Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Tzo Μπάιντεν


Αυτός, ο Joseph Robinette "Joe" Biden, Jr (Τζο Μπάιντεν),  έχει την ύψιστη τιμή να είναι Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α., συνεπώς ανήκει στο Εβραιοσιωνιστικό «Λόμπυ» των Η.Π.Α., έστω κι αν δηλώνει ρωμαιοκαθολικός κατά το θρήσκευμα.

Αυτός, έχει αναλάβει την εργολαβία επίλυσης του Κυπριακού, όπως είχε ο Εβραιοσιωνιστής Κίσιγκερ στα 1974 ως ΥΠΕΞ των Η.Π.Α. τότε, που οι Τούρκοι κατέλαβαν το τμήμα της Ελληνικής αυτής Μεγαλονήσου, που κατέχουν ακόμη ελέω Εβραιοσιωνιστών.

Να σημειωθεί ως σημαντικό στοιχείο, οιωνός, ότι λίγο μετά την πρώτη του εκλογή ως Γερουσιαστή, σκοτώθηκαν  στις 18.12.1972 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα η γυναίκα κ η κόρη του. Οι δε δυο γιοί του τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά επέζησαν του πλήρη ξολοθρεμού της οικογένειας. Ο δε Τζο απέχτησε δεύτερη σύζυγο στα 1975, η οποία αναπλήρωσε τις απώλειες του …ατυχήματος στο ακέραιο. Κ επειδή ο Τζο πήρε το μήνυμα και το μετάφρασε σωστά,  δεν συνέβη άλλο αυτοκινητιστικό ή διαφορετικής μορφής ατύχημα, ούτε στον ίδιο, ούτε  στην οικογένειά του κι ούτε ανακόπηκε η πολιτική του σταδιοδρομία, αλλ’  από τότε εξελίσσεται, γιατί ξέρει να ελίσσεται…

Πρόκειται δηλαδή, για έν’ ακόμη μεγαλόσχημο Εβραιοσιωνιστή πολιτικό, που η «καριέρα» του, από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, στηρίζεται πάνω στη βάση προώθησης της «Νέας Τάξης». Αυτό επιβεβαιώνει ο ίδιος με άρθρο του, που δημοσιεύτηκε στις 23.4.1992 στη Wall Street Journal των Η.Π.Α. με τίτλο: «Πώς έμαθα να αγαπώ την Νέα Τάξη Πραγμάτων» (“How I Learned to Love the New World Order”). Με το άρθρο αυτό εξυμνεί την ασφάλεια, που παρέχει ο Ο.Η.Ε. και κάνει έκκληση για «μόνιμη δέσμευση των δυνάμεων για χρήση από το Συμβούλιο Ασφαλείας» αυτού του Εβραϊκού υβριδικού παγκόσμιου Κράτους.

Στα 2010, που ο ΓΑΠ είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στις Η.Π.Α. ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Μπάιντεν τον υποδέχτηκε στο Άσπρο Σπίτι του Μαύρου Προέδρου με λόγια  εγκωμιαστικά, όπως:  «Συγχαίρω τον πρωθυπουργό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στον χειρισμό της οικονομικής κρίσης και Θεού θέλοντος θα βάλει τη χώρα του πάλι στον σωστό δρόμο»!!

  Εσείς ζήσατε τα γεγονότα της περιόδου διακυβέρνησης της Χώρας μας από την αυτού ελεεινότητα και δε χρειάζεται να Σας υπενθυμίσω το πώς διακυβέρνησε και τίνος τα συμφέροντα υπηρέτησε ο Εβραιοσιωνιστής ΓΑΠ. Οπότε καταλαβαίνετε το γιατί ο Εβραιοσιωνιστής -  κατά δική του δήλωση, που έκαμε στα 2007 κ είπε «είμαι Σιωνιστής». (redskywarning) -  Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. θύμιαζε τον εντολοδόχο του «Αδελφό», που είχε αναλάβει την εργολαβία οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας

Ο «Γκουρού», που αποτελεί «αυθεντία» της Λέσχης των Μπίλντερμπεργκ, του  CFR, της Τριμερούς Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και, φυσικά, στέλεχος της Goldman Sachs,  και ονομάζεται James A. Johnson, φέρεται να είναι αυτός που, κατά κάποιο τρόπο, παρακολουθεί τις επιδόσεις του Μπάιντεν,   εγγυάται  στη Λέσχη την αξιοπιστία του κ εισηγείται σ’ αυτή την σταδιακή προώθησή του, επιβραβεύοντας τις καλές του επιδόσεις με «μπόνους» κατά το Εβραιοαμερικάνικο σύστημα. Έτσι ο λεγάμενος   έχει γίνει ως τώρα μέλος του  CFR (Council on Foreign Relations), μετέχει  στις εργασίες της Λέσχης κ είναι ήδη κι Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α..

Πιστεύω πως αυτά επαρκούν, ώστε να μην αμφιβάλετε για τις …αγαθές προθέσεις αυτού του Κυρίου προς την Ελλάδα, τον Ελληνισμό και κάθε τι άλλο Ελληνικό.

 

Πληροφορούμαι ότι ο Μπάιντεν αυτός εκφώνησε πρόσφατα,  το βράδυ της 10.7.2014, «βαρυσήμαντη ομιλία με την οποία καθόρισε τη σχέση του με την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, την στάση των ΗΠΑ έναντι της Ελλάδας, το ζήτημα των θρησκευτικών ελευθεριών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και το κυπριακό, ενώπιον περίπου 1.500 ατόμων στο δείπνο της 42ης  Κληρικολαϊκής Συνέλευσης της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, που πραγματοποιήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια (από τις 6 ως τις 10 Ιούλη του 2014). Η ομιλία του αντιπροέδρου Μπάιντεν διήρκεσε 40 λεπτά και σχεδόν κατά το ήμισυ ήταν αφιερωμένη στο Κυπριακό και στις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες –όπως είπε– τον κάνουν «ήπια αισιόδοξο» ότι μπορεί να υπάρξει λύση»(ΝewsBomb.gr).

Κι αυτό είναι που με ανησύχησε πολύ  και γι’ αυτό καταπιάστηκα με την εξοχότητά του και γράφω το παρόν κείμενο.

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αυτής, μέσα σ’ άλλα, ο Μπάιντεν    φέρεται να είπε στους εκπρόσωπους των 540 ενοριών της Αρχιεπισκοπής Β. & Ν. Αμερικής, που μετείχαν στο Συνέδριο και πως: «η εκμετάλλευση του φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή (της Κύπρου, δηλαδή) μπορεί να οδηγήσει στην ανάκαμψη και να αλλάξει το γεωπολιτικό χάρτη της περιοχής.»

Επαναλαβαίνω: «…και ν’ αλλάξει το γεωπολιτικό χάρτη τη περιοχής».

Αυτό σημειώσετέ το. Επιβεβαιώνει δυο τουλάχιστο κεφάλαια του βιβλίου μου, με τίτλο: «Pax Iudaica ή Παγκοσμιοποίηση», που κυκλοφόρησε πέρυσι.

 Είπε ακόμη και πως: «Η προστασία των ιερών τόπων και των μνημείων στην Τουρκία είναι απολύτως απαραίτητηΕίναι ένας διπλός δρόμος καθώς και οι Μουσουλμάνοι αξίζουν την ίδια ελευθερία στην Ελλάδα»…

Καταλάβατε για ποιον κτύπησε την καμπάνα. Ελπίζω να κατάλαβαν κ οι πάνω από 1500 ομογενείς ομοτράπεζοί του κι ο  Αμερικής Δημήτριος, που του έδωσε την ευκαιρία να εκμυστηρευτεί το σχέδιό του.

  Οι Ρεθεμνιώτες όμως είμαστε αδιόρθωτοι και συνεχίζομε να καθυστερούμε την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του Μιναρέ, που έχει κ Εβραϊκά πολιτιστικά στοιχεία σκαλισμένα πλάι στα ισλαμικά…

 

Όμως η στασιμότητα που παρατηρείται στην εξέλιξη του Κυπριακού είπε πως αποτελεί «μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις» της «καριέρας» του. Φανταστείτε να μάθει και για τη στασιμότητα της αποκατάστασης του Μιναρέ της Νερατζές!...

 

Στις 11.7.14 ο Τζο είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Κύπρου «Αδελφό» Νικ. Αναστασιάδη και συζήτησαν, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανοχής των Η.Π.Α., και την πορεία του Κυπριακού. Κατά τη συνομιλία τους αυτή ο Τζο φέρεται να διαβεβαίωσε το Νικ για «τη σθεναρή υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών για μια διευθέτηση επανένωσης της Κύπρου ως μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, με πολιτική ισότητα…»

Έχετε, μήπως, απορία περί του τι σημαίνει αυτό;…

Αν έχετε, Σας βεβαιώνω πως πρόκειται για ίδρυση Ισραηλινού Προτεχτοράτου, τύπου Σκοπίων…

 

 Και το πιο ωραίο είναι τ’ ότι:

 « Οι δύο ηγέτες (Τζο και Νικ) συζήτησαν επίσης την κρίση στην Ουκρανία και ο αντιπρόεδρος υπογράμμισε την ανάγκη να επιβληθεί κόστος στη Ρωσία αν συνεχίσει την τωρινή πορεία και αποτύχει να στηρίξει ενεργά την κατάπαυση του πυρός, έναν οδικό χάρτη για ειρηνευτικές συνομιλίες, την απελευθέρωση των ομήρων, μια αποστολή παρατηρητών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) για επιτήρηση των συνόρων και τη διακοπή μεταφοράς βαρέων όπλων και εξοπλισμού στους αυτονομιστές». Αμέεε!...

Κ εμμένει να προκαλέσει  αποτροπή της ανάμιξης κ επηρεασμού της Ρωσίας στα εσωτερικά της Ουκρανίας, ενώ παραβλέπει τη δική του προσωπική ανάμιξη και κατ’ επέχταση την ανάμιξη των Η.Π.Α. και του Εβραιοσιωνισμού στα εσωτερικά τόσο της Ουκρανίας, όσο και της Κύπρου και της Ελλάδας και της Συρίας και του Ιράκ και τράβα κορδέλα!!

Γιατί όμως έχει αυτή την επιμονή διευθέτησης της κρίσης της Ουκρανίας κατά τον τρόπο αυτό, που βολεύει τις Η.Π.Α. και τον Εβραιοσιωνισμό, που υπηρετεί;

Μα, γιατί ο γιος του,  Χάντερ Μπάιντεν, είναι ένας από τους τέσσερις Διευθυντές της «ιδιωτικής» Πετρελαϊκής Εταιρίας «Burisma Holdings», η οποία «θα συμβάλει στην ενίσχυση της Ουκρανικής οικονομίας», όπως μας διαβεβαιώνει ο Χάντερ, που πιστεύει πως «η εμπειρία του στη διαφάνεια και την εταιρική ευθύνη θα ωφελήσει τους Ουκρανούς» (on-news.gr).

Βέβαια ο Τζέι Κάρνεϊ, που εκπροσωπεί το χρωματιστό Πρόεδρο των Η.Π.Α., δήλωσε, μόλις μαθεύτηκε η  σχέση εργασίας του Χάντερ με την Ουκρανική(;) Πετρελαϊκή, που συμμετέχει και στο «κονσόρτσιουμ» εκμετάλλευσης των υποθαλάσσιων δεξαμενών αερίου και πετρελαίου, «οικοπέδων», της Κύπρου, ότι:

«Το γεγονός ότι ο Χάντερ Μπάιντεν εργάζεται σε αυτή τη συγκεκριμένη εταιρία του ενεργειακού τομέα δεν σημαίνει καμία μορφή στήριξης της κυβέρνησης των ΗΠΑ» (ό.π.).

 

- (Χ)άντε(ρ) μπρέ και σώπα! Όπως έλεγαν κ οι παλιοί μας…

- Και, «ό,τι κάμ’ η παπαδιά, μην το κάμει άλλη καμιά»!..

 

Εξάλλου κατά τον περασμένο Μάη με τα λουλούδια ο Νικ είχ’ επισκεφτεί τον Τζο στον όπως είπαμε Οίκο και πήρε οδηγίες.

 Με την  τηλεφωνική συνομιλία λοιπόν της 11.7.14, ο Τζο έκαμε «τσεκ-απ», για να βεβαιωθεί πως ο Νικ δεν παρεκκλίνει από τις οδηγίες που έλαβε, έστω κι αν ο τελευταίος θα επισκεφτεί ξανά στον όπως είπαμε Οίκο τον πρώτο και κατά τον ερχόμενο  Σεπτέμβρη, για να του υποβάλει την έκθεση πεπραγμένων του…

 

Ωστόσο, κατά δηλώσεις  του εκπρόσωπου του Λευκού όπως είπαμε,  «Ο αντιπρόεδρος τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεργαστούν με τους εταίρους μας ώστε να επιβληθούν περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία, εάν αυτή συνεχίσει με την τωρινή της στάση».

Απειλεί λοιπόν, πως, οι Η.Π.Α. κ οι εταίρες τους …Χώρες θα συνεργαστούν για να επιβάλουν περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία, αν κι αυτή δε μεταβληθεί σε εταίρα των Η.Π.Α..

-Δεν είπε αυτό!

-Αλλά αυτό εννοεί. Και δε σκέφτεται πως, κ η Ρωσία έχει το ίδιο με τις Η.Π.Α. έκνομο δικαίωμα να επιβάλει κυρώσεις και σ’ αυτές και στις Εταίρες …Χώρες που εκμεταλλεύονται. Γιατί στην ουσία πρόκειται περί δυο παγκόσμιων, χωρίς ν’ αποκλείονται και τρίτοι, «Νταβατζήδων», που συνορίζονται ποιος θα πάρει για να εκμεταλλεύεται τις πουτάνες του άλλου…

 

Ο Μπάιντεν σε κάθε του τηλεφωνική συνομιλία με τους αξιωματούχους του ΙΡΑΚ, που προήλθαν από τις εκλογές του περασμένου Απρίλη, δεν παύει να τονίζει   «την ανάγκη για εθνική ενότητα ως όπλο για την αντιμετώπιση της απειλής που προβάλει το ΙΚΙΛ ενάντια σε όλες τις κοινότητες του Ιράκ, για τον συντονισμό της προώθησης θεμάτων ασφαλείας και τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης σύμφωνα με το σύνταγμα(!!)».

Τι του λες τώρα;! Βλέπετε ο άνθρωπος θέλει να μας πείσει πως οι Τζιχαντιστές δεν είναι δημιουργήματα του Εβραιοσιωνισμού κι ότι δεν εργάζονται για πάρτη του…

Το δε ΙΚΙΛ είναι η οργάνωση των Τζιχαντιστών, που θέλει τη δημιουργία  του «Ισλαμικού Κράτους  Ιράκ (και) Λεβάντε», όπως ανέφερα σε προηγούμενο δημοσίευμά μου.

 

Όπως διαπιστώνετε λοιπόν ο εξοχότατος Μπάιντεν έχει αναλάβει ολόκληρη την εργολαβία προώθησης της «Νέας Τάξης» και την διοργάνωση της «Νέας Εποχής» στη Μέση Ανατολή

Μην ανησυχείτε λοιπόν.  Να κοιμάστε ήσυχοι και με το ίδιο πλευρό, μα η …μοίρα Σας δουλεύει…

Και το νού Σας! Μη χάσετε το «Μούντιαλ»!! Επιφυλάσσει εκπλήξεις και θεαματικό τέλος!! Αλήθεια, πόσα πλήρωσε η Εβραιοσιωνιστική Γερμανία για να πετύχει να προκριθεί; Δε μάθαμε!...

Όσο για το Δημοψήφισμα… Χέστα κι άστα!... 

                   Γράφτηκε στις 13.7.2014, με Πανσέληνο!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου