Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Επιστολή


       Προς τον

   Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας

   κ. Νικ. Δένδια

 

Κύριε Υπουργέ,

 τις τελευταίες μέρες δέχεστε μια σοβαρή κατηγορία, προερχόμενη από μερίδα του Αθηναϊκού Τύπου. Σας κατηγορούν ότι:

               1. Είστε ο δικηγόρος των Ρόθτσαϊλντ η Ρότσιλντ, που αποδειγμένα στρέφονται κατά του Ελληνισμού.

               2. Είστε Μασόνος.

               3. Δεν χειρίζεστε τα Εθνικά θέματα υπέρ των ελληνικών συμφερόντων.


Ως προς την πρώτη κατηγορία, ως καθ’ αυτό επαγγελματία δε μπορεί να Σας κατηγορήσει ουτένας.

Έχετε το δικαίωμα να δέχεστε όποιον πελάτη επιλέγετε. Ως πολιτικός και εν ενεργεία Υπουργός Εξωτερικών, δεν έχετε το δικαίωμα να υποστηρίζετε συμφέροντα ξένα προς τα Ελληνικά.  «Ή παπάς, παπάς. Ή καθάριος μυλωνάς», λέμε στην Κρήτη…

Ως προς τη δεύτερη κατηγορία, έχετε μεν το δικαίωμα να είστε Μασόνος, ως Πολίτης. Δεν έχετε το δικαίωμα όμως ως Πολιτικός ν’ αποκρύπτετε την ιδιότητά Σας αυτή από τους ψηφοφόρους Σας. Και σαν Υπουργός Εξωτερικών, οφείλετε να παραιτηθείτε, τη στιγμή, κατά την οποία η Μασονία είναι κι αποτελεί εργαλείο του Εβραιοσιωνισμού και υπηρετεί ξένα προς τα Ελληνικά συμφέροντα, και μάλιστα στρέφεται κατά της ακεραιότητας της Ελληνικής Επικράτειας και κατά της Ορθόδοξης Χριστιανικής Θρησκείας. Στρέφεται κατά του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ενός από τα Πρόσωπα της Αγίας Τριάδας.

Ως προς την Τρίτη κατηγορία, οφείλετε να δώσετε πειστική απάντηση στον Ελληνικό Λαό, αν η κατηγορία είναι αληθινή ή  ψεύτικη.

 Το αυτό οφείλετε να κάμετε και για τις τρεις αυτές κατηγορίες.

Εσείς όμως, απ’ όσο γνωρίζω αντιπαρέρχεστε και τις τρεις αυτές κατηγορίες και, ούτε διαψεύδετε, ούτε κι αποδέχεστε αυτές. Πλην όμως η σιωπή Σας δεν είναι χρυσός. Αποτελεί ενοχή του κατηγορουμένου, κι όχι στοιχείο ανύπαρχτο αθωότητας.

 Επειδή οι κατηγορίες αυτές είναι πολύ σοβαρές, απευθυνόμενες μάλιστα σε Υπουργό Εξωτερικών, οφείλετε: Εάν μεν είναι αληθινές να παραιτηθείτε άμεσα κι από το βουλευτικό Σας αξίωμα. Εάν είναι ψεύτικες και κατασκευασμένες, οφείλετε άμεσα να διαψεύσετε αυτές και να καταγγέλλετε τους συκοφάντες.

   Αν αδρανήσετε, ο Πρωθυπουργός οφείλει να Σας αφαιρέσει άμεσα το υπούργημα που επιτελείτε. Και μάλιστα τις διακρατικές σχέσεις του Ελληνικού Κράτους και τη διαχείριση των υποθέσεων, που σχετίζονται με ξένα συμφέροντα, απαιτήσεις και διεκδικήσεις άλλων Κρατών. Και πέραν αυτού να στείλει τις καταγγελίες στον αρμόδιο Εισαγγελέα, που κι αυτός ως δικαστικός Λειτουργός έχει ευθύνη για την αυτεπάγγελτη  εξέταση των υποθέσεων και τη δίωξή Σας.

 Κι αν ο Πρωθυπουργός και η Δικαιοσύνη αδρανήσουν, τότε το λόγο έχει ο Ελληνικός Λαός, που έχει υποστεί τα πάνδεινα κ έχει ανεχτεί κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια όχι μόνο προδότες, αλλά  και άθεους υβριστές του Θεού μας πολιτικούς, που δεν διώκονται, παραμένουν ακόμη ατιμώρητοι ως εκ τούτου, και συνεχίζουν το προδοτικό έργο τους ανενόχλητοι. Ο Λαός αυτός όμως έχει υποστεί, ως φαίνεται, εθνική και πολιτική άνοια, κι ανέχεται, τους συνεργάτες των εχθρών του, και τους υβριστές του Θεού, πράγμα, που κατά το παρελθόν δε συνέβαινε…

            Διατελώ με την αρμόζουσα σε Σας τιμή.         

                     Μαρίνος Σπυρ. Γαλανάκης

                   Έλληνας το γένος και Πολίτης

                      Είναι γνήσια η φωτογραφία αυτή κύριε Υπουργέ; Αν είναι, τότε ποιο θεό λατρεύετε;
 
 
                       Είναι γνήσια η φωτογραφία κ. Υπουργέ; Αν είναι, τότε γιατί δεν πάτε να πολιτευτείτε στο Ισραήλ;
 


  Είναι γνήσια κ. Δένδια η φωτογραφία; Γνωρίζετε τα πρόσωπα που τη συνθέτουν; Συνεργάζεστε με αυτά;
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου