Τετάρτη 17 Απριλίου 2019





    
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ


                ΣΤΗ NOTRE DAME ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ


                              ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!


 


Δέος κατέλαβε το Χριστιανικό Κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη στιγμή, που αντίκρισε της φλόγες του πυρός να κατασπαράσουν πέραν από την ιερότητα του Χώρου και την Ιστορία αιώνων της Γαλλίας!!


Το γεγονός είναι  εφάμιλλο και ταυτόσημο της Εβραϊκής «Γαλλικής» Επανάστασης του 1789 και της ύπουλης επίθεσης, που δέχτηκαν οι ΗΠΑ  κατά τις 11.9.2001!


  Ευτυχώς  ανθρώπινα θύματα δε θρηνήσαμε τη φορά αυτή. Πλην όμως ο κοπετός κι ο θρήνος απευθύνεται προς το Χριστιανισμό και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, των οποίων λαμπρό δείγμα μεγαλείου υπήρξε η κατασκευή του Ιερού αυτού Χριστιανικού Ναού, που καταστάθηκε και λαμπρό μεγαλόπρεπο ιστορικό Μνημείο.


Ευτυχώς υπάρχει η συγγραφή του αθάνατου  Β. Ουγκώ να μας θυμίζει το θησαυρό, που  ο Απολλύων (Αβαδδών) υστέρησε από την Ανθρωπότητα ολόκληρη.


Ο απολεσθείς αυτός Ναός παρουσίαζε σημεία γήρανσης κ επικινδυνότητας, όπως ισχυρίζονται ειδικοί, που απαιτούσαν άμεσες επεμβάσεις, οι οποίες αμελήθηκαν!


Σκόπιμα ή από ωχαδελφισμό και αναβλητικότητα ας το παραβλέψομε. Είναι δουλειά των Ειδικών Υπηρεσιών. Ας μην παραβλέψομε όμως κι ας σταθούμε στα αίολα μηνύματα, προς τα οποία παραπέμπει τ’ ολέθριο γεγονός.


Η Εβραϊκή, που αποκαλείται Γαλλική επανάσταση, επειδή εκδηλώθηκε στη Γαλλία (Παρίσι 1789), γέννησε, αντί για τη Δημοκρατία που ευαγγελιζόταν, το τέρας, που έφερε τ’ όνομα Ναπολέων Βοναπάρτης. Και τούτο, γιατί «ξέφυγε» του σκοπού της. Αντί για την κατάλυση της Βασιλείας, εγκατέστησε Αυτοκρατορικό καθεστώς στη Γαλλία. Και τούτο, για να πετύχει ο Εβραιοσιωνισμός τους τότε στόχους του. Αυτός έφερε τα πάνω κάτω στην Ευρώπη για χρόνια πολλά, ώσπου να καταλήξει στη δολοφονία του στις 5.5.1821 στο απομονωτήριο της νησίδας Αγία Ελένη, αιχμάλωτος του Εβραιοσιωνισμού διά των Άγγλων, που τον δηλητηρίασαν με αρσενικό και τον υπέβαλλαν ύπουλα σε αργό βασανιστικό θάνατο.


Ο θάνατός του υπήρξε η αφορμή, που προκάλεσε το Συνέδριο των Μεγάλων Ευρωπαϊκών Δυνάμεων της Βιέννης 1814/15, που εκμεταλλεύτηκε ο Εβραιοσιωνισμός απάνθρωπα.


 Απόφαση του Συνεδρίου αυτού ήταν η διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Πρώτη εκδήλωση εφαρμογής της απόφασης αυτής υπήρξε η Μεγάλη  Επανάσταση των Ελλήνων του 1821. Και, οι Έλληνες επαναστάτησαν πρόθυμα με μοναδικό σκοπό την απελευθέρωσή τους από τη αισχρή κι ατιμωτική σκλαβιά και την ίδρυση Ελεύθερου κι Ανεξάρτητου Κράτους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. Οι δε υποκινήτριες της μεγαλειώδους επανάστασής τους αυτής Μεγάλες Ευρωπαϊκές Δυνάμεις, δεν επιθυμούσαν την απελευθέρωση των Ελλήνων και πολύ περισσότερο  την ίδρυση Ελεύθερου και Ανεξάρτητου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κράτους, αλλά την πρόκληση φθοράς και κολόβωσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και παράλληλα την εκμετάλλευση των Ελλήνων, με την μετάπτωσή τους «από τον οθωμανικό εις τον χριστιανικόν τάφον», όπως προσφυώς απέδωσε τους υποχθόνιους και καταχθόνιους σκοπούς τους  ο Διαμαντής Κοραής.


Και πάνω στον ίδιο καμβά κεντήθηκαν κ οι κατοπινές επαναστάσεις των «Ραγιάδων και Γκιαούρηδων» Ελλήνων. Γι’ αυτό και σαμποταρίστηκαν, υπονομεύτηκαν, από τις ίδιες αυτές Δυνάμεις- εκτροφεία του Εβραιοσιωνισμού.


Γι’ αυτό και θεωρώ σα συνέχεια της εφαρμογής της απόφασης του Συνεδρίου της Βιέννης, που πάνω στις αποφάσεις του στηρίχτηκαν κ εξειδικεύτηκαν οι αποφάσεις του Συνεδρίου των Παρισίων 1856. Και, σ’ εφαρμογή αυτών υποκινήθηκαν οι Επαναστάσεις τα ων υπόδουλων Ελλήνων. Εξελίχτηκαν. Υποσκάφτηκαν. Προδόθηκαν.  Και, κατά συνέπεια, απέτυχαν του ελληνικού, δίκαιου κι αντικειμενικού σκοπού τους, από της ελληνικής πλευράς. Οι διακαείς πόθοι των σκλάβων Ελληνοκρητικών και λοιπών συνεπαναστατών τους και κατά το 1841, και κατά το 1866, και κατά το 1878, έμειναν απραγματοποίητοι. Πλην όμως εξυπηρετήθηκε απόλυτα ο στόχος και σκοπός των υποκινητών των επαναστάσεων αυτών… (Περισσότερα: Μαρίνου Σπυρ. Γαλανάκη: «Η Επανάσταση της Κρήτης 1878. Αποκαλύψεις-Καταγγελίες», που μόλις κυκλοφόρησε).


 Θεωρώ, λοιπόν, σα συνέχεια όλων αυτών και της εφαρμογής των αποφάσεων του Εβραιοσιωνισμού, τόσον το γεγονός της 11.9.2001 στις ΗΠΑ, όσο και τις κατά το παρόν εξάρσεις κι απειλές του  νεόκοπου Σουλτάνου της Τουρκίας, όχι μόνο κατά της ευνουχισμένης Ελλάδας, αλλά και κατά της Ευρώπης ολόκληρης, και κατά των ΗΠΑ. Καθώς επίσης και τη σκοπούμενη μη έγκαιρη, σωστή κι αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτού, που εκπλήσσει και καταπλήσσει παγκοσμίως ως ασύμμετρος και διαρκής κι αναπάντητη επί δεκαετία απειλή πολέμου!...


Ποιοι έχουν συμφέροντα στην περιοχή Βαλκανίων – Εγγύς Ανατολής και τον χρησιμοποιούν κεκράχτη τους, ώστε να τους παράσχει την απαιτούμενη αφορμή, που θα προκαλέσει τον επικερδή γι’ αυτούς πόλεμο; Ποιοι, εεε;…


  Υποψιάζομαι  δε και την καταστροφική πυρκαϊά ή εμπρησμό  του Ιερού και Μνημειώδους Χριστιανικού Ναού της Παναγίας των Παρισίων, ότι δεν είναι άσχετη με την καθόλου λειτουργία του …Συστήματος.


 Θεωρώ πως, αυτή η επαλληλία των γεγονότων δεν είναι άσχετη με τους ύπουλους στόχους του Συστήματος αυτού. Ναι. Αυτού.  Εξυπηρετεί κατά τρόπο ύπουλο τα ίδια συμφέροντα. Και θα συνεχίσει, ώσπου να επιτύχουν οι καιροσκόποι και κερδοσκόποι  τον τελικό σκοπό τους. Έστω κι αν χρειαστεί γι’ αυτό να προκαλέσουν νέο παγκόσμιο πόλεμο. Οπότε αποζητούν τις  αιτίες και προκαλούν αφορμές, που θα προέλθουν από συνεχείς προκλητικές δράσεις, μη εξαιρουμένης και πιθανής ανάλογης πρόκλησης και στον Ιερό, Ιστορικό, και Μνημειώδη Ναό της του Θεού Σοφίας, που απειλείται απροσχημάτιστα εκ μέρους της απειλούμενης από κολόβωση Τουρκίας.


Και γι’ αυτό,  εφιστώ την προσοχή και την επαγρύπνηση, προπάντων των υπευθύνων, ώστε να ενεργήσουν προληπτικά και να πάρουν τ’ απαραίτητα και κατάλληλα μέτρα. Πλησιάζει η Μεγαλοβδομάδα της Ορθοδοξίας. Πάντοτε τέτοιες Άγιες μέρες ο Απολλύων μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Πασχαλιάτικα άδωρα δώρα. Ας μην το παίξουν τ’ αβγά του φιδιού και πάλι Πόντιοι Πιλάτοι…


 Αν υπάρξει το παραμικρό στο Βαλκανικό Χώρο και σ’ αυτόν της Εγγύς Ανατολής, ας είναι βέβαιοι οι Πιλάτοι, πως, θα καταστούν υπεύθυνοι του κακού και θα καταλήξουν πηλάτοι…


                                            ellinikisalpigga 17.4.2019. Και Καλή και διπλή Ανάσταση…


 


 


 


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου