Κυριακή 23 Ιουνίου 2019



                         
                                                          ΑΝ!…, ΤΟΤΕ ΘΑ!...


Αν, λοιπόν,  ο Ερντογάν δε συμμορφωθεί, τότε η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ θα επιβάλλουν κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας!!!


Πλην όμως ο Ερντογάν, όχι μόνο δε συμμορφώνεται, αλλά ήδη προχωρεί σε διάνοιξη τρύπας στο …νερό και απειλεί παράλληλα διχοτόμηση της Κύπρου και του Αιγαίου και με αρπαγή του Καστελόριζου!


Πότε, λοιπόν, οι «Σύμμαχοι» περιμένουν να συμμορφωθεί; Όταν η Τουρκία θ’ αντλεί υδρογονάνθρακες από τη ΑΟΖ της Κύπρου; Αφού  θα ενεργηθεί και ΑΤΤΙΛΑΣ III; Ή, μήπως αφού η Τουρκία καταλάβει τα Δωδεκάνησα;


Ποιους κοροϊδεύουν Ε.Ε. κ Η.Π.Α. τους Έλληνες ή τους Τούρκους;


Ανάλογη με την τωρινή συμπεριφορά των δυο αυτών «Προστατών και Συμμάχων» μας, υπήρξε κ η συμπεριφορά στα 1878 των τότε «Προστατών και Συμμάχων» Ελλάδας κι Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Μεγάλων Ευρωπαϊκών Δυνάμεων. Αυτά αποκαλύπτω και καταγγέλλω στο δίτομο τελευταίο βιβλίο μου, που φέρει τον τίτλο «Η Επανάσταση της Κρήτης 1878. Αποκαλύψεις-Καταγγελίες», και περιέχει σ’ επίμετρο  περιληπτικά και τις παράλληλες προς την Κρήτης Επαναστάσεις Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας, που τότε βρισκόταν ακόμη υπόδουλες στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.


 Και, όπως και τότε εμπαιζόταν οι Έλληνες Επαναστάτες και το τότε Βασίλειο της Ελλάδας από τη μια, καθώς κ η Οθωμανική Αυτοκρατορί’ από την άλλη, κατά τον ίδιο τρόπο εμπαίζονται και κατά το παρόν Ελλάδα και Τουρκία, από τις ίδιες αυτές Δυνάμεις μεταλλαγμένες και με προσθήκη των Η.Π.Α..


Αυτές εξώθησαν τους Έλληνες «Ραγιάδες» του τότε να εξεγερθούν σ’ Επανάσταση, εκμεταλλευόμενες τον διακαή πόθο τους γι’ απελευθέρωση και την σφοδρή επιθυμία τους να Ενωθούν οι ιδιαίτερες Πατρίδες τους με το τότε Βασίλειο της Ελλάδας. Παράλληλα όμως δρούσαν αποτρεπτικά και σε βάρος των Επαναστατών τόσον όσο και σε βάρος της Ελλάδας, που φαινομενικά διακήρυτταν ότι υποστήριζαν, ενώ  «σπιούνιζαν» την Οθωμανική Αυτοκρατορία να μην αποδεχτεί την παροχή ούτε βελτίωσης της διαβίωσης των Ελλήνων «Ραγιάδων», ούτε την απελευθέρωσή τους παρά και τους νικηφόρους αγώνες αυτών. Στην δε Κρήτη αλώνιζε και λιχνούσε ο Ρουφιάνος της Βρετανίας Πρόξενος Σέντβιντ. Και στην Ελλάδα αυτοί τούτοι  απαγόρευαν την ενίσχυση των Επαναστατών κ επέβαλλαν σ’ αυτή τήρηση ουδετερότητας κατά τη διεξαγωγή του Ρωσοτουρκικού πολέμου, που εκδηλώθηκε τότε, τασσόμενες στο πλευρό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Έτσι, ώστε να μην ευνοηθεί  ούτε ο «ελεύθερος», ούτε ο σκλάβος Ελληνισμός από το Ρωσοτουρκικό αυτό πόλεμο 1877-1878.


 Έσερνε τότε τον ανθελληνικό χορό η Βρετανία, ως υπηρέτρια των συμφερόντων και σκοπών του Εβραιοσιωνισμού, που κρυβόταν πίσω από τις δυνάμεις της. Την Κυβερνούσε. Και μέσω αυτής επιδίωκε τότε την απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Κι αυτή, διά του Εβραίου Πρωθυπουργού της Βρετανίας Βενιαμίν ντ’ Ισραήλ(Ντισραέλι), παρεμπόδισε την πλήρη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, για να μην υποπέσει σε Ρωσική επιρροή η Βαλκανική Χερσόνησος στο σύνολό της. Αλλά κ η Παλαιστίνη, την οποία εποφθαλμιούσαν ως πατρίδα τους οι Εβραίοι κι ο Εβραιοσιωνισμός επεδίωκε την αρπαγή της, την οποία και κατάφερε διά μέσου της Βρετανίας.


 Η δε Βρετανία κατάφερε τότε ν’ αρπάξει την Κύπρο, ως ανταμοιβή των υπηρεσιών της προς την Οθωμανική Αυτοκρατορία!! Και διά μέσου αυτής κατάφερε ο Εβραιοσιωνισμός να στήσει και κράτος του Ισραήλ πάνω στην Παλαιστίνη, επωφελούμενος το αποτέλεσμα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου του 20ου αιώνα.  


   Το ίδιο παιγνίδι παίζουν και τώρα.


 Η διαφορά του παρόντος από το παρελθόν είναι ο στόχος. Τότε στόχος ήταν η Παλαιστίνη, η Κύπρος, που το Ισραήλ θεωρεί αυτή ως «ζωτική ζώνη» δική του.   Ακόμη στόχο τους αποτελούσε κ η παρεμπόδιση της Ρωσίας να επεχτείνει την επιρροή της και ν’ αποχτήσει διέξοδο στο Αιγαίο και τον έλεγχο  των Στενών. Χρησιμοποιήθηκε όμως η Ρωσία, για την επιτυχία του στόχου και σκοπού αυτού.


 Τώρα  σκοπός και στόχος είναι οι υποθαλάσσιοι υδατάνθρακες, που ενυπάρχουν στην ΑΟΖ της Κύπρου, της Κρήτης και της Ελλάδας από τη μια κ η αφαίρεση των Μακεδονίας και Κρήτης από την Ελληνική Επικράτεια κ η αρπαγή της Κύπρου και    από την άλλη. Εξάλλου η πρόσφατη «Συμμαχία» Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου έχει στόχο και σκοπό την αλληλεγγύη στην εκμετάλλευση  των κοιτασμάτων αυτών κ η αλληλοπροστασία τους…


Γι’ αυτό  Ελλάδα και Κύπρο «Κυβερνούν» Μασόνοι Εβραιοσιωνιστές, που αποτελούν  υποπροϊόντα της πολιτικής, χειραγωγούμενα του Εβραιοσιωνισμού. Και σ’ αυτόν χρωστούν την πολιτική τους ανέλιξη και την επί πολιτικής σκηνής ύπαρξη της «φιγούρας» τους.


Και να σκεφτείτε πως, ο μοναδικός Πολιτικός, απ’ όσους αποτελούν την Πολιτική Ηγεσία της Ελλάδας κατά το παρόν, που στηρίζει τα Ελληνικά Εθνικά συμφέροντα και μάχεται υπέρ της ακεραιότητας  της Ελληνικής Επικράτειας χωρίς ενδοιασμούς κι αντιφάσκει στην ανίερη εκμετάλλευση των Εθνικών μας συμφερόντων από «Συμμάχους» και μη, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπως τονίζω και στο προαναφερθέν δίτομο έργο μου.


Οι λοιποί δε διαφέρουν από εκείνους, που διαχειρίστηκαν της τύχες Ελληνικού Κράτους, Έθνους και Λαού κατά την 5/ετία 1875-1880. Ξενόδουλοι,  ξενοκίνητοι κ «ευήκοοι των ξένων» ήταν κι αυτοί, όπως κ οι του παρόντος. Δοξάστε τους!!


Και μην ξεχνάτε πως, ενώ η Συνθήκη της Λoζάνης δεν αφήνει περιθώρια  εκμετάλλευσης του Αιγαίου  στην Τουρκία, η κ. Ντόρα ως Υπουργός Εξωτερικών στην τελευταία Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παραχώρησε σ’ αυτήν έξι (6) πεδία βολής και ασκήσεων στο Αιγαίο, με τη συναίνεση και του τότε Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Όμως όλες οι Πολιτικές Παρατάξεις κάνουν γαργάρα κι αποσιωπούν το γεγονός, παρ’ όλο που σκυλοπνίγονται, έστω και κάλπικα. Η κ. Ντόρα όμως διεκδικεί τουλάχιστο Βουλευτική έδρα και κατά τις εκλογές της 7.7.2019.


Εσείς βέβαια θα σπεύσετε να την ψηφίσετε, όπως και τους υπόλοιπους Μασόνους υποψήφιους! Έτσι, όπως υπερψηφίσατε και τους Μασόνους Υποψήφιους Δημάρχους, χωρίς να θυμηθείτε την απραξία και την έλλειψη έργων προόδου, βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των Δημοτών-ψηφοφόρων κι ανάδειξης των Δήμων, που υπηρέτησαν. Γιατί ο Εβραιοσιωνισμός Σας συσκότισε με την υποψηφιότητα πολλών πολιτών και διέσπειρε την ψήφο Σας σε συγγενικά, φιλικά, και γειτονικά πρόσωπα-υποψήφιους, ενώ οι οπαδοί του πήραν γραμμή για τη στήριξη συγκεκριμένων προσώπων και συνδυασμών. Έτσι ενώ οι ψήφοι των  μη Μασόνων διασπάρθηκαν σε πολλούς υποψήφιους, οι ψήφοι των Μασόνων συγκεντρώθηκαν σε συγκεκριμένους συνδυασμούς και συγκεκριμένους μασόνους υποψήφιους. Έτσι εξέλεξαν όσους Μασόνους υποψήφιους  Δημάρχους και Συμβούλους τους ενδιέφεραν κ ελέγχουν τους Δήμους όπως και πρώτα. Καταλάβατε την παγίδα και τι σήμαινε η πληθώρα των συνδυασμών και των υποψηφίων;


Με γεια και με χαρά Σας λοιπών…


                                           ellinikisalpigga  23.6.2019.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου