Σάββατο 26 Μαρτίου 2016


                                          ΠΟΡΕΙΕΣ  ΘΑΝΑΤΟΥ

                          Σμύρνη 17.9.1922 – Ειδομένη 13.3.2016

ΣΜΥΡΝΗ,17.9.1922: Ήταν τότε που ο Σιωνισμός εφάρμοζε τη γενοχτονία των Ελλήνων της Μικρασίας και του Πόντου. Είχε αποφασίσει την Εθνοκάθαρση της Τουρκίας διά του ντονμέ Μουσταφά Κεμάλ. Η απόφαση αυτή πάρθηκε στο Συνέδριο των Νεοτούρκων στη Θεσσαλονίκη το 1911: «Η Τουρκία πρέπει να γίνει μωαμεθανική χώρα, όπου η μωαμεθανική θρησκεία και οι μωαμεθανικές αντιλήψεις θα κυριαρχούν και κάθε άλλη θρησκευτική προπαγάνδα θα καταπνίγεται. Αργά ή γρήγορα θα πραγματοποιηθεί η πλήρης οθωμανοποίηση όλων των υπηκόων της Τουρκίας. Και είναι ολοκάθαρο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με την πειθώ. Άρα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένοπλη βία. {...} Το δικαίωμα των άλλων εθνοτήτων να έχουν δικές τους οργανώσεις θα πρέπει να αποκλειστεί. Κάθε μορφή αποκέντρωσης και αυτοδιοίκησης θα θεωρείται προδοσία προς την τουρκική αυτοκρατορία».

     http://antexoume.files.wordpress.com/2013/05/cf86cebfcebdcf83ceaccebdcf84ceb5cf81cf82-cebcceb5-cebaceb5cebcceaccebb.jpg 

Σάντερς-Κεμάλ οι Δολοφόνοι Των Ελλήνων,

        Πόντου, Μικρασίας, Αν. Θράκης.

 

 

Πρώτο βήμα ήταν να καταστήσουν υποχρεωτική τη στράτευση όλων των εθνοτήτων της Τουρκίας. Στη συνέχεια όλα τα κέντρα εκπαίδευσης των νεοσυλλέχτων μετατράπηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κ εκτέλεσης των Χριστιανών Νέων, με υπόδειξη του Γερμανού Αρχιστράτηγου του Τουρκικού στρατού Ότο Βίκτωρ Καρλ Λίμαν φον Σάντερς.

 

 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyoBWQ_gl0nQD5bALqkxFl_88jbq02fqqPeQrNQZbkIZaSJoo7iGwYNvux2NsgneCmRQ87Oorx-1V9_ckmvGXi6Zd2Vs8YOsYTnMJUtn6O6Y4T_d7m7U3ZXCuuQIiSXlO725bQXkwb5fs/s1600/schlichtungeliman.jpg

 Γερμανός Στρατηγός Ότο Βίκτωρ Καρλ Λίμαν φον Σάντερς πασάς    

 

Τότε, λοιπόν:

«…Από αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι Τούρκοι έστελναν καθημερινά προςτην ενδοχώρα περίπου χίλιους Χριστιανούς, κατά φάλαγγες, αποσπώντας τους από τον αριθμό εκείνων που είχαν συλληφθεί με αυτό τον τρόπο.

Σύμφωνα με αφηγήσεις όσων κατάφεραν να διαφύγουν κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών αυτών των εκτοπίσεων προς την ενδοχώρα, τρεις χιλιάδες περίπου από τους αιχμαλώτους φονεύθηκαν έξω από το χωριό Μπουνάρμπασι, σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από τη Σμύρνη. Οι τελευταίες φάλαγγες οδηγήθηκαν στην ενδοχώρα χωρίς ρούχα και παπούτσια, γιατί τους είχαν κλέψει τα πάντα. Πολλοί από αυτούς έπεσαν καθοδόν και επειδή ήταν αδύνατο να υπακούσουν στις διαταγές των Τούρκων ιππέων και να προχωρήσουν, φονεύθηκαν επί τόπου. Ο αριθμός αυτών των κατοίκων της Σμύρνης και της ενδοχώρας (ηλικίας από δεκαοχτώ μέχρι σαράντα πέντε ετών), που συνελήφθησαν έτσι και οδηγήθηκαν από τους Τούρκους προς την ενδοχώρα, θα πρέπει να υπολογιστεί στις 150.000.

Οι Χριστιανοί που προορίζονταν για εκτόπιση, συγκεντρώνονταν στο Διοικητήριο. Όταν συγκεντρωνόταν ένας ικανοποιητικός αριθμός, άρχιζε η μετακίνηση τους. Μεταξύ αυτών υπήρχε και ένα σημαντικό ποσοστό ιερέων. Τους οδηγούσαν Τούρκοι στρατιώτες, πολλοί των οποίων ήταν εφοδιασμένοι με ρόπαλα. Κατά την πορεία ο όχλος τους λιθοβολούσε, πετώντας τους μαζί με τις πέτρες και ακαθαρσίες.

Τους ανάγκαζαν να φωνάζουν Yiaschahin Moustafa Kemal pacha.(Ζήτω ο Μουσταφάς Κεμάλ  πασάς.)

Για την τύχη των αιχμαλώτων που οδηγήθηκαν προς την ενδοχώρα, έχουμε τρομακτικές μαρτυρίες.

Ο Νικόλαος Χατζόπουλος του 32ου Συντάγματος Πεζικού, από τη Νάξο, που κατόρθωσε να δραπετεύσει, καταθέτει:

«Αιχμαλωτιστήκαμε στις 9 Σεπτεμβρίου στην Πούντα (βόρεια συνοικία της Σμύρνης) και την ίδια μέρα μας έκλεισαν στις αποθήκες του λιμανιού, μας έκλεψαν ό,τι είχαμε στην κατοχή μας, και στη συνέχεια, την επομένη, μας οδήγησαν στο Νύμφαιον . Το τουρκικό πλήθος που είχε μαζευτεί κατά μήκος του δρόμου, μας χτυπούσε και μας πετούσε πέτρες αναγκάζοντας μας να φωνάζουμε: ζήτω ο Μουσταφά Κεμάλ πασάς. Εκείνοι που αρνούνταν, δέχονταν μαχαιριές.

Καθώς αφήναμε τη Σμύρνη, συναντήσαμε πέντε δίτροχα καροτσάκια, γεμάτα με πτώματα Ελλήνων πολιτών, που τα πήγαιναν να τα πετάξουν σε μια χαράδρα.

Μετά από δύο ώρες πεζοπορίας από τη Σμύρνη, η φάλαγγα μας σταμάτησε.
Εκεί οι Τούρκοι διέταξαν τους Έλληνες στρατιώτες που κατάγονταν από τη Μικρά Ασία να αποχωριστούν από τους Έλληνες οι οποίοι ήταν από την Παλαιά Ελλάδα. Τους ανακοίνωσαν την πρόθεση τους να απολύσουν τους πρώτους και να τους δώσουν την άδεια να επιστρέψουν στα σπίτια τους. 800 περίπου άνδρες βγήκαν από τις σειρές τους συμπεριλαμβανομένων και αξιωματικών της χωροφυλακής. Τους συγκέντρωσαν σ' ένα μόνο τάγμα, τους οδήγησαν στην ξερή κοίτη ενός γειτονικού χειμάρρου και τους σκότωσαν όλους με ριπές οπλοπολυβόλων».
Η σφαγή αυτή επιβεβαιώθηκε από το δεκανέα Αντώνη Βιτζηλαίο του 26ου Συντάγματος Πεζικού, από τους στρατιώτες Νικόλαο Κορρέ του 25ου Συντάγματος Πεζικού, Νικηφόρο Βιτζηλαίο του 44ου Συντάγματος Πεζικού και από τον Κωνσταντίνο Χωριανόπουλο του 32ου Συντάγματος Πεζικού, οι οποίοι ήταν παρόντες. Η σφαγή πρέπει να έγινε λίγο ανατολικότερα του Μπουρνόβα».

                    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZkQvJ76OYIuZZXHw0QyWJPE898-4we-CllhM-G8fkIaqrYY7Mxi89_h-ij-zj6x71jg_asR_67e4OvcFn9iGeVLpHBfoXZSGn4_CIH_NhdaeFNOxKkl6qlsWFqJDR7Q5V0UzwfoHoGuyY/s640/Marcharmenians.jpg                                                                              http://dia cosmos.blogspot.gr/

   Πορεία προς τα «Αμελέ Ταμπουρού»(Τάγματα  Εργασίας-θανάτου) .

           

 

Η πρώτη φάση διωγμών των Ελλήνων στη δυτική Μικρασία, κι από την περιοχή του Αδραμυττίου και νοτιότερα ως και την περιοχή του Κουσάντασι, ξεκίνησε με τη διαταγή της Τουρκικής κυβέρνησης της 14.5.1914. Τη διαταγή αυτή προκάλεσε ο Γερμανός Στρατηγός Ότο Βίκτωρ Καρλ Λίμαν φον Σάντερς, που είχε αναλάβει τη στρατιωτική διοίκηση της Τουρκίας από τα τέλη του 1913. Η διαταγή αυτή διοχετεύτηκε και στον Ευρωπαϊκό Τύπο. Από τις πρώτες περιοχές που άρχισε ο διωγμός ήταν της Ερυθραίας, του Αδραμυττίου, του Δεκελί, της Περγάμου και την Φώκαιας στην οποία πραγματοποιήθηκαν πολλές σφαγές Ελλήνων. Παράλληλα ξεκίνησαν κ οι δεκάχρονοι (1914 – 1923) διωγμοί των Ελλήνων του Πόντου.

               https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgb291Pu0X-1DtHsGIV6-4gxsxV7E_FLTMQCu0Y85OHimR9uqgt99lHhVFk7UqrCC0YAbezWM_hc8WSRjtisrICX0Cl3viJ92Rh7GmnkfGITg4OiZ-488_rUou-d3jhYD0Bt8vbdjT7qgdQ/s640/images.jpg

                                                                                  http://dia cosmos.blogspot.gr/

  Εκπατρισμός Ελλήνων – Πορεία προς το «λευκό  θάνατο». Μέθοδος εξόντωσης, που εισηγήθηκε στο τουρκικό Διευθυντήριο (Ταλαάτ μπέη,Εμβέρ πασά(Ντονμέ), Τζεμάλ πασά), ο Γερμανός Αρχιστράτηγος του τουρκικού στρατού Όθων Βίκτωρ Καρλ Λίμαν φον Σάντερς                             

 

                                                                      

Ειδομένη, 13.3.2016: Τώρα ο Σιωνισμός έχει αποφασίσει και πραγματοποιεί εθνοκάθαρση της Συρίας. Κ εφαρμόζει τη μέθοδο τροποποιημένη. Γιατί τώρα υπάρχουν κάμερες και φωτορέπορτερ που καταγράφουν τα γεγονότα. Κ οι εικόνες με τα αίσχη τους θα γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό.. Οπότε θα ξεμασκαρωθεί ο πραγματικός δολοφόνος. Στέλνουν λοιπόν τα θύματα στους ίδιους μακελάρηδες, που δεν υποφέρουν από ανθρώπινα αισθήματα. Κι αυτοί, υπό την ηγεσία, του δουλέμπορου λαθρέμπορου ντονμέ και Εβραιογαμπρού τους Ερντογάν, αφού πρώτα τους τα πάρουν, δεν τους εχτελούν, όπως τους Έλληνες στα 1922, αλλά τους βαρκάρουν κι αναθέτουν την εχτέλεσή τους στη θάλασσα και στους Έλληνες. Αφού όμως οι Έλληνες τους απογοήτευσαν και δεν τους έσφαξαν, μεθοδεύουν άλλους τρόπους για την εξόντωσή τους. Στήνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης σε τόπους ακατάλληλους. Εκεί, με τη συμπαράσταση του κρύου, της υγρασίας, της πείνας, της δίψας, των ασθενειών, ασφαλώς και δε θ’ αντέξουν για πολύ. Και για να κάμψουν ακόμη πιο γρήγορα τις αντοχές τους, τους κουράζουν μεθοδεύοντας περιπλανήσεις, με παραπλανήσεις, που φέρνουν, ύστερ’ από την ψεύτικη ελπίδα που τους δίνουν, την απογοήτευση. Έτσι, μέσα στο κρύο, στην υγρασία και στη βροχή, ένα ψυχρό λούσιμο στα ορμητικά θολά νερά του χειμάρρου παραπόταμου του Αξιού σίγουρα το αποτέλεσμα θα έρθει πιο σύντομα. Εξάλλου κάποιοι θα παρασυρθούν από το ρεύμα του ποταμού, και θα συγχωρεθούν μια ώρα γρηγορότερα. Σίγουρα θα επιδράσουν καταλυτικά κ οι περιποιήσεις που θα τους προσφέρουν  τα παλικάρια της αστυνομίας του Παραρτήματος των Η.Π.Α. στα Βαλκάνια. Έτσι θα λιγοστέψουν τα στόματα. Βλέπετε το αποτέλεσμα εξάλλου. Επέστρεψαν 1.500 λιγότεροι από αυτούς που πήγαν! Δυο - τρεις στραθιές να κάμουν ακόμη θα εξοντωθούν κ οι υπόλοιποι! Έτσι εξοντώθηκαν κ οι Έλληνες στην πορεία τους στο εσωτερικό, στην Αλμυρή Έρημο της Λυκαονίας, της Τουρκίας. 

Οι φονιάδες είναι μεθοδικοί. Και, επειδή δεν πιστεύουν  ούτε στο Θεό, μένουν με την εντύπωση πως, σαν δεν αντιληφτούν ο Κόσμος το μελετημένο έγκλημα που διαπράττουν, τότε γλιτώσανε!

 Κούνια, που σας κούναγε, φονιάδες των Εθνών!...

Ο φωτορέπορτερ Γιώργος Κολεσίδης, πριν συλληφθεί στην Ειδομένη, αποθανάτισε αυτά που είδε. Θαυμάσετε, λοιπόν, τη φιλευσπλαχνία της πολιτισμένης Χριστιανικής Ευρώπης! Αυτός είναι ο πολιτισμός τους;!

 Σκεφτείτε και κρίνετε τι δουλειά  έχομ’ εμείς  οι Έλληνες μ’ αυτούς;!...

Και προσέξετε: Δεν καταβάλλουν ούτε την παραμικρή προσπάθεια να σταματήσουν την αιτία προέλευσης της μετανάστευσης, την αιτία της προσφυγιάς! Όχι!! Μόνο σας αποπροσανατολίζουν και στρέφουν την προσοχή σας στην περίθαλψη των προσφύγων!!Ποιος είναι που προκαλεί το μεταναστευτικό ρεύμα; Ποια είναι τα συμφέροντα που διώχνουν τους ανθρώπους αυτούς από τις Εστίες τους; Αυτοί οι δολοφόνοι των Εθνών που θα θησαυρίσουν, θα πολλαπλασιάσουν τα ήδη πολλά κέρδη από την επιχείρηση αυτή να  βρουν στους πρόσφυγες Πατρίδα και να τους εγκαταστήσουν και να τους Περιθάλψουν! Όχι να τους φορτώνουν στις πλάτες αυτών που όχι μόνο δεν έφταιξαν, αλλά και δεν έχουν τη Δύναμη να τους σηκώσουν. Και μη μου πείτε ότι δε γνωρίζουν την αιτία και τον πρόξενο της συμφοράς. Δε γνωρίζουν το φυσικό και τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος…  

Από το 1897 υπάρχει στενή συνεργασία Γερμανίας – Τουρκίας. Και τα δυο κράτη κυβερνούνται από ντονμέδες Εβραιογερμανούς κ Εβραιότουρκους.

                                         Γράφτηκε  στις  16.3.2016

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου