Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Αύγουστος 2007 – Αύγουστος 2017


                     Αύγουστος 2007 – Αύγουστος 2017

 

Ήταν Αύγουστος του 2007, που λαμπάδιαζε η Ελλάδ’ από τις πυρπολήσεις δασών και παρακείμενων σε κατοικημένες περιοχές εχτάσεων. Κ είναι και πάλιν Αύγουστος, αλλά του 2017, που γραικύλοι – ή, μήπως αλλοδαποί; - άγγελοι του Διαβόλου και πάλι κατακαίουν ότι απόμεινε στην  Ελλάδα τότε. Και πάλιν απειλούν κατοικημένες περιοχές, ως και την πρωτεύουσα του Ελληνικού(;) Κράτους! Και τότες ανάξιες κι ανίκανες της αποστολής τους Ελληνικές(;) Κυβερνήσεις βρισκόταν και βρίσκονται στην εξουσία κ εχτελούν παραγγελιές του αιώνιου εχθρού του Ελληνισμού.

Γι’ αυτό ούτε μέτρα προληπτικά παίρνουν, ούτε και κατασταλτικά είναι σε θέση να εφαρμόσουν. Οι κρατικές υπηρεσίες βρίσκονται σε κώμα!

Ο  Ελληνικός Λαός βρίσκετ’ αιχμάλωτος του εχθρού, και, απονευρωμένος, δεν είναι σε θέση ν’ αντιδράσει. Άγεται και φέρεται από την προπαγάνδα του εχθρού, την οποία ενισχύουν κι αναμεταδίδουν τα φερέφωνα του εχθρού αυτού στη διαπασών!

 Αυτή η μελετημένη κι ασκούμενη συστηματικά προπαγάνδα κι από τα Κρατικά ΜΜΕ, συνεπικουρούμενη κι από άλλα επιστημονικά μέσα και τρόπους, έχει επιφέρει νάρκωση, απονεύρωση, παραλυσία, στον Ελληνικό Λαό, ώστε Αυτός ο γίγαντας, ενώ βλέπει την ολέθρια καταστροφή, που απειλεί την ίδια την ύπαρξή του, δεν κατανοεί, δεν είναι σε θέση ν’ αντιδράσει!  Παρακολουθεί από τον καναπέ                      - κρεβάτι του, μαστουρωμένος , το «σίριαλ» της …εκφοράς του!

Όταν τον Αύγουστο του 2007 είδα, αντιλήφτηκα και κατανόησα την επιδρομή του εχθρού, επανήλθα στη Δημοσιογραφία, ως στρατιώτης. Με άρθρο  μου δημοσιευμένο στις 29.8.2007, μ’ 160 ορθογραφικά λάθη. - Δεν είχα τη δυνατότητα να δω το δοκίμιο, πριν από τη δημοσίευσή του.- Σας έδειξα ποιος είναι ο εχθρός. Εχθρός, που εμφωλεύει και στην πόλη μας. Κι από τότε δεν έπαψα ν’ ασκώ πολεμική εναντίον του.   Μάχομαι κι αγωνίζομαι. Καταγγέλλω κ ευελπιστώ.

Ανησύχησε τότε το κατεστημένο του τόπου και φοβήθηκε αποκαλύψεις. Από τις αντιδράσεις του κατάλαβα ότι πόνεσε. Τώρα, ύστερ’ από μια δεκαετία, κατά τη διάρκεια της οποίας είδα, οίδα κ έμαθα πολλά, είμαι πια σίγουρος πως, ο αχαλίνωτος αυτός εχθρός, που τελευταία έβγαλε τη μούρη από το ντορβά, στοχεύει στην τελική καταστροφή, που πιστεύει ότι θα του προσφέρει σχεδόν άμεσα το ποθούμενο αποτέλεσμα. Το γέρας της αλαζονείας του.

Όμως αυταπατάται. Θα ξημερώσει σύντομα η μέρα της δικής του καταστροφής κ η απελευθέρωση των ομήρων του. Ενώ πιστεύει πως καλπάζει προς την τελική νίκη και το θρίαμβο, πετά ως Ίκαρος αλόγιστα κι ασυλλόγιστα, που θα καταποντιστεί, και δεν θα επανέλθει πια. Οι ώρες του μετρούν αντίστροφα.

 Θα συμπαρασύρει όμως κατά την πτώση του πολλά δις. Όχι ευρώ ή δολάρια. Αλλά  συμπαραστάτες, συνοδοιπόρους και θιασώτες του ολέθριου έργου, στο οποίο επιδίδεται επί αιώνες…

«Γέγραπται γαρ εν βίβλω ψαλμών: γενηθήτω η έπαυλις αυτού ήρημος και μη έστω ο κατοικών εν αυτή… ο δε δίκαιος εκ πίστεως ζήσεται… Ιδού τίθημι εν Σιών λίθον προσκόμματος και πέτραν σκανδάλου…» (Κριτές).

Μη φοβάστε. Αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν είναι οι τελευταίοι σπαραγμοί του θηρίου-φιδιού. Αυτό γνωρίζει εκείνο, που Εσείς αγνοείτε. Ότι έφτασε η ώρα, που θ’ απολέσει την εξουσία του επί της Γης. Γι’ αυτό και χύνει όσο δηλητήριο του απομένει, με την ελπίδα πως θα προλάβει να καταστρέψει ό,τι απόμεινε ακόμη όρθιο…

Μην ξεχνάτε ότι: σαν σήμερα στα 1940 δεχτήκαμε την πρώτη ύπουλη επιθετική πρόκληση του σιωνιστή φασίστα Μπενίτο Μουσολίνι. Μην ξεχνάτε ότι, σε κάθε Δεσποτική και Θεομητορική μεγάλη εορτή δεχόμαστε τις ασύμβατες κι απρόκλητες επιθέσεις εκπροσώπων του εχθρού. Κ οι πυρπολήσεις των ημερών αυτών, αυτό επαναλαβαίνουν κ επιβεβαιώνουν.  Είναι ακόμη μια έμπραχτη απόδειξη  του μίσους, που αισθάνεται κατά του Ορθόδοξου  Ελληνισμού, που, ακόμη και με Μασόνους Ιεράρχες, δεν μπορεί να τον αποσπάσει από την Ορθοδοξία…

                                 15.8.2017, ώρα  Ελλάδας 4.30΄

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να είναι οι τελευταίοι σπαραγμοί του θηρίου αλλά να υπάρχει ακόμα κάτι από εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή