Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Κάνε, Χανούμ, Νισάφι…


                                       

 

 Όπως διαπιστώνεται από την πραχτική, που ακολουθείται από την Ε. Ε. και το  Δ. Ν. Τ.,  ο διακανονισμός  του χρέους της Ελλάδας προς αυτά, αποτελεί διαδικασία στημένης πολιτικής-οικονομικής απάτης και κακοήθειας, σε βάρος του Ελληνισμού και του Κράτους της Ελλάδας.

 Η ασυνέπεια, η αναβλητικότητα, η αύξηση των απαιτήσεων, οι αιτιάσεις, που προβάλλουν κάθε φορά οι αντιπρόσωποι των φορέων, για να μεταθέτουν τη λήψη αποφάσεων  παγίωσης του χρέους,  αποδείχνουν αφερεγγυότητα των προσώπων και την απληστία των φορέων που εκπροσωπούν. Αποδείχνουν στημένη απάτη. Αποδείχνουν μεθόδευση προσπάθειας νομότυπης εξασφάλισης κλοπής και διασφάλισης των κλοπιμαίων. Αποδείχνουν το χαμηλό ήθος των διαπραγματευτών. Αποδείχνουν την Ευρωπαϊκή κακοήθεια. Αποδείχνουν και πιστοποιούν  την εφαρμογή και στην Ελλάδα της Εβραιοσιωνιστικής μεθόδου καταλήστευσης κ εξόντωσης των Λαών. Αποδείχνουν ότι επιβάλλεται το δίκαιο  του πιο ισχυρού. Αποδείχνουν τη ΝΑΖΙστική νοοτροπία, που επικρατεί στα Όργανα της Ε. Ε.. Αποδείχνουν την προσπάθεια επιβολής της αδικίας με το έτσι θέλω, μ’ εκβιασμό. Με βίαιη  πολιτική επιβολή και ταπείνωση εξεφτελιστική.

  Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουν την αναβολή των αποφάσεων. Χρονοτριβούν και μεγαλώνουν το διάστημα της λήψης αποφάσεων, ώστε να μεγαλώνει παράλληλα το χρέος με κεφαλαιοποιούμενους   τόκους σε βάρος των Ελλήνων. Δηλαδή  χρεώνουν την Ελλάδα με ανύπαρχτες οφειλές. Αέρα λεφτά.

Παράλληλα εξοντώνουν τους Έλληνες προκαλώντας σ’ αυτούς άγχος και ψυχικά τραύματα, από τις συνέπειες που επιφέρουν σ’ αυτούς οι καταπιέσεις που υφίστανται. Καταπιέσεις λεχτικές, που προκαλούν οι συνεχείς επαναλήψεις από τους τηλεοπτικούς σταθμούς απογοητευτικών, στημένων επί τούτου, και παράλληλα τρομοκρατικών εκπομπών, που μεταδίδονται από τους παρουσιαστές  σ’ έντονο τρομοκρατικό και απειλητικό ύφος. Εκπομπών, που συνοδεύονται με εικόνες, που επιτείνουν την τρομοκρατία και την απογοήτευση του θεατή και σύγχρονα ακροατή.

Ηθική και δεοντολογία έχουν εγκαταλείψει το τηλεοπτικό πεδίο. Τα ιδιωτικά «κανάλια» έχουν ξεφύγει από την αποστολή τους κ έχουν καταντήσει να προσφέρουν ολέθριες υπηρεσίες στο κοινό. Υποσκάπτουν την πνευματική και ψυχική υγεία του Κοινού. Κάνουν φροντιστήρια  εκτροπής του Κοινού από  κάθε ήθος, λογική, αξιοπρέπεια, και σεβασμό προς την Εκκλησία, το Κράτος, την έννομη τάξη, την εντιμότητα, γενικά τη χρηστοήθεια. Ευτελίζουν κάθε ηθικό  θεσμό κι αφαιρούν από τον Άνθρωπο ό,τι τον διακρίνει από τα λοιπά ζώα. Την Ανθρωπιά κι Αξιοπρέπεια. Αποτελούν πια «κανάλια» αποχετευτικά…

Σ’ αυτά τα πλαίσια μέσα βρίσκεται, συμπλέει, κανοναρχεί, επαυξάνει, κ έρχεται ως επίταση της όλης κατάστασης η στημένη από τα ίδια συμφέροντα, απειλητική συμπεριφορά του Ερντογάν και  των οργάνων του.

Γι’ αυτό και γίνεται αποδεχτή και δεν αναστέλλεται από κοινές «συμμαχίες», ούτε κι από τους Εταίρους, των οποίων θίγει πλαγίως έστω συμφέροντα, πλην όμως βοηθά την άμεση παγίωση της κυριαρχίας επί των  συμφερόντων μας.

Αυτά κανοναρχούνται από τον Εβραιοσιωνισμό, για να μας δείξει ότι αυτός ελέγχει την Παγκόσμια Εξουσία, στην οποία και υποχρεούμαστε να υποκύψομε αναντίρρητα. Και, όποιος τολμά να διεκδικήσει τα δίκαια και αυτονόητα καταστρέφεται. Γιατί  αυτός είναι που αποφασίζει κ οι αποφάσεις του δε συζητούνται, αλλά εφαρμόζονται. Αυτό αποτελεί Φασιστική Διχτατορική αντίληψη και κοσμοθεωρία ολοκληρωτικού Καθεστώτος βίας εξαιρετικά επικίνδυνου.

Δεν υπάρχει στην προκείμενη περίπτωση ούτε Ο.Η.Ε.. Εξάλλου πότε αυτός υπήρξε αντικειμενικός προς Ελληνικές υποθέσεις; Ούτε ΝΑΤΟ! Πού’ ν’ το; Ούτε Ε.Ε.. Αυτή κι αν υπάρχει παρά μόνο για την εκδικητική καταστροφή της Ελλάδας. Ούτε και Διεθνές Δικαστήριο. Χάγη, θαρρώ το λένε τώρα. Αλλά, θα μου πείτε: Ας υπήρχε τουλάχιστον Ελληνικό! Γιατί πολλά από τα εγκλήματα, που διαπράττονται είναι της αυτεπάγγελτης αρμοδιότητάς του….

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός διακυβέρνησης των εθνικών κρατών της Ευρώπης από Εβραιογενείς Σιωνιστές την καταγωγή Πρωθυπουργούς και Προέδρους  κατά πλειοψηφία τουλάχιστον και Μασόνους υποτελείς πολιτικούς μισθοφόρους…

Αλήθεια, ο Νόμος περί ευθύνης Υπουργών, πότε θα καταργηθεί; Κι ο Νόμος περί προσωπικών δεδομένων, ως πότε θα καλύπτει εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου;

                                                     Κυριακή της Ορθοδοξίας    5.3.2017

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου