Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

VARDASKA –ΒΑΡΔΑΡΗΣ


                                               VARDASKA –ΒΑΡΔΑΡΗΣ

 

https://sarantakos.files.wordpress.com/2014/07/vardarska.png

 



 


Στις 16.12.1991 στις Βρυξέλλες πάρθηκε η απόφαση  διάλυσης του κράτους του «Μπολσεβίκου» Εβραϊκής Καταγωγής Σιωνιστή  Γιουγκοσλάβου Τίτο. Την Ελλάδα εκπροσώπησε τότε ο ΥΠΕΞ αυτής κ. Αντώνης Σαμαράς. Αλλά δεν είχε την πρόνοια ν’ απαιτήσει να μην αναγνωριστεί η αποδεσμευόμενη με την κατάλυση της Γιουγκοσλαβίας επαρχία της με τ’ όνομα, που της είχε δώσει ο υστερόβουλος Εβραιοσιωνιστής Τίτο, αλλά με αυτό που έφερε προ αυτού και ήταν «Vardarska» - Βαρδaρία, περιοχή του Βαρδάρη. Βέβαια, ο κ. Σαμαράς είχε τη δυνατότητα τότε, όχι μόνο ν’ ασκήσει VETO, όχι μόνο  κατά του ονόματος των Σκοπίων, αλλά και κατά της απόφασης της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας. Έτσι, ώστε η Ελλάδα ν’ αναστείλει με το VETO της τουλάχιστον τις εξελίξεις αναδόμησης στα Βαλκάνια, που είχε δρομολογήσει ο Εβραιοσιωνισμός διά του χρυσοκάνθαρου εχθρού της πατρίδας μας Σόρος. Εξελίξεις, των οποίων προβλέπεται να είναι θύμα κ η Ελλάδα. Εξάλλου, από το Φλεβάρη του 2005 η τότε Πρόεδρος της Βουλής κ. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη προϊδέασε τους Έλληνες, όταν  κατά την προσφώνησή της, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, ανέφερε και ότι:  


«Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».


 Την άκουσα τότε κι ανατρίχιασα. Κρύος ιδρώτας έλουσε στο πρόσωπό μου και τα πόδια μου λύθηκαν! Και να τώρα που, ενώ δεν είδαμε να υπάρξει επιψήφιση Συνταγματικής Συνθήκης, ούτε και συμπαράσταση καμιά της Ε.Ε. στα συμφέροντα της Ελλάδας και των Ελλήνων στα προβλήματα που αντιμετωπίζομε σε βάθος δεκαετίας, ο σχεδιασμός κολόβωσης της Ελληνικής Επικράτειας προωθείται, όπως και στο βιβλίο μου «Pax Judaica ή Παγκοσμιοποίηση», έκδοση 2013, αναφέρω και, δυστυχώς, επαληθεύομαι κι ως προς αυτό…


Ο Εβραιοσιωνιστής Τίτο είχε βλέψεις σε ολόκληρη τη Μακεδονία από  πριν  απελευθερωθεί η Βαλκανική από τους ΝΑΖΙ, γιατί στήριζε συμφέροντα Σιωνιστικά και γνώριζε πως ο Εβραιοσιωνισμός είχε βλέψεις στη Μακεδονία πριν αυτή απελευθερωθεί από την Οθωμανική Αυτοκρατορία (Ο.Α. στο εξής).


 Κ οι βλέψεις του αυτές εξέφραζαν Εβραϊκές θέσεις και πόθους. Γι’ αυτό και μετονόμασε τη νοτιοανατολική περιφέρεια, της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας από VARDASKA (περιοχή του Βαρδάρη), όπως διαπιστώνεται από το παραπάνω γραμματόσημο ότι επίσημα ονομαζόταν,  σε Μακεδονία.


 


Γνωρίζομε πως η Ισπανία εκδίωξε τους Σεφαρδίτες Εβραίους  κατά το 15ο μ. Χ. αιώνα, γιατί έσπερναν ζιζάνια στους Ισπανούς πολίτες, όπως κάνουν παντού όπου υπάρχουν. Είναι επαγγελματίες «Ρουφιάνοι»


 Σ’ αυτούς παραχώρησε στα 1487 άσυλο στη Μακεδονία ο τότε Σουλτάνος της Ο.Α.  Μωάμεθ Β΄ ο πορθητής.       Στη Θεσσαλονίκη εγκαταστάθηκε ως τα 1516, επί Σελήμ Α΄,  η πλειοψηφία των Σεφαρδίτων Εβραίων, αφού δώρισε σ’ αυτόν  2.000.000 λίρες, τεράστιο για κείνη την εποχή ποσό (Antipliroforisi, 25.11.2011). Έτσι απέχτησαν σπουδαίο τόπο κατοικίας, με δωροδοκία του Σουλτάνου,  που, όμως, δεν ανήκε σ’ αυτόν ο τόπος, που τους παραχώρησε.


Από τότε έβαλαν στόχο τους να κάμουν εβραϊκό κράτος τη Μακεδονία και πρωτεύουσα του κράτους τους τη Θεσσαλονίκη, «Μήτωρ του Ισραήλ», όπως την αποκάλεσαν.


Γνωρίζομε πως η προπαρασκευή διάλυσης της Ο. Α.,   υπέρ εαυτών και αλλήλων, αποφασίστηκε από τις Μεγάλες Ευρωπαϊκές Δυνάμεις κατά  το Συνέδριο της Βιέννης 1814-1815 μ. Χ.. Πίσω από αυτές όμως δρούσε ο Εβραιοσιωνισμός.


Γνωρίζομε ακόμη ότι, σταδιακά στην Ο.Α. ξεκίνησε ίδρυση και λειτουργία Μασονικών Στοών, όπως συνέβη και στο νεοπαγές κράτος της Ελλάδας ακόμη και πριν από την ίδρυσή του. Ακόμη πως κατά το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα, υπήρξαν μέλη σ’ αυτές τις Στοές κ Έλληνες μεγιστάνες του πλούτου, που δρούσαν επιχειρηματικά και διέμεναν στην Κων/πολη. Καθώς και Βεζίρηδες και Σουλτάνοι της υπό διάλυση αυτής.


 Όπως γνωρίζομε ότι ο Έλληνας μεγαλοτραπεζίτης του Γαλατά, του Κολωνακιού της Κων/πολης, Μασόνος Κλεάνθης Σκαλιέρης μύησε το φίλο του Σουλτάνο Μουράτ Ε΄ στη Μασονία, μαζί με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Επαμεινώνδα Δεληγιώργη, στα 1876, με προοπτική να ιδρυθεί Ελληνοτουρκική Ομοσπονδία.  Ο Σκαλιέρης διέθετε τεράστια πολιτική δύναμη στην Κων/πολη!  Μπορούσε, αν ήθελε, να προσφέρει ελευθερίες στη Διοίκηση των «Ραγιάδων» Ελλήνων και ν’ αποφύγουν την επανάσταση του 1878 οι Κρητικοί, Θεσσαλοί, Ηπειρώτες και Μακεδόνες, αλλά δεν το έκαμε, γιατί ήταν προδότης Μασόνος ενεργούμενο κ ελεγχόμενο από το Ιερατείο του Εβραιοσιωνισμού.


Γνωρίζομε πως στη Μακεδονία, ιδιαίτερα μάλιστα στη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκαν και λειτούργησαν αρκετές Μασονικές Στοές και μάλιστα κάποιες ήταν καθαρά Εβραϊκές. Όλες όμως ήταν καπελωμένες από τον Εβραιοσιωνισμό, οι οποίες υπέσκαπταν την Ο.Α., άνκαι σημαίνοντα μέλη σ’ αυτές υπήρξαν μεγαλόσχημοι Έλληνες, όπως και Ιταλοί και Γάλλοι και Βρετανοί, μαζί με εκπροσώπους της Πόρτας, καθώς και Σουλτάνοι της Ο. Α..


 Γνωρίζομε ακόμη πως, οι Στοές αυτές ελεγχόταν απόλυτ’ από Μασόνους  Εβραιοσιωνιστές Εβραίους, Άγγλους, Γάλλους ή Ιταλούς. Όχι όμως κι από ΄Ελληνες. Ότι  αυτές σχεδίαζαν και κήρυτταν  τις Γεωπολιτικές στρατηγικές και ταχτικές, που τους επέβαλε ο Εβραιοσιωνισμός, με στόχο την κατάλυση της Ο.Α. Τον έλεγχο της περιοχής των Βαλκανίων, στην οποία θα γινόταν ο αναδασμός. Καθώς και ποιοι θ’ αγωνιζόταν για την επιτυχία του και υπέρ ποιων και πως θα γινόταν η μοιρασιά της κληρονομιάς του «Ετοιμοθάνατου Ασθενούς». Ποιους θα ευεργετούσε  βραχυχρόνια, ποιους μεσοπρόθεσμα, πους μακροπρόθεσμα, και σε ποιους θα καταλήξει  στο τέλος η κληρονομιά.


Γνωρίζομε πως στις Εβραϊκές Μασονικές Στοές  της Θεσσαλονίκης  Άλιανς (κάτω στα Λεμονάδικα;…), Φεντερασιόν, Μπένε-Μπερίτ, Πρόοδος, Macedonia Risorta, κ.ά., εκπαιδεύτηκαν Νεότουρκοι κι αυτός ακόμη ο Κεμάλ, με αποστολή τη διάλυση της Ο.Α. και την καταστροφή της Ελλάδας, από εκπαιδευτές τους Εβραίους Καράσσο και Λεβύ κ. ά..


Ξέρομε ακόμη ποιοι έσπρωχναν τους «Ραγιάδες» Έλληνες στις επαναστάσεις,  που εκδηλώθηκαν κατά το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα. Όχι για να ελευθερωθούν από τη σκλαβιά αιώνων οι σκλάβοι Έλληνες, αλλά για να εξαντλούν την Ο.Α., χύνοντας αυτοί το αίμα τους για λευτεριά, που δεν τους επέτρεπαν να δουν, αλλά υπηρετούντες έτσι το σκοπό και το στόχο του Εβραιοσιωνισμού.


Πρώτη πράξη εφαρμογής της απόφασης αυτής του 19ου αιώνα υπήρξε η Ελληνική Επανάσταση του 1821.  Αυτοί, που την προκάλεσαν, δεν είχαν σκοπό την απελευθέρωση των Ελλήνων, αλλά την εκμετάλλευσή τους, με την ίδρυση στην Ελλάδα δικού τους Προτεχτοράτου, μέσω Βρετανίας. Γι’ αυτό αντέδρασαν όταν  ξέφυγε ο έλεγχος από τα χέρια τους και μέρος των Ελλήνων απελευθερώθηκε μεν, υπέπεσε δε αμέσως στη δική τους «εστιλβωμένη δουλεία». Ποιών; Των υποκείμενων στον Εβραιοσιωνισμό Βρετανών!


Τέτοιας ποιότητας κ Εβραϊκής  υφής είναι οι Ηγέτες της Βρετανίας!


Αυτούς τους Εβραιοσιωνιστές Μασόνους έχομε στην πλάτη μας. Τους κουβαλούμε και τους ταϊζομε από τότε, το 1823, ως σήμερα.


Είναι διαπιστωμένο πως οι πιο πολλοί από τους πολιτικούς της Ελλάδας είναι Μασόνοι υπηρέτες του Εβραιοσιωνισμού και Προδότες του Ελληνισμού, από τις πλάτες του οποίου μισθοδοτούνται κ υπηρετούν συμφέροντα Εβραιοσιωνιστικά. Κυριάρχησαν στην Ελλάδα. Ο Εβραιοσιωνισμός αποφασίζει κ οι Γραικύλοι αυτοί υποταχτικοί του εχτελούν αναντίρρητα τις αποφάσεις του.


Κατέλυσαν την Ο.Α., αφού πρώτα φρόντισαν και διασφάλισαν τη διάδοχη κατάσταση, ώστε να ελαττώσουν στο ελάχιστο την απώλεια ελέγχου των γεγονότων.


 Έτσι δημιούργησαν το ανθρώπινο Ηφαίστειο των Βαλκανίων,  με την μπακλαβαδοποίηση της Ο.Α. εφεύρεση  σύστασης των Εθνικών κρατών.


Κατά το παρόν τα εθνικά κράτη αυτά επιδιώκουν οι Άρχοντες του Σκότους να ομαδοποιήσουν και να επανεντάξουν σε πολυεθνικά, αφού πρώτα  μ’ ένα νέο αναδασμό θ’ αυξομειώσουν τις επικράτειες αυτών ή και θα τα πολλαπλασιάσουν, προκειμένου να καταστούν όλα ελεγχόμενα κ η λειτουργία τους ασύμφορη για τους Λαούς τους, που δε θα μπορούν να καταβάλλουν στο εξής τα λειτουργικά τους έξοδα. Έτσι, θα καταντήσουν οι Λαοί δούλοι μέσα στα, φαινομενικά, δικά τους κράτη.


Αυτή την επιθυμία και τον πόθο και τ’ όνειρο εξέφραζε κι ο Μασόνος Εβραιοσιωνιστής Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν ισχυριζόταν στη Βουλή των Ελλήνων πως:


        «Δεν πρέπει να είμεθα υπερβολικοί εις τας αξιώσεις μας, και δεν είναι πολιτικόν να τα θέλωμεν όλα ιδικά μας. Πέραν του Αλιάκμονος δεν είναι Ελλάς…


Η  Θεσσαλονίκη δεν είναι πόλις Ελληνική, είναι Εβραιούπολις...»!!   Όμως δε βρέθηκε μέσα σ’ αυτή Έλληνας Βουλευτής να του τρίψει τα μούτρα…


  Η Θεσσαλονίκη κ η Μακεδονία ολόκληρ’  είναι στόχος Εβραϊκός.


 Αυτό  να το  χωνέψετε καλά. Μη Σας κοροϊδεύουν.  Σας παραπλανούν.


 Το παραμύθι περί ονομασίας του Σκοπιανού Προτεχτοράτου των ΗΠΑ, δεν έχει άλλο σκοπό, από του ν’ αφαιρέσει από την Ελλάδα τη  Μακεδονία. Εξάλλου γι’ αυτό ιδρύθηκε. Πρώτα μπακλαβαδοποίησαν τη Γιουγκοσλαβία. Τώρα  συνεχίζουν με την Ελλάδα.


 Πρώτο βήμα τ’ όνομα. Και μετά θ’ ακολουθήσουν τα επόμενα. Επιδιώκει  να καταχτήσει αναίμαχτα  το Εβραϊκό Λόμπυ των ΗΠΑ την «Εβραιούπολη» Θεσσαλονίκη και να την προσφέρει ως κοιτίδα «Μήτωρ του Εβραϊκού Έθνους» στο Ισραήλ!


Γι’ αυτό τρέχει στην μπρος μεριά ο Εβραίος Μαθιός Νίμιτς από τότε. Και κατά το παρόν αυτός στάλθηκε αμέσως μόλις ξέφυγε από το νέο πρωθυπουργό των Σκοπίων να πει ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι Μακεδόνες, αλλά Σλάβοι. Αυτό είπε πριν από αυτόν κι ο Γκλιγκόροφ και τον έκαμαν παρελθόν! Αμέσως έβγαλε καρκίνο στο λάρυγγα, όπως ο Μεταξάς, αφού, ύστερ’ από τους Ιταλούς, είπε ΟΧΙ και στους Βρετανούς …


 Ο δε Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τάχα και κομμουνιστής, Μπουτάρης τι ρόλο παίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση; Ποιοι Εβραιοσιωνιστές Μασόνοι τον έκαναν Δήμαρχο, ώστε να συντελέσει στην προδοσία και να φορτωθεί το ΚΚΕ την κολόβωση της Ελλάδας και την αρπαγή της Μακεδονίας, όπως φορτώθηκε και το 1927 την προδοτική προσπάθεια των Εβραιοσιωνιστών  φυτεμένων στο ΚΚΕ Μπεναρόγια και Βεντούρα. Τότε όμως στη Βουλή υπήρχαν και Βουλευτές Πατριώτες, που εξεγέρθηκαν κ υποστήριξαν την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η τότε προσπάθεια απέτυχε. Καταδικάστηκαν δε κ οι δυό Εβραίοι φυτεμένοι στο ΚΚΕ Βουλευτές Θεσ/νίκης από τη Βουλή των Ελλήνων:  Ο δημοσιογράφος της Εβραϊκής εφημερίδας «ΑΒΑΝΤΙ» Ζακ Σαμουήλ Βεντούρα, μ’ 98 ψήφους.  Κι ο αρτοποιός Δαβίδ Μποχώρ Σουλάμ μ’ 96 ψήφους.  Τώρα, υπάρχει τέτοιο είδος στο «Ελληνικό» Κοινοβούλιο; Αυτό θα το διαπιστώσετε ύστερ’ από το κλείσιμο του θέματος…


Και δεν είναι μόνο αυτές η απόπειρες. Είναι κι άλλες…


Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι Πολιτικοί της Ελλάδας θα δεχτούν την ύπαρξη του όρου «Μακεδονία» ή παράγωγο αυτού στην ονομασία του Σκοπιανού κρατιδίου, να ξεχάσετε τη Μακεδονία και μαζί τη Θεσσαλονίκη.


Έτσι, όπως ξεχάσατε - πόσοι από Σας θυμάστε; - την Ελληνική Ανατολική Ρωμυλία, που προσφέρθηκε από τους Ρώσους στην Βουλγαρία στα 1878, μετά το τέλος του τότε Ρωσοτουρκικού πολέμου. Όπως ξεχάσατε και την Ελληνική περιοχή του Βαρδάρη, σημερινή επικράτεια των Σκοπίων, που προσφέρθηκε στη Γιουγκοσλαβία με το τέλος του Β΄Παγκόσμιου πολέμου. Όπως ξεχάσατε και την Ελληνική Βόρειο Ήπειρο, που προσφέρθηκε κι αυτή για το μεγάλωμα της Αλβανίας. Και την Ελληνική Κύπρο, που οι Εβραιοσιωνιστές της Βρετανίας προτίμησαν να παραχωρήσουν στους Τούρκους. Όπως θα πρέπει να ξεχάσετε και τα Νησιά του ΒΑ Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, που μετά το φάγωμα της Μακεδονίας - ή μήπως πριν από αυτό,- κινδυνεύουν να χαθούν από την Ελλάδα κι αυτά.  Ήδη από αυτά κάποια έχουν γίνει απαιτητά και το γνωρίζετε…


Η πολυφωνία, η αποδοχή διαπραγματεύσεων, το παζάρι. Παζαρεύεται η τόσο σημαντική κ Ιστορική Επικράτεια του Ελληνικού Κράτους, όταν σ’ αυτή έχουν χυθεί ποταμοί ελληνικού αίματος από τα πανάρχαια χρόνια για εξασφάλιση και διατήρηση της Ελληνικότητάς της κι όταν η Ιστορία βοά και διδάσκει την Ελληνικότητα του εδάφους της; Τώρα καταλαβαίνετε καλύτερα τη σημασία της Ιστορίας και το γιατί επιδιώκουν την αλλοίωση και την στρέβλωση του περιεχομένου και της διδασκαλίας αυτής οι Γραικύλοι Εβραιοσιωνιστές.


 Η εμμονή σε «σύνθετη ονομασία», η προπαγάνδα των τηλεοπτικών σταθμών, που ακόμη κοιλοπονά η  Κυβέρνηση ν’ αδειοδοτήσει αυτούς ή άλλους, προδικάζουν αποτυχία σ’ οποιαδήποτε απόπειρα «διαιτησίας» με Εβραιοσιωνιστές  μασόνους δεχτούμε συζήτηση. Ποιος θα διαπραγματευτεί από την Ελληνική πλευρά και με ποιόν από τη Σκοπιανή κ ενώπιον τίνος διαπραγματευτή Εβραίου;


Θα διαπραγματευτούν  Μασόνοι Σιωνιστές Πολιτικοί; Ποιοι; Το διαδίχτυο βοά!  Αλλά δε διαψεύδεται! Μέλη της Μπίλντερμπεργκ άλλοι. Εβραιογενείς Μασόνοι άλλοι! Τίνος, λοιπόν, χατίρι θα κάμουν αυτοί, αφού οι Εβραίοι τους σέρνουν σαν αρκούδες με χαλκά από τη μύτη; Ποιανού συμφέροντα θα υπηρετήσουν; Θα χαλάσουν χατίρι του Νίμιτς; Θα πάνε κι αυτοί στο Νταβός για διακοπές, όπως πήγαν κ οι προηγούμενοι για την Κύπρο; Έχομε πικρή πείρα από αυτό το θέρετρο! Ακριβά πληρώσαμε τις διακοπές προηγούμενων Μασόνων Γραικύλων!


«Δυστυχία σου Ελλάς,


 με τα τέκνα που γεννάς!


Ω, Ελλάς Ηρώων χώρα,


τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα!»


                                (Σουρής Γ.)


 Σε τέτοια Εθνικά θέματα διαπραγματεύσεις δε χωρούν.


Όποιοι λοιπόν αποδεχτούν τη χρήση ονόματος της Μακεδονίας στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων να ξέρετε πως είναι Γραικύλοι Προδότες πουλημένοι.


Πάει και τελείωσε.


Έχω γράψει και δημοσιεύσει αρκετά  γι’ αυτό  το θέμα.   Κι αυτή την ευκή και προτροπή στέλνω στους Έλληνες: Περιφρουρήσετε τη Μακεδονία! Λυπηθείτε τα αίματα των Ελλήνων προγόνων μας! Μην σπιλώσετε την ιερή ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ! Σταθείτε αντάξιοι απόγονοί τους! Αγωνιστείτε για τη Μακεδονία, όπως οι Μακεδονομάχοι Έλληνες Κρητικοί κι όχι μόνο…


       Γράφηκε     7.1.2018, μέρα μνήμης Ιωάννου του Προδρόμου.


 Μη Σας πιάσουν Γιάννηδες…


 


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου