Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

H Αποπομπή ...Βενιζέλου





                                 
                                           H Αποπομπή ...Βενιζέλου


 


Επιτέλους αποπέμφθηκε, αν και καθυστερημένα,  ο ένας από τους τρεις προδότες, που είχαν φωλέψει στο ΚΙΝΑΛ. Οι άλλοι δυο παραμένουν σ’ αυτή τη φωλιά.


Η κυρία Φώφη έπραξε ως Γεώργιος Γεννηματάς.


Περιμένομε την αποπομπή και των έτερων των συμβαλλομένων στην προδοσία. Κι αυτή πρέπει να εκτελεστεί πριν από τις  βουλευτικές εκλογές, που ήδη προκηρύχτηκαν, αν το ΚΙΝΑΛ επιθυμεί την άνοδό του στην εξουσία.







Ως την ώρα αποπομπής του …Βενιζέλου έβλεπα την Αρχηγό του ΚΙΝΑΛ  να έχει πίσω της τρεις …υπασπιστές. Με τη διαφορά πως η παρουσία  υπασπιστών πίσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καταμαρτυρεί τη στήριξη και την τιμή που του παρέχει και με την οποία τον περιβάλλει  ο Ελληνικός Λαός. Ενώ η σκιά των τριών προδοτών πίσω από το πρόσωπο της κ. Φώφης αποτελεί θάμπωμα της δικής της ικανότητας και παραπέμπει σε ύπαρξη υποβολείου και  κηδεμονίας του Κόμματος από τρεις προδότες. Αυτή η σκιά απομάκρυνε κι απομακρύνει τους οπαδούς από το Κόμμα, γιατί έβλεπαν και βλέπουν καθαρά τον κίνδυνο  ύπαρξης υποβολείου και κηδεμονίας στο Κόμμα. Την προσπάθεια χειραγώγησης από ξένες δυνάμεις της Ηγεσίας αυτού. Τον κίνδυνο επανάκαμψης στο Δούρειο Ίππο, που ίδρυσε ο Εβραιογενής Μασόνος και προδότης Ανδρέας Παπανδρέου, στο κατασκεύασμα του Εβραιοσιωνισμού. Στο ΠΑΣΟΚ..









Ο Ψεύτης, το εργαλείο των Εβραίων Σιωνιστών, που εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό κ  εξουδετέρωσε τη δράση των Δημοκρατικών Πολιτών. Αυτός  παγίδευσε αυτούς   μέσα σ’ αυτό το λάκκο της πολιτικής διαφθοράς και προδοσίας. Στο ΠΑΣΟΚ, που, ενώ το Καταστατικό του ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ την είσοδο στα όργανα του Μασόνων, οι Οργανώσεις του ήταν τίγκα από αυτούς!! Διά μέσου των Μασονικών Στοών  κυβερνούσε ο Εβραιοσιωνισμός την Ελλάδα και κατέστρεφε το Ελληνικό Έθνος επί ΠΑΣΟΚ, όπως κ επί ΣΥΡΙΖΑ.



Επιθυμείτε την επάνοδο σ’ αυτή την ύπουλη καταστροφική διακυβέρνηση του τότε; Αν την επιθυμείτε, τότε διατηρήσετε στο ΚΙΝΑΛ το Γιωργάκη της Μαργαρίτας Τσαντ, που ξεπούλησε την οικονομία της Ελλάδας, με την προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), που αποτελεί καθαρή Εβραιοσιωνιστική Επιχείρηση. Διατηρήσετε και τον επιλεγόμενο «Κινέζο» σ’ αυτό, ο οποίος σαν καθαρόαιμος Εβραιοσιωνιστής διαδέχτηκε στην εξουσία τον Ανδρέα, ώστε να χαρίσει και το Καστελόριζο στον Ερντογάν και να ευχαριστήσει άλλη μια φορά τις ΗΠΑ, που του το …επέτρεψαν. Και πρέπει να θυμάστε το «φιάσκο», που έστησε με τους ολέθριους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Καθώς και το "φιάσκο"   του χρηματιστηρίου του 2000. Αυτά  ξετίναξαν τις οικονομίες του Ελληνικού Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα των Ελλήνων…


Οφείλει, λοιπόν, η κ. Φώφη να εκπαραθυρώσει και τους δυο αυτούς προδότες από το ΚΙΝΑΛ. Να καθαρίσει από την τρυγιά το βαρέλι, πριν από τον τρυγητό. Ώστε να πιστέψουν οι Έλληνες πως έχει καλές προθέσεις να στηρίξει τα συμφέροντα του Ελληνισμού κι όχι του Εβραιοσιωνισμού, για να επανέλθουν στην παράταξη, που εγκατέλειψαν, για ν’ αποδεσμευτούν από την παγίδευση στο Δούρειο Ίππο του ΠΑΣΟΚ κι από  την κηδεμονία του Εβραιοσιωνισμού. Και να τους κάμει παρελθόν πριν από τις εκλογές.  


Ανακαίνιση με παλιά φθαρμένα κι ακατάλληλα υλικά δε γίνεται. Ή μπαίνει νέο αίμα προσωπικοτήτων ΗΘΙΚΩΝ κι όχι πουλημένων και λιγούρηδων. Γνωστής επιστημονικής, ΗΘΙΚΗΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ, συγκρότησης. Πατριωτικού και Πολιτικού ήθους κι ακεραιότητα χαραχτήρα.  Αφοσίωσης στην Πατρίδα και τα συμφέροντα του Ελληνισμού και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κράτους.  Ή το Κόμμα θα παραμείνει μ’ αυτό το στίγμα της προδοσίας, ανικανότητας και ηθικής εξαθλίωσης, που προϋπήρχε και στο ΠΑΣΟΚ. Θα μείνει όσο αντέξει, όχι ως Κόμμα εξουσίας, αλλά σαν απόκομμα-χαχαλόβεργα του Εβραιοσιωνισμού, για τη διασπορά των Εδρών σε χέρια, που θα υπερψηφίζουν ΜΝΗΜΟΝΙΑ κι αποφάσεις εκποίησης τμημάτων της Ελληνικής Επικράτειας στους εχθρούς του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, όπως επί ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι θα κυβερνά πάλι ο Εβραιοσιωνισμός, όπως εξακολουθεί να ελέγχει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την επανεκλογή γαλβανισμένων γκαζοντενεκέδων εξαρτημένων από τις Μασονικές Στοές…


                                 ellinikisalpigga   12.6.2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου