Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015


Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΛΠΕΣ!

                     ΤΟ ΔΩΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ,

                                         ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΣΑΣ…

 

Οι εορτές του Αγίου δωδεκαημέρου έληξαν σήμερα, με την απόδοση  δόξας και τιμής στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο. Σ’ αυτό το Βαπτιστή του Κυρίου Ιησού Χριστού. Τον  Προφήτη και Πρωτομάρτυρα της Θρησκείας μας. Και, όπως συνηθίζουν οι άσπονδοι «φίλοι», δεν  παρέλειψαν κι αυτή τη φορά να μας φιλοδωρήσουν με σπουδαία  Χριστουγεννιάτικα Δώρα.

 Πρώτος Μάγος, με δώρο την παραχάραξη και κακοποίηση της Ιστορίας μας, κατέφτασε ο Γερμανός ΝεοΝΑΖΙ Καθηγητής Ρίχτερ. Αυτός, που έχει αναλάβει την εργολαβία της αποκατάστασης του ονόματος των ΝΑΖΙ εγκληματιών πολέμου και τα έργα του αποτελούν πλυντήρια συνειδήσεων κ εξωραϊσμού των εγκλημάτων και των εγκληματιών συμπατριωτών του. Το έδαφος είχε προπαρασκευαστεί κατάλληλα σε ανύποπτο χρόνο. Για την προπαρασκευή του πρωτοστάτησαν, εργάστηκαν ευσυνείδητα, και συνεργάστηκαν εκπαιδευμένοι από αυτό Μαθητές-Θαυμαστές του Πανεπιστημιακού Δασκάλου τους. Η πραχτική γνωστή στους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Και, «τι ανταποδώσομεν τω Κυρίω, περί πάντων, ων ανταπέδωκεν ημίν!»…

Ευτυχώς το ξεφτίλισμα δεν έφτασε στο βαθμό που περίμεναν.  Πρέπει όμως ν’ ανακληθεί η τιμητική διάκριση, που απονεμήθηκε πραξικοπηματικά στο ΝεοΝΑΖΙ προπαγανδιστή, το νεόκοπο αυτό Γκεμπελίσκο. Και τούτο, για να μην υπάρξει δυνατότητ’  αξιοποίησής της από το Γερμανικό Ράϊχ ή άλλους επίδοξους φορείς κάλπικου φιλελληνισμού. Αξιοποίησης, προς όφελος δικών τους Εθνικών, οικονομικών κι άλλων παραμέτρων. Γεμάτων από  ανηθικότητα.  Φθόνο προς τους Έλληνες και κάθε τι το Ελληνικό. Αλλά κι από κλέφτες, καταχραστές και σφετεριστές  κάθε πνευματικού κ υλικού αγαθού, που προέρχεται από την Ελληνική Πατρίδα κι από τις πνευματικές ικανότητες και τις σωματικές δεξιότητες των Ελλήνων. Ούτε κι από   «Έλληνες» γεμάτους από ελαστική Εθνική Συνείδηση και κουφότητα πατριωτισμού.

Και, επειδή πλησιάζ’ η καθορισμένη  συνεδρίαση Τοπικών Φορέων(;), που θα τους απασχολήσει αποκλειστικά η περίπτωση Ρίχτερ, θέλω να τονίσω πως:  Θα πρέπει ν’ απαιτηθεί η ακύρωση της τιμητικής διάκρισης, που απονεμήθηκε σ’ αυτό το Γερμανό ΝεοΝΑΖΙ Καθηγητή. Να επιστραφούν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης τα πρωτότυπα έγγραφα κι ό,τι άλλο, που του επιδόθηκαν «τιμής ένεκεν». Να χαραχτηριστεί ο άνθρωπος αυτός «Persona non Grata».

Και τούτο, γιατί: Παραποιεί την Ελληνική Ιστορία. Προσβάλλει τον Πατριωτισμό και το Ήθος των Ελληνοκρητικών κι όχι μόνο. Είναι μεροληπτικός. Αδικεί κατάφορα και συκοφαντεί τους Κρητικούς Αγωνιστές και τα θύματα των ΝΑΖΙ. Προσπαθεί να δικαιώσει τα εγκλήματα, τις θηριωδίες, τις ομαδικές εχτελέσεις αμάχων, τις πυρπολήσεις Χωριών ολόκληρων, την καταστροφή υποδομών, τις κλεψιές και λοιπές καταχρήσεις,   που διέπραξαν οι Γερμανοί Φασίστες, σε βάρος και του άμαχου πληθυσμού της Κρήτης. Και να παρουσιάσει αυτά ως αντίποινα και μάλιστα δίκαια κ εύλογα, για πράξεις των Κρητικών, που στρεφόταν κατά του απρόκλητου Καταχτητή της ιδιαίτερης Πατρίδας τους.

Ακόμη και:  Ν’ απαιτηθούν εξηγήσεις από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ιδιαίτερ’ από τη Σχολή, που του έκαμε αυτή τη μεγάλη τιμή, που δεν του αξίζει. Ν’ αναζητηθούν οι πρωταίτιοι που: Προκάλεσαν την ατιμωτική αυτή πράξη, που προσβάλλει τόσο τους εαυτούς τους, όσο και το Πανεπιστήμιο στο σύνολό του. Προσέβαλαν, με την πράξη τους την Κοινωνία της Κρήτης στο σύνολό της. Προσέβαλαν, με την αποδοχή του περιεχομένου των βιβλίων του Ρίχτερ, την Ιστορία της Ελλάδας κ ιδιαίτερα της Κρήτης. Αποδέχτηκαν αναληθή και διαστρεβλωμένα  γεγονότα και κρίσεις, που απέχουν από την αλήθεια και την αντικειμενικότητα, για πιθανή  αποκόμιση προσωπικών ωφελημάτων ή από επιπολαιότητα ή από  άλλο κίνητρο. Κι αλλοίμονο αν υπάρχει και κίνητρο επιδιωκόμενης και σκοπούμενης αλλοίωσης Ιστορικών στοιχείων προς όφελος του εχθρού και ζημία του Ελληνικού Λαού, του Ελληνικού Έθνους και του Ελληνικού Κράτους!

 Κι όμως, αυτοί έχουν επιφορτιστεί με το καθήκον της επιστημονικής κατάρτισης και καθοδήγησης των αυριανών Ιστορικών και λοιπών επιστημόνων. Αυτοί οι «επιστήμονες» δεν επιτρέπεται να συνεχίσουν να διδάσκουν την Ελληνική Νεολαία. Είναι επικίνδυνοι. Οφείλουν οι Αρχές να τους απομακρύνουν από την Καθηγεσία. Και το Πανεπιστήμιο Κρήτης οφείλει να τους αποβάλει  από το Επιστημονικό Προσωπικό που το συγκροτεί. Η δε Επιτροπή, που συγκαλείται για τη συγκεκριμένη περίπτωση, οφείλει και πρέπει  να εξετάσει με κάθε λεπτομέρεια  ό,τι αφορά και σ’ αυτούς που βαρύνονται με την ευθύνη της πρόκλησης του γεγονότος της απόδοσης τιμής εκεί, που δεν θα έπρεπε ν’ αποδοθεί…

Αλλά, θα επανέλθομε… 

 

Μας ήρθε και βαρύγδουπος Μάγος από την Εσπερία ο Πάπας της Ρώμης! Αυτός πήγε την Κυριακή προ των Χριστουγέννων στο Φανάρι να εκδηλώσει τα αισθήματα της απέραντης αγάπης, από την οποία διακατέχεται προς τον «Αδελφό» και συλλειτουργό(;) Βαρθολομαίο.

Πληροφορίες για τα Τεκταινόμεν’ από τους δυο αυτούς Αρχιτέχτονες δεν έχομε ικανές, γιατί ο κακώς Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας δεν ενημερώνει το Ποίμνιό του για το περιεχόμενο των συνομιλιών του με τον αιρετικό «Αδελφό». Γι’ αυτό και δεν είμαι σε θέση να κάμω κάτι παραπάνω από μια προειδοποίηση προς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Και να τους πω πως, πίσω από την απεραντοσύνη της Αγάπης τους κ οι δυο αυτοί ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ κρύβουν κι αποσιωπούν την Αλήθεια. Προσπαθούν με την προβολή της Αγάπης ως Χριστιανικής αρετής ν’ αποκρύψουν από τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Αλήθεια.

Και τολμώ να ρωτήσω τον Πατριάρχη, χωρίς περιστροφές: Από ποια αιρετικά στοιχεία παραιτήθηκε ο Πάπας κ Εσύ πέφτεις στις αγκάλες του; Ποιες  από τις Αλήθειες, που κήρυξε ο Άγιος Θεός, την Ενανθρώπιση του Οποίου θα τιμούσε η Ορθοδοξία λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση και την κοινή προσευχή Σας με τον Πάπα, τηρεί και τιμά ο «Αδελφός»;

Απαγγείλατε την Κυριακή Προσευχή – το «Πάτερ ημών» -, καθένας στην προκαθορισμένη γλώσσα που τηρεί, αλλά με ΠΡΩΤΕΙΟ ΠΑΠΙΚΟ. Γιατί δεν απαγγείλατε ταυτόχρονα την Κυριακή Προσευχή;

 Το Σύμβολο της Πίστης –το Πιστεύω – γιατί δεν το απαγγείλατε, έστω και «παπαγαλία», όπως τα παιδιά;…

Πιστεύετε πως η Αγάπη, που διακηρύσσετε, υπερέχει της Αλήθειας; Αν αυτό πιστεύετε, τότε είστε λάθος κ οι δυο Σας. Όποιος αποκρύπτει την Αλήθει’ από  το Συνάνθρωπό του, σημαίνει ότι δεν τον Αγαπά. Τον δολιεύεται.

Αν υποθέσομε πως παρουσιαστεί μπροστά Σας κάποια στιγμή ο Διάβολος αυτοπροσώπως και Σας δηλώσει ότι Σας αγαπά, Εσύ, θα τον πιστέψεις και θα πέσεις στην αγκαλιά του, πράγμα που σημαίνει πως τον εμπιστεύεσαι ή και τον προσκυνάς; Και ναι μεν ο Διάβολος δεν Σου παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως. Σου έστειλε όμως έναν από τους εκπρόσωπούς του.  Και δεν κρύβω το πόσο ταράχτηκα όταν είδα τον «εκπρόσωπο του Θεού» να σηκώνεται και πέφτει στην αγκαλιά του καθήμενου εκπρόσωπου του Διαβόλου…

 

Άλλος επίδοξος Μάγος αναδείχτηκε ο Πρωθυπουργός της Χώρας αυτής, που αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να μας δωρίσει Χριστουγεννιάτικα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κατά τρόπο πραξικοπηματικό. Να μας φορτώσει εκλεχτό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας! Έτσι, ώστε να ολοκληρώσει την προδοσία, που συντελείται, ενεργείται κ εξελίσσεται σε βάρος του Ελληνισμού από τις «Ελληνικές» Κυβερνήσεις της τελευταίας τουλάχιστον δεκαετίας. Κι αυτό συμβαίνει, με τη σύμπραξη του απερχόμενου άδοξα Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και την καθοδήγηση αυτού τούτου του οικονομικού «τραστ» Εβραιοσιωνιστών Τοκογλύφων, που αποκαλείται  Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτού, που μεθοδεύει την  υποδούλωση στα συμφέροντα της «κάστας» του Εβραιοσιωνισμού τους Λαούς της Ευρώπης, με κάθε είδους δολιότητα.

Η επιμονή και το μένος του Πρωθυπουργού να πετύχει το σκοπό του αυτό, είναι παραδειγματικά κι αντίστοιχα σε σπουδαιότητα, με την επιμονή και το μένος που κατείχε τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησής του, να πετύχει την υπερψήφιση των «Μνημονίων», εκβιάζοντας, απειλώντας και τρομοκρατώντας την τότε Βουλή των Ελλήνων.

Και ναι μεν πέτυχε τότε ο εκβιασμός του Ευάγγελου «Βενιζέλου», πλην όμως ο Ελληνικός Λαός, αφού την έπαθε τότε, βρέθηκε σ’ εγρήγορση στην περίπτωση επικύρωσης της επιλογής Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κι αυτή  η απόπειρ’ απέτυχε πανηγυρικά.

Η αποτυχία επικύρωσης από τη Βουλή των Ελλήνων του εκλεχτού των Εβραιοσιωνιστών της Ε.Ε. στο αξίωμα Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, υποχρέωσε τον Πρωθυπουργό στην προκήρυξη των πρόωρων, αλλ’ επίκαιρων κι απαραίτητων,  εκλογών, με ημερομηνία διεξαγωγής τους  τις 25.1.2015.

Γιατί, όμως, κ. Πρωθυπουργέ, αντί προκήρυξης Βουλευτικών εκλογών, δεν προτιμήσατε  τη διενέργεια άμεσης εκλογής  Προέδρου της Δημοκρατίας από το Λαό, όπως εξάλλου διατυμπανίζατε κατά το παρελθόν ότι θα νομοθετούσατε ως πρωθυπουργός της Χώρας; Γιατί εξαπατήσατε τον Ελληνικό Λαό κι αναιρέσατε την υπόσχεσή Σας αυτή; Η λύση αυτή δεν θα ήταν προτιμότερη κι ανώδυνη για Σας; Ή, μήπως, και το απαγορεύουν οι κηδεμόνες Σας, γιατί δεν θα τους είναι δυνατόν να ελέγξουν το αποτέλεσμα;… 

Όμως, ο Ευάγγελος «Βενιζέλος», πάρα και την προδοτική στάση του σε βάρος του Ελληνικού Λαού, του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Πατρίδας, εξακολουθεί και παραμένει Αντιπρόεδρος μιας Κυβέρνησης, που ήταν και παραμένει  από τις χειρότερες ενδοτικές  Κυβερνήσεις, που «κυβέρνησαν» τη Χώρα και το Λαό μας κατά τα τελευταία 70 χρόνια. Και για την παραμονή του αυτή ευθύνονται τόσο τα Όργανα του ΠΑΣΟΚ, όσο και τα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς κι ο Πρωθυπουργός. Χωρίς και να μένει άμοιρος ευθυνών κ η Δικαιοσύνη.

Τόσον αυτός, όσο κι ο «Σύντροφος» και στενός συνεργάτης του Γεώργιος Παπανδρέου, υπήρξαν αίολοι για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Η προστασία, που τους παρέχεται από τους Εχθρούς του Ελληνισμού είναι, που τους διατηρεί ακόμη ελεύθερους  ν’ ασχημονούν πολιτικά. Να προκαλούν το αίσθημα του Δικαίου του Λαού, αλλά όχι της Δικαιοσύνης. Ν’ αποθρασύνονται και να διεκδικούν αξιώματα πολιτικά. Να παραδειγματίζουν τους νεόκοπους πολιτικούς με την πολιτεία και την ατιμωρησία τους και να διασύρουν τη Δικαιοσύνη, τα πολιτικά Ήθη και τον πολιτικό Κόσμο της Χώρας και όχι μόνον αυτά. Αποτελούν διαφήμιση της πολιτικής διαφθοράς. Εξώθηση κι άλλων ξενόδουλων και ξενοκίνητων να τους μιμηθούν, προκειμένου ν’ αναδειχτούν κοινωνικά. Να προωθηθούν πολιτικά.  Να ισχυροποιηθούν οικονομικά. Και να καταλάβουν αξιώματα! Ώστε, να υπηρετήσουν από τις θέσεις αυτές τα συμφέροντα του Εβραιοσιωνισμού, που κρύβεται πίσω από το πολιτικό  «παραβάν» της Ελλάδας κι όχι μόνο.

 Αποτελούν όμως παράλληλα και δυσφήμηση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Καλυμμένη προβολή ανελεύθερων κι αντιδημοκρατικών καθεστώτων. Πρόκληση του  απογοητευμένου Λαού ν’ απορρίψει το Δημοκρατικό καθεστώς. Να στραφεί προς τα ολοκληρωτικά κι αυταρχικά και τυραννικά καθεστώτα.

Αψευδή μάρτυρα τέτοιας τερατογένεσης  αποτελεί  η περίπτωση της  «Χρυσής Αυγής».  Μιας αντιδημοκρατικής πολιτικής παράταξης, που ήδη μπήκε μέσα στη Βουλή των Ελλήνων. Που ήδη διεκδικεί να καταλάβει τη θέση του τρίτου κόμματος μέσα στη Βουλή. Διαφαινόμενος  σκοπός της  να επιδιώξει και να πετύχει από τα μέσα την κατασυκοφάντηση και καταστροφή του ενός από τους θεσμούς της Δημοκρατίας. Κι αυτό  αποτελεί  απειροελάχιστο δείγμα του τι μπορεί να συμβεί σ’ ένα δημοκρατικό Κράτος, όταν ο απογοητευμένος δημοκρατικός Λαός του από την κακή λειτουργία των Θεσμών της Δημοκρατίας στραφεί σ’ επιλογές διαμαρτυρίας ανάλογες με τη συγκεκριμένη.

 Αυτό σημαίνει την ανατολή νέου 1936 στην Ελλάδα, που το είχε προετοιμάσει ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Και, ήδη στην Ελληνική πολιτική σκηνή πρωταγωνιστούν μαριονέτες, με στενούς πολιτικούς κ οικογενειακούς δεσμούς με το κόμμα και το πρόσωπο του Εβραιοσιωνιστή Μασόνου Ελευθερίου Βενιζέλου. Κάποιος μάλιστ’ από αυτούς καταδέχτηκε ν’ αντικαταστήσει το επώνυμό του και να φέρει επιδειχτικά το επώνυμο κείνου του πράχτορα των Εβραιοσιωνιστικών συμφερόντων στην Ελλάδα…

Μήπως αυτό είναι και ζητούμενο και ποθούμενο του Συστήματος; Μήπως η «Χρυσή Αυγή» είναι κι αποτελεί εφεύρημα αυτού  τούτου του Σύστηματος, προκειμένου να «προβοκάρει» τη Δημοκρατία και να προκαλέσει το κατάλληλο κλίμα καταστροφής της ίδιας της Βουλής από τα μέσα;  Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η συμμετοχή σ’ ένα Κοινοβούλιο ατόμων, που δεν πιστεύουν στον Κοινοβουλευτισμό και στο Δημοκρατικό καθεστώς, αλλ’ αποτελούν ενεργά όργανα του μαύρου Φασισμού;

Ανοίξετε πιο πολύ τα μάτια Σας οι Έλληνες ψηφοφόροι.

Με μεγάλη μου λύπη παρακολουθώ τις πολιτικές εξελίξεις. Βλέπω μικρή, έστω, μερίδα του εκλογικού Σώματος να πλαισιώνει κόμματα, που η Ηγεσία τους έχει επιδείξει  κατά παράδοση, και μάλιστα κατά την τελευταία δεκαετία,  στάση προδοτική προς τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Ντροπή τους! Ναι. Ντροπή τους!

 Που ζουν κατά τα τελευταία δέκα τουλάχιστο χρόνια; Δε ζουν στην Ελλάδα; Δεν έχουν αντιληφτεί τίποτε απ’ όσα ολέθρια προκλήθηκαν μέσα σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, πλην όμως ικανά να προσδιορίζουν το μέλλον των απογόνων τους; Το μέλλον του Ελληνισμού;  Δεν έχουν αντιληφτεί ποιοι από αυτούς συνεργάστηκαν κ εξακολουθούν και συνεργάζονται με τους εχθρούς της Πατρίδας μας; Τους εχθρούς του Ελληνισμού; Ούτε κι αυτούς τους εχθρούς έχουν την ικανότητα ν’ αντιληφτούν και να προσδιορίσουν;…

Εγκρίνουν και χειροκροτούν τις προδοτικές ενέργειες τόσο του Βενιζέλου, όσο και του Παπανδρέου. Οικογένειας, απ’ όπου προήλθαν τρεις Πρωθυπουργοί κ οι τρεις Εβραιόδουλοι Μασόνοι Προδότες. Τι το καλό περιμένουν ακόμη να δουν και να ικανοποιηθούν από αυτούς;  Τ’ είναι αυτό, που τους προσδένει στο άρμα του προδοτικού θριάμβου της οικογένειας αυτής κι ακολουθούν κ ενισχύουν την κατάπτυστη πολιτική τους πορεία;  Γίνονται συνεργάτες και ψηφοφόροι τους. Άρα και συνένοχοί τους σε μια νέα προδοσία…

 

Μη Σας δω και μη Σας ακούσω να κλαίτε στις 26.1.2015! Γιατί αυτό θα σημαίνει ότι δεν αξίζετε παραπάνω απ’ όσο ένας Αρναούτης στρατιώτης  στο στρατό του Ιμπραϊμ παχιά στα 1827. Απ’ όσο ένας Ινδός στρατιώτης στο στρατό της Βρετανίας στα 1941/1944. Απ’ όσο ένας ευνούχος Σουλτάνου. Απ’ όσο ένας σφουγγοκωλάριος Βυζαντινού  Αυτοκράτορα. Απ’ όσο ένας βαστάζος των Φαραώ…

Σας επαναλαβαίνω: «Ου γαρ έστιν, ουκ έστι των έξω της πόλεως εχθρών κρατήσαι πριν αν τους εν αυτή τη πόλει κολάσητε εχθρούς…» (Δημοσθένης).

Γι’ αυτό, μην επιτρέψετε σε κανένα γνωστό προδότη να επανέλθει μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, γιατί αυτό θα σημαίνει, όχι μόνο την καταστροφή της Ελλάδας σαν Κράτους Ελληνικού και την ολοσχερή παράδοσή του στον εχθρό, αλλά κι ότι, και Σεις, που με την ψήφο Σας θα του επιτρέψετε να ξαναμπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είστε το ίδιο προδότες μ’ αυτόν! Εσείς του δίδετε το κλειδί της Κερκόπορτας να το παραδώσει στον εχθρό! Γιατί Εσείς, οι ψηφοφόροι, κρατείτε στα χέρια Σας τα κλειδιά, που διασφαλίζουν τις πόρτες της Λευτεριάς του Κράτους. Της δικής Σας Λευτεριάς!

 Διαφορετικά, είστε άξιοι της όποιας τύχης Σας περιμένει και δε θα διαφέρετε από αυτούς των παρωχημένων εποχών που μνημόνεψα παραπάνω… 

 

Βλέπετε κι ακούτε από τους δέχτες των τηλεοράσεων τους πράχτορες του εχθρού σε καθημερινή βάση να προπαγανδίζουν, ν’ απειλούν, να κινδυνολογούν και να χώνουν τη μύτη τους στις αναθυμιάσεις των βόθρων  των πολιτικών ζυμώσεων. Αυτά που Σας συμβουλεύουν υπηρετούν αποκλειστικά τα δικά τους συμφέροντα. Μην ακολουθήσετε τις συμβουλές τους. Αγνοήσετε την κινδυνολογία τους. Αγνοήσετε τις απειλές τους. Διαφορετικά δεν θ’ απαλλαγείτε ποτέ  από την εξάρτηση από αυτούς, όπως δεν απαλλάσσεται κι ο ναρκομανής από τα ναρκωτικά,  όταν ακολουθεί τις συμβουλές των εμπόρων των ναρκωτικών ουσιών. Των εμπόρων του θανάτου… 

                                            Γράφτηκε στις 7.1.2015.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου