Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ


                                  «ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΗΜΙΝ ΣΩΤΗΡ»!

 

Σε όλους Εσάς  αγαπητές Αναγνώστριες κι αγαπητοί Αναγνώστες και σε όλο τον Κόσμο εύχομαι καλά Χριστούγεννα.

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός, που ταπεινώθηκε και κατέβηκε στο επίπεδο του Ανθρώπου για ν’ ανυψώσει τον Άνθρωπο ως το Θεό και να τον απαλλάξει από την Αμαρτία,

Αυτός εύχομαι και προσεύχομαι ν’ απαλλάξει κι όλους εμάς από τις κακές επιδράσεις και να επαναφέρει πάλι στο «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση» του Θεού.

Αυτός εύχομαι και προσεύχομαι να εξανθρωπίσει τον Άνθρωπο.     

Αυτός εύχομαι και προσεύχομαι ν’ απορρίψει το Σταυρό, που κουβαλούμε, από τις αδύναμες πλάτες μας και να μας απαλλάξει από το βάρος αυτού του σταυρού, που με δυσκολία φέρομε.

Αυτός εύχομαι και προσεύχομαι να Ευλογεί όλους εμάς. Να μας διαφυλάσσει υγιείς. Να μας ενδυναμώνει. Να μας καθοδηγεί σε σωστούς λογισμούς, σε φρόνημα λόγια και σε αγαθά έργα.

Αυτός εύχομαι και προσεύχομαι να μας λυτρώσει από τους ανθρώπους εκείνους, που ακολουθούν τις οδηγίες του Διαβόλου και των Αγγέλων αυτού.

 Να  βοηθήσει κι αυτούς ν’ απαλλαγούν από τις κακές επιδράσεις του Διαβόλου, να εγκαταλείψουν το Διάβολο και τα έργα, που τους επιβάλλει ο Διάβολος να εκτελούν σε βάρος των υπολοίπων ανθρώπων. Αυτός ο Κύριος να τους βοηθήσει να επανέλθουν στην Αγάπη Του, στη Δικαιοσύνη Του, στην Αλήθειά Του και ν’ αντιληφτούν ότι το έργο το οποίο έχουν  αποδυθεί οδηγεί κι αυτούς και τον υπόλοιπο Κόσμο στην καταστροφή.

Και ναι μεν ο υπόλοιπος Κόσμος θα βρει τη Σωτηρία και την ανάπαυση στη θερμή αγκαλιά του Κυρίου του, ενώ αυτοί, που επιμένουν να βασανίζουν και να κακοποιούν τους άλλους ανθρώπους, σωτηρία δεν πρόκειται ν’ απολαύσουν, αν δεν αλλάξουν το πρόγραμμα, με το οποίο επιδιώκουν ν’ απομακρύνουν από το Θεό την Ανθρωπότητα στο σύνολό της.

Η Αγία, Ομοούσια, Αδιαίρετη Τριάδα να ευλογεί κ Εσάς και τα έργα Σας.

                                                        

                                                                         25.12.2013

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου