Πέμπτη 13 Απριλίου 2017


Απάντηση στους Ερντογάν

 

Μεγαλειότατε,

απ’ όσα μεταδίδουν τελευταία τα ΜΜΕ, πληροφορούμε την προπαγάνδα, που ασκείτε κατά τον τελευταίο καιρό, με σκοπό να πετύχετε την αλλαγή καθεστώτος στη Χώρα σας και να προαχθείτε, ο μεν πατέρας σε Σουλτάνο, ο δε γιος σε Διάδοχο.

Στην προπαγάνδα Σας προς τους υπηκόους Σας λέτε κ επαναλαβαίνετε κατά κόρο, ότι: Οι πρόγονοί Σας πέταξαν στη θάλασσα τους Προγόνους μας Έλληνες κατά τον Αύγουστο του 1922.

Στους υπηκόους Σας μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε. Καλά κάνετε και αναφέρεστε στο γεγονός. Και Σας εκφράζω μάλιστα τις ευχαριστίες μου για την αναφορά Σας αυτή, για δυο λόγους:

Ο πρώτος είναι το γιατί ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΕ, με την αλαζονική Σας αναφορά, την άποψη, που έχει εκφράσει το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας για το γεγονός αυτό. Και λέει διά στόματος της χανούμη  Ρεπούσης, ότι: Κατά τις ηλιόλουστες κείνες ημέρες του Αυγούστου του 1922, οι Έλληνες Σμυρνιοί βγήκαν περίπατο στην παραλία της Ελληνικής Σμύρνης. Κ ήταν τόσοι πολλοί και τόσο καυτός ο ήλιος του θανάτου, που: Εξαιτίας του συνωστισμού και του καυτού ήλιου, πολλοί από αυτούς διαγκωνιζόμενοι και παραζαλισμένοι έπεσαν στη θάλασσα και πνίγηκαν!  Και δεν είναι τόσο κακό που το λέει, αλλά είναι περισσότερο βλάσφημο τ’ ότι το γράφει κιόλας κ επιμένει να το διδάξουν στα παιδιά μας οι δάσκαλοί τους!! Και τούτο, όπως απέδειξε με τη νομοθεσία, το επιβάλλει κ η σαπροκοιλιά, που χρίστηκε υπουργός κατόπιν αυτού, γιατί επιθυμεί διακαώς να μεταβάλει τα Ελληνάκια, εχτός από  άθεους και πολίτες  «διαφορετικούς». Σε τσογλάνια και γιουσουφάκια με φέσι της δικής Σας  προτίμησης!!

 Βέβαια οι προσπάθειες αυτές του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδας, υποβοηθούν την επιθυμία Σας να υλοποιήσετε τις βλέψεις Σας προς δυτική αχτή του Αιγαίου. Και, ασφαλώς, συμβάλλουν στο να έχετε άφθονη προσφορά εκπαιδευμένων στελεχών για να εμπλουτίσετε και να στελεχώσετε τα Χαρέμια γυναικών και Εντερούν, τα Ενδότερα διαφορετικά και πιο ενδιαφέροντα, που θα ιδρύσετε, εφόσον στεφθείτε Σουλτάνος, ώστε να μην υπολείπεστε των  ένδοξων προκατόχων του Στέμματος, αν τώρα δεν Σας επιτρέπει το καθεστώς να διαθέτετε.

 Και, φυσικά,  ως φιλόδοξος Σουλτάνος, θα καταβάλλετε προσπάθειες να υπερβείτε τον ένδοξο προκάτοχο του Θρόνου επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή!

 Γι’ αυτό εξάλλου και συγκεκριμένο «Κανάλι» των ΜΜΕ, που δρουν ανενόχλητα στην Ελλάδα, σ’ επίρρωση της δόξας του πολιτιστικού μεγαλείου αυτής, προέβαλε σε συνέχειες εξωραϊσμένη τη ζωή του Μεγαλόθυμου, μεγαλόνυμου, κι αχτύπητου σε κλινικές επιδόσεις κι αρετές, Μεγαλοπρεπή Σουλεϊμάν, ώστε να πάρουν οι Έλληνες μια αμυδρή ιδέα για το τι έχουν ν’ απολαύσουν, εάν κ εφόσον ευδοκήσει ο Αλλάχ και στεφθείτε Πατισάχ! Και το τι χάνουν τώρα, με το να βρίσκονται απέναντι…

Ο δεύτερος λόγος, που προκαλεί τις προς Υμάς ευχαριστίες μου, είναι το γεγονός, ότι: Με όλη την εκτίμηση, που τρέφω προς το πρόσωπό Σας και μάλιστα προς αυτό του θρυλικού Γιού Σας, που σπάζει «ρεκόρ» ως επιχειρηματίας, επιτρέψετέ μου να σημειώσω ένα μικρό, ως ιστορική παρωνυχίδα, λαθάκι, που κάνετε επί του προκειμένου:

Δεν είστε ακριβής, ως απαιτεί η Ιστορική δεοντολογία.

 Ναι, Εσείς οι Τούρκοι, ρίξατε τότε τους άμαχους Έλληνες στη θάλασσ’ από την παραλία της Σμύρνης, και ας μην το παραδέχονται  τα Μασονάκια – Πράχτορες  του Εβραιοσιωνισμού του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδας, κι όσοι άλλοι έχουν παρασημοφορηθεί και μη με το βραβείο Ιπεχτσί, για καλλιέργεια της Ελληνοτουρκικής φιλίας!!

Εσείς τώρα διδάσκετε με το παράδειγμά Σας  ΑΥΤΟΥΣ, τους αξιοπρεπείς Δούλους του Εβραιοσιωνισμού– συγνώμη για τη φράση μου, αλλά είναι – τι σημαίνει Ελληνοτουρκική φιλία για Σας τους Τούρκους, και πως πρέπει να διδάσκεται η Εθνική Ιστορία των Κρατών, ώστε να εμψυχώνει τα Έθνη και να μη προκαλεί ψοφοδεείς πολίτες.

Και γι’ αυτή Σας την ειλικρίνεια ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ!

Κ ένα ευχαριστώ παραπάνω γιατί διδάσκετε του Έλληνες προδότες να γίνουν Πατριώτες, αν είναι δυνατόν, και να υπηρετούν πρώτα το συμφέρον της Πατρίδας τους και κατόπιν το συμφέρον των «άσπονδων φίλων κι απατηλών συμμάχων» τους...

Όμως τους Έλληνες στα 1922, δεν τους ρίξατε μοναχοί Σας οι Τούρκοι στη θάλασσα. Σας βοήθησαν σημαντικά οι Γερμανοί, οι Βρετανοί, οι Γάλλοι, κ οι Ιταλοί, που λίαν αξιοπρεπώς και δικαίως τους υβρίζετε σήμερα.

Και πάλιν Σας ευχαριστώ και γι’ αυτό, γιατί πολλά έχουν μηχανευτεί κ εφαρμόσει όλοι αυτοί σε βάρος του Ελληνισμού, αλλά και της Τουρκίας, την οποία έχουν εκμεταλλευτεί και φυσικά, δεν έπαψαν να εκμεταλλεύονται ασύστολα, όπως και την Ελλάδα.

Έτσι, ανταποδίδετε προς αυτούς μέρος της ευεργεσίας τους και με τον τρόπο αυτό τους φτύνετε καταπρόσωπο, πράγμα, που ποτέ δε διανοήθηκε ν’ ανταποδώσει το αχάριστο πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδας. Αλλά, απεναντίας κύπτει και, ως να ευρισκόταν στο Εντερούν,  απολαμβάνει τις δικές τους βρισιές κι όλη τους την κακοήθεια, την οποία φιλοδοξεί να μεταφέρει στο ακέραιο στην Εκπαίδευση.

 Πιστεύω να μην έχετε παράπονο από αυτό το παρακμασμένο κατεστημένο, που, ως γνωστόν καθάπτεται της δεξιάς του Μεγάλου Προφήτη, γι’ αυτό και ανεγείρει Μεγαλοπρεπές Τέμενος στο Βοτανικό σε τιμή και δόξα της Αυτού Αγιότητας, συμπορευόμενο και με την Αυτού Παναγιότητα.  Απορώ, μάλιστα, πως και δεν  έχετε χρησιμοποιήσει ακόμη, όπως έκαμαν συχνά οι προγενέστεροι Σουλτάνοι, το κύρος της Παναγιότητάς του στην …παλιομοδίτικη Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Ίσως επιφυλάσσεστε να τον χρησιμοποιήσετε κατά και μετά τη Στέψη Σας.  Κατανοητόν…

Όμως, μη γίνεστε υβριστές της Ιστορίας, με το να λησμονείτε τη συμπαράσταση, που απόλαυσε τότε η Επανάσταση των Εβραιομασόνων του Εβραίου Ντονμέ (Doenmehs) Μουσταφά Κεμάλ, από τους Ευρωπαίους και τους ομαίμονες συμμάχους Σας τότε.

 Ξέρετε βέβαια πως απεχώρησαν από τα κατεχόμενα εδάφη της Ν. και Ν/Δ. Μικρασίας τα Ιταλικά και τα Γαλλικά στρατεύματα. Εγκατέλειψαν γεμάτες αποθήκες από αχρησιμοποίητο οπλισμό της τελευταίας τεχνολογίας κ επάρκεια σφαιρών, που είχε απόλυτη ανάγκη το αντάρτικο του Ντονμέ Μουσταφά κι ο ταχτικός στρατός Σας. Σε αντίθεση με τον Ελληνικό στρατό, που ο φίλος του Εβραιοέλληνα Ελ. Βενιζέλου Εβραιοβούλγαρος Βασίλης Ζαχάρωφ τον εφοδίαζε από την Εβραϊκών συμφερόντων Βρετανική  βιομηχανία «Βίκερς» μ’ εξοπλισμό, πολλά τουφέκια του οποίου βρέθηκαν ελαττωματικά και πυρομαχικά άχρηστα.

Γνωρίζετε πως, με την αποχώρησή τους ακόμη, αποδέσμευσαν  σημαντικές δυνάμεις Τουρκικού στρατού, που διέθετε το Κράτος Σας για τη αποτροπή από εχθροπραξίες των Ιταλικών και Γαλλικών αυτών δυνάμεων. Γνωρίζετε ακόμη πόσο πολύ Σας ενίσχυσαν τότε οικονομικά κ οι Μπολσεβίκοι της νεοϊδρυθείσας τότε ΕΣΣΔ των Εβραιοσιωνιστών. Αν δε συνέβαιναν αυτά, η Άγκυρα θα έπεφτε στα χέρια των Ελλήνων κι ασφαλώς Εσείς στη θάλασσα!

Γνωρίζετε ότι το στρατό Σας διοικούσαν Γερμανοί και Ρώσοι Αξιωματικοί. Και κατά τις σφαγές των Ελλήνων και κατά την καταστροφή της Σμύρνης. Κ οι μαρτυρίες είναι αδιάψευστες. Ιδού την πρώτη:

 

              https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG2BS1rmNDzK2IL-9cieHltammRT2BvkXcvYuEZMPUWMU7CChKRqtCMDnk10G5lE8T0HX7tzd3Z2IrHx7HbKcygmIrHdzp88-QcY_6e7GxanhHv9KLL9fZAQoN0j_-f5yeUUF8bw72dH7S/s1600/img035.jpg

Akşehir, 28 Μαρτίου 1922. Ο Μουσταφά Κεμάλ με τον Ρώσο στρατηγό Mikhail Frunze περιστοιχίζονται από Τούρκους αξιωματούχους και έναν αξιωματικό με το αστέρι του Κόκκινου Στρατού. Αριστερά, με τη ζώνη στη χλαίνη, ο İsmet İnönü. (Ιάκωβος Ζ. Ακτσόγλου: «Χρονικό Μικρασιατικού Πολέμου 1919-1992», Τροχαλία)

 

Ιδού και  δεύτερη:

  Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Γερμανός διοικητής του Τούρκικού Στρατού 1922 ήταν Λήμαν φον Σαντερς

Γερμανός στρατηγός Όθων Λίμαν φον Σάντερς κι ο Μουσταφά Κεμάλ (

 

«Τα αποτρόπαια εγκλήματα άρχισαν με διαταγή του Τούρκου διοικητή Νουρεντίν, με υποβολείς τον Γερμανό στρατηγό φον Λίμαν Σάντερς και τον επίσης Γερμανό στρατηγό Σνέλεντροφ, αρχηγό του τουρκικού Γ.Ε.Σ.» (www.iannisspanos.com)

 

Ο Σάντερς ήταν κι ο εμπνευστής των Ταγμάτων «Ταμπουρού Αμελέ», που εκτελούσαν τις σφαγές.

Γνωρίζετε ακόμη πως, οι στόλοι των Μεγάλων Ευρωπαϊκών Δυνάμεων, που σήμερα υβρίζετε ανερυθρίαστα, βρισκόταν στο λιμάνι της Σμύρνης, όταν ρίξατε στη θάλασσα τους Έλληνες. Ότι ουδένα πολεμικό προσέφερε βοήθεια στους πνιγόμενους Έλληνες! Απεναντίας μάλιστα όλα, μα όλα, τους βοήθησαν να πνιγούν.

Γνωρίζετε, λοιπόν, τα πάντα, σαν αντάξιος Ηγέτης του Λαού Σας.Καθώς γνωρίζετε και ποιοι Μασόνοι έδωσαν εντολή πυρπόλησης της Σμύρνης.

 Όπως γνωρίζετε και πως:  Η Ηγεσία των Νεοτούρκων εκπαιδεύτηκαν  στις Εβραϊκές Μασονικές Στοές της Θεσσαλονίκης.  Προήλθαν από αυτές.  Αποτέλεσαν την Ηγεσία της Νέας Τουρκίας. Επιδόθηκαν στη γενοχτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων και μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια μπαίνει κ η Ήττα των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Μέτωπο, που αυτοί, οι Εβραιοσιωνιστές, έστησαν, για να κερδίσουν από Σας την Παλαιστίνη, και να προετοιμάσουν το στήσιμο του κράτους του Ισραήλ, που η Μεγαλειότητά Σας υβρίζει σήμερα…

Και τώρα, όπως καλά γνωρίζεις, Μεγαλειότατε,  αυτοί ετοιμάζουν να κάνουν και την Τουρκία μπακλαβά. Θα  στήσουν στ’ Ανατολικά  Κράτος Κουρδικό. Και στα Δυτικά θα στήσουν άλλο. Κ η Τουρκία δεν θα βλέπει Αιγαίο να ενοχλείται.  Καλά κάνετε, λοιπόν, και  τους βρίζετε, γιατί για πολλοστή φορά επιχειρούν  την κολόβωση της Τουρκίας. Και από Αυτοκρατορία, που ήταν πάνε να την καταντήσουν Λιχτενστάϊν ή Βέλγιο το πολύ. Όπως Αυτός, ο Εβραιοσιωνισμός, κατάντησε και την απέραντη Βυζαντινή Αυτοκρατορία στη σημερινή Ελλαδίτσα…  

 Και «Machiala giavri» Εφέντμου! «Machala! Εσύ, τζάνε μ’, θωρείς με το ‘να μάτι! Αν έβλεπες και με τα δυο…

Γλέπ’ς οι δικοί μας, είναι θεόστραβοι! Και πάν’ όπου τους παν’ οι κολαούζ’ τους…

 

Και κάτι ακόμη:

Ο Σαμπετάι Σεβή ((SHABTAI ZVI) στη Σμύρνη γεννήθηκε στα 1626. Σε μια εποχή, που η Σμύρνη αποτελούσε μεγάλο κέντρο Καμπαλιστών. (Ξέρετε, βέβαια,  τι εστί Καμμάλα. Συμβουλευτείτε όμως και τον Ιμάμη. Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός). Και στα 1651 αυτοανακηρύχτηκε Μεσσίας, εκμεταλλευόμενος έξυπνα τη σφαγή μισού εκατομμυρίου περίπου Εβραίων, που έγινε στα 1648 από το κοζάκο Μπογδάν Σμιελέτσκυ, που προσευχήθηκε στον Γιαχβέ, με την ανακήρυξή του. Έξυπνα κόλπα του Σιωνισμού, που αυτός εγκαινίασε.»

Βέβαια ο Σαμπετάι κυνηγήθηκε και κατέφυγε στο Κάιρο. Εκεί όμως βρέθηκε και τον βοήθησε στη διάδοση της Νέας Θρησκείας του Σιωνισμού ο Εβραίος Ραφαήλ Ιωσήφ Τσελεμπή, που εχτίμησε δεόντως την ωφέλεια  που θα προέκυπτε από την επικράτηση στην Αίγυπτο της Νέας Θρησκείας και επένδυσε σ’ αυτήν.

Έτσι επικράτησ’ έναντι της Εβραϊκής Θρησκείας η αίρεση του Μεσσία Σαμπετάι. Κ οι Αιγυπτιώτες Εβραίοι πουλούσαν τα υπάρχοντά τους, για ν’ ακολουθήσουν το Μεσσία, που θα τους πήγαινε στην ποθητή τους Πατρίδα. Και, με τον τρόπο αυτό ο Τσελεπής, που αγόραζε των συμπατριωτών του τις περιουσίες και τους υποσχόταν μεταφορά την Αγία Ιερουσαλήμ στην Παλαιστίνη, θησαύρισε!

Ο Σαμπετάι κατόπιν περιόδευσε ανά την Ευρώπη. Αποθεώθηκε σα Μεσσίας στο Άμστερνταμ. Πίστεψε πως θα τα καταφέρει και στην Πόλη. Όμως, όταν έφτασε σ’ αυτήν,  ο τότε Σουλτάνος, φοβούμενος ταραχές, διέταξε τη σύλληψη και φυλάκισή του!  

Ο Σαμπετάι όμως, ως Μεσσίας, δεν την είχε προφητεύσει τη σύλληψή του! Κ  ένεκα της …παράληψης αυτής, πολλοί από τους οπαδούς του επέστρεψαν στον Ιουδαϊσμό. Άλλοι όμως του έμειναν αφοσιωμένοι.

 Και να τα λεφτά από εράνους για τον ιερό σκοπό  της αποφυλάκισης του Μεσσία!

 Άλλοι πάλι αμφισβητίες, ανέμεναν να δουν θαύμα! Κ ένας από αυτούς ήταν εκπρόσωπος της Μεγάλης Εβραϊκής οικογένειας Κοέν της Θεσσαλονίκης, οποίος είχε τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι τη φυλακή, καθότι παραλής, και να διαπιστώσει, ύστερ’ από δογματική ανάκριση τριών 24/ώρων, πως ο Μεσσίας ήταν απατεώνας!!

Εισηγήθηκε λοιπόν στο Σουλτάνο να ξεπαστρέψει το Σαμπετάι Σεβή!

Η εισήγηση Κοέν προς το Σουλτάνο, φυσικά,  συνοδευόταν κι από φακελάκι χοντρό. Διαφορετικά, ποτέ δε θα έφτανε τα χέρια του Πολυχρονεμένου. Και, αφού ο εκπρόσωπος επί γης του Αλλάχ διαπίστωσε ότι η περίπτωση φέρνει χρήμα και μάλιστα από δυο διαφορετικές κατευθύνσεις, σεβάστηκε το Σεβή και καθυστέρησε την έκδοση «φετφά». Σ’ αυτά ήταν «Εξπέρ» όλ’ οι Σουλτάνοι…

 Κράτησε την υπόθεση μερικούς μήνες ίσως, και, όταν διαπίστωσε πως οι ροές χρημάτων κόπηκαν, γιατί ο Κοέν ειδοποίησε τις Συναγωγές περί της εντιμότητας του Σεβή, εξέδωσε τη θανατική ποινή. Πήρε όμως και κατάλληλα μέτρα, ώστε να μην εκτελεσθεί, καθότι διαπίστωσε πως ο Σεβή ήταν προϊόν, που μπορούσε να επεξεργαστεί και να πάρει προστιθέμενη αξία, κ έτσι να φτάσει και να γίνει από Σεβή, Σεβάσμιος ή και Σεβασμιότατος!  Πάρα πολύ χρήσιμος άνθρωπος!

Γι’ αυτό κι ο  Σεβή, με σεβασμό, οδηγήθηκε στην Αδριανούπολη ως θανατοποινίτης. Εκεί τον επισκέφτηκε  ένας από τους προσωπικούς γιατρούς του Πολυχρονεμένου, που εντελώς  …τυχαία ήταν Εβραίος προσποιούμενος τον Μωαμεθανό.

 Ο γιατρός υπέδειξε στο Σαμπετάι το μοναδικό τρόπο να σωθεί. Κι ο …Μεσσίας πολύ εύκολα πήρε στροφές. Προσάρμοσε το κήρυγμά του και διακήρυξε πως ο Γιαχβέ τον ενημέρωσε ότι:  Μπορεί ν’  «αποκηρύξει» τ’ όνομά του φανερά, Αλλά να μείνει κρυφός πιστός σ’ αυτόν! Να παραπλανήσει  έτσι τους  Μωαμεθανούς ότι ασπάζεται τη  θρησκεία τους φανερά, αλλά κρυφά να λατρεύει το Γιαχβέ! Κι αυτό, είπε, ότι δεν αποτελούσε αμαρτία!

 Το μήνυμα πέρασε κρυφά στους οπαδούς του. Κι αυτός ασπάστηκ’  επίσημα  το Ισλάμ και πήρε το Μωαμεθανικό όνομα Μεχμέτ!

Ο Σουλτάνος έμεινε καταχαρούμενος και, όχι μόνον απάλλαξε από τα δεσμά το …Μεχμέτ, αλλά και το διόρισε Μεγάλο Θησαυροφύλακα!!

Οι πιστοί του, που παρέλαβαν το μήνυμα,  άρχισαν σωρηδόν να μιμούνται το Μεσσία τους! Να δηλώνουν αλλαγή του θρησκεύματός τους, και ν’ ακολουθούν τυπικά και φανερά το Μωαμεθανικό. Να παίρνουν ονόματα Μωαμεθανικά. Να παύουν οι διώξεις τους. Να μεταναστεύουν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ν’ αλλάσσ’ η ζωή τους! Και να ‘χουν και προστάτη τους τον Μεγάλο Προφήτη  Άγιο Θησαυροφύλακα της Αυτοκρατορίας! Δεν ήταν κορόιδα να χάσουν την ευκαιρία, αφού εξασφάλιζαν το μέλλον τους, σε μια εποχή, που διωκόταν από την Ισπανία και δεν έβρισκαν εύκολα τόπο να σταθούν!

 Ο δε Σουλτάνος ήταν πανευτυχής, για την πετυχεσά του!

 Το Μαυροβούνιο αποτέλεσε τότε ανοιχτή πόρτα εισόδου Εβραίων Ντονμέδων στην Αυτοκρατορία, πολλοί από τους οποίους κατέληξαν στη Θεσσαλονίκη. Έτσι προέκυψε ο …συνωστισμός Σεφαρδίτων  Εβραίων στη Θεσσαλονίκη, που είχαν ασπασθεί την αίρεση του Σιωνισμού, ιδρυτής της οποίας είναι ο Σαμπετάι Σεβή.

Αυτοί σ’ επικοινωνία τους, μέσω Ιταλοεβραίων, όπως ο Ιταλοεβραίος Μασόνος Καράσο, ίδρυσαν τις Μασονικές Στοές στη Θεσσαλονίκη, που αντικατέστησαν τα κρυφά σπίτια, που συγκεντρωνόταν και προσευχόταν κρυφά (www.tetraktys.org: «Κεμάλ Ατατούρκ: Η αλήθεια για την καταγωγή και δράση του»).

 Από αυτές τις Στοές ξεπήδησαν οι ντονμέδες Μασόνοι Νεότουρκοι, ανάμεσα στους οποίους κι ο Μουσταφά Κεμάλ. Ακολούθησε το κίνημα των Νεοτούρκων κλπ…

Τα ξέρεις αυτά Σουλτάνε μου; Το ξέρεις πως η Σμύρνη αποτελεί Αγία πόλη των Σιωνιστών; Πως διάολο θα την άφηναν στην Ελληνική Επικράτεια, ο πιστοί Εβραίοι ντονμέδες, που εξέθρεψε η Οθωμανική Αυτοκρατορία διά μέσου 31/2 αιώνων; Καταλαβαίνεις τώρα, το γιατί επιμένω πως δεν πετάξατε οι Τούρκοι τους Έλληνες μοναχοί Σας στη θάλασσα! Βοήθησαν σ’ αυτό κι όλοι οι Εβραιοσιωνιστές, που κατοικούσαν στην Αγία Σμύρνη, για να μη μολύνουν τα Ιερά Χώματά της οι Χριστιανοί Έλληνες, που αποτελούσαν διπλό μίασμα της Αγίας Περιοχής: Ένα ως Έλληνες και δεύτερο σα Χριστιανοί…

 Και καθώς λέγεται, χωρίς και να διαψεύδεται, ένας από αυτούς τους Ντονμέδες είναι κ η Μεγαλειότητά Σου! Και γι’ αυτό, λένε, σώθηκες από τη δολοφονική απόπειρα, ειδοποιημένος έγκαιρ’ από τους «αδελφούς», πιστούς οπαδούς του… Αγίου Σαμπετάι Σεβή.

 Και, γι’ αυτό, λένε, Σε ανέχονται να κράζεις οι Εβραιοσιωνιστές της Ευρώπης, όπως κράζεις, γιατί πιστεύουν πως υπηρετείς τον ιερό σκοπό του Εβραιοσιωνισμού, και βοηθάς στην επιβολή της “PAX JUDAICA»!!!

 Αληθεύει πως είσαι Ντονμές κουραμπιές και το χανούμι σου Εβραία; Εεε; Αληθεύει; Αν αληθεύει, όλα εξηγούνται…

Άι, Καλό Εβραϊκό Πάσχα!  Και καλά ξέτελα στο Δημοψήφισμα!...

 Ξέρεις Εσύ. Δεν είσαι πρωτάρης! Εδώ ο Τσίπρας έκαμε το «ΝΑΙ, ΟΧΙ». Κ Εσύ δε θα μπορέσεις  να κάμεις το «ΟΧΙ, ΝΑΙ»…

   12/13.4.2017, δυο μόλις μέρες πριν οι Γκιαούρηδες γίνομε Πασχαλινοί Αμνοί…

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου