.
                                                             Συμπληρώθηκε: 23.9.2013.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου