Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η Τύχη μας στα Χέρια μας


Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το πρωϊνό της Κυριακής, που θα διεξαχθούν οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Αυτοί, που φροντίζουν για μας πριν από μας, επιμελήθηκαν με τέτοιο τρόπο το στήσιμο του έργου, ώστε να εμπλακούν στο θίασο ένα πλήθος από Κομπάρσους. Σ’ εκατοντάδες προσμετρούνται οι υποψήφιοι για την κατάληψη του  κάθε Δήμου.

 Με τον τρόπο αυτό εξωθούν το εκλογικό σώμα να συμμετάσχει σ’ αυτές σύσσωμο και να μην υπάρξει αποχή, που τη φοβούνται όπως ο Διάολος το λιβάνι. Σκέφτηκαν πως όσο πιο πολλοί θα είναι οι υποψήφιοι, τόσο πιο πολλοί θα είναι κ οι ψηφοφόροι, γιατί το σόι, τα συμπεθεριά, οι κουμπάροι, οι χωριανοί  κ οι φίλοι του κάθ’ έν’ από αυτούς θα ενδιαφερθούν  να τιμήσουν το Δικό τους άνθρωπο και θ’ αβγατίσουν οι ψήφοι στις κάλπες…

Σκέφτηκαν όμως και το άλλο. Τη διασπορά των ψήφων σε πολλά κεφάλια. Αυτοί, που θα ψηφίσουν συναισθηματικά, θα χάσουν. Αυτοί, που θα ψηφίσουν κομματικά, πάλι θα χάσουν, γιατί η διασπορά σε πολλά πρόσωπα θα δώσει μικρό ποσοστό κομματικών ψήφων στον καθένα. Το ίδιο θα συμβεί και μ’ αυτούς, που θα ψηφίσουν αξιοκρατικά, παραβλέποντας τους συναισθηματικούς, κοινωνικούς, συγγενικούς, κομματικούς δεσμούς.   Και ποιοι τότε θα κερδίσουν;

Εδώ είναι το μυστικό.  Θα κερδίσουν αυτοί, που έχουν προεπιλεγεί για να εκλεγούν. Οπότε θα εκλεγούν αυτοί, τους οποίους έχουν εντολή να ψηφίσουν τα μέλη κάποιων οργανώσεων, που δεν ψηφίζουν ούτε συναισθηματικά, ούτε κομματικά, ούτε αξιοκρατικά, αλλά πειθαρχούν στην οργάνωση που μετέχουν κ υπακούουν κ εφαρμόζουν τις εντολές που παίρνουν από αυτή.

Γι’ αυτό  τέσσερις τουλάχιστο γνωστές οργανώσεις έχουν φυτέψει σε όλα τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων μέλη τους, βέβαιες ότι θα επιτύχουν την επιλογή ενός ποσοστού από αυτούς.

Προσέξετε λοιπόν μην επαναλάβετε το κακό παρελθόν, που μας οδήγησε στην πολύ ζεστή αγκαλιά της Εβραιογερμανίδας Μέρκελ, που μας κατέκαψε όπως οι πυρωμένες αγκαλιές των αγαλμάτων του Μολώχ. Ωωωχ!

Προσέξετε μη ψηφίσετε τους προεπιλεγμένους από τους εχθρούς μας υποψηφίους, στις πλάτες των οποίων εναποθέτουν την επιτυχία των εναντίον του Ελληνισμού Σχεδιασμών τους.

Προσέξετε μην επαναλάβετε την εκλογή αυτών, που κόλλησαν την πρόοδο και την εξέλιξη του Τόπου μας και κατάστρεψαν τις νέες γενιές των Ελλήνων. Τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Αυτών, που Σας γύρισαν τις πλάτες από την επόμενη μέρα των εκλογών.
Αυτών, που απέλυσαν παράνομα πρόσωπα συγγενικά Σας από τις διάφορες υπηρεσίες, για να εξασφαλίσουν τα κεφάλαια και τους τόκους των χρυσοκάνθαρων, που ρουφούν διακόσια τόσα χρόνια τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνισμού.

Αυτών, που, αφού μας έκαμαν δούλους των Ευρωπαίων, επιστατούν σε βάρος μας, ώστε να δουλεύομε για να ζουν μπέικα τ’ αφεντικά τους. Αυτών, που εργάζονται για την αλλοτρίωση του Τόπου μας.

 Αυτών, που επιθυμούν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε ακτήμονες, ώστε να είναι απόλυτα εξαρτημένοι από το έλεος του εργοδότη αλλοδαπού, που θ’ αγοράσει τις επιχειρήσεις και τις λοιπές ιδιοκτησίες των Ελλήνων και θα τους μεταβάλει σ’ εργάτες μέσα στην  ως τώρα ιδιοκτησία τους κ ενοικιαστές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Προσέξετε αγαπητοί(-ές) Έλληνες κ Ελληνίδες. Οι παγίδες είναι στημένες. Κι αυτοί, που τις έστησαν περιμένουν να πέσετε σαν ώριμα σύκα μέσα σ’ αυτές για να Σας εκμεταλλευτούν ακόμη πιο πολύ.

Αποφύγετε να σταυρώσετε Μασόνους, Λάιονς, Ρόταρυ και τους προσκείμενους σ’ αυτούς υποψήφιους. Ο μεγάλος κίνδυνος προέρχεται από αυτούς.

Αυτοί υπήρξαν οι σημαιοφόροι της άθλιας κατάστασης,  που βιώνομε τα τελευταία πέντε χρόνια.

 Αυτοί αποτελούν τους συνεργάτες του αιώνιου εχθρού του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Σ’ αυτούς στηρίζει τις επιτυχίες του ο Εβραιοσιωνισμός, που μας καταδυναστεύει.

Αν αυτούς τους απομακρύνετε από την εξουσία και τη διοίκηση του Κράτους, των Ο.Τ.Α., των Σωματείων, των Συλλόγων, των Οργανισμών Δ.Δ. και Ι.Δ., τότε κόβετε τον ομφάλιο λώρο του Εβραιοσιωνισμού με την Ελλάδα.

 Τότε η Ελλάδα θ’ αποτελέσει Κράτος ελεύθερο.

 Τότε θα πάψει να έχει στο κεφάλι της «Κεχαγιάδες».

Τότε οι υπηρεσίες του Κράτους θα δουλεύουν για την εξυπηρέτηση των Πολιτών κι όχι οι Πολίτες για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιών, που εργάζονται για την εξυπηρέτηση των Εβραιοσιωνιστικών συμφερόντων...

Καλή Επιτυχία.

                              Γράφτηκε στις 16.5.2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου